2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aynen öle doktor ultrasonu karnıma koyana kadar kalbimm yerinden fırlıcakmış gibi oluyorum sonra bakıyorum kocaman bebiş ve hareket ediyo işte o an bitiyorum dünyalar benim oluyoo :)) yaa bende korkmama ramen normal doğum istiyorum ama izleyemem korkarım :)))
ayy bende çok istiyorum eger kızım olusa kesin göndericem oğlumuda yüzmeye göndericem inşallah :))
naz yapıyolarr nazzz gelsinler bi sorcam ben onlara bizi dahada merak ettirmekn için yapıyolar sıpalar nolur sanki az dursa bi foto çekilse dimi :))
aminn bende öle diyorum bi doğsunlarda foto manyağı yapcam vallaaa :)))

oo anladım canım çokgecmıs olsun

senınkı baya ciddi bi durum Allah yardımcın olsun...

benım bebek kayıplarındna sonra anlaşıldı arastırma yapılınca o zamana kadar haberım bile olmadı

inşallah sağlıkla gelir bebişler...

amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir. Rabbim dermansız dert vermesin. yaşama düzenini ona göre planlayınca çok sorun olmuyo ama tabiki dikkatli olmak gerekiyor. Allahtan kan grubum babamla aynı acil durumda bulabiliyoruz.

Ya işte ben devletteki doktora gidince oldu bu olay. Doktora giremedim. Niye? bizimki göstermedi kendini. 3 kere girdim çıktım, yürüdüm geldim falan. 12de anca çıktım, öyle olunca jinekologa gösteremedim. Sorun şu ki kesin demedi ama tam göremiyorum ama kız galiba dedi. Salladı sanırım ama ayrıntılı olmasına rağmen görememesi ilginç geldi bana. özeldeki doktorum tereddüt etmedi hiç. oğlunuz geliyo dedi. bi sonraki ay sorcam canım, kesinleştirmeye çalışcam artık.

Canım benimki hem cinsiyetini hem yüzünü göstermedi. Ölçülerini alabilmiş doktor ama bişeyini göstermiyo. Çok sakin bi çocuk maşallah dedi çok şaşırdım! Bizden sakin çocuk çıkarsa çok gülerim de!

Çoook hayırlı olsun canım! Bak herşey yolundaymış ne güzel! Bundan sonra da sen ve bebişin çok sağlıklı olarak tamamlarsınız inşallah bu süreci.

80 limit olsun bari o zaman ne diyelim
bundan sonra 11 kilodan fazla almamam lazım

Limit 80 olursa benim bebek büyüyemez valla
4 kilo kaldı zaten. Ben en az 85i görcem heralde bakalım. Artık dikkatli gidiyorum. Umarım sıkıntı olmaz daha fazla kilo konusunda.

Ben ikisinde de yaptırmış biri olarak gittiğim devlet hastanesinin çok dandirik olduğunu gördüm. Sonuçlar değişmedi aynı sonuçlar çıktı ama özelde elime bebişimin fotosunu verdiler, video yaptılar falan, bi de 120 liraya yaptık. 2li ve üçlüye para vermeyince bize batmadı yani. Özeldeki Akropol Hastanesiydi. Devletteki ise Çayyolu polikliniğiydi.

evet canım baştan beri normal heralde . birde bünye meselesi galiba hiç kilo almayanda var şimdiye kadar . bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo gider :)

İnşallah canım kilolar gider evet! gitmezse durum vahim çünkü!
Şu anda şükrediyorum Allahıma bebeğim sağlıklı diye, kiloları takmamaya çalışıyorum artık napalım!

orası da doğru :) kırmasınlar ki kırılmasınlar :)

ne kadar doğru bir söz bakalım bizimkiler nasıl olucak... artık dört ay sonrasında da bunları konuşmaya başlarız :):):):)

doğalgazlı ne kdr istesen de çok sıcak olmuo malum ay sonunda cebi yakıo bu sefer haklısın o zmn.. bende uzun kollu da aldım kısa kollu da.. penye battaniyeler yardımımıza yetişir sanıorum.. dışarısı için bir iki kadife tulum şart ama dediğin gibi... allaha şükür şanslıyız.. zaten burda sitelere artık doğalgaz bağlamıolar merkezi sistem mecburi evlerin büyüklüğüne göre belirliyorlar boşuna gaz israfı oluomuş.. bizim de işimize gelio hem daha hesaplı hem daha sıcak..

selam
4 lü tarama testimin sonucu cok güzel cıktı,doktorum amniyosenteze gerek yok dedi.
gerci olsada yaptırmıcaktım.içim rahatladı.darısı riskli sonuc cıkan diger arkadaşların başına
gözün aydın canım...

eşim zaten çok düşkün bir de 4,5 sene üstüne bebek geliyor..biz her türlü kendimizi bebeğe hazırladık canım..doyası gezdik tozduk..bundan sonrası bebekle beraber Allah nasip ederse..hayırlısı bakalım..
evet bende o yüzden burda doğum yapmaya karar verdim..eşim yanımda olsun istiyorum canım..birde şu var ben Alman vatandaşı olduğum için bebek öyle yada böyle çifte vatandaş olacak inş..yani Almanyada doğumun bana bir avantajı yok canım..Allah hakkımzda hayırlısını versin..

80 limit olsun bari o zaman ne diyelim
bundan sonra 11 kilodan fazla almamam lazım

inş canım inş..

oh oh maşallah canım oğluşuna..bu bebekler tombiş olacak herhalde..

bence oğlunu gönder canım..hem sosyalleşmesi açısından faydalı hemde bebeği daha az kıskanacaktır..görümcem ocak ayında doğum yaptı ve 5 yaşındaki kızını Anaokuluna gönderdi..çok memnun kaldı..kendi ve bebeğin ilerini kızına göre ayarladı, yani kız eve gelince annesi onunla ilgilendi ve kıskançlık hiç olmadı..

ya senin kız şimdiden alışverişte tepki veriyor..vay sein haline bu kız alışverişten evin yolunu şaşırır annesi ona göre..

nasılsınız arkadaşlar uzun bi süre giremedim memleketteydim 2 aya yakın annemin yanındaydım ,çok güzel geçti tatilim..herkesin göbişi büyümüş cinsiyetler belli olmuş:) ne çabuk zaman geçti sanki:) benim de oğluşum olucuk inş..

evet canım baştan beri normal heralde . birde bünye meselesi galiba hiç kilo almayanda var şimdiye kadar . bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo gider :)

canım ya kilo almayanlara bende hayranım delikız mesela bi de ikiz onun ki :) amin canım inşallah onlar sağlıklı olsunlar da kilo gider ama bundan sonra da dikkat etmek lazım ayda 1.5 2 kilodan fazla da almak istemem doğrusu...

peki sizce doktorumun yönlendirdiği doktorun merkezine mi gideyım 230 tl olan

yoksa özel hastanede 100tl yine radyoloji uzmanı bakacak ona mı gideyim?
çok oyaladım sizi özür dilerim

ay_she cim sende istanbulda oturuyodun sanırm, hangi öözel hastane 100 yapan, bende gidicem de beylikdüzünde oturuyorum pahalı buralarda, bide ben geç kalmışım biraz bugün yarın yaptırmam lazım, bilgi verirsen sevinirm:)

evet cnm ama en uygunu buydu benim gittiğim hastane 350 dedi aile hastanesi var 425 dedi burası 220 en uygunu buydu oyuzden malesef vermek zorunda kaldım amann napimm bebeğim iyi olsunda sağlık olsun ama bulabildiysen daha uyguna oraya git tabi hastaneler bu işi ticarete döktü çünkü

yok kuzum bizim hastane 350 diyince başka yerde yaptırsam olumu dedim olur dedi cumartesi sonuçları götürücem :)) yaa stres yapma bebek çok etkileniyo keşke uyaran olsaydı bizi nisa hastanesinde 145 tl ve çok güzel bakıyolarmış ama okadar yoğunlarki eylülün sonuna kadar randevuları dolu (

merhaba canım hoşgeldin..burda herkes göbeklendi, şişmeye başladı ve bebeklerini bekliyor..oğluşun hayırlı olsun canım..

tabi ki bebişler iyi olsun yeter ki
o zman ben hiç muayenehaneye gidip 230 tl vermeyım
100 tlye hastanede yaptırayım

canım evet ben de ıstanbulda oturuyorum

özle hastanede yaptırmıycam ben ayrıyeten bi doç un özel muayenehaneısne gıdıyorum

ayrıntılımı da ona yaptırıcam yeri bakırköyde kadın doğumcu ve perınatolog

zaten aylık takıbımı yapio ayrıntılımı da ona yaptırıcam......

analdım canımd evlette cınsıyet sölemıoalr nromalde gene ıı demıs :)
neys eya keısnleşir nromal usg de de gozukru kocamanalr artık :)

peki sizce doktorumun yönlendirdiği doktorun merkezine mi gideyım 230 tl olan

yoksa özel hastanede 100tl yine radyoloji uzmanı bakacak ona mı gideyim?
çok oyaladım sizi özür dilerim

canım radyolojı uzmanı değil perıantolog bakması lazım yanlış olmasınnn

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız. ben kontrlüme gittim bebişk 440 gram olmuş 21 hafta 4 günlük görünüyor ultrasna göre. haeketli möaşallah. ilk defa bu sabah karnımda olagan dışı bir hareket farkettim.birtaraftan bir tarafa gidiyor resmen deniz dalgası gib ldu göbüşüm doktrum kalsiyum ve demir hapı verdi önümüzdeki hafta içerisinde ayrıntılı ultrasona giricem. bakalım mevzular bu kadar şimdilik

yok canım hiç gitmedim devlete muayeneye.. burda özeller çok gelişmiş ve çok hastane var.. medical park gibi bir yerde profun muayenesine 150 tl veriosun ki diğer illerde 300 den aşağı değil ee artık operatör doktorların muayenesi de 25 30 tlden fazla olmayınca kim gidip devlette sıra bekler, ama yine de o halde bile özeller de devletler de çok dolu burda, çevre illerden de insanlar buraya gelio hep karadenizde sağlık konusunda özelde de devlette de samsun bir numara.. sürekli yeni hastaneler yapıo devlet ve özeller açılıo... mesela ayrıntılı medicana nın farklı şehirlerdeki hastanesinde 300 400 lira burda 150, diğer özellerde de 60/70 tl civarı... öle özelde doğuma 5000-10000 tl arası kimse para vermez burda.. çok çok en iyisinde 1500 2000 tl ye halledersin..

aslında burda medicanada da vardı öle eğitim ama mart ayındaydı ve ben o zmn hamile olmadığım için ilgilenmemiştim, aradım yine olacakmış ama kesin tarih belli deilmiş.. devletin de kadın doğumu arıorum işte telde pek bilgi verebilen yok..

kapı süsü için de keçe ve hazır malzemelerden bi kombinasyon var aklımda tabiki tüllü ve otrişli yapınca fotolayıp koyarım canım ama dediğim gibi kuzenimi bekliom beraber yapalım dedi onun cinsiyet belli olsunda çıkcaz bakalım alışverişe :)

Son düzenleme:

maşallah canım bebısıne koccamn olmus annesı :)

yaa canım bazı iller öle işte eskısehrıde de öle imiş fiyatlar millet acıbademe gıdıo 50 tl dr muayenesı dıo

ağzım açık kalırom burada cok pahalı yaaa :S şanslısınız valla ne diim :)

anladım canım yapta paylasırsın bakarız ınsallahhh :)

nasıl yanii
herkes radyoloji uzmanı diyor
hatta adoktorum yönlendiridği doktorun merkezi de Radyoloji merkezi
başka hastaneyı aradım kendi kadın doğumcularınız mı bakıyor diye
RAdyoloji uzmanı dedi:26:
ALlaahhh ben iyice karıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…