bende ayrıntılı sonucumu göstermedim henüz.
ekimin ilk haftası gitcem doktora şeker yüklemesi için ozmaan göstereyim diyorum gecmi olur ki.
ben keçiörendeyim cnm.seninde müsait oldugun bi gün ayarlayalım görüşelim valla.
dodehimini ve unicavita siz de gelirmisiniz buluşmaya???
tşkler cnm.gercekten cok şirin bi tulum.inşallah giydirmekte nasip olur hepimize
Canim cok kolaymis yarin hemen baslicam cok tesekkurederim bende renk renk oruyum bari kuzucuguma :))
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3173&urun_id=135588 kızlar fiyatı bayağı uygun geldi almayı düşünüyorum.genelde aventi öneriyorlar
slm anneler ve tekme atan bebişler dün benm oğluşum güçlü bi tekme attı karnıma bi baktım kıpırdıyo tekme attığı yer çok şaşırdım evde tek başıma şaşkınlıktan kahkaha atmaya başladım ilk defa gördüm dışarıdan bakınca ne güzel bi duygu yaa çok şükür Rabbimebu arada görüşecek arkadaşlar var sanırım ben de istanbulda oturuyorm görüşsek çok güzel olur ya
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3173&urun_id=135588 kızlar fiyatı bayağı uygun geldi almayı düşünüyorum.genelde aventi öneriyorlar
vala bana yakın bir yer ve okul saatlerım dışında bir zaman olursa olabılır:)
ankamall mesela, haftasonu nasıl?
tşkler amin cnm.
sen nasılsın ,şeker yüklemeni nezaman nerde yaptırcaksın.
cok kış gelmeden aslında ankaralı arkadaşlarla görüşsek ne güzel olurdu dimi :)
yaa afedersiniz ama bu insanlar hakikaten gerizekalı gibi yorumlar yapıyorlar. bilgileri olmadan haybeden yorum yapmalarını bir kenara bırak, bir de karşısındakinin psikolojisini düşünmeden ve de pişkince yorum yapıp duruyorlar haklılıklarını ispat edene kadar! deli oluyorum yaa...benim bi de kaynanam var böyle dediğinin %100000 doğru olduğu konusunda ısrar eden ama o 35 yıllık ebe ve hakikaten çocuk-hamile bakımı ve yetiştirmesi konusunda uzman denebilir ama ben ona bile bazen tahammül edemezken dışardaki insanların bu tip konuşmaları beni çıldırtıyor(ama gülüp geçiyorum dikkate almış gibi, susuyorlar, siz de deneyin)
Gelirim ben de. Fakat yarın İstanbul'a gidiyoruz. Bir hafta belki de iki hafta ordayız.
Dönüşte buluşabiliriz bence. Süper olur!
ben 20.haftadayım cnm. antibiyotiği tırsarak içtim zaten. deniz suyu spreyim var ama yalan o valla bende hiç işe yaramadı.ilerlemesinden korkuyorum. hapşırık son aylarda erken doğuma bile sebep oluyomuş.bebişim zaten aşağıdaben hiç keyifli şeyler yazamıyorum bu aralar.bebiş isimleri,kıyafetler, beşikler hiçbiriyle ilgilenemiyorum
Ayşeee
Sarmısaklar ne kadar dayanıyor o şekilde...
Ben de soyup hepsini rendeleyip, açılmış buzdolabı poşetinin üzerine ince bir tabaka halinde yapıp, rulo pasta gibi rulo yapıyorum, buzlukta duruyor, ihtiyaç olduğunda kırıp kırıp kullanıyorum... Nasıl oluyorsa dolaba koku da vermiyor...
aynen benimde öle zeytinyağlı sarımsak kavanozum war salatalara kullanıorum bende şahane oluo :) eşimin kardeşi bile dio yenge senin bu salatalar daha güzel oluo senin bir sırrın var söylemiosun die :) halbuki söylerim herkese :) canım ben de ızgara telde közlüyorum altına tepsiyle su koyuyorum hem daha kolay soyuluo hem de sulu sulu kurumadan közlenio... ee etrafa da biraz sıçrıo tabi...
ohhh ne güzek mis gibi yapmıştır teyzen :) burda pazarda bahçe malzemeleri bulmak kolay oluo canım allahtan...
Kızlar sabah yeleğin kalan ipiğiyle patik yapıcam demiştim yeni bitti oda.Ama ip az kalmıştı baya ugraştırdı beni söküp söküp tekrar işlemekten sinir oldum:) Neyse araya başka renk katıp bitirmeye çalıştım.Azcık minyatür gibi oldu ama enazından doğdugu ilk ayda giydiririm:)
Eki Görüntüle 510764 Eki Görüntüle 510763
benımkı renkli değildi yüzünün ayrıntılarını iyice gördük ama öyle birine benzetcek gibi değil ki doğunca bile minicik oluyıolara ılk 6 ay oyle birilrine laf olsun diye benzetiliyo bence:)
her gelen aynı sen diyo eşinin akrabaları da aynı sen diyo eşine :)
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
eşimin hevesini kursagında bıraktılar herzamanki gibi
nasıl anne baba bunlar anlamış degilim
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
Allah bildigi gibi yapsın bunları
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bu kadar kızlarına düşkün bi anne baba görmedim hayatımda
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
akşam akşam cok sinirlendim
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
sağol cnm. sen de dikkat et. kocan hariç kimseye sarılıp öpme:)) nefes alamıyorum Allahımmm...
selamm
eşimle yemege gittik romantik bi gün gecirdik :)
sonrada ogluma ayakkabı ve bi takım aldık cok şekerler ya.
kendimede pijama takımı aldım.bi ayakkabı eksigim kaldı.
kızlar montlara bakıyordum da hangisi daha kullanışlı olucaktır.
bu arada resimlerin üzerinde site adı varmışsilmek istedim resimleri ama silemedim
cnm bulduk eşimle bizde lcw'dan.ama benimki siyah kendinden dantelli kumaş,göğüs altından bollaşıyor dizden yukarda,ama hamiş reyonundakileri beğenmedim tabi normal kıyafetlerden 40 beden cuk diye oturdu,göğüs altından bollaştığı için..çokta cici oldumhayırlı olsun bebişinin cicileri canım.lcvde hamile reyonunda değildi ama düğünde giyebileceğim bir giysi aldım ben.saks mavisi dizde şifon yaka kısmında 3 çiçek var...çokta ucuzdu olduda üstüme bedenin benimkine benziyor sanırırım
korkuyorum bende her işimi kendim yapmayı severim...başkası yapınca doğru dürüstte olmazsa yaptığı iş sinir olurum...
ne kadar güzel bir rüya kızının da ismi rüya olsun nasıl????
ah cnm sende bendensin,benim bi arkadasımda taytla geçirdi kışı.en rahatıda öyle olucak heralde zaten.bende tayt ve tunikle geçirmeyi planlıyorum kışı.zaten bu bedenlere kıyafet dayanmaz bugün alsan 2 hafta sonra olmuyobende çok pantolon olayına girmek istemiorum genelde tayt gömlek ve elbise opak çorap takılmayı düşünüom... bi tane kot alim dedim, benim kotlarımda düşük bel ama karnım füze gibi çıktı (bana göre) rahatsız oluorum çok sıkıo bebiş rahatsızdır die.. eee işte bizim ilk senin maşallah tecrüben ve hazırlığın var.. bende götürim bi iki pantolon da öle penye yaptırim bakalım nasıl olcak iyi fikirmiş..
hmm dur bende sölim getirsinler gazete... saol canım bilgilendirdiğin için benim de çok hoşuma gitmişti kuzuyu görmüştüm bir arkadaşımda çok tatlıydı bu tavşancık da öle :)
saol tatlım bende senin msjları hiç kaçırmadan okuyorum tatlı sert yorumların hoşuma gidio, tecrübelerinden de yararlanmak iyi oluo.. eee evde tek olunca her yere götürüom laptop ı iş yaparken bi yandan kızlar ne yazmış bakim diorum.. bazen akşamları da eşim tv izlerken okuyorum burayı cevap yazıorum eşim bile alıştı tıkır tıkır hamişlere mi yazıon nolmuş bugün dio :)
hadi bakalım inşallah iyi çıkar senin de sonuçların..
tatlım içim rahatladı bilsondan memnun kaldığına sevindim.bende pazartesi giricem kısmetse,yazdıkalrın içimi rahatlattı vallaherkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız? bende şimdi ayrıntılı ultrasondan geliyorum çok şükür herşey normal çıktı. bursalı arkadaşlara Bilson a gideceğimi söylemiştim. doktor çok iyiydi memnun kaldım çok ince detayına kadar baktı,kordon, plesanta , bebek herşeyi inceledi. abartısız 1 saat baktı, bebeğin pozisyonu uygun olmasına rağmen 1 saat sürdü.cinsiyeti kesinleşti KIZIM oluyor. yani 550lira verdik fazla bi paraydı bizim için ama değdi bebeğimde çok şükür iyi, bügün sanki terapi görmüş gibi hissediyorum kendimi:))))) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,sağlıkla kucağımıza alalım.
cnm yaaa o kramp olayı bendede var,topuğumun altından dize kadar kaslar çektiriyor sanki,kramp giriyor benimde ayağımacanim benimde olmustu böyle tas gibi ama gecti simdi yok.sadece ayagimda krampf var oda cok kötü tekrar gecmis olsun istersen bir doktoruna sor...
cnm ben doktoruma her gittiğimde önce 3 boyutluyla sonra 4 boyutluyla bakıyoruz.ama 2 haftada bir.yazdıkalrn doğru ama haftada bir yani sık girmek sakınclalıymış bu ultrasona sanırım bende öle biliyorumKizlar bisey sorcam siz simdi benim kiz 4 boyutlu ultrasonda yuzunu gostermediya bidahaki aya bidaha girsem bi zarari olurmu bu cihaz daha cok radyasyon verdiyomus o yuzden cok tafsiye etmiyomus doktorlar diye duydum dogrumu acaba
ben model olarak kırmızı olanı tercih ederdim şahsenkızlar montlara bakıyordum da hangisi daha kullanışlı olucaktır.
bu arada resimlerin üzerinde site adı varmışsilmek istedim resimleri ama silemedim
ah canııım dert etme boşver,bizim kayınpederide bir arkadaş tebrik etmiş dede oluyo diye,neymiş çok utanmış niye herkese sölüyomuşuz.sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu.cahilliklerine sağlık onların ne diyimarkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
aynisini esim de demisti. benim kizim olsaydi gokce ipek ela aylin isimlerinden birini dusunuyordum.Yahu isim bulmak cok zor yaaaaabakalım hangi isim nasipolacak.azra diye düşünüyordum dün bı arkadas bana U isim Azrail'i cagiristiriyor dedi o danda soğudum duşun duşun yok aklıma gelmiyor Şeyma cok hoşuma gider ama kuzenin ismi!
allah allah oylemiymis bir ayda 1 kez gidiyoruz dr a oda sirf yuzu icin kullaniyorKizlar bisey sorcam siz simdi benim kiz 4 boyutlu ultrasonda yuzunu gostermediya bidahaki aya bidaha girsem bi zarari olurmu bu cihaz daha cok radyasyon verdiyomus o yuzden cok tafsiye etmiyomus doktorlar diye duydum dogrumu acaba
kızlar montlara bakıyordum da hangisi daha kullanışlı olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?