oyyy oyyy afiyet olsun canim benim..oglusun güle güle giysin saglikla insallahhhh.sende pjama takimini insallahhh.ayakkabinida en kisa zamanda gönlüne göre bulursun kendine bebise iyi bak....
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
eşimin hevesini kursagında bıraktılar herzamanki gibi
nasıl anne baba bunlar anlamış degilim
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
Allah bildigi gibi yapsın bunları
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bu kadar kızlarına düşkün bi anne baba görmedim hayatımda
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
akşam akşam cok sinirlendim
tşkler cnm daha güzelleri sizlerin olsun inş
dogum ocakta olacagı için malum cok soguk olcak.dışarı cıkıp alışveriş yapmak zor olcak bizim için.
benim bu hamileligim cok agır geciyor.kasıklarım beni zorluyor.o nedenle bu kadar erken dönemde yaptım alışverişimi.
bence sizlerde cok beklemeden yapın kızlar.son 3 ayımız kaldı.bu aydan sonra iyice agırlaşacaz.wc ye gitmekten alışveriş yapamazsınız son zamaana bırakırsanız sölim :)
bi cok şeyimiz tamamlandı hamd olsun.biberon ,tırnak makası ,tarak eksik bide.eksikler bitmiyor ki.
ilk dogumu olcak arkadaşlara Allah kolaylık versin .gelin ceyizi gibi ceyiz hazırlanıyor.
ilginç doğrusu kız evladın çocuğu ya kızı doğurmuş bunu gelin doğuracak diyemi düşünüyorlar.benim kayınvalidem yapsa böyle bir şey oğlumu çok götürmek istemem.çocukta hisseder zamanla sevilmediğini canımda sıkılır.
Ör bakalım cnm Kolay gelsin.....Yine değişik kolay bişeyler yaparsam atarım...
Funaydin hanimlar biz erkenciyiz herzamani gibi
kizima nazar degdi ya dun asisi vardi asidan mi havalardan mi anlamadim burnu tikanmis
hemen okyanus suyu verdim ama ins ise yarar. burada havalar birden sogudu yagmurdan gozumuzu acamiyoruz.
tontirik cicilerin cok guzel gule gule giy.
bende yeni aldiklarimi cekeyimde koyayim. :)
bu arada kv nide bosver canim benim babanemde oyle kizlarina ici gider oglunu pek sevmez
kv de kizlarina el gozuyle bakar cocuklarina el cocugu gbi davranir oglunun cocuklarina kendi cocugu gibi davranir
yani ben bile bu durumdan rahatsiz oluyorum agziyla soyluyor onlar elin diye. ilginc geliyor bana ben ayirt edemem cocuklarimi
ama bazilari boyle. benim annem asla ayirtetmez biz hic oyle sey gormedik ben baskalarinda goeunce cok sasiriyordum ama artik
alistim biz saglikla bebeklerimize kavusalimda gerisi bos canim
aynisini esim de demisti. benim kizim olsaydi gokce ipek ela aylin isimlerinden birini dusunuyordum.
kizimin adida Asli Defne . Defne ismini ben koydum halada cok severim. tavsiye ederim:)
allah allah oylemiymis bir ayda 1 kez gidiyoruz dr a oda sirf yuzu icin kullaniyor
ben talep etmedim hic kendi acti gosterdi demekki biraz bakinca birsey olmuyor cunku yoksa dr lar yapmaz zarar verecek birsey
diye dusunuyorum
cok sirinler bence birincisi cunku anakucagina koyabilirsin bebisi tam ben bunu bir dahaki kis icin soyluyorum
cunku bu kiz zaten bir yere cikilmaz cikilsada bebeport gibi seyler kullanilir
ben kundak alicam oglusuma:) gelecek kisa boyle birsey alabilirim ama.\
yaprak cok guzel olmus eline saglik canim.
su son ay iple cekiyorum bakalim en once kim doguracak nasil olucak dogum hikayelerimiz, suyumuz sancimiz nasil baslicak.
cok heyecanli olucak ya sabirsizlaniyorum aklima geldikce ama bazende diyorum rahati buluyorsun simdi yat asagi bosver
keyfini cikar:)
Funaydin hanimlar biz erkenciyiz herzamani gibi
kizima nazar degdi ya dun asisi vardi asidan mi havalardan mi anlamadim burnu tikanmis
hemen okyanus suyu verdim ama ins ise yarar. burada havalar birden sogudu yagmurdan gozumuzu acamiyoruz.
tontirik cicilerin cok guzel gule gule giy.
bende yeni aldiklarimi cekeyimde koyayim. :)
bu arada kv nide bosver canim benim babanemde oyle kizlarina ici gider oglunu pek sevmez
kv de kizlarina el gozuyle bakar cocuklarina el cocugu gbi davranir oglunun cocuklarina kendi cocugu gibi davranir
yani ben bile bu durumdan rahatsiz oluyorum agziyla soyluyor onlar elin diye. ilginc geliyor bana ben ayirt edemem cocuklarimi
ama bazilari boyle. benim annem asla ayirtetmez biz hic oyle sey gormedik ben baskalarinda goeunce cok sasiriyordum ama artik
alistim biz saglikla bebeklerimize kavusalimda gerisi bos canim
aynisini esim de demisti. benim kizim olsaydi gokce ipek ela aylin isimlerinden birini dusunuyordum.
kizimin adida Asli Defne . Defne ismini ben koydum halada cok severim. tavsiye ederim:)
allah allah oylemiymis bir ayda 1 kez gidiyoruz dr a oda sirf yuzu icin kullaniyor
ben talep etmedim hic kendi acti gosterdi demekki biraz bakinca birsey olmuyor cunku yoksa dr lar yapmaz zarar verecek birsey
diye dusunuyorum
cok sirinler bence birincisi cunku anakucagina koyabilirsin bebisi tam ben bunu bir dahaki kis icin soyluyorum
cunku bu kiz zaten bir yere cikilmaz cikilsada bebeport gibi seyler kullanilir
ben kundak alicam oglusuma:) gelecek kisa boyle birsey alabilirim ama.\
yaprak cok guzel olmus eline saglik canim.
su son ay iple cekiyorum bakalim en once kim doguracak nasil olucak dogum hikayelerimiz, suyumuz sancimiz nasil baslicak.
cok heyecanli olucak ya sabirsizlaniyorum aklima geldikce ama bazende diyorum rahati buluyorsun simdi yat asagi bosver
keyfini cikar:)
cnm bulduk eşimle bizde lcw'dan.ama benimki siyah kendinden dantelli kumaş,göğüs altından bollaşıyor dizden yukarda,ama hamiş reyonundakileri beğenmedim tabi normal kıyafetlerden 40 beden cuk diye oturdu,göğüs altından bollaştığı için..çokta cici oldum40 oldum inanamıyorum kendime yaa:)
ah cnm sende bendensin,benim bi arkadasımda taytla geçirdi kışı.en rahatıda öyle olucak heralde zaten.bende tayt ve tunikle geçirmeyi planlıyorum kışı.zaten bu bedenlere kıyafet dayanmaz bugün alsan 2 hafta sonra olmuyo
tatlım içim rahatladı bilsondan memnun kaldığına sevindim.bende pazartesi giricem kısmetse,yazdıkalrın içimi rahatlattı valla
cnm yaaa o kramp olayı bendede var,topuğumun altından dize kadar kaslar çektiriyor sanki,kramp giriyor benimde ayağıma
cnm ben doktoruma her gittiğimde önce 3 boyutluyla sonra 4 boyutluyla bakıyoruz.ama 2 haftada bir.yazdıkalrn doğru ama haftada bir yani sık girmek sakınclalıymış bu ultrasona sanırım bende öle biliyorum
ben model olarak kırmızı olanı tercih ederdim şahsen
ah canııım dert etme boşver,bizim kayınpederide bir arkadaş tebrik etmiş dede oluyo diye,neymiş çok utanmış niye herkese sölüyomuşuz.sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu.cahilliklerine sağlık onların ne diyimbu devirde bu kafa işte..sonuçta çocuğum bana doğuyor kimsenin mutluluğuna ihtiyacım yok..aman karışmasınlarda zararları dokunacağına tepki vermesinler daha iyi üzülme tatlım sen
tontirik son zamanlardan bende çok korkuyordum, işte hareket edemem yemek yapamam vb diye...okulda bir arkadaşım 37.haftasında ve hala geliyor 1hafta daha geleceğim doğum sonrasına kalsın iznim diyor... ve bizim okul ankaraya 70km.hergün 140km yol yapıyoruz yani... ama vala yürümesinin yavaşlamasından başka birşeyi yok maaşallah..ondan cesaret alıyorum ben.. nerdede doğuracak ama oyle ıh vıh demiyor hiç:)
umarım bende oyle olurum ve isteyen herkes
arkadaşlar bu akşam eşim annesigile hamile oldugumu söledi.ve bekledigim gibi hiç seviinmemişler
görümcelerimin cocukları dogdukca agzı kulaklarına varıyor herikisininde ama bizimkini duyunca suratları düşmüş
eşime ve kaynıma üvey evlat muamelesi yapıyorlar devamlı.ama kızları konu olunca dünya duruyor onlar için
bende kızıma düşkünüm ama oglumuda ayırt etmem asla.benim ailemde ayırt etmiyor ben ve erkek kardeşlerimi
canimm yaa beni öldürüyor bu kramf ya mahvoldum ya esim hebammemi aradi magnezyumu cok alzin günde 4 5 tane demis dün bir agladim bir agladim adim atamadim sanki orami oyuyorlardi acidan agladim valla esim sarildi sonrada telefonla aradik..hebamme iyi oluyor dogumdan sonra parasiz 15 gün gelip seni bilgilendiriyor herseyi ögretip gösteriyor senide rahatlatiyor eger dogumda ebemi begenmezsem somdiki gittigim dortorda ebe var onu aradik belki onu isterim yani anliycan agri normal magnezyum cogaldilacak gecmezse doktora gel demis insallah seninde cabuk gecer insan hiccc birsey yapamiyor cocuklar artik ben bagirdikca haaa yine geldi annem agliyo diyorlar..cnm bulduk eşimle bizde lcw'dan.ama benimki siyah kendinden dantelli kumaş,göğüs altından bollaşıyor dizden yukarda,ama hamiş reyonundakileri beğenmedim tabi normal kıyafetlerden 40 beden cuk diye oturdu,göğüs altından bollaştığı için..çokta cici oldum40 oldum inanamıyorum kendime yaa:)
ah cnm sende bendensin,benim bi arkadasımda taytla geçirdi kışı.en rahatıda öyle olucak heralde zaten.bende tayt ve tunikle geçirmeyi planlıyorum kışı.zaten bu bedenlere kıyafet dayanmaz bugün alsan 2 hafta sonra olmuyo
tatlım içim rahatladı bilsondan memnun kaldığına sevindim.bende pazartesi giricem kısmetse,yazdıkalrın içimi rahatlattı valla
cnm yaaa o kramp olayı bendede var,topuğumun altından dize kadar kaslar çektiriyor sanki,kramp giriyor benimde ayağıma
cnm ben doktoruma her gittiğimde önce 3 boyutluyla sonra 4 boyutluyla bakıyoruz.ama 2 haftada bir.yazdıkalrn doğru ama haftada bir yani sık girmek sakınclalıymış bu ultrasona sanırım bende öle biliyorum
ben model olarak kırmızı olanı tercih ederdim şahsen
ah canııım dert etme boşver,bizim kayınpederide bir arkadaş tebrik etmiş dede oluyo diye,neymiş çok utanmış niye herkese sölüyomuşuz.sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu.cahilliklerine sağlık onların ne diyimbu devirde bu kafa işte..sonuçta çocuğum bana doğuyor kimsenin mutluluğuna ihtiyacım yok..aman karışmasınlarda zararları dokunacağına tepki vermesinler daha iyi üzülme tatlım sen
canimm yaa beni öldürüyor bu kramf ya mahvoldum ya esim hebammemi aradi magnezyumu cok alzin günde 4 5 tane demis dün bir agladim bir agladim adim atamadim sanki orami oyuyorlardi acidan agladim valla esim sarildi sonrada telefonla aradik..hebamme iyi oluyor dogumdan sonra parasiz 15 gün gelip seni bilgilendiriyor herseyi ögretip gösteriyor senide rahatlatiyor eger dogumda ebemi begenmezsem somdiki gittigim dortorda ebe var onu aradik belki onu isterim yani anliycan agri normal magnezyum cogaldilacak gecmezse doktora gel demis insallah seninde cabuk gecer insan hiccc birsey yapamiyor cocuklar artik ben bagirdikca haaa yine geldi annem agliyo diyorlar..
tşkler cnm daha güzelleri sizlerin olsun inş
dogum ocakta olacagı için malum cok soguk olcak.dışarı cıkıp alışveriş yapmak zor olcak bizim için.
benim bu hamileligim cok agır geciyor.kasıklarım beni zorluyor.o nedenle bu kadar erken dönemde yaptım alışverişimi.
bence sizlerde cok beklemeden yapın kızlar.son 3 ayımız kaldı.bu aydan sonra iyice agırlaşacaz.wc ye gitmekten alışveriş yapamazsınız son zamaana bırakırsanız sölim :)
bi cok şeyimiz tamamlandı hamd olsun.biberon ,tırnak makası ,tarak eksik bide.eksikler bitmiyor ki.
ilk dogumu olcak arkadaşlara Allah kolaylık versin .gelin ceyizi gibi ceyiz hazırlanıyor.
tontirik son zamanlardan bende çok korkuyordum, işte hareket edemem yemek yapamam vb diye...okulda bir arkadaşım 37.haftasında ve hala geliyor 1hafta daha geleceğim doğum sonrasına kalsın iznim diyor... ve bizim okul ankaraya 70km.hergün 140km yol yapıyoruz yani... ama vala yürümesinin yavaşlamasından başka birşeyi yok maaşallah..ondan cesaret alıyorum ben.. nerdede doğuracak ama oyle ıh vıh demiyor hiç:)
umarım bende oyle olurum ve isteyen herkes
cnm B12 yi de önermişti benim dr. her yerim ağrıyo ama ısrarla magnezyum kalsiyum vermiyor. daha erkenmiş.son aylarda vericekmiş.
canım çıkmadan yazayım fikrimi abimin ikizleri oldu başta park yatak almayı düşünmüşlerdi ama sonra mobilya beşik aldılar ve boyları uzun ve tontiş olsada yeğenlerim 3buçuk yaşa kadar kullandı şimdi kızın ki bi arkadaşlarına hediye gitti oğluşun ki kalmıştı şansa bizimde oğluş olunca ondan gelecek beşikimiz ama dolap ve şifonyerde bende kararsızım 3 4 yaş arası oda yaparız diye düşünüyoruz bizde ama dolap da yaptırırsak nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?