2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm bende gec hissetim daha yeni yeni hissediyorum oda cok asiri degil benim bebis pek bir uslu fazla oynamiyor cok nadir..bence sende fazla gecmeen hissedersin canim..

kızlar bu ara özellikle yatarken sağ tarfıma kalçama ve sırtıma bi ağrı saplanıyor ordan bacağıma vuruyor ağrı .sizde de bunu yaşayan var mı acaba normal midir

olabilir canım çok hareketli değildir bebişin ya da sen daha belirgin ve güçlü hareketlerini hissedebiliceksindir belki. eğer gelişiminde falan bi sıkıntı yoksa telaş etme
slm iyiyim bacak agrisinda oturuyorum canim yaa..

nedeeen neresi ağrıyo bacağının ne yaptın zorladın mı

kızlar bu ara özellikle yatarken sağ tarfıma kalçama ve sırtıma bi ağrı saplanıyor ordan bacağıma vuruyor ağrı .sizde de bunu yaşayan var mı acaba normal midir

canim bendede var agri ama sadece bacagimda seninki biraz farkli canim yani benim sirtim degil sadece kalcamin icine birsey saplaniyor öylece kaliyom cokk kötüü.insallah bir anönce atlatiriz bu agrilari..

canim tam kalcamin ici sadece orasi baska yer degil sanki birsey saplaniyor kaliyom öyleee...magnezyumu fazla icecegim insallahh hemen gecer..zorlamadim canim.

canim bendede var agri ama sadece bacagimda seninki biraz farkli canim yani benim sirtim degil sadece kalcamin icine birsey saplaniyor öylece kaliyom cokk kötüü.insallah bir anönce atlatiriz bu agrilari..

inşallah atlatırız canım .benimde kalçamda başlıyor sanki ordan sırtıma geçiyo sonrada bacağıma dolaşıyo gibi . yarın doktor kontolüm var sorarım yapılacak bişey var mı diye sizlede paylaşırım burda

insallah canim..sordugunda cevaplarini bekliyoruz bende gecmezse gidicem simdilik magnezyumu cogalttim canim bakicaz artik.kendine iyi bak canim..

canim tam kalcamin ici sadece orasi baska yer degil sanki birsey saplaniyor kaliyom öyleee...magnezyumu fazla icecegim insallahh hemen gecer..zorlamadim canim.

anladım canım normal bu tip şikayetler, yatış pozisyonunuzu iyi ayarlayın mümkün olduğunca dümdüz yatmamaya ve yan yatmaya çalışın bi de solunuza yatın diyorlar + yan yatarken bacaklarınızın arasına yastık koyun çok daha ağrısız olur diyorlar....

genelde yan yatıyorum canım bide hamile yastığı kullanıyorum rahat oluyo . kilo aldıkça artarmış bel ağrıları 4.5 kilo aldım şimdiye kadar ama benim bebişleri ikiz belki ondan da baskı oluyordur:)

ok canim umarim ise yarar bende hep yan yatiyorum ama yatarken birsey yok tam yürümek istersem veya ayaga kalktigimda oluyor bilgilerin icin cokk tesekkür ederim canim benimm..

cnm B12 yi de önermişti benim dr. her yerim ağrıyo ama ısrarla magnezyum kalsiyum vermiyor. daha erkenmiş.son aylarda vericekmiş.
benim kizimda cok kasilmalarim oluyordu belkide strestendi o donem oldukca stresli gecmisti bunda henuz baslamadi umarim baslamaz
suan sadece elevit iciyorum ve oda wcye gitme zorlugu yasatiyor yinede aksatmamaya calisiyorum
ben cekmeceli sifonyerler varya buyuk onlari siddetle tavsiye ederim gardrop tipide lazim ama 2 kapili olsa yeter olmasada olur
hatta yer olmayanlar icin ama cekmeceli dolap sart ben kizimda kullaniyorum cok memnunum bir tanede bebise alicam
canim bebeklten bebege farkeder kizimdada ben gec hissetmistim hatta ondan sonrada dogru durust oynamiyordu
ama simdi tam tersi belki 2. gebelik ondandir.

kizlar basim agridi bugun ya disarda birseyler yedik bugun onuda fazla kacirdim sanirim( hep kontrollu olmaya calisiyorum
ama sevdigim seyler olunca duramiyorum. eve geldim market alisveriside yapmistik buzdolabini yerlestirdim.
yediklerimi yakayim diye bir supurup sildim ortaligi camasirlari utuledim katladim bulasiklari yikadim yedigimi yakmisimmidir acaba
1 haftada yarim kilo almisimda en son 59,6 yim ya ins terazi yanlistir.

BEn bebege alisverise baslamadim sanirim gelecek ay baslicam.
tirnak makasi biberon filan almadim hic. bir tane hastane cikisi var hala :)
battaniyeyede ip alicam daha almadim biraz agirdan aliyorum herhalde. :)
ustu basi tr den gelicek diye cok kasmadim ama burdada ufaktan baslasam iyi olucak

bunlarda benim hamilelik cicilerim ay cocuguma birsey yok hep kendime almisim ya:)
bazilari kizimdan kalmis kiyafetler

Son düzenleme:

ben 19.haftada hissetmeye başladım erkek benimki biraz daha erken hissediliyor deniyor ama bılemıyorum
bir de şöyle tatlı bişiler ye şerbetli felan mesela 2dilim revani baklava gibi...20dakka sonrada sol yanına doğru uzan biraz bekle elin karnında... yoğunlaş bakalım hissedecek misin.. benimki müzik sesi yüksekse bide yemekten sonra baya bi hareketlniyor

sen kafana takma canım bırak sevinmesinler ama hiç oğullarını düşünmemişler yazık o anne babaya.bazı aileler böyle benim kayınvalidemde kızına çok düşkün.hamileliğimi söylediğimde sevindiler ama önceden düşük yaptığım için hemen herkese söylemeyin dediler zaten 3 aylık olduğunda söylemiştik.kız olduğunu duyuncada biraz hayal kırıklığı yaşadılar.erkek bekliyolarmış.hem kızlarına düşkünler hemde erkek torun isityorlar.bende 2 oğlun var yinede kızın, kızım gitti diyorsun dedim bişey diyemedi sağlıkla gelsinde ben başka bişe istemem dedim .ne çektiğimi ben bilirim dedim.hamileliğim boyunca 1 kere geldiler ynıma aynı şehirde olmamıza rağmen.oyüzden siz o tatlı canınızı üzmeyin .işallah sağlıkla kucağın aalırsın oğlunu

fıstık anneler bebek hareketleri ve bacak ağrıalrından bahsetmişler..hepimizin dertleri aynı korkmayın beninmde ayak topuğumun altına kramp giriyor özellikle eğilince kas çektiriyor resmen.hele baldırlarım et kesmiş denir ya halk dilinde et kesmiş gibi ağrıyor.özellikle sabahları uynanında yatktan kalkınca vallahi mutfağa topallaya topallaya gidiyorum..:44:
bebeğimi erkek olmasın arağmen daha 1,5 haftadır falan anca yeni yeni hissetmeye başladım.özellikle sırt üstü yatıp bacaklarınızıda uzatın,düzmdüz yatın yani ozman elinizi koyuyn koymayın hareket ettiğini hissediyo insan,benim bebeğim artık ufak dokunuşlar yapıyor içerden çok hoş bi duygu,sanki biri içerden dürtüyor.acısız ağrısız değişik bi olay ilk gebelik olunca geç hissediyormuş insan doktorlarda öle diyo..kocamla gezdik bugün hahhayyyt yine alışveriş bana yaradı 2 tişört aldım lcwden hemde normal reyondan aldım..

Son düzenleme:

canım gecmıs olsun benım çok şükür sırtım belım agrımıo pek sadece afedersın kabzılık yasıyorsam

çok ciddi belım agrıo ne alaka bılmıyorum ama böle....genedle sola yatıyorum sırt üstü ytamak sırt ve bel agrısı yapar

benım tek sıkıntım var o da kuyruk sokumuna giren agrı oturup kalkarken çok zorlanıorm pozisyon değiştirmdiğim sürece sorun yok...

amin cnmm
benim dogum yaptıgım hastanedede yakınlarımdan birinin doguma girmesine müsade vardı.eşime söledim hiç oralı olmadı tırstıı :)
cıkış anını eşin görmüş senin valla tebrik ederim.sendekide büyük cesaret.ben utanırdım kocamın beni öle görmesinden yaw

bu arada cok gecmiş olsun krampların oluyormuş.ben kızıma hamileyken cok oluyordu bunda henüz başlamadı cnm.

evet canim benim 2 oglumada girdi simdi bunuda konususyoruz söyle olur böyle olur ne bileyim valla canim benim utanmadim sagol canim benimm evet cesaretim var insallahhh sizlerinde olurda hepiniz normal dogum yaparsiniz..utanmaz canim insan o anda insan utanmiyo inanbana gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…