- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
ayy ayşe bendede var onlar heleki uzaktaki şeyleri hep uzanarak almaya çalışıyorum çok hızlı yürüyorum hep sonradan aklıma geliyo napcaz bilemiyorum Allahım korusun meleklerimizi :))sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorumnıye bu kadar evecenim anlamıyorum
hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam
hadi git bakalım kzuunu görmeye güzel haberlerle gel inşallahhkizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..
Kızlar selam,
Sabah biraz kanamam oldu benim, kırmızı ve nohut kadar. Şimdi de afedersiniz vajinamın içinde bir ağrı var.
doktora daha dün gittim, herşey yolunda dedi.
Tekrar gitmeli miyim acaba, kan gelmedi bir daha. muhtemelen gece gelmiş 1 damla.
haftada 1 kere de progestan iğne oluyorum.
kararsız kaldım.
omurga gelişimi için yün önermiyoruz diyorlar doktorlar evet.
valla bende dahil olmak üzere bi cok insan yün yataklarda büyümüştür hiçde bitarafımıza bişi olmamış
bazı şeyleri abartmakta üstümüze yok.
kızlar doktorlar bebeklere 3 yaşına kadar yün önermiyorlar.
Yatağını yün hazırlayan arkadaşım bilgin olsun.
çok çok saol cnm :)) daha almadım cnm baktık sadece taffy bebek diye biyer var cnm ordan baktık int satışıda yapıyo :))
yaa geçen yıl çok güzel bi doğumgünü geçirdim süpriz hazırlamıştı tüm sevdiklerimizle dışardaydık eglendik ama sene boş geçti malesef kızmamın nedeni insan bi çiçek gönderir ama çok gereksiz buluyo beyfendi neyse yaa geçti zaten artık Allaha şükür eşim yanımda bebeişim göbüşümde daha ne iştiyorum ki buna şükürler olsun :))
yaa oda takımına bayıldım bana kalsa düşünmeden alırım ama doğum sonrası işten çıkıcam o yuzden kenara para atmaya çalışıyoruz ne kadar az harcasak bizim için o kadar iyi ama napcaz bilmiyoum eşim beşigi çok begendi onu kesin alırım diyo ama ben dolabıda istiyorum ikna etmeye çalışıyorum inşallah başarabilirm :)) bu ay sonunda belli olucak alıp alamıcagımız bide şuanda mağzada 300 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyolar bizim 2 si 1900 tutuyo yani 300 tl de hediye çeki vericekler onunla pusetini ve uyku setini alabilirm :))
eşimde dio ben hamıel olcam ooff nası sömürürüm yatarım kalkmam ama sen oturmuyosun bile dio
içim rahat etmıo sonra agırlasıcaz hıc yapamıcaz ama baya toparlandı ev cok sukur yoruldum ama
jillet gibi oldu bi de sakarlık yapmasam...
doğru canım olunca her sekılde oluo katılıyorum Allah a emanet
evet cnm bende okudum ,ayrıca gelişimi için değil kızlar bilginize..alerjik durum için önerilmiyor
günaydın tatlım nasılsın? aynen öle canım sağlıklıyız bebişlerimiz göbüşümüzde allaha şükür daha ne isteyelim...
walla allah yardımcımız olsun ilk bebiş olduğu için çok masrafı var, bi de insan herşeyin en güzelini, en son modelini almak istio... hayırlısı bakalım... uyku setleri 200 den aşağı görmedim canım ben aslında çok marka da bilmiyorum bu konuda... çıkıp araştırmak lazım...
oo ne güzel.baya ferahlamıştır ev.
bende pazar günü oglum için dolap ayarladım yatak odamdan.kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim.tozlanmasınlar diye üstlerine örtü de serdim mis gibi oldular.
hastane cantamı bile şimdiden hazırlamayı düşünüyorum
cok tezcanlıyımdır.hemen herşey olsun isterim.zamana bırakamıorum
evet cnm bende okudum ,ayrıca gelişimi için değil kızlar bilginize..alerjik durum için önerilmiyor
öyle doğru ben de öyle büyüdüm ama bizler her şekilde doğru mu büyüdük.
gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyoruz. bunları ben böyle büyümedim diye reddetmek bile bile bence abartmak.
herkesin kendi görüşü tabii. kim nasıl isterse öyle yapar ben sadece duyduğum bi bilgiyi paylaştım.
anladım tatlım, teşekkürler
ben yenibosna nisa hastahanesinde reyhan hanıma yaptırdım canım çok memnun kaldım
bebişimizin videosunu da verdi seyredip seyredip duruyoruz
142 lira ödedik
nisayı aradım canım bu ayın sonuna randevu veriyo ama ozamana benim günüm geçiyo bu renklinin belirli bi günüde varmıki bilmiyrum
offf
24 ile 28 haftalar arası renklı yapılıyorus ben 23.hafta gıdıcektım olmaz dedıler
valla bılen bırı varsa o da söylesın yada ayşe bi bak bana nolur...dünden berı karnımın sagından vajınaya kadar sancım var.hatta uyuyamadım gece.sankı ıcımde bı damar kısa gelmıs de gergın kalmıs gıbı.acile mı gıtsem napsam korkuyorum ya. böyle olan oldu mu önemlı bısı dııldır dımı.
Canlarım
Doktorumu aradım kanama ve ağrı için. Endol Fort Fitil koyucaksın bir tane dedi.(makattanmış) 2-3 gün içinde tekrar kanama olursa gel dedi.
Endol fitili aldım ama antiinflamatuvar,antiromatizmal yazıyor. Tekrar aradım doktoru, kanamayla ne ilgisi var diye. Sen kullan 1 tane hemen keser kanamanı dedi.
geçen hafta gittiğimde de, kanaman olursa söyle sana bir fitil vericem demişti, haftasına kanamam oldu. Çok ilginç.
Gel demedi ama, dün gördüğü içindir belki di mi ?
tünaydın cnmm :)) sen yeni uyandın galiba :)) ayy evde olmakkk veee akşama kadarrrrr yatıpp uyumakkk dinlenmek istiyorummm gell 32 haftaa gellll :))))))
aynen öle kuzu en büyük hediyem Efem göbüşümde ve tepikliyo beni daha ne istiyimmm :)))
yaaa evett herşey o kadar pahalı ki ilk bebek oluncada zor oluyo herşey en baştan gelin çeğizi gibi :)) ama ikinciler sanslı olucak :)) keşke elimizden gelse herşeyin en iyisi en güzeli olsa ama malesef maddi durumlar el vermiyo( elimizden geldiğince en güzelini yapıcaz inşallah :))
cnm ben bu haftasonu muhtemelen gidicem linensin fabrika satışına bi bakim bakalım fiyatlar nasıl evet ama uyku setleri daha bi pahalı bide bişi dicem belki sen görmüşsündür uyku setlerinde beşiğin yanlarına takılan o ince korumalar varya onlardan varmı ???
valla bılen bırı varsa o da söylesın yada ayşe bi bak bana nolur...dünden berı karnımın sagından vajınaya kadar sancım var.hatta uyuyamadım gece.sankı ıcımde bı damar kısa gelmıs de gergın kalmıs gıbı.acile mı gıtsem napsam korkuyorum ya. böyle olan oldu mu önemlı bısı dııldır dımı.
Canlarım
Doktorumu aradım kanama ve ağrı için. Endol Fort Fitil koyucaksın bir tane dedi.(makattanmış) 2-3 gün içinde tekrar kanama olursa gel dedi.
Endol fitili aldım ama antiinflamatuvar,antiromatizmal yazıyor. Tekrar aradım doktoru, kanamayla ne ilgisi var diye. Sen kullan 1 tane hemen keser kanamanı dedi.
geçen hafta gittiğimde de, kanaman olursa söyle sana bir fitil vericem demişti, haftasına kanamam oldu. Çok ilginç.
Gel demedi ama, dün gördüğü içindir belki di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?