2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayy ayşe bendede var onlar heleki uzaktaki şeyleri hep uzanarak almaya çalışıyorum çok hızlı yürüyorum hep sonradan aklıma geliyo napcaz bilemiyorum Allahım korusun meleklerimizi :))
kizlar ben kaciyorum hazirlanmam gerekiyor esim dün doktordan termin almis 11 de gel demis almanyada saat 10:10 geciyor ancak hazirlanir gideriz bacak krampf icin bakalim ne diycek...gelince görüsüz kizlarrrrrrr..
hadi git bakalım kzuunu görmeye güzel haberlerle gel inşallahh

cnm nolur nolmaz sen yinede ihmal etme git görün bi doktora

herkese merhaba yenii okudum geçmişi betül arkadaşımıza da mery arkadaşımıza da cok üzüldüm. betul arkadaşımızın mekanı cennet olsun inş. Rabbim kalanlara sabır versin. mery sende inş hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğini dünyaya getirebilirsin inş

öyle doğru ben de öyle büyüdüm ama bizler her şekilde doğru mu büyüdük.
gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyoruz. bunları ben böyle büyümedim diye reddetmek bile bile bence abartmak.
herkesin kendi görüşü tabii. kim nasıl isterse öyle yapar ben sadece duyduğum bi bilgiyi paylaştım.

günaydın tatlım nasılsın? aynen öle canım sağlıklıyız bebişlerimiz göbüşümüzde allaha şükür daha ne isteyelim...

walla allah yardımcımız olsun ilk bebiş olduğu için çok masrafı var, bi de insan herşeyin en güzelini, en son modelini almak istio... hayırlısı bakalım... uyku setleri 200 den aşağı görmedim canım ben aslında çok marka da bilmiyorum bu konuda... çıkıp araştırmak lazım...

canım senin kocişle benimkine kalsa biz hep yatalım onlar rahat kişilikler

bebiş odaları için açtığınız topiğe göz atıyordum betülün yazısını gördüm geçmişte,planları,umutları offf (
Allahım ne acı..yine ağlıyorum (
Biz geçmiş izini görünce perişan oluyoruz ailesine Rabbim sabırlar versin tekrar..

Son düzenleme:
selam hanımlar ben geldim tatil hüzeldi ama erken bitti sanki her tatil gibi :))

gecmisin hepsini okumam mümkün degil gibi görünüyor ama bir göz atayım insallah olumsuz kötü bir sey olmamıstır hep müjdeler mutluluk haberleri vardır

tünaydın cnmm :)) sen yeni uyandın galiba :)) ayy evde olmakkk veee akşama kadarrrrr yatıpp uyumakkk dinlenmek istiyorummm gell 32 haftaa gellll :))))))
aynen öle kuzu en büyük hediyem Efem göbüşümde ve tepikliyo beni daha ne istiyimmm :)))
yaaa evett herşey o kadar pahalı ki ilk bebek oluncada zor oluyo herşey en baştan gelin çeğizi gibi :)) ama ikinciler sanslı olucak :)) keşke elimizden gelse herşeyin en iyisi en güzeli olsa ama malesef maddi durumlar el vermiyo ( elimizden geldiğince en güzelini yapıcaz inşallah :))
cnm ben bu haftasonu muhtemelen gidicem linensin fabrika satışına bi bakim bakalım fiyatlar nasıl evet ama uyku setleri daha bi pahalı bide bişi dicem belki sen görmüşsündür uyku setlerinde beşiğin yanlarına takılan o ince korumalar varya onlardan varmı ???

ohhh maşallah tontirik daha üç ay var yıkayıp ütüleyip kaldırmışsın bende kasımın sonuna doğru yıkarım çamaşırlarını diodum, aldıklarımın daha etiketlerini çıkarmadan dolabına kaldırdım son bir ay kala yaparım diodum tozlanmasın kirlenmesin die...
ben kendime tezcanlı hemen herşey olsun bitsin isteyen biri diodum sen bayağı bi hızlı çıktın canım

evet cnm bende okudum ,ayrıca gelişimi için değil kızlar bilginize..alerjik durum için önerilmiyor

hım peki hangi yatak çeşidi zararsız bana sölermisiniz????
şu çok övülen visko yatakmı ,yoksa sünger mi
bu iki yatagında kansorejen etki yaydıgını cok okuduk.aynı şekilde alerjik etkiler bunlardada var
visko yatagıda alman uzmanlar kesinlikle bebege önermiyor mesela
yada yaylı yataklar bebege cok daha fazla zarar verdigi için kesinlikle önerilmiyor.bunları okumuyormusunuz???

bunalrın içinde en dogal katkısız olanı yün yataktır.alerjik etkisi varsa digerlerindede var.ekstra ne oldugunu bilmedigimiz bi cok madde var o yatakların içinde
yünde terletme etkisi varsa viscoda,pamukta ve süngerde de var.yaylı yatagı hiç katmıyorum o başlı başlına bi sorun zaten.
yani arkadaşlar kalıplaşmış bazı söylemlerle hareket etmeyiniz.araştırın mantıgınızın kabul ettigini kullanınız.kimse burda sizi zorlamıyor şunu kullanın diye
ama ezbere konuşmakta komik oluyor

bütün yatak çeşitleri digerelrini kötüler.bunun tek sebebide rekabettir !!!!! yünüde kötülüyorlarsa en dogal ve ekonomik olmasındandır emin olun

Son düzenleme:
Canlarım

Doktorumu aradım kanama ve ağrı için. Endol Fort Fitil koyucaksın bir tane dedi.(makattanmış) 2-3 gün içinde tekrar kanama olursa gel dedi.

Endol fitili aldım ama antiinflamatuvar,antiromatizmal yazıyor. Tekrar aradım doktoru, kanamayla ne ilgisi var diye. Sen kullan 1 tane hemen keser kanamanı dedi.

geçen hafta gittiğimde de, kanaman olursa söyle sana bir fitil vericem demişti, haftasına kanamam oldu. Çok ilginç.

Gel demedi ama, dün gördüğü içindir belki di mi ?

valla bılen bırı varsa o da söylesın yada ayşe bi bak bana nolur...dünden berı karnımın sagından vajınaya kadar sancım var.hatta uyuyamadım gece.sankı ıcımde bı damar kısa gelmıs de gergın kalmıs gıbı.acile mı gıtsem napsam korkuyorum ya.böyle olan oldu mu önemlı bısı dııldır dımı.

şimdi bende varya aynısını burada kızlara sormak için yazacaktım
benimde sol kasıgımda agrı var bebekte çok hareke etmez zaten gece uyuyamadım kalktım kontrol ettim ,elimi koydum konuştum ses yok bitane pıt diye attı ondan sonra ses yok ...
korkuyorum kızlar varmı böle olanlarınız cuma günü dr randevum var .

çok geçmiş olsun kanamanmı oldu ..inş bebişin iidir...

canım dün gece kabuslar, kanlar falan gördüm dünkü kötü haberlerin etkisinde kaldım gece çok uyandım, sabah da 11e 20 kala zor kalktım yataktan hala kendime gelemedim ondan.. canım onu yapamıosun işte evdeki işler gözüne batıo bu kez de dinlenemiosun

şanslı mı olcaklar acaba ablalarının abilerinin eşyalarını kullancaklar :) aynen gelin çeyizi gibi walla bakalım napcaz evet canım var genelde setin içinde 2 yan koruma ve bir baş koruma oluo, yorganı, nevresimi, 2 yastık kılıfı, çarşafı ve kiminde de alt açma bezi oluo :)

canım benzer sancıyı 2-3 hafta önce yasamıstım plasentam sağa yerleşikmiş ve bebek vurdukça karnımdan

vajınaya doğru agrı yapiomus doktor ayrıca cok ayakta kalırsan ve yorulursan da olur bol bol dınlen

kendını yorma ayrıca bebegın cok hareketli böyle sancıalrın oalbilir demişti...bu tip bişey oalbilir canım

pozisyonn değiştirince düzeliosan veya ara ara tatlı sert oluosa korkma ama şiddetlı ise doktora gozuk canım istersen

canım ıns tekrarlamaz bazı tansıyon hapları da gebelıkte s ancı kemsek ıcın kullanılıo

demekkı romatizma hapıda kullanılıo doktorun dedıyse kullan canım ıns tekrarlamaz...bu arada bebıs 3 tür

aynı kg da diodun dunku kontrolunde ne ddı dr nası kılosu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…