2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Koyacağım
Çıtçıtlı badilerini uzun kollu aldım bizim ev doğal gaz kombili. Serin olur mu ki diye...
Tulum hakkında dediğini dikkate alacağım teşekkür ederim:13:

dogalgaz cok fazla kurutuyor havayı.cocugun yattıgı odadaki petegin üstüne ıslak havlu koyarak ortamı nemlendirebilirisn.yada buhar makinası alabilirisn
kuruluk oldugu için bebekte burun tıkanması oluyor meme emerken cok zorlanıyorlar.

benim evde dogalgazlı 40 ta yandı devamlı gayet sıcaktı evim.cok soguklarda ufo da yaktım.

ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş

maaşallah prenses maşallah canım.....
benim ayakkabılarımda hiç olmuyo 40 numara giyodum aradım çok zor buldum 41 numara onu giyiyorum bi kayseriyi dolaştım bulabilmek için kışın naparım bilmiyorum

maşallah maşallah ...........keyif yapıyo

canım benim güle güle kullanırsın inşallah aldıklarını :) tatlım o kdr anlatmışsın ki merak ettim bebek arabanı modeli ne?

Ne kadar iyi bilmiyorum canım.Normalde muayene olurken siyah ekranda oluyor ama böyle videoya çekerken Dr. ekran böyle oluyor videosu böyle çıkıyor.Hamileliğin başından beri 3.videomuz.:)Arada izliyorum her zaman göremiyoruz sonuçta...

canım maşallah subhnalalh cidden keyfı yerınde gozukuo :)

ayrıca ne kadar net bi görüntü şaşırdımmm :)

Saol canımcım.Valla ilk görüntülerinde de böle netti.Bu kadar net olmasına ragmen o kadar geç öğrendik cinsiyetini de :) Daha 2 gün önce bacak arasına göremesekte kız oldugu kesinleşti:)

Hangi hastane ve doktor kim canım ?

Oy yavruma bak maşallah. Yaprakcım 4 boyutlu utrason bu heralde değil mi? Biz de girdik geçen hafta ayrıntılı sonrası. Aynenüzel olu bu kadar net fotoğgraflar verdi bize. Ama video olarak değil. Resim Cd siydi. Ama çok gor. Şimdiden aile büyükleri benzetmelere başladı bu fotoğraflara bakarak. Yarabbim nazardan saklasın hepimizin evlatlarlarını..

tontirik bende yengeç im ama yükselenim oğlak... oğlak burcunun inadı ve düzen manyaklığı bende var inşallah kızımda olmaz diodum ama oğlak olcağı için inatçı olur herhalde o da yandık hade hayırlısı bakalım iki inatçı keçi aynı evde bakalım hangimiz geçicek köprüden

bi de oğlak burcu yavaş öğrenir.. bunun sebebi de herşeyi aynı anda öğrenmeye çalışmasıdır.. ayrıca da cin cin bakan ve çok bilmiş minnişler olurlar :)

Çok net, karın yapından olsa gerek, makine de iyi. ayaklara bak yaa minicik :)

İzmit mi offf

Belkide ondandır canım ya çünkü ben ilk gittiğimde daha 5,5 haftalık bişiydi 6 haftalık olmamıştı ve karından direk baktı ve kesemizi görmüştü.Bazıları bu erken haftada kese karından gözükmeyebilir dyorlar alttan bakıp keseyi görebiliyorlar demişlerdi..Bilmiyorum şimdi belkide karın yapımdandır...

ruyada bebek emzirmek cok iyi derler canim. bende bir kere gormustum ozledim emzirmeyi ama ondan once
tepikleri ozlemistim sagolsun oglum fazlasiyla ozlemimi giderdi
canim dikkat et ya bende aynisini yapiyorum ev pisken icim durmuyor temizlik yaparkende dikkat etmeye calisiyorum ama yoruluyorum en nihayetinde sonrada kendime kiziyorum. bebise birsey olucak diye korkuyorum
cok dikkat etmemiz lazim ozellikle su 5-6 hafta
canim ya zor olmali senin icin. zaten kalabaligin sana yeter. ins arkadsin yardim eder sana.
gunluk toparlamada en azindan yada yemek yapabilir hem riskin var hemde zaten cocuklarin 3 tane Allah yardim etsin cnaim
benim burda oyle bir sorunum yok:) kimse yok cunku ama ben bogazim hic durmadigi icin kendime is cikartiyorum
napiyim cnaim cekiyor hazir diyorum yapabiliyorken yapip yiyorum bir guzel sonrada seker yukselicek diye tirsiyorum:)
aman sakin ya ben buraya ilk geldigimde 4 aylik filanken mutfakta kucucuk bir yer kirlenmis gittim hemen bir bezle sileyim dedim
aman yok agrimaya basladi kasiklarim zaten o oturus pozisyonu tehlikeymis. ben hep viledayla siliyorum yeter o kadar.

ay cnm sende hiç inat filan görmedim ben cok uyumlu,sempatik , sıcak birisin.inşallah kızın da sana ceker bıcır bıcır konuşur cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…