Canım, ellerin ayakların dudakların şiş ise, bir de tansiyonunu ölçer misin lütfen ?
Bu arada kasıklarında sancı olan arkadaşlar, ben de yaşıyorum sık sık,
mesela dün akşam uzun süre sancım oldu bir şey gerilir ya da batar gibi,
tee bacağıma kadar da vurdu hafif adet sancısı gibi ama daha önce de benzerini yaşadığımdan
hemen elimi koydum ağrıyan tarafa, yine aynı şeyi hissettim. bir sertlik vardı ve sanırım ayağıydı aşkımın kızımınonun hareketlerinden kaynaklanıyor çoğunlukla bence...
ne zaman ağrı hissetsem hafifçe bastırarak bakıyorum elimle, biraz sonra elimden mi rahatsız oluyor ne, yer değişiyor ve geçiyor o sertlik de ağrı da
benim kızım tam doldurmuştu güününde dogdu.ben de kova olsun istiyorum, çok zeki, yaratıcı, biraz özgürlüğüne düşkün ama çok sıcakkanlı olur kovalar. gerçi kız bebişler tahminden erken gelirmiş genelde ama inşallah kova olur bakalım :)
ben zorları severim ondan kova burcu gizemli diyorum ya zaten
eşim terazi ben yay gayet ii anlaşıyoruz maşallah diyim eşim cok uyumludur.zaten öyle olmasa coktann bitmişti bu evlilik.
feslegenim güle güle kullansın kızın kıyafetlerini
bence tulum kış bebekelri için cok iyi oluyor.ben bebek dogduktan hemen sonra ilk önce tulum giydirmeyi düşünüyorum.başında şapkası bütün bi tulum cok şeker duruyor ya.
hastane de hemşireler cok teferruatlı giysilerle ugraşmasınalr istiyorum.hastane cıkışındada cok teferruat var yaw.oglum giydirme esnasında cok bunalmasın dogar dogmaz
ayy canım yaa duygulandım bak... güle güle giysin sağlıkla doldursun kıyafetlerini inşallaaahÖlçtüreyim canım. Yakında alyansım bile olmayacak parmağıma
Merhaba OzferBenimde bazen adet sancısı gibi oluyor belim ama geçiyor.
Biliyorsunuz bende o tarif ettiğim değişik yerde bir baskı gibi bişey oluyor
Senin kızının ayağını yesinler
Bende steteskopla dinlicem diye rahatsız ediyorum yavruşumu. Geçen bastırdım biraz steteskobun o zımbırtısını. Resmen itti geri yaaa
+ Hala duyamıyorum kalp atışlarını steteskopla. Tontiş bir anne olmama bağlıyorum bunu...
Ayşe yaaa içim bir hoş oldu
Maşallah YarabbimAllah'ım tez zamanda sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.
Rabbim bize böyle bir şey bahşettin için sana sonsuzlarca şükür....
Kızıma birşeyler aldım
3 takım - Alt, üst, şapka önlüklü eldivenli takımı var.
3 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi.
7 tane çorap
3 tane ayakkabı, kıyafet olarak daha ne almam lazım sizce kızlar? Cidden önerilere ihtiyacım var. Mesela 2 tane de tulum alıyım dimi?
+ Annemle babam bayramda bize bayramlık alırlardı. Siz kendinize de alın diye ısrar ederdim.
Annem derdi ki, size alınan beni daha çok mutlu ediyor
Haklıymış...
ben kızıma kundak yapardım ama öle sıkı sıkı degil.annem gider sıkardı ben gevşetirdim.
özlelikle uyurken cok sıcrıyor bebekelr ve kendi kendilerini uyandırabiliyorlar :) bu nedeenle yapardım ben kundagı acıkcası
Günaydın kızlar :)
cuma gunu yapılan tahlılleırmı henuz ızın alamadıgım ıcın dr a gosterememıstım dün iş çıkışı barı
özeldeki doktoruma gidip gösterım dedım...gittim sadece tahlıl sonucu gostermek ıcın , şekerım 136
çıkmıştı biz 130-135 normal kabul edıyoruz senın bı kademe yuksek cıkmıs perhiz yapsan iyi olur dedi
zaten liste getırmıstın tamam ordan devam et ama gene bakarız şekerıen dedı kan degerlerım ıcınde
düşük ama gebeye göre normal dedi ama referans aralıkalrına baktım ben korktum dedım
dr da onalr normla ınsnaalra göre ref. aralıkalrı sen gebesın bu normal ama kan ılacını aksatma dedi
böle işte kızlar 8 ekımde tekrar görüşelim dedi...bak 100 lük yükleme yapmıyorum hem cok yuksek diil
hemde sen bilinçli bi gebesın dıkkat edersın bunu da düşürürsün dedi tamam dedim....eve giderken hastanenın ordakı
pastaneden tatlı aldım bendebi güzel yedım eşimde seni ispiyonluycam doktora dedı :26:
neysem artık dıkkat edıcez şekere tatlıya neym bu arada bilen arkadaşlardan bilgi alaım meyve de yasak oluyo mu :)
Günaydın güzel anneler.msjini Simdi okudum bende kızlara rüyamı anlatayım diyordum kız bildin valla bebeğimi gördüm ilk kez ah yavrum benim emzirdim onu göğüslerim süt dolmuş kocaman olmuş, bembeyazdi kızım, özlemiştim o duyguyu kizimi iki yasına kadar emzirdim insallah bu kizimada nasip olur.
günaydın kızlar
pzartesi gecesi acildeydim kanamam geldi acile gittik çok şükür bebeğimde bişey yokmuş doktor ya çok ayakta durmuşsun dedi yada bebek yer değiştirmiştir dedi bi de alttan muayne ettiler çok korktum bişey olcak diye diyolar ya belli bi aydan sonra alttan bakılmaz diye umarım bişey yoktur dün iş yerinden izin aldım bugün ne yazikki işe başladı gene ne olur sizde dikkat edin temizlik yapcam diye kendimi ve bebişimi riske atıyorum
valla ben hele bu bebekten sonra kimseye yatılı gitmem heralde.4 çocukla ne işim var,niye milleti rahatsız edeyim.6 kişinin yayağı yorganı yemeği.ne gerek var.gündüzde gitsem 2 taneyi evde bırakır,iki taneyi alırım.bir büyük bir küçük evde kalır dönüşümlü olarak:))benimkiler 2 büyük 2 küçük şeklinde olcaklar:))dışarı gezmelerinde ve tatillerde hepberaber gideriz,çok eğlenceli olur bence.eşim diyo zaten arabayo değiştirip 7 koltuklu almamız lazım diye.bence karavan alalım.içinde yer içer gezeriz.çünkü biz ailece gezmeyi çok seviyoruz.hiçbi çocuk bizi bundan alıkoyamadı.küçüklerken bile gezdik hep.bu bebek hele hiiiç alıkaoyamaz inşallah.kapı gibi ablaları ve abisi var.her biri 1 saat oyalasa tamam.bende arada alır emziririm,altını değişirim falan deeermişim:))
ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş
Günaydın kızlar nasılsınız....
Kızlar bişey sorcam namaz kılanlar hala ayakta eskisi gibi kılabiyor mu? Ben secde de eğildiğimde zorlanıorum sanki karnım deil ağrıyan ama sanki zor nefes alıyorum gibi oluyor tıkanıyorum...??? Oturarak tam nasıl kılındıgını da bilmiyorum yanlış filan olur die eskisi gibi ayakta devam ediyorum..?
eminim cok tatlıdırlar :) resimlerini koysanda baksak keşkeTeşekkürler teyzesi.
Bir tatlı bir tatlı...
Hıı birde 3 tane ağız silme mendili aldık
Evet tulumda zaten hem pratik hem derli toplu oluyor değil mi?
3 tane alsam nasıl iyi mi?
sa
canımcım benimde bebişimin dayısı olmıcak yaaa
valla ben arda süslenince giyiyrum topuklu.arabayla çıkıyrz..zaten haftasonu giyiyrum genelde yavaş yavaş yürüyrum arada unutyrum tabi hamileliği sonra yavaşlyrum .
bizim babamızda boylu olunca e birazda seviyruz touklu
ahahahabende çok yaramazdım ya aynı sen ben, bende senmişiz hee benim kuzenlerde benden az çekmemiş ama ben çok fırlamaymışım ya bazen anlatyolar da utanyrum ay ben neymişim falan oluyrum ..bi zamanlar ayşecik vardı hani heh aynı onun gibiydin diyolar bana
kaç kardeşsiniz canım siz 2 mi ?
Ölçtüreyim canım. Yakında alyansım bile olmayacak parmağıma
Ayşe yaaa içim bir hoş oldu
Maşallah YarabbimAllah'ım tez zamanda sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.
Rabbim bize böyle bir şey bahşettin için sana sonsuzlarca şükür....
Kızıma birşeyler aldım
3 takım - Alt, üst, şapka önlüklü eldivenli takımı var.
3 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi.
7 tane çorap
3 tane ayakkabı, kıyafet olarak daha ne almam lazım sizce kızlar? Cidden önerilere ihtiyacım var. Mesela 2 tane de tulum alıyım dimi?
+ Annemle babam bayramda bize bayramlık alırlardı. Siz kendinize de alın diye ısrar ederdim.
Annem derdi ki, size alınan beni daha çok mutlu ediyor
Haklıymış...
Günaydın kızlar nasılsınız....
Kızlar bişey sorcam namaz kılanlar hala ayakta eskisi gibi kılabiyor mu? Ben secde de eğildiğimde zorlanıorum sanki karnım deil ağrıyan ama sanki zor nefes alıyorum gibi oluyor tıkanıyorum...??? Oturarak tam nasıl kılındıgını da bilmiyorum yanlış filan olur die eskisi gibi ayakta devam ediyorum..?
Canım çok sevindim herşeyin normal olmasına.Benim Dr da 140 sınır dedi benimki 141 çıktı.Çok önemli deil ama bundan sonra da dikkat et,çok fazla tatlı, şekerli şeyler yeme dedi.Bende meyvenin yasak oldugunu bilmiyordum ne yalan dieyim.Sonraki cvplarda gördüm..Bundan sonra dikkat edeyim bari.İnş daha da yükselmez....
Ayy ayşe aynı benimki :):) Maşallah canım benim....Bizim kızda geçen günki Dr muayenemizde resmen güneşleniyordu.Hatta videoya aldı Dr o anlarını.Hem bana vuruyordu ayaklarıyla hemde keyif yapıodu.Dikmiş iki ayağını tepeye elleri başının altında..Biara bi bacağını diğerinin üzerine attı..Harika bişiyler yaaa....Allahım eksikliklerini vermesin ve bian önce kucağımıza alacağımız günler gelsinsabırsızlanıyorum artık......
yani sadece o nedenle mi iyidir kundak? kemik gelişimine etkisini okumuştum ama unuttum yaa nasıldı acaba :44:
ayakta kılamıyorsan oturarak kılsan ii olur.cok zorlama kendini bence.netten bakabilirisn nasıl oturarak kılındıgınaGünaydın kızlar nasılsınız....
aynen öle cnm dün akşam yağlayamadım ama inşallah bu akşam azcık sölicem ucundan bakalım tepki ne olucak :))
ayy cnm yaaa abartma bence sonuçta kaç kilo doğucaklar bilmiyoruz hız büyüceklerde çabucak küçülülüğcek onlar ben 3/6 alıcam bikaç tane zaten annem saolsun getirmiş bana birsürü küçük şeyler zaten kış evde olucaz yaza kadar idare eder bizi :)) ayy yerim ben o elbiseleriii yaaaa :)) cnm kışlık almıcam ama uzun kollu alırım zaten hastaneler sıcak evde bebek için sıcak olucak oyuzden çok kışlık almaya gerek yok diye düşünüyorum :))
o kesin cnm sen şimdiden alıştır hem babanın hem eşinin kıymetlisi olucak minik MİNA :))
eminim cok tatlıdırlar :) resimlerini koysanda baksak keşke
evet cnm cok pratik oluyor tulum.içine bi cıtcıtlı bady üstüne tulum.bide yelek giydirirsin penyeden tamam ..hiç ugraşmıyon üst zıbın alt pijama v.s diye.
yalnız alırken şuna dikkat etmen gerekiyor her iki bacagındada cıt cıt olması lazım.bazı tulumların tek bacak kısmında cıt cıt var onu giydirmek cok zor
tulumlar cok kullanışlı oluyor ama kullanım süreleri cok kısa cnm.o nedenle cok fazla almasan iyi olur.mesela 1 tane yeni dogdugunda giydirmek için al bi de 1- 2 boy büyügünü alsan yeetrlidir.
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?