2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım, ellerin ayakların dudakların şiş ise, bir de tansiyonunu ölçer misin lütfen ?

Ölçtüreyim canım. Yakında alyansım bile olmayacak parmağıma

Merhaba Ozfer Benimde bazen adet sancısı gibi oluyor belim ama geçiyor.
Biliyorsunuz bende o tarif ettiğim değişik yerde bir baskı gibi bişey oluyor
Senin kızının ayağını yesinler
Bende steteskopla dinlicem diye rahatsız ediyorum yavruşumu. Geçen bastırdım biraz steteskobun o zımbırtısını. Resmen itti geri yaaa
+ Hala duyamıyorum kalp atışlarını steteskopla. Tontiş bir anne olmama bağlıyorum bunu...

Ayşe yaaa içim bir hoş oldu
Maşallah Yarabbim Allah'ım tez zamanda sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.
Rabbim bize böyle bir şey bahşettin için sana sonsuzlarca şükür....

Kızıma birşeyler aldım

3 takım - Alt, üst, şapka önlüklü eldivenli takımı var.
3 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı badi.
7 tane çorap
3 tane ayakkabı, kıyafet olarak daha ne almam lazım sizce kızlar? Cidden önerilere ihtiyacım var. Mesela 2 tane de tulum alıyım dimi?

+ Annemle babam bayramda bize bayramlık alırlardı. Siz kendinize de alın diye ısrar ederdim.
Annem derdi ki, size alınan beni daha çok mutlu ediyor
Haklıymış...

benim kızım tam doldurmuştu güününde dogdu.
bu bebiş de sata göre giden tarihte dogarsa kova burcu olcak.ama 1 hafta erken dogarsa usg deki gelişimine göre ozaman oglak oluyor ,bende kova istiyorum hayırlısı bakalım

feslegenim güle güle kullansın kızın kıyafetlerini
bence tulum kış bebekelri için cok iyi oluyor.ben bebek dogduktan hemen sonra ilk önce tulum giydirmeyi düşünüyorum.başında şapkası bütün bi tulum cok şeker duruyor ya.
hastane de hemşireler cok teferruatlı giysilerle ugraşmasınalr istiyorum.hastane cıkışındada cok teferruat var yaw.oglum giydirme esnasında cok bunalmasın dogar dogmaz

kundak yapacaksanız kesinlikle bacakların kundak içinde rahat hareke edebilmesi lazım. kalça kaymasına sebep oluyor sıkı kundaklar.

Teşekkürler teyzesi.
Bir tatlı bir tatlı...
Hıı birde 3 tane ağız silme mendili aldık
Evet tulumda zaten hem pratik hem derli toplu oluyor değil mi?
3 tane alsam nasıl iyi mi?

ayy canım yaa duygulandım bak... güle güle giysin sağlıkla doldursun kıyafetlerini inşallaaah
ayağını koyuyor diyorum ben ve sert koyunca yani sert ve hızlı hareket edince ondan ağrı oluşuyor diyorum ama belki de elidir di mi bu arada ben de bir türlü duyamadım steteskopla yaa poff:26:

yani sadece o nedenle mi iyidir kundak? kemik gelişimine etkisini okumuştum ama unuttum yaa nasıldı acaba :44:

Günaydın kızlar nasılsınız....

Kızlar bişey sorcam namaz kılanlar hala ayakta eskisi gibi kılabiyor mu? Ben secde de eğildiğimde zorlanıorum sanki karnım deil ağrıyan ama sanki zor nefes alıyorum gibi oluyor tıkanıyorum...??? Oturarak tam nasıl kılındıgını da bilmiyorum yanlış filan olur die eskisi gibi ayakta devam ediyorum..?

Canım çok sevindim herşeyin normal olmasına.Benim Dr da 140 sınır dedi benimki 141 çıktı.Çok önemli deil ama bundan sonra da dikkat et,çok fazla tatlı, şekerli şeyler yeme dedi.Bende meyvenin yasak oldugunu bilmiyordum ne yalan dieyim.Sonraki cvplarda gördüm..Bundan sonra dikkat edeyim bari.İnş daha da yükselmez....

Günaydın canım.Bende senin gördüğün tarz rüyalar hep görüyorum bundan önce.Doğurduğum oldu,emzirdiğim,altını değiştirdiğim vs...Ama bugece ilk defa büyütmüş elinden tutmuş gezmelere giderken gördüm ayyy çok güzel bişiydi.Herkes kızıma bakıodu bide sarışın kıvırcık saçlı gözleri renkli nazar değer die çıkmaz sokaklara giriyordum görmesinler dieAy ne rüyaydı ya.....

Canımcım çok geçmiş olsunnn...Şükür bebeğin iyiymiş.Ama dikkat etmen lazım.Söyleyen ben, bazen kaptırıyorum temizlik yaparken şurayı da yapıym bari şuda bitsin derken saatler geçiyor sonrasında da o korkuyu çekiyorum kendi kendime...Bizlerde çok dikkat etmeliyiz aslında....

Aynen öyle valla sana eziyet gelen şeyleri sende karşıya yapmıcaksın her konuda yani.Karşı tarafıda düşünmek lazım.Ama bazen karşılaşılıyor böle şeylerle.Senin düşüncen de harikaymış bu arada dönüşümlü misafirlik olayın:) Ama bayıldım ya bende kalabalık aileleri seviyorum.Biz 4 kardeşiz eşim 7 kardeş.Hoş şuan yanlarında dieliz ama biraraya gelince kalabalık iyi olur.Allah izin verirse bende 3 çocuk bilemedin 4 isterim

ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş

Ayy ayşe aynı benimki :):) Maşallah canım benim....Bizim kızda geçen günki Dr muayenemizde resmen güneşleniyordu.Hatta videoya aldı Dr o anlarını.Hem bana vuruyordu ayaklarıyla hemde keyif yapıodu.Dikmiş iki ayağını tepeye elleri başının altında..Biara bi bacağını diğerinin üzerine attı..Harika bişiyler yaaa....Allahım eksikliklerini vermesin ve bian önce kucağımıza alacağımız günler gelsin sabırsızlanıyorum artık......

Günaydın
Ben kılıyorum canım hala eskisi gibi ayakta.

Teşekkürler teyzesi.
Bir tatlı bir tatlı...
Hıı birde 3 tane ağız silme mendili aldık
Evet tulumda zaten hem pratik hem derli toplu oluyor değil mi?
3 tane alsam nasıl iyi mi?
eminim cok tatlıdırlar :) resimlerini koysanda baksak keşke
evet cnm cok pratik oluyor tulum.içine bi cıtcıtlı bady üstüne tulum.bide yelek giydirirsin penyeden tamam ..hiç ugraşmıyon üst zıbın alt pijama v.s diye.

yalnız alırken şuna dikkat etmen gerekiyor her iki bacagındada cıt cıt olması lazım.bazı tulumların tek bacak kısmında cıt cıt var onu giydirmek cok zor
tulumlar cok kullanışlı oluyor ama kullanım süreleri cok kısa cnm.o nedenle cok fazla almasan iyi olur.mesela 1 tane yeni dogdugunda giydirmek için al bi de 1- 2 boy büyügünü alsan yeetrlidir.

bende olsun isterdim dayısı ama yok malesef.. artık kuzenlerime dayı dicek onların çocukları hala diyo bana çünkü öle idare edioz amcamın çocuklarıyla yok canım 3 kız kardeşiz biz, iki tane teyzesi olcak yani minnişimin
hiç babetim yokken dört beş tane aldım yaz başı onlarla takılıom şimdi kış gelio bir düz çizme var gerisi hep topuklu yine bir alışveriş furyası bizi beklio :) aynen babacık da uzun olunca kısa hissedio insan kendini di mi ama fazla giyme canım topuklu yine de dikkat et ne olur ne olmaz ben pazarları bile cesaret edemiom :) ama eşime dedim doğunca sen taşicaksın minayı ben topuklumu giycem tıkır tıkır gezcem yanınızda

haha küçük ayşecik ha nie utanıon canım çocukluk bilerek yapmıosun ki :):) benimki yaramazlıktan çok huysuzluk üzerine kurulu gamzecim :) hatırlıyorum küçüktüm her yaz köye babannemlere giderdik fındık toplardı kuzenlerim ben gündüz bahçede tek başıma salıncağa binmezdim akşam onlar gelince salıncağa ben bincem die tuttururdum

selam kızlar buraya girmeye korkar oldum. hersey yolundadır inş. atak numaranız büyüdü mü? aynı ayakkabıları giyemiyorsunuzdur heralde kilolarda alındı nede olsa. Ne giyicez biz kışın daaaaaaaaa
su onatsuki tiger sporlar var cok rahat, bende var bir tane cok memnunum. ne spor ayakkabı gibi kaba nede agır. ama suanki numara olmaz heralde bir üst numarasını alayım diyorum. siz ne dersiniz? birde ankaradakiler ankamall de bir ayakkabıcı varmıs hamileler yada yak sorunu olanalr seker hastaları için falan ideal ayakkabılar satılıyormus duyan var mı?

aminn canım ay ınsallah...cicilerınızı gule gule kullanın :)

gunaydın canım ben en basından berı ayakta kılamıyorum ayakta kılarken 2. rekattan sonra
düşüp bayılıyorum tansıyonum düşüo direk yerdeyım o sebepel oturarak kılıyorum ben hala

canım hamılelere göre en nromal saydıgımız 130-135 arası dedı dr bilemıorm kı ya tabıuı dıkkat edelım yıne de

maşallahh mınnakk prensesee sağlıkla gelriler ısnallah canım Allah korusun hepsini :)

yani sadece o nedenle mi iyidir kundak? kemik gelişimine etkisini okumuştum ama unuttum yaa nasıldı acaba :44:

cnm ben kendimden örnek veriyim.
bana bebekken babannem kundak yaparmış sıkı sıkı hani kızlara özellikle yapılır bacakları düzgün olsun diye.ama bende kalça cıkıklıgı olmuş.
doktora götürmüşler doktor direkt demiş zaten kundakmı yaptınız diye.neyse kalca cıkıklıgından dolayı belli süre demirli bişiler takılmış bana.
şuan hamd olsun öle kalca cıkıklıgım filan yok.gayet güzel bi kalcam vardır
kızıma ben gevşek yapardım asla öylee bacaklarını dümdüz yapıp sıkı sıkı baglamazdım.sadece sıcrayıp kendini uayndırmasın diye yapardım dedigim gibi.benim başka amacım yoktu.
heleki erkek bebege hiç öle sıkı kundak filan yapmamak lazım pipi faktöründen dolayı.gevşek kundak hem bebegi sıcakta tutuyor.

ayakta kılamıyorsan oturarak kılsan ii olur.cok zorlama kendini bence.netten bakabilirisn nasıl oturarak kılındıgına
ben bi kac gündür oturdugum yerde kılıyorum ,karnım baya cıktı zor oluyordu

canım benim az cilve az naz halledersin bu işi sadece lafla yağlama yemez o kadar temizliğe
ayyy ben abartıom abartıom babam da abartıo tuğbacım her kızlarla dışarı alışverişe çıkışında kardeşlerime bişe almadan ellerinde Mina ya alınmış poşetlerle eve dönüolar akşam da bana cam den gösteriolar, kızlar bile dio bizim papucumuz dama atıldı die

walla öle benim papucumu dama atmak kolay deil oturur ağlarım beni de sevin diye şaka bir yana eşimi paylaşırım da babamı kıskanırım yaaaa

Koyacağım
Çıtçıtlı badilerini uzun kollu aldım bizim ev doğal gaz kombili. Serin olur mu ki diye...
Tulum hakkında dediğini dikkate alacağım teşekkür ederim:13:

Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)

Naber guzel annler nasilsniz bi kizimla iiz cok sukur ama feslegenin sorunu bendede var malesef sanki ustumden kamyon gecmis gibi basimi kaldircak halim yok ve eslim yuzum ayaklarim hep sis dun biraz tuzlu biseyler yemistim ondan sanirim tansiyonumu olctum normal cunku bide kayinvalideme misafir geliyomus biliyosunuz ayni binada oturuyoruz kahvaltiya indim biraz once halim olmadigini gordu ve misafire kek yaparmisin kizim dedi ee yok diyemedim kek yapicam daha sunuda yapalim fln dedide orali olmadim valla keki yapip tekrar evime cikicam cunku hic ama hic halim yok basimda dönüyo kizlar ya neden acaba sabah kalktim yataktan basim donuyo hala daha düzelmedi

ben bebeğimi 1 kere bile net göremedim göbeğim olduğu için.
ayrıntılıda bile net değildi. Bu ne kadar net çıkmış inanamadım maşallah.

Nerde çekildi bu görüntüler ? 1 kerecik görmek için gidebilirim oraya, makinesi iyimiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…