canım biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek eşimde 6 kardeş 3 kız 3 erkek herne kadar ayrı şehirlerde olsakta bayramda falan toplanınca muhteşem oluyor birde gelinler damatlar torunlar oooooo :) benim ilk canım ama daha önce kayıplarım var artık iyice ümidimi kesmişken mucizem sürpriz yaptı bize o yüzden bebeğimi sütten keser kesmez bıraklacam korunmayı diyorum :) Rabbimde nasip eder inşallah ..superisi bencede çocuk doğurmaya devam.sizin için tabii.ben o sayfayı kapatıyorum artık.4 sezeryan olcak.düşünsene bi sofranın başına 6 kişi oturmak kadar güzel bişey yok.allah hiçbirimizin mutluluğunu,sağlık sıhhatini bozmasın.senin ilkmi.
yaa ben de istiyorumm
Allah ım nasıb eder ınsallahh :)
cnm meyveyi filan cok tüketiyonmu.ben kızımda cok yerdim meyve şekerim yüksek cıkmıştı.1 hafta yemedim meyve dikkat ettim normale inmişticok canım cekemse yemezdım ama cok canım cektı yaa :) napalım bundan sonrasıan dıkkat ederım
ınsallah yukske cıkmaz canım sekerın çıkarsada düşürürüz aman ne var
anladım canım....bende oğlak burcuyum
ama taşımıyorum fazla özellikleriini
benimde etrafımda hiç kova yok inanırmısın nasıl olurlar kovalar bilmiyrum yani netten bakıyrum özelliklerine ama her insan da taşımıyki özelliğini
kullanıcı kontrol paneline gir
secnekleri düzenle
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü bu secenegi bul işaretle kaydet de
sanırım böyle oluyordu.bi dene istersen
canım biz 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek eşimde 6 kardeş 3 kız 3 erkek herne kadar ayrı şehirlerde olsakta bayramda falan toplanınca muhteşem oluyor birde gelinler damatlar torunlar oooooo :) benim ilk canım ama daha önce kayıplarım var artık iyice ümidimi kesmişken mucizem sürpriz yaptı bize o yüzden bebeğimi sütten keser kesmez bıraklacam korunmayı diyorum :) Rabbimde nasip eder inşallah ..
inşallah canım hayırlısıyla bir doğsunlarda :) durmak yok yola devam :)
Vallahi oldu Tontirik
ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş
Günaydın kızlar
Bütün enerjimi çekmişler sanki. Uyumak istiyorum.
Birde ellerim, ayaklarım, dudaklarım şiş.
Güzel haberlerle dolu, mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah...
OĞLAK BURCU ÇOCUĞU (22 Aralık - 19 Ocak)
Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.
Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.
tam bir kız suratı, kurban olurum onaaaa ,sarılasım geldi
OĞLAK BURCU ÇOCUĞU (22 Aralık - 19 Ocak)
Oğlak çocukları azimli, sakin düzenli, kararlı fakat inatçı çocuklardır. Azimleri sayesinde sakin olmalarına rağmen istediklerini alan ve başarılı olan çocuklardır. Aile hayatını severler, evlerine ve ev yaşamına düşkündürler ve evlerinde vakit geçirmeyi gezmeye tercih ederler, düzenli ve planlı olarak yaşarlar. Okul hayatında, derslerinde ve sonrasında iş hayatında sorumluluk sahibi ve başarılıdırlar. Övünmeyi çok sevmezler, romantizm çok gelişmiştir, daha çok küçük romantik deneyimler yaşarlar.
Oğlak çocukları üretken ve ne yaptığını bilen bir yapıya sahiptirler. Öğrenme istekleri kuvvetlidir, bir işe başladığında sonuna kadar gidip başarmayı arzularlar ve bunun için çok çalışırlar.
cnm meyveyi filan cok tüketiyonmu.ben kızımda cok yerdim meyve şekerim yüksek cıkmıştı.1 hafta yemedim meyve dikkat ettim normale inmişti
bende tam tersi bu hamileligimde meyveyi cok aramıyorum.ama tüm tatlılar ve çikolata ya hayır diyemiyorum.hiç yemedigim kadar çikolata tükettimevet canım meyveyı özellıkle çok tuketıyorum bu yaz hıc yemedıgım kadar meyve yedım
hatta canım tatlı cekınce direk elmayı tarcınla cevizle karıstırıp fırına verip dondurmayla fln yıyorum yanı
öel sölimçikolatay duskun değilim pek ama
yaaaa ayşe görmüyomm nerdeeeeciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş
ınsallah canım :)
dondurma ıcın en hafıf tatlı dıoalr bılıosunordan yola cıkabılırız bence
ben deyemek yemeyı cok sevıyorum naapıcaz bilmem :S inş. bebıslrınde iştahı acık olr
ugrastırmazlar bizi...ama armut dibine düşer bizimkilerde iştahlı olur bence
Ben oğlak burcuyum, eşim kova.. kova erkeği kadar zor bir erkek yok.. oğlumuz ya oğlak ya kova olacak kısmetse. oğlak olması için dua ediyorum
sağ ol canımmm senin de inşallah, hepimizin öyle geçsinnslm canim evet insan bir tuhaf oluyor gelince alisirsin vucudun hazirlaniyorbile annelige hersey gönlünce gecsin canim benim..bol bol gelir sütünde emzirirsin bebisini..
kızlar artık şu kundak meselesini masaya yatırmamızın zamanı gelmedi mi sizce de??aslı ,güzel günlerde giysin bebeğin inşallah..yeni doğan kundağı nasıl birşey ki ?
yeni doğduklarında çok sıkı kundaklamamak ama kundaklamakta gerektiğini okudum yine uzmandan :) çok bilen arkadaşları es geçerek yazıyorum
anne karnında bebek sıkışık yere alıştığı için doğduğunda aniden boşluk içinde olmasından ürkebiliyormuş ,bu yüzden çok sıkmadan kundaklamak gerektiği yazıyordu..yeni hayatına alışana kadar ..
yeni doğan kundağın ne özelliği var ?
ben de kova olsun istiyorum, çok zeki, yaratıcı, biraz özgürlüğüne düşkün ama çok sıcakkanlı olur kovalar. gerçi kız bebişler tahminden erken gelirmiş genelde ama inşallah kova olur bakalım :)ya bende kova olsun istiyorum seninle aynı dogum zamanları fakat benim bebek erken döllenme oldugu için hep önde cıkıyor 8 haftalıktan buyana
o yüzden biraz erken dogarsa oglak olcak ve ben hiç istemiyorum oglak olmasını :)
tabi bunlar işin eglencesi, Allah zamnında saglıklı gelmelerini nasip etsin
elma sirkesini de ilk kez duyuyorum, gerçekten yumuşatıcı görevi görüyor mu ve bilmediğimiz bir zararı yoktur değil mi? bir de ne kadar koyuyorsun ölçü olarak?bende likit kullanma taraftariyim ve cift durulama yapiyorum hatta beyazlara yumusatici yerine elma sirkesi koyuyorum
alerjiden dolayi. sanirim bebisinkileride bu seklde yikicam.
Aman fazla problem çıkmasın da sen zaten dikkat edersin canım. Eşinin ispiyonlama sözüne de pek güldüm bu aradaGünaydın kızlar :)
cuma gunu yapılan tahlılleırmı henuz ızın alamadıgım ıcın dr a gosterememıstım dün iş çıkışı barı
özeldeki doktoruma gidip gösterım dedım...gittim sadece tahlıl sonucu gostermek ıcın , şekerım 136
çıkmıştı biz 130-135 normal kabul edıyoruz senın bı kademe yuksek cıkmıs perhiz yapsan iyi olur dedi
zaten liste getırmıstın tamam ordan devam et ama gene bakarız şekerıen dedı kan degerlerım ıcınde
düşük ama gebeye göre normal dedi ama referans aralıkalrına baktım ben korktum dedım
dr da onalr normla ınsnaalra göre ref. aralıkalrı sen gebesın bu normal ama kan ılacını aksatma dedi
böle işte kızlar 8 ekımde tekrar görüşelim dedi...bak 100 lük yükleme yapmıyorum hem cok yuksek diil
hemde sen bilinçli bi gebesın dıkkat edersın bunu da düşürürsün dedi tamam dedim....eve giderken hastanenın ordakı
pastaneden tatlı aldım bendebi güzel yedım eşimde seni ispiyonluycam doktora dedı :26:
neysem artık dıkkat edıcez şekere tatlıya neym bu arada bilen arkadaşlardan bilgi alaım meyve de yasak oluyo mu :)
ya bu şekilde ölünce askerlerimiz acı katlanılmaz hale geliyo artık....valla edemiyrum işte bela ağzımı hiç alışrramadım korkyrum bela okurken ama o ...........ler gerçekten hakedyo
malesef güzel aberler gelmedi bize malum şehit ama iyi olmaya çalışıyruz minnaağım hareketli bugün maşallaahseviyorum bıdığımı yaaa
bende tam tersi bu hamileligimde meyveyi cok aramıyorum.ama tüm tatlılar ve çikolata ya hayır diyemiyorum.hiç yemedigim kadar çikolata tükettim
bu arada kızına maşallah.sana benzettim ben :)
yaaaa ayşe görmüyomm nerdeeee
heheh bende öle düşünmüştüm :)) ayy inşallah ben çok huysuz bi bebekmişim yemek yemezmişim hiç annem suyla büyüdün sen der hep inşallah benim bebiş babasına benzer :))
benım canımda tatlı ıstıo ama meyve daha cok ıstıo nedense :)
sağol canım aa bana mı benzıo hıc benzeteım die bakamdıydım bakalım kıme benzıcekk
yaa ben de çok iştahlıymışım hatta o kadar cok yıyormusum kı
1 yasıan geldıgımde kilom çok fazla oldugu ıcın yuruyememısım cocuk doktoru dıyet vermıs
annem dıyet yaptrmıs o yasta ve kılo verınce yurumeye baslamısımannem dıyo kı elınden yağı
yumurtayı alamıyodum gunde kaç tane yumurta yıyodun alerjıde olmuyodun yagı kaşıkla yıyodun diyo öğğ
şimdi görüyomusun canım
kızlar artık şu kundak meselesini masaya yatırmamızın zamanı gelmedi mi sizce de??
eskiden karşı çıkardı uzmanlar, şimdi avrupada kundaklama dersi bile veriliyormuş...net zararları ve net faydaları nedir bir konuşsak yahu??
gördümm kuzuu maşşallahhh bebişinee bakalım kime benzicek :))
anammm ayşee maşşallah sana heee o zaman sana çok benzemesin iştahlı olsun ama çok tombiş olmasın :)) anammmm gerçekten öğğ ayşe maşşallah nasıl bi mideymiş sendeki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?