2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım 4 boyutlu deil bildiğim kadarıyla yada emin değilim.Ama öyle olsaydı ayrıntılı usg için başka bi uzman var yine hastanede oraya belli bi ücrette yaptıraiblirysin demişti Dr.um.Yada burdan biz bakarız sen bilirsin demişti.Kendisi inceledi her zamanki siyah ekranında ölçümlerini filan ama videoya çekerken bana da izletirken ekran hep böle turuncu oluyo...

Kızlar ben kaçtım.Çok ara verdim kızımın yeni başladığım yeleğine ( bu smileyi çok seviyorum:)) Onuda bitireyimde bian önce başka başlıcam....Sonra görüşürüz..Herkese kolay gelsin...Öpüldünüz...

Slm kızlar,umarım herşey yolundadır....

Bu aralar sürekli doğum sonrası nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Malum evde oğlumda var ilgi bekleyen ve doğumdan sonra evde akıl verecek insanlarda
Lohusalığı hızlandırılmış şekilde yaşayıp herkes evine gidip düzenimiz oturunca yavaşlatmak istiyorum
Eşim üzme kendini bırak ev işlerini yemekleri yapsınlar sen dinlen dedikçe boşveremiyorum
Burçlardan konuşulmuş bende oğlak burcuyum ve evim hep düzenli,temiz olucak,kendi işimi kendim yapıcam, hayatıma ve benim yaptıklarıma müdahele edilmesin istiyorum
İşte ne kendi annem nede kayınvaldem benim isteklerime uymuyor
Hep kendileri bildiklerini yaptıracaklar
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE KOLAY ATLATALIM O GÜNLERİ....

Melone arkadaştı sanırım bebeği maşallah iyi kilo almış
Ben beslenmeme hiç dikkat etmediğim için bebeğimin kilolu olmasınıda beklemiyorum
Küçük bebekte insanı korkutuyor açıkçası nasıl tutucam ,bakıcam diye
Sağlıklı olsunlarda birşekilde büyütücez

Ne olacak böyle bilmem. Bıraksalar yıllarca uyurum :119:

Havlu koyarım canım. Burnuşu tıkanmasın yavrumun. Benim 60 ta yaktığım bile oluyordu. Demek ki tesisat farklılığı da oluyor. Çünkü evim büyük değil. Kutu gibi kare... Orta kat ayrıca. En soğuklarda 275 ödedik. Bebiş odası ve salonu yakmıyordum o zaman

Son düzenleme:
Kızlarrr selammm benim oğluşumm çok tembell teyzeleri hiç kıpırdamıyo nerdeyse gece yatarken elimi karnıma koyuyorum da iki pıt pıt vuruyorr

Ay aynen canim oturdugum yerde uyucam resmen senin icin daha da zor istesin cunku Allah yardimcin olsun canim

60 ta yaktın ve 275 ödedin
vallaa süpermiş hiç bişi degil
benim ev 120 metre kare.ama kışın 1 odayı ve salonu kullanmıyorum kapatıyorum oraları bende.evimde güney cephe.kışın az güneş cıksa acarım perdeleri baya ısıtır evimi.

Ay aynen canim oturdugum yerde uyucam resmen senin icin daha da zor istesin cunku Allah yardimcin olsun canim

Gözlerim kapanıyor zaten. Geçen gün kimse yoktu doğru düzgün bir koymuşum masaya kafamı 45 dk uyumuşum inanabiliyor musun
Sağol canım :) Kasımın ortasında çıkıyorum zaten işten...

Sürekli değil arada bir
Ama yine de 40 ısıtmaz benim evimi. Demek ki sizin tesisat iyi...
Ufo tarzı bir şey aldıracağım bu kış bebiş banyo yaparken falan açarız.
Birde yatağıma elektrikli battaniye sereceğim. Yatmadan ısıtırım yatağı. Yatarken çekerim fişten. Korkarım elektrik çarpar

cnm benim annende yada kayınvalde muhakkak eski pamuk vardır.benim annemde var biz kendimiz dikicez yastığını.yada pamuğunu verip diktiririz.pamuğa hiçbişey olmaz seneler geçsede..tabi yine sen bilirsin cnm.elyaf terletir diye biliyorum ama sen bilirsin tabi yine

kıyamam banada çok olur karabasan.bünye zayıflığından olur derler genelde ama...şehit haberleri artık savaş haberleri gibi oldu cnm.savaştayızda bizmi bilmiyoruz anlamadım.hergün okadar evlat ölüyor,hükümetin hala olağanüstü hal ilan edememeside tartışma konusu tabi!!

cnm geçmiş olsun yat dinlen ne temizliği,kanama geçirdim diyosun.bebeğinede kendinede dikkat et cnm
cnm 10 günden beri hissediyorum,hele dün gece resmen göbişimin kalkıp indiğini gördüm,tekmelerini hissediyorum oğluşumun artık,çok hoş bi duygu,göbişimin üstünden ona sevgi gösterileri yapıyorum hissediyordur inşallah kuzucum.o pıtpıtlar bebeğinin tekmeleri cnm

ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş

ah kıyamam ben onaa,keyfi yerinde annesii

Günaydın kızlar
Bütün enerjimi çekmişler sanki. Uyumak istiyorum.
Birde ellerim, ayaklarım, dudaklarım şiş.
Güzel haberlerle dolu, mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah...
cnm o yorgunluk hepimizde var eminim ama kan hapı kullanıyormusun bilmiyorum kullanmayınca daha fena oluyor insan.şahsen ben enkaz gibi oluyorum.kan hapı kullanınca daha az yoruluyor insan

ay benimkide kova burcu olucak.desene başımıza gelicek var ya zaten eşimin akrabası var kova burcu,30 yaşında ama çocuk gibi ,kendini severim ama sevmediğim çok hareketleri var.eşim de ara ara uyuz olur.bu kova burçları bi acayip oluyo,yani biraz sorunlu alıngan tipler, bilmiyorum valla.aman dilimi ısısrayım

cnm ayaklarım büyümedi şükür hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum ama çok yürüyüp yorulunca şişiyorlar ayak baş parmaklarım şişiyor sanki hafif acıyor ozman işte ayacıklarım

kıyamam nazar değmesin onun bacaklarını ısırırım ben.benimki net bir poz vermiyo deli olucam,devamlı hareket halinde sıpam

Merhaba arkadaşlar..
Nete girmeyeli sayfalar almış başını gitmiş.. :) Geçmişin hepsini okuyamadım..
Bebişlerin görüntülerini paylaşmışsınız.. MaşAllah barekAllah kuzucuklara nede güzel gözükmüşler..
Rabbim cc nazarlardan saklasın inşAllah..

Misafirim vardı dün. Yengem geldi.. Hiç kilo almamışsın, karnında çıkmamış dedi durdu..
Amannn kızımın sağlığı yerinde çok şükür.. Gerisi boş :)

Kontrole gitmeme 10 gün var daha.. Ama kızımı görmek iiçin sabırsızlanıyorum.. Biranönce geçsin günler... :)

ay cnm sende hiç inat filan görmedim ben cok uyumlu,sempatik , sıcak birisin.inşallah kızın da sana ceker bıcır bıcır konuşur cimcime

saol tatlım uyumlu olmaya çalışırım genelde arkadaş ortamında dediğim dedik yapmam herkese uyarım :) ama inadım da tuttu mu fenadır eşim ailem illallah etmiştir bu konuda inşallah öle olur minik cadım bıcır bıcır konuşur susmaz ama annem ne dio bilio musun kızım bi konuşmaya başladın daha da susturamadım seni

aldıklarını güle güle kullan cnm :)) bence 3/6 alsaydın kışın dışarı çıkman gerektiğinde giydirmen lazım ki ayakları üşümesin :)

anladım canlar en iyisi gidip bir numara küçüğünü alayım yol yakınken...

çok güzelmiş ben kuzu lu bebek eşyalarını çok seviyorum çok şık gerçekten güle güle kullanın

bu da bir fikir tabi canım ama çocuktan çocuğa huy suy değişiyor kimi ayağında çorap bile tutmuyor belli olmaz tabi

kız bizim durum daha fena bizim ben oğlak burcuyum baba oğlak burcu şimdi bebeğimiz de oğlak burcu olacak yandık gitti

amin canım inşallah sorunsuz atlatırız ama çok da düşünmemek lazım ben de bazen düşünüp düşünüp dertleniyorum neler yaşıyorum bazen bir bilsen güler misin ağlar mısın ben miyim hamile bunlar mı belli değil ama sabır işte bazen patlıyorum sinirleniyorum söyleniyorum ama ne yapacaksın bu insanlar böyle kabul etmek lazım düşün düşün sana zarar...

iyi oldu bu

önce anonsumu yapayım bursada cumartesı pazer su kesıntısı olacak nılıfer osmangazı ve mudanyada haberınız ola sussuz kalmak cok zor tedbır alınız:)okuldan geldım yolda gunlerdır canımın ıstedıgı ama mevsımı olmayan bı meyve buldum nasıl sevındım nasıl sevındım 1 kılo yedım mıdeme oturdu ama olsun:)rabbim ne güzellikler yaratmıs kara bı topraktan...bugun nöbetcıydım baya yoruldum evde dandını yemegımde yok ama önce uyuyucam sonra gırısıcem.çocuklar delı gıbı korıdorda koşuyorlar kavga edıyorlar göbegımı koruyacam dıye canım cıktı valla.bıdahakıne zırh mı gıysem ne:)

özellikle banyo yaptırırken ufo gercekten cok ii oluyor.ben odada halımı kaldırırdım ,perdeyide acardım güneş oldugu gibi yere yansırdı.küvetide koyardım oraya bebiş güneş banyosu yapardı.
ufoyuda acar banyosunu yaptırırdım.maşallah diyim kızımı hiç hasta etmedim bebekliginde.

evet maşallah çene saglam sende

valla çok konuşandan hiç korkmam zarar gelmez onlardan.içlerinde bişi tutamadıklarından yapacagı kötülügü bile sölerler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…