Oy yavruma bak maşallah. Yaprakcım 4 boyutlu utrason bu heralde değil mi? Biz de girdik geçen hafta ayrıntılı sonrası. Aynenüzel olu bu kadar net fotoğgraflar verdi bize. Ama video olarak değil. Resim Cd siydi. Ama çok gor. Şimdiden aile büyükleri benzetmelere başladı bu fotoğraflara bakarak. Yarabbim nazardan saklasın hepimizin evlatlarlarını..
ay bişi degil cnmSüüpersin cok net aciklamissin merssi canım sayende bende yükledim.
Naber guzel annler nasilsniz bi kizimla iiz cok sukur ama feslegenin sorunu bendede var malesef sanki ustumden kamyon gecmis gibi basimi kaldircak halim yok ve eslim yuzum ayaklarim hep sis dun biraz tuzlu biseyler yemistim ondan sanirim tansiyonumu olctum normal cunku bide kayinvalideme misafir geliyomus biliyosunuz ayni binada oturuyoruz kahvaltiya indim biraz once halim olmadigini gordu ve misafire kek yaparmisin kizim dedi ee yok diyemedim kek yapicam daha sunuda yapalim fln dedide orali olmadim valla keki yapip tekrar evime cikicam cunku hic ama hic halim yok basimda dönüyo kizlar ya neden acaba sabah kalktim yataktan basim donuyo hala daha düzelmedi
dogalgaz cok fazla kurutuyor havayı.cocugun yattıgı odadaki petegin üstüne ıslak havlu koyarak ortamı nemlendirebilirisn.yada buhar makinası alabilirisn
kuruluk oldugu için bebekte burun tıkanması oluyor meme emerken cok zorlanıyorlar.
benim evde dogalgazlı 40 ta yandı devamlı gayet sıcaktı evim.cok soguklarda ufo da yaktım.
Ne olacak böyle bilmem. Bıraksalar yıllarca uyurum :119:
Havlu koyarım canım. Burnuşu tıkanmasın yavrumun. Benim 60 ta yaktığım bile oluyordu. Demek ki tesisat farklılığı da oluyor. Çünkü evim büyük değil. Kutu gibi kare... Orta kat ayrıca. En soğuklarda 275 ödedik. Bebiş odası ve salonu yakmıyordum o zaman
Ne olacak böyle bilmem. Bıraksalar yıllarca uyurum :119:
Havlu koyarım canım. Burnuşu tıkanmasın yavrumun. Benim 60 ta yaktığım bile oluyordu. Demek ki tesisat farklılığı da oluyor. Çünkü evim büyük değil. Kutu gibi kare... Orta kat ayrıca. En soğuklarda 275 ödedik. Bebiş odası ve salonu yakmıyordum o zaman
Ay aynen canim oturdugum yerde uyucam resmen senin icin daha da zor istesin cunku Allah yardimcin olsun canim
60 ta yaktın ve 275 ödedin
vallaa süpermiş hiç bişi degil
benim ev 120 metre kare.ama kışın 1 odayı ve salonu kullanmıyorum kapatıyorum oraları bende.evimde güney cephe.kışın az güneş cıksa acarım perdeleri baya ısıtır evimi.
cnm benim annende yada kayınvalde muhakkak eski pamuk vardır.benim annemde var biz kendimiz dikicez yastığını.yada pamuğunu verip diktiririz.pamuğa hiçbişey olmaz seneler geçsede..tabi yine sen bilirsin cnm.elyaf terletir diye biliyorum ama sen bilirsin tabi yinearzu
valla durumuna inanamiyorum erkekler demek kadinlara ayricalik veriyorsunuz demis mudure . neden acaba bu ayricalik?
bunu dusunebilicek ve soyleyeblecek kadar nasil kalas olabilir bir insan birde ogretmen bu kisiler yuh yani
agzim acik kaldi. annesinede mi saygisi yok bunlarin ya. iki canli kadinlarla bilmem ne yarisina giriyorlar. cok terbiyesizmisler canim
benim kizimda 5 ocak dogumlu:) oglusumda gunuu doldururmu acaba cifte dogum gunu yapicaz doldurursa
ya ben cok heyecanlaniyorum dogum gelince aklima aglicam nerdeyse
sagol canim
kurtlanma olayini duymadim ay icim bir garip oldu. kizima lateks yastik aldim dokusu cok guzel yumusak
ama cok kotu bir koku varya kafasinida kokutuyor sanki digara icmis gibi bende kullanmiyorum normal bizim yastikta yatiyor
elyaf aldim yeni yastik dikicem bu seferde olmazsa vazgecicem artik yastik takintim var bir turlu icime
sinen birsey bulamadim. 2 kere lateks aldim birini sert almisim digeride kokuyor kokusu olmasa aslinda cok guzel yumusak
sonra su senede bir gun havalandirilan yastiklar var icinde bir sey tohumu koymuslar neyse artik
hatirlamiyorum 2 kere de ondan aldim farkli sekillerde onuda begenmedim. normal yastik adim kucuk oda topaklandi
ben bu yastik isini beceremedim ya(
kıyamam banada çok olur karabasan.bünye zayıflığından olur derler genelde ama...şehit haberleri artık savaş haberleri gibi oldu cnm.savaştayızda bizmi bilmiyoruz anlamadım.hergün okadar evlat ölüyor,hükümetin hala olağanüstü hal ilan edememeside tartışma konusu tabi!!günaydın hatunlar
ay eşim gitikten sonra bi uyuyamadım üstüme kara basan gelip durdu töbe töbeee kelimeyi şahadet getire getire çözldüm
bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo
cnm geçmiş olsun yat dinlen ne temizliği,kanama geçirdim diyosun.bebeğinede kendinede dikkat et cnmgünaydın kızlar
pzartesi gecesi acildeydim kanamam geldi acile gittik çok şükür bebeğimde bişey yokmuş doktor ya çok ayakta durmuşsun dedi yada bebek yer değiştirmiştir dedi bi de alttan muayne ettiler çok korktum bişey olcak diye diyolar ya belli bi aydan sonra alttan bakılmaz diye umarım bişey yoktur dün iş yerinden izin aldım bugün ne yazikki işe başladı gene ne olur sizde dikkat edin temizlik yapcam diye kendimi ve bebişimi riske atıyorum
cnm 10 günden beri hissediyorum,hele dün gece resmen göbişimin kalkıp indiğini gördüm,tekmelerini hissediyorum oğluşumun artık,çok hoş bi duygu,göbişimin üstünden ona sevgi gösterileri yapıyorumgünaydın ben ilkkez giriyorum bu başlığa ne güzel herkes hemen hemen aynı haftalarda:) bebek hareketleriniz ne durumda bugünlerde benim en çok kafamı karıştıran konu bu dün sabah karnımdaki hareketlere uyandım o derece fazlaydı bugün pek bişey yok hareket etmeden göbeğimi izlediğimde pıt pıt bişeyler görüyorum ama hala emin olamıyorum?
ah kıyamam ben onaa,keyfi yerinde annesiiciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş
cnm o yorgunluk hepimizde var eminim ama kan hapı kullanıyormusun bilmiyorum kullanmayınca daha fena oluyor insan.şahsen ben enkaz gibi oluyorum.kan hapı kullanınca daha az yoruluyor insanGünaydın kızlar
Bütün enerjimi çekmişler sanki. Uyumak istiyorum.
Birde ellerim, ayaklarım, dudaklarım şiş.
Güzel haberlerle dolu, mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah...
ay benimkide kova burcu olucak.desene başımıza gelicek varcnm meyveyi filan cok tüketiyonmu.ben kızımda cok yerdim meyve şekerim yüksek cıkmıştı.1 hafta yemedim meyve dikkat ettim normale inmişti
cnm oglak burcunda olanları severim yalnış anlaşılmasın :)
titiz olurlar,aileye düşkündürler ,kafasına koyduklarını yaparlar v.s
ama kova burcunda olanlar bana hep cekici ve gizemli gelmişlerdi.ailemde yok ama tanıdıgım bi kac erkek arkadaş vardı bekarken bana cok gizemli gelirdi onlar :)
ama cocukluktaki özellikleri pek iç acıcı degil
KOVA BURCU ÇOCUĞU (20 Ocak - 18 Şubat)
Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.
Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.
cnm ayaklarım büyümedi şükür hala aynı ayakkabılarımı giyiyorum ama çok yürüyüp yorulunca şişiyorlar ayak baş parmaklarım şişiyor sanki hafif acıyor ozman işte ayacıklarımselam kızlar buraya girmeye korkar oldum. hersey yolundadır inş. atak numaranız büyüdü mü? aynı ayakkabıları giyemiyorsunuzdur heralde kilolarda alındı nede olsa. Ne giyicez biz kışın daaaaaaaaa
su onatsuki tiger sporlar var cok rahat, bende var bir tane cok memnunum. ne spor ayakkabı gibi kaba nede agır. ama suanki numara olmaz heralde bir üst numarasını alayım diyorum. siz ne dersiniz? birde ankaradakiler ankamall de bir ayakkabıcı varmıs hamileler yada yak sorunu olanalr seker hastaları için falan ideal ayakkabılar satılıyormus duyan var mı?
kıyamam nazar değmesinBu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393
canım cok cok gecmıs olsun dikkat et lütfen yaa
evet cok ayakta kalmamak yuksege uzanmamak lazım ınsallah tekrarlamaz...
İNŞALLAH CANIM Bİ DAHA OLMAZ
chekirdek profildeki sensin galiba.cok hoşsun maşallah.
chekirdek profildeki sensin galiba.cok hoşsun maşallah.
ay cnm sende hiç inat filan görmedim ben cok uyumlu,sempatik , sıcak birisin.inşallah kızın da sana ceker bıcır bıcır konuşur cimcime
aldıklarını güle güle kullan cnm :)) bence 3/6 alsaydın kışın dışarı çıkman gerektiğinde giydirmen lazım ki ayakları üşümesin :)
canım güle güle kullanın eşyalarınızı
patiği bence de 3/6 aylık alsan ıyı olurdu dr a aşıya vs giderken ayakalrı üşümesın diye gıydırırsın
ama 6/9 aylık olanı ancak yazın ayagına olucak o zamanda pişer cocugun ayakalrı gıymez doğru demıs..
patiğin ne gibi bi sakıncası olcak onu şapamadım :) zaten yurume gibi bi durum olmıyca için o aylarda
ortopedik bi sorun olusturmaz sadece ayakalrı ısıtsın die giydirilir bence :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz ins bugun kotu bi haber almayiz doktora gidicek olan arkadaslarimiz ins guzel sonuclarla gelirler bizde minik ervamizin mobilyasini aldik buraya resim ekliyemedim icin KUZULU BEBEK ODASI - Minitto Bebek Odası Mobilyaları link gonderdim size ins begenirsiniz tabi bu mobilyanin pembesi yapiliyo fisyatida 2.700 e aldik ins ekim ayinda gelcek
güle güle kullanın aldıklarınızı.yatagı geniş almakla cok iyi yapmışsın.benimkinin ölcüleride bu şekilde.kızım enine bile yatıyordu.cok rahat etti.
ben yün yatak yaptım içine sıcak tutsun hemde yün kötü elektirigi filan alır derler.
park yatak için genelde sünger yataklar kullanılıyor onlarda cok saglıklı degil .yaylı yataklar zaten cok kalın olduklarından park beşige olmaz
ortapediklerin inceleri oluyor onlara bi bak istersn
bence aldıgın patik numaraları ideal.cünkü yaz ayında daha cok dışarı cıkılıyor ve cocugu cıplak ayakla dışarı cıkarmazsın sanırım.gittiginiz ev ortamındada cıkartırsın sorun olmaz
ben bu şekilde düşünerek büyük aldım ayakkabısını.
yeni dogdugunda o patikler sıcak tutmaz ayagını zaten.onlar süs niyetine yapılıyor
el örgüsü patikler daha kullanışlı oluyor kış ayında.
tontirik bende yengeç im ama yükselenim oğlak... oğlak burcunun inadı ve düzen manyaklığı bende var inşallah kızımda olmaz diodum ama oğlak olcağı için inatçı olur herhalde o da yandık hade hayırlısı bakalım iki inatçı keçi aynı evde bakalım hangimiz geçicek köprüden
bi de oğlak burcu yavaş öğrenir.. bunun sebebi de herşeyi aynı anda öğrenmeye çalışmasıdır.. ayrıca da cin cin bakan ve çok bilmiş minnişler olurlar :)
Slm kızlar,umarım herşey yolundadır....
Bu aralar sürekli doğum sonrası nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
Malum evde oğlumda var ilgi bekleyen ve doğumdan sonra evde akıl verecek insanlarda
Lohusalığı hızlandırılmış şekilde yaşayıp herkes evine gidip düzenimiz oturunca yavaşlatmak istiyorum
Eşim üzme kendini bırak ev işlerini yemekleri yapsınlar sen dinlen dedikçe boşveremiyorum
Burçlardan konuşulmuş bende oğlak burcuyum ve evim hep düzenli,temiz olucak,kendi işimi kendim yapıcam, hayatıma ve benim yaptıklarıma müdahele edilmesin istiyorum
İşte ne kendi annem nede kayınvaldem benim isteklerime uymuyor
Hep kendileri bildiklerini yaptıracaklar
ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE KOLAY ATLATALIM O GÜNLERİ....
Melone arkadaştı sanırım bebeği maşallahiyi kilo almış
Ben beslenmeme hiç dikkat etmediğim için bebeğimin kilolu olmasınıda beklemiyorum
Küçük bebekte insanı korkutuyor açıkçası nasıl tutucam ,bakıcam diye
Sağlıklı olsunlarda birşekilde büyütücez
kızlar kasım annelerınde gordum agstos annesı bı uye paylasmıs
sütü azalmış ne yapsa artmamıs humana stıl bulgur helvea komposto sonra bunu yapmış ve çok işine
yaramış nolr nolmaz bizimde aklımızda bulunsun :) buyrun Anne Sütü Nasıl Arttırılır? - YouTube
Sürekli değil arada bir
Ama yine de 40 ısıtmaz benim evimi. Demek ki sizin tesisat iyi...
Ufo tarzı bir şey aldıracağım bu kış bebiş banyo yaparken falan açarız.
Birde yatağıma elektrikli battaniye sereceğim. Yatmadan ısıtırım yatağı. Yatarken çekerim fişten. Korkarım elektrik çarpar
saol tatlımuyumlu olmaya çalışırım genelde arkadaş ortamında dediğim dedik yapmam herkese uyarım :) ama inadım da tuttu mu fenadır eşim ailem illallah etmiştir bu konuda inşallah öle olur minik cadım bıcır bıcır konuşur susmaz ama annem ne dio bilio musun kızım bi konuşmaya başladın daha da susturamadım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?