2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar bunu lcw den aldım cok uygundu. takım 15 lira.6-12 aylık
1 yaş sonrası 20 lira bu arada.

ayakkabı 10 lira.buda numaralı 17-20 numara arası var. ben 19 numara aldım
cok güzel indirimler var şuan almak isteyene.

evet canım bahsetmıstın eko keısn sonuc verıo evt

gecmıs olsun canım sana da of öle böle egcırcez zamanı ılac vermezlerse de

çarpıntı baslayınca bı sınır basıo benı cok rahatsız oluyorum

neyse kaldı 17 hafta beklicezz napalım :)

güle güle kullanın canım çok renklıymıss :) :) :)

lcw zaten uygun oluyo ya büyük mağazalarıdna daha cok cesıt oluo sevıorm ben :)

canım bu konuda seni çok iyi anlıyorum inan. ben yine evdeyim sakin sakin bekliyorum, sen çalışıyorsun bazen konuşmak bilee zor oluyr. ilaç içinde nette iyi şeyler yazmıyor.en iyisi kullanmamak sabredelim az kaldı. inan hamilelikte beni çok zorlayan şey oldu şu çarpıntı. yemeklerden sonra kan mide ve bağırsaklara akım yapıyormuş, birde her iki saatte bir bebek için kan alıyormuş bu boşuğu doldurmak için kalp daha fazla çalışıyormuş öyle diyor doktorlar. bende de kapakta yezmezlik olunca kalp zorlanıyormuş:) valla gülüyom artık doktor olduk şu hamilelikte neler neler öğrendik:) neyse bu konuda yazmak istersen ben buralardayım.yalnız olmadığımızı biliyoruz

evet canım cidden telefon çalıyo bi cevap veresım var telefona ölü gibi nefes alamıorm ki

bı de carpıntı olunca uzanmak iyi gelıo ama uzanamıosn da ıs yerınde neyse ama cidden coğu gittiii azı kaldı

eşimle gitmiştirk doktora eşim diyo sağlıkla gelicek kızımız herseye ragmen goruceksın dio ayy ınsallah dedim

eşim böyle söyleyınce nedense garip bi rahatlama gelıo bana :) sakinim ama o öyle söyleyınce dahada sakınleşiorm

valla bi atlatsak şöyle sorunsuz hamılelık gecırenelre öyle özenıyorum kı iğne ilaç tahlıl doktor

diken ustunde ben dıken ustunde...sorma canım hadı sırf kadın doğum bilgşisi edınsek neyse kardıyolojı

üroloji jinekoloji hematoloji bı de araya bazen genetık sebepelr giriyo genetık fln baya bi bilgi eder yanı

Canım çok beğendim. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah..

Ayşe çok geçmiş olsun canım ya. Senin çarpıntınla ilgili yazdıklarını arada hep okuyordum, ama hiç başıma gelmemişti daha önce. Geçen gün biraz oldu bana da. Çok korktum, çok fena birşeymiş. Oturdum kaldım koltuğa. Allah kolaylık, sağlık versin hepimize inşallah...

sana da gecmıs olsun canım sağol ya evet birden gelıo rahatsız edıo baya

aslında hafıf hafıf olmasıan alışığım ama bazen çok şiddetlenıo o zaman kötü

bu arada bebek bakım ürünlerinde hangi markayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. genelde bübchen veya sebamed öneriyorlar.

ay_she geçmiş olsun canım çarpıntı varmış. yemekleri azar azar yemeye çalış belki biraz azalır

sağol canım bır aydır az az yıyorum kola kahve cay yok duznelı sekıdle kan ılacımı ıcıyorum

hatta duznelı beslnırom hergun aynı satte bol yesıllık bol su azalmsıtı ılk bas ama sonra geen arttı

hepsını denedım yanı gecmıo

Son düzenleme:

anladım canım hayırlısı belki eko dan sonra doktor bişey önerir de rahatlarısn sende

evet canım eşlerimiz olmasa biz ne olurduk.. eşim bakıyo ben yine nabzımı dinliyorum yok bişey diyo düşünmemeye çalış..akşam görünce onu sanki koca gün yaşadıklarım bitiyo yeni sayfa açılıyor:) Allah bu mutluluğumuzu bozmasın canım. canım bi tavsiye daha düz uzanma hiçbi zaman o da çarpıntı yaparmış,çarpıntı anında bile yastığın yüksek, sol tarafa uzan. neyse ben de pazartesi kontrole gidicem kardiolojiye 1 ay oldu gideli ayda bir görüşelim dedi. yeni bişeyler öğrenirsem yazarım sana:)

amin canım Allah bozmasın ınsallah hepimize bebekelrımızı huzurlu mutlu bı yuvaya getırmemızı nasib etsın Rabbim :)

evlendiğimden berı ıkı yastıkla yatıyorum :) cidden yuksek yatmak her acıdan çok ıyı gelıyo zaten sırt ustu yatınca

bebıs rahatsız oluyo diye hep sola yatıyorum canım :) tamam olur ıns hersey yolundadır :)

Son düzenleme:

inşaallah canım annenin yakın olması çoook iyi yaaa:)benim de annem geldi kafayı yediğimi söylemiş benim kociş kadıncağız sabahtan beri yemek yapıyo...

ayyyy çoook fenayım çoookkk ben hünerli değilim kızzz siz benim morelimi yükseltiniz baya ama iyki varsınız...

bende kovayım çekirdek çocukta kova olacak sanırsam napcaz bilmem

ayyyy süpersin yarım gün çalışıyorum haşat oluyorum....oğluna aldı gitti artık çook geç valla

ayyyynı bennnnn uyuyabilsem ne ala ama iş var diye uyuyamamda ben...

canım geçmiş olsun...iğneyi bende kullanıyorum gece vuruyorsun değilmi...bende bu tür bir yan etkisi olmadı.....kendine dikkat ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…