kızlar hadı hayırlı akşamalr ben kaçar :)
canım sağolasın deneyeyım ben bunu da yaa :)
ayip etmis hakikaten sikma canini bosver gitsin/ bundan sonra ona gore davranirsin canimselam kızlar herkes ıyıdır umarım.dün aksam cok sinir oldum karşı komsuma size de anlatayım .kendısı hıc görusemıyoruz ya dıyıp duruyorudu ıyı dedım 3 gun önce konustuk dun onlara aksam eşimle gıdıcektık.tam gıdıcez bı baktım kapıda 4 cıft ayakkabı.şaşırdım aradım ya dedı kayınvalıdem aradı bızde gelsek sıkıntı olurmu demıs buda gelın demıs.bı tanıdıklarıyla beraber gelmısler.bende cok bozuldum sonucta karsı komusum ama en son gecen sene evıne gıtmıstık bı oturmaya gıdıcez hazır hazırlık yapmısken mılletı de aradan cıkarmak ıstedı dıye düşündüm bozuldum neyse rahatsız etmıyelım bız sonra gelırız dedım bana farketmez dedı bıde .ayy allah aşkına haksızmıyım yada abartmısmıym.ama hıc pişman degılm.bayram zıyaretınde bı tek üst üste mısafır alınır ben öle bılıyorum.
canim sinif mevcuduu 64 kisi yani 1 sinif mi??? nasil yetisiyorsun o kadar ogrenciye kacinci siniflar bu aradaselam kızlar kızlar.nasılsınız.ben yine iki gündür giremedm sayfalar çok ilerlemiş birer ikişer atlayarak okudum sizi.şimdi okuldayım.5.saatteyiz.görsel sanatlar dersi.serbest bıraktım 64 tane kuzuyu :))) daha önce anlatmıştım okuldanda soğudum için tenefüsede inmedm okudum burayı.allahtan okulda girebiliyoruz.genelde her siteyi yasaklamışlar ama burası serbest.kızlr benim çok akıntım sarımsı birde.geçen sordum doktora.fitil verdi yine bana.dün akasam kullandım ama çok yandı.hatta ağladım.eşimde bi daha kullanma dedi ama napsam bilmiyorum.
ayyy cidden çok fenaymışım dimi :84:walla topuklu ayakkabı giymeye çekinen ben çıktım merdivenin tepesine mutfak dolabı sildim bugün :) yardımcım bile şoka girdi abla napıosun düşcen die :) biri beni durdursun ya kafama koydum ya bugün o dolaplar silincek, kadın da akşam köyüne gitcekmiş yarım gün kalim bugün haftaya yaparız kalanları dedi, o camları silerken çıktım dolapları sildim bende hadi herşey bitsin die yardım de ettim kıyı köşe heryer tertemiz oldu ama bende öldüm bittim yani yokkk illa bugün bitcek yani :)
ayyyy süslü olmayı seviom ya ama hamile kaldığımdan beri kendimi kötü hissediom aynen bende diom bebiş doğsun kuaför arkadaşım gerekirse hastaneye gelip boyican saçımı :) sarıya alışkın ben bir zamandır kahve tonlarına dönmüştüm bebek istiyorum sarının dibi korkunç görünüo boyatmayınca die şimdi hemen döncem rengime bi doğsun kuzum :):) bi de şimdiden elbiseler aldık kızıma artık oyuncak bebek gibi süslerim onu da çıkar gezeriz ana kız ohhhhhh12:
ohhh dört teyze senin kız prensesler gibi ilgi görür walla :):)
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir...
Dün kontrölüm vardi, bebegim hamdolsun iyiymis ama rahimagzi kanali 4 cm olmaliyken bende 2,5cm e düsmüs. Pazartesiye kadar degisiklik olmazsa hastaneye yatacakmisim. Evde bol dinlenmem gerekiyormus. Ayni sorunu yasayanlar oldu mu? Hamileligimin ilk aylari hastanede gecti ( baska bir nedenden dolayi) yine yatmak istemiyorum=(
kızlar şu uyku setıne bakın çook tatlıııııı :)
kızlar bu akşam biber salçası yapıcam ınsallah hayatımda ilk kez :)
tavsiyesi olan var mı ???????
selam kızlar herkes ıyıdır umarım.dün aksam cok sinir oldum karşı komsuma size de anlatayım .kendısı hıc görusemıyoruz ya dıyıp duruyorudu ıyı dedım 3 gun önce konustuk dun onlara aksam eşimle gıdıcektık.tam gıdıcez bı baktım kapıda 4 cıft ayakkabı.şaşırdım aradım ya dedı kayınvalıdem aradı bızde gelsek sıkıntı olurmu demıs buda gelın demıs.bı tanıdıklarıyla beraber gelmısler.bende cok bozuldum sonucta karsı komusum ama en son gecen sene evıne gıtmıstık bı oturmaya gıdıcez hazır hazırlık yapmısken mılletı de aradan cıkarmak ıstedı dıye düşündüm bozuldum neyse rahatsız etmıyelım bız sonra gelırız dedım bana farketmez dedı bıde .ayy allah aşkına haksızmıyım yada abartmısmıym.ama hıc pişman degılm.bayram zıyaretınde bı tek üst üste mısafır alınır ben öle bılıyorum.
Dün kontrölüm vardi, bebegim hamdolsun iyiymis ama rahimagzi kanali 4 cm olmaliyken bende 2,5cm e düsmüs. Pazartesiye kadar degisiklik olmazsa hastaneye yatacakmisim. Evde bol dinlenmem gerekiyormus. Ayni sorunu yasayanlar oldu mu? Hamileligimin ilk aylari hastanede gecti ( baska bir nedenden dolayi) yine yatmak istemiyorum=(
Kızlar bu da benım oğluşum... 4 boyutluya girdik ayrıntı sonrası, o zaman verdi doktor. Görünce inanamadım, bu kadar net olduğuna... Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...
Eki Görüntüle 514467
Evet canim. Alt taraftan yapildi[SUB][/SUB]
canım sakın ihmal etme önemli bi konu bılıyorsundur gerekirse dikiş atılıyor ve bool dinlenmeyle erken doğumu engellemeye calısıyorlar.bu arada rahim ölçümünü alt taraftan mı yaptılar?
annem geçen hafta yapmış ayıklayıp yıkayıp robottan geçirip tuzla kaynatmış kabukları ne oldu dedim robottan geçince bişi kalmadı dedi ama bence süzgeçten geçirilse dahaiyi..sen başlamışındır şu an yarın yazarsın nasıl olduğunukızlar bu akşam biber salçası yapıcam ınsallah hayatımda ilk kez :)
tavsiyesi olan var mı ???????
geçmiş olsun canımkızlarr merhabalar hepinize 2 gündür felaket hastaydım sizleride uyarmak istiyorum çok dikkat edin kendinize
salgın varmış bir anda salı akşamı kötü oldum ama yorgunluk vs.dirdedim çrş. uyandığımda heryerim ağrıyordu
ve aşırı mide bulantım vardı, Ve aşırı halsizlikçok şükür bugün daha iyiyim ama ishal salgınıymış bu ve herkes
hasta yatıyor aman dikkat edin berbat bir hastalık grip falan masum kalır yani yanında, kendinize dikkat edin
ve mümkünse devlet hastanesine gitmeyinbir müddet çünkü ben bir idrar tahlili için gittim ve 10 dk kaldım
akşam salgını kapmıştm bile hastaneden!
Kendinize iyi bakkın anneler emi:)
ay evet meb bi tane burayı engellememiş..öğle arası baktım bende ne yazmışlar kızlar diye:)selam kızlar kızlar.nasılsınız.ben yine iki gündür giremedm sayfalar çok ilerlemiş birer ikişer atlayarak okudum sizi.şimdi okuldayım.5.saatteyiz.görsel sanatlar dersi.serbest bıraktım 64 tane kuzuyu :))) daha önce anlatmıştım okuldanda soğudum için tenefüsede inmedm okudum burayı.allahtan okulda girebiliyoruz.genelde her siteyi yasaklamışlar ama burası serbest.kızlr benim çok akıntım sarımsı birde.geçen sordum doktora.fitil verdi yine bana.dün akasam kullandım ama çok yandı.hatta ağladım.eşimde bi daha kullanma dedi ama napsam bilmiyorum.
benımkıde bugun ders anlatırken bı vurdu ,tamda eğilmiş öğrencimin kitabını açıyordum ,öylece kalakaldım..doğrulamadım,masama zor gıttım oturdum ama suratım nasıl değişmişse butun sınıf susmuş bana bakıyordu:)aynen kara oluyorlar canım ya.benim yeğenimde doğduğunda kapkaraydı.şimdi süt beyaz.bende ekru aldım hastane çıkışını.ekru giysin oğluşum.bu arada benim oğlum ben okuldayken çok tekme atıyor kızlar acaba sestenmi etkileniyor.genelde geniş şeyler giyiniyorum.dar giysem var ya herkes her tekmesini farkeder.çok sert vuruyor.bazen defterimi doldurmak için masaya yaslıyorum karnımı farketmeden resmen yerimi daralltın napıyorsun der gibi bir vuruyor yaramazım.
Benim bebiş de Ocak ayında doğacak. kaydedebilir misiniz?? =)
ismi: rüzgar bera (ilk bebek)
muhtemel doğum tar: 25.01.2013
il: istanbul
Kızlar bu da benım oğluşum... 4 boyutluya girdik ayrıntı sonrası, o zaman verdi doktor. Görünce inanamadım, bu kadar net olduğuna... Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...
Eki Görüntüle 514467
Eki Görüntüle 514467
sağol canım zaten celxane ve bebe aspirini kullanıyorum en basından berı pıhtılaşma var bende
ona hematolojı bakıo dr kullandıgım clexane ve aspirininde carpıntı yapabilcenı söledi..
geçmiş olsun canım pek bilgim yok bu durumla ilgili ama umarım atlatırsın bunu da:129:
kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben
Eki Görüntüle 514467
ayyy cidden çok fenaymışım dimi :84:walla topuklu ayakkabı giymeye çekinen ben çıktım merdivenin tepesine mutfak dolabı sildim bugün :) yardımcım bile şoka girdi abla napıosun düşcen die :) biri beni durdursun ya kafama koydum ya bugün o dolaplar silincek, kadın da akşam köyüne gitcekmiş yarım gün kalim bugün haftaya yaparız kalanları dedi, o camları silerken çıktım dolapları sildim bende hadi herşey bitsin die yardım de ettim kıyı köşe heryer tertemiz oldu ama bende öldüm bittim yani yokkk illa bugün bitcek yani :)
ayyyy süslü olmayı seviom ya ama hamile kaldığımdan beri kendimi kötü hissediom aynen bende diom bebiş doğsun kuaför arkadaşım gerekirse hastaneye gelip boyican saçımı :) sarıya alışkın ben bir zamandır kahve tonlarına dönmüştüm bebek istiyorum sarının dibi korkunç görünüo boyatmayınca die şimdi hemen döncem rengime bi doğsun kuzum :):) bi de şimdiden elbiseler aldık kızıma artık oyuncak bebek gibi süslerim onu da çıkar gezeriz ana kız ohhhhhh12:
ohhh dört teyze senin kız prensesler gibi ilgi görür walla :):)
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti oğlum 900 gr olmuş tip I diyabetli olduğum için tekrar tarama yapıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı bebeğim aynı bana benziyormuş arkadaşım öyle dedi
aysecim valla süründürsün kiymet bilinir ozaman allahim bahtini güzel eylesin insallahhh hepimizin aminnn....oyy maşallahhhh yaa benım bebık de öle yapioo hele sabahalrı gezıo karnımda bi yerde toplanıo böle eheh:naza
premature yazıosa evet canım kucuk olur yaa :) yanlış almışsın bence de
eneemm gözlere bak maşallah cok net cidden :)
canım nası olur ben söledıydım tekmeleri senın gozunden kaçmışama cidden süper bişi dımı
evet canım az toplanalım kendımıze gelelım hem hamıleyken ben kocişle eskı uzuun gecelerımzıı özlüyorum valla
bı de peşinden hamıle kalınca yo yo
canım bız de esımle gecen akşam bunu konusuyoduk eşim tedırgın ben tedırgın bı de benım canım şu ara hıc ıstemıo ya
hiç mi istemez hiççç halbukı hamılelıgın basında böle değildim rüyalarıma bile giriodu :) şimdi canım ıstemıo
eşim de zaten tedırgın ama bu durum cok canımı sıkıo hayatım tatsız tuzsuzmuş gibi gelıo şey olmayınca
hatta dedım kı hemen ocak gelse doğum olsa ve hayat normale dönse dedım bu hormonalr duygusal durumu cok etkılıo malum
cinsel açıdansa şimdide oluo ama eskısı gibi olmuyo ıste sabredıcez azbucuk napalım
canım tuz da önemli ama en önemlisi bi hayat duzenın olsun yemek zamanın yatma kalkma zamanın bellı olsun
yatarken odan hava alsın yemek yer yemez yatma bu da cok ödem ve gaz yapar ayrıca reflü de olursun
sonra vucudunu cok sıkan şeyler gıyme iş yerınde doktorum bana ara ara kalkıp dolaşmamı tavsıye ettı veya
ayakalrında gaz - fren hareketi yap hareketsiz kalma demsıtı böle yanı özellıkle yeme ıcme önemlı tabıı kı
takıp et sende ne ödem yapiosa onu azalt veya yeme...mesela ben akşam yemegınde katı beslenmıssem
gazlı içecek tuketmnıssem mutlaka sabah ödemım olur
canım coraspin aspoirin kullanırsa anne bebekte kalpte delik olur dio bazı doktorlar kesın bı durum yok ama
delik olursa ve aspirin kullanıosa direk ona baglıoalr...bende en basından berı aspirin kullanıyorum hatta
hamıle kalmadan öncede kullanıyoırdum pıhtılaşmam oldugu ıcın ama çok şükür bebegımde öle bi sorun yok
zaten olsa ayrıntılıda cıkardı :)
ehgeueheu evet süründüren tiplerden olcak benım kızım
ayy unutmusum tatlım eklıorm hemmeenn :)
güle güle kullan canım :)
valla resmı koyarsan cok sevınırım tam anlattıgın gibi bi takım dusunuodm ben de
daha bı yere bakmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?