2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir...
Dün kontrölüm vardi, bebegim hamdolsun iyiymis ama rahimagzi kanali 4 cm olmaliyken bende 2,5cm e düsmüs. Pazartesiye kadar degisiklik olmazsa hastaneye yatacakmisim. Evde bol dinlenmem gerekiyormus. Ayni sorunu yasayanlar oldu mu? Hamileligimin ilk aylari hastanede gecti ( baska bir nedenden dolayi) yine yatmak istemiyorum=(

ayip etmis hakikaten sikma canini bosver gitsin/ bundan sonra ona gore davranirsin canim
canim sinif mevcuduu 64 kisi yani 1 sinif mi??? nasil yetisiyorsun o kadar ogrenciye kacinci siniflar bu arada
gecmis olsun. neden yando okadar acaba ?bende kizimda kullanmistim ama yanma olmadi

valla ben bu hamileligi cok iyi geciriyorum kiyafet filanda gonlume gore aldim gobusumle mutluyum. elbise giydim bugun cok
yakistirdim, kendimi iyi hissettim arkadasimla bulustuk oda yakistigini soyledi:))

[SUB][/SUB]
canım sakın ihmal etme önemli bi konu bılıyorsundur gerekirse dikiş atılıyor ve bool dinlenmeyle erken doğumu engellemeye calısıyorlar.bu arada rahim ölçümünü alt taraftan mı yaptılar?

kızlar şu uyku setıne bakın çook tatlıııııı :)

Çok şirin bi uyku setiymiş canım...Ama fiyatıda yerinde hani.....

kızlar bu akşam biber salçası yapıcam ınsallah hayatımda ilk kez :)
tavsiyesi olan var mı ???????

:) Ben antepliyim biliyosun antep salçasını duymuşsundur.Ama bizim oralarda sizlerin yaptıgı gibi yapılmıyor tabi...Zaten senelik salçamızı yazın sezon açıldıgında yapıoruz çuvallarla..Önce temizliyoruz sonra büyük makina geliyor kapıya onda çekiliyor ve damda tepsilerde güneş ısısıyla çıkıyor..Sizin yaptıklarınız tabi çok farklı bundan,ama eminim sen yinede güzel bişiy çıkaracaksın....Kolay gelsin şimdiden....

Canım sen doğrusunu yapmışsın bence...Bende olsa kabul etmezdim böle bişiyi ve vazgeçerdim.Hem ısrar edip hemde misafirlerinin gelmesine müsade etmesi..Enaızndan öncesinde sana sorması lazımdı...Ama herzaman var böle insanlarda...

Ben hiç yaşamadım canım daha doğrusu Dr hiç ölçmedi Ama inş p.tesinede kadar normal seviyede olurda hastaneye gerek kalmaz cnm..Geçmiş olsun.....

Kızlar bu da benım oğluşum... 4 boyutluya girdik ayrıntı sonrası, o zaman verdi doktor. Görünce inanamadım, bu kadar net olduğuna... Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...

ayşe geçmiş olsun

kızlar bu akşam biber salçası yapıcam ınsallah hayatımda ilk kez :)

tavsiyesi olan var mı ???????
annem geçen hafta yapmış ayıklayıp yıkayıp robottan geçirip tuzla kaynatmış kabukları ne oldu dedim robottan geçince bişi kalmadı dedi ama bence süzgeçten geçirilse dahaiyi..sen başlamışındır şu an yarın yazarsın nasıl olduğunu

geçmiş olsun canım

ay evet meb bi tane burayı engellememiş..öğle arası baktım bende ne yazmışlar kızlar diye:)

benımkıde bugun ders anlatırken bı vurdu ,tamda eğilmiş öğrencimin kitabını açıyordum ,öylece kalakaldım..doğrulamadım,masama zor gıttım oturdum ama suratım nasıl değişmişse butun sınıf susmuş bana bakıyordu:)

Benim bebiş de Ocak ayında doğacak. kaydedebilir misiniz?? =)

ismi: rüzgar bera (ilk bebek)
muhtemel doğum tar: 25.01.2013
il: istanbul

bu kadar olur benımde erekek,27yaşındayım,adını rüzgar diye düşünüyorum ama kesin karar veremedim ve 25ocak doğumu:)
bı şehir farklı ben ankara:)

ay çooookkk tatlııııı:) bide doğsalar,dün biri koymuştuya ilk banyoları, o anı kendı bebğimizde görsek..
bu arada kım eklemeişse bayıldım o videoya,ağladım eşim nıye ağlıyosun diyo..
ay kıyamam ya nasıl sustu suya girince,uyudu resmen

geçmiş olsun canım pek bilgim yok bu durumla ilgili ama umarım atlatırsın bunu da:129:

sağol canım zaten celxane ve bebe aspirini kullanıyorum en basından berı pıhtılaşma var bende

ona hematolojı bakıo dr kullandıgım clexane ve aspirininde carpıntı yapabilcenı söledi..

anladım canım . bende kullanıyorum ama çarpıntı yapabileceğini bilmiyordum.işalllah çektireceğin kalp ekosunda falan bişe çıkmaz.

geçmiş olsun canım pek bilgim yok bu durumla ilgili ama umarım atlatırsın bunu da:129:

Insallah..ilk bebegim oldugu icin cok korktum. Arada bir de asagidan ince ince bir sizi oluyor. Sanki igneyle hafif hafif dokunuorlar. Normal mi degil mi onu da bilemiyorum=(

canim evin güle güle kirlensin aslinda kirlenmese ne güzell oluraman dikkat et dolap üstü falan evet insan baslandimi bitsin istiyor haftaya kadar yaptigin yer yine kirleniyor..ana kiz gezersiniz oh masallaahhhaldiklarinida güle güle saglikla kunlansin bebeisin insallahh..

canim yaaa cokk güzel harika ben hastasiyim mickey mause un pijama takimlarim esofman takimlarim tisörtlerim icgiyim camasirlarim yani anliycaniz ne varsa alirim hiccccc dayanamamm coraplarim hepsi takim olur pekkk hosuma gidiyorr bayildimmm senin bebisin kiyafetlerine bende alicam benim bebise. almanyada herseyi oluyor cok güzel oluyor büyükler icinde var bizde takim takim giyeriz insallahhh oglanlarinda vardi mickey , winnipouchh oda güzelmis..canim yaa allahim sagsalim saglikla sihatle giysin insalllahhh amiinnnn.cok güzel bayildim valla..

masallahh kilosuda iyi herseyin iyi olmasina sevindim masallahhhdiyabetin iyi cikmasinada cok sevindim .senin kopyan olur artik benim büüyk oglan baba kücük ayni benn..

aysecim valla süründürsün kiymet bilinir ozaman allahim bahtini güzel eylesin insallahhh hepimizin aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…