bu arada bebek bakım ürünlerinde hangi markayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. genelde bübchen veya sebamed öneriyorlar.[/Q
ablam chicco kullandı. memnun da kaldı. o set olarak çantasıyla almıştı ben de sordum geçenlerde setini 55 tl dediler. ama içinde bebek yağı da var o pek kullanılmıyormuş o yüzden tek tek almayı düşünüyorum chicco nun çantasını da beğenmedim bide. nike çanta resmi koymuştu geçenlerde bi arkadaş. ben de ondan almayı düşünüyorum. bakım ürünü olarak da chicco nun saç ve vücut şampuanını, pişik kremini, sabununu, kulak çubuğunu ve temizleme mendillerinden alıcam.
bakalım henüz karar vermedim ben set halinde almam heralde bende tek tek. yağını ablam çok kullanmıştı. her banyodan sonra bi güzel yağlıyorduk ablamınkileri
tşkler arkadaşlar daha güzeli sizn olsun :)
ay bayıldım ben buna.gercekten cok güzel görünüyor
nevresimi varmı ki bunun bide mavisi?
canım geçmiş olsun...iğneyi bende kullanıyorum gece vuruyorsun değilmi...bende bu tür bir yan etkisi olmadı.....kendine dikkat ett
Ben takımlardan almayacağım onların ana kucakları basit gibi geldi bana çok süper ana kucakları var bende netten bekliyordum bi sitede 30 tldi çanta ve kundak ama dün burda bi mağazada 20 tle ye gördüm ikili set alıcam bunlardan Baby Mol Portbebe Çanta Set Mavi Babymole e-bebekanneleri.com
arkadaşlar bebek bakım ürünelri hakkında düşüncelerimi sölemek istiyorum.bana set halinde almak gereksiz geliyor
ben sadece sebamed şampuan kullandım kızımda
pişik kremlerinde paraben oluyor genelde.ayrıca cok gereksiz geliyor
ben kızımın poposunu temizlemek için bi kapa ılık su koyardım pamukla temizlerdim.sonra temiz bi belzde kurulardım
hatta yazın lavoboda yıkardım popoyu.sonra temiz bi havluyla kurulayıp hakiki zeytin yagı sürerdim azcık.
cok sürmemek lazım asitli oldugundan pişik yapabiliyor
bebeklerde pişik ya bez den dolayı olur ,ya anne asitli bişi yerse (portakal gibi mesela ) sütten cocuga gecer ve idrarıda asitli olur bebegin.
biraz çişli bezde bekledigindede bebek pişik olur
yada kakalı olarak cocuk bekletilirse
bide cocugun poposu cok havasız kalırsa.yani popo temizlendikte sonra 5 dk popoyu havalndırmak lazım.
bunlara dikkat edilirse cocuk pişik olmaz.kızımın pişik oldugu sayılıdır.
şayet pişik olursada bunun için en güzel ve zararsız kremler hematen pomad ,bepanthene krem yada troysd. saglık ocakalrından yazdırabilriisniz.
banyo köpügü yada sabunu cok cok gereksiz cünkü şampuanda zaten kimyasal oluyor bide sabun ve köpükteki kimyasala maruz bırakmaya gerek yok bebek vucudunu
sacına sürülen şampuanı durularken zaten vucuduna akıyor bu şekilde bebek yıkanabilir.
zaten uzmanlarda bu şekilde öneriyor.
banyo sonrası bebek yagıda kullanmadım buda derideki gözenekelri kapatıyor belli süre sonra.tavsiye edilmiyor
bunun yerine ben kızıma zeytinyagı kullandım.eklem yerlerine masaj yaparak sürerdim özellikle.buda boyunun uzamasını saglıyor feridun kunaktan duydum.ben bilmeden uygulamışım kızıma meger :)
ayrıca zeytinyagı cok dogal zararsız ve faydalı
yüzü için nemlendiriciye ben 1 yaşından sonra gectim.mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum
hiç ıslak mendil kullanmadım kimseyede tavsiye etmiyorum
ıslak mendillerin bir cogunda bulunan paraben erken yaşta ergenlige sebep oluyor ,özellikle kzılarda cok küçük yaşta regliye sebep oluyor bilginiz olsun.
kısacası bakım seti almak cok gereksiz yinede tercih meselesi tabi.ben kızımda dogal ürünleri kullandım oglumda da yine aynısını uygularım inş.
Kızlar selam.Çok uzun süredir takip edemiyordum.İzinlerim üst üste geldi.İzne çıkmadan işleri yetiştirmek için işlerden de vakit bulup bakamadım.Bugün son 20-30 sayfayı gözden geçirme fırsatım oldu.Umarım herkes iyidir.Bizde yaramaz bir durum yok Allaha şükürBu arada gelmişken bir şey danışayım.Kök hücre konusunu araştıran oldu mu? Kök hücre aldırmayı düşünen var mı?
bende kizimda kullanmmadim cok fazla bakim urunu. ama benim takintim var jel yada sampuanla vucudunu yikamadimarkadaşlar bebek bakım ürünelri hakkında düşüncelerimi sölemek istiyorum.bana set halinde almak gereksiz geliyor
ben sadece sebamed şampuan kullandım kızımda
pişik kremlerinde paraben oluyor genelde.ayrıca cok gereksiz geliyor
ben kızımın poposunu temizlemek için bi kapa ılık su koyardım pamukla temizlerdim.sonra temiz bi belzde kurulardım
hatta yazın lavoboda yıkardım popoyu.sonra temiz bi havluyla kurulayıp hakiki zeytin yagı sürerdim azcık.
cok sürmemek lazım asitli oldugundan pişik yapabiliyor
bebeklerde pişik ya bez den dolayı olur ,ya anne asitli bişi yerse (portakal gibi mesela ) sütten cocuga gecer ve idrarıda asitli olur bebegin.
biraz çişli bezde bekledigindede bebek pişik olur
yada kakalı olarak cocuk bekletilirse
bide cocugun poposu cok havasız kalırsa.yani popo temizlendikte sonra 5 dk popoyu havalndırmak lazım.
bunlara dikkat edilirse cocuk pişik olmaz.kızımın pişik oldugu sayılıdır.
şayet pişik olursada bunun için en güzel ve zararsız kremler hematen pomad ,bepanthene krem yada troysd. saglık ocakalrından yazdırabilriisniz.
banyo köpügü yada sabunu cok cok gereksiz cünkü şampuanda zaten kimyasal oluyor bide sabun ve köpükteki kimyasala maruz bırakmaya gerek yok bebek vucudunu
sacına sürülen şampuanı durularken zaten vucuduna akıyor bu şekilde bebek yıkanabilir.
zaten uzmanlarda bu şekilde öneriyor.
banyo sonrası bebek yagıda kullanmadım buda derideki gözenekelri kapatıyor belli süre sonra.tavsiye edilmiyor
bunun yerine ben kızıma zeytinyagı kullandım.eklem yerlerine masaj yaparak sürerdim özellikle.buda boyunun uzamasını saglıyor feridun kunaktan duydum.ben bilmeden uygulamışım kızıma meger :)
ayrıca zeytinyagı cok dogal zararsız ve faydalı
yüzü için nemlendiriciye ben 1 yaşından sonra gectim.mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum
hiç ıslak mendil kullanmadım kimseyede tavsiye etmiyorum
ıslak mendillerin bir cogunda bulunan paraben erken yaşta ergenlige sebep oluyor ,özellikle kzılarda cok küçük yaşta regliye sebep oluyor bilginiz olsun.
kısacası bakım seti almak cok gereksiz yinede tercih meselesi tabi.ben kızımda dogal ürünleri kullandım oglumda da yine aynısını uygularım inş.
bende kizimda kullanmmadim cok fazla bakim urunu. ama benim takintim var jel yada sampuanla vucudunu yikamadim
kalip sabun seklinde dalinleri kullandim birde yikarken bebegi bana bakicak sekilde ve kafasini hafifce geriye egim vererek yikiyordum gozune yuzune su gelince agliyordu artik en son cikarken yikiyordum yuzunu.
poposuna zeytin yagi suruyordum ben birde pamukla degil ama islak mendili sicak suyla yikayip kullaniyordum.
benimkide sayilidir nemlendirici kullanmakta pek aliskanligm degil ama faydali oldugunu dusunuyorum tabi ilk zamanlar icin zyagi
kullanirim
Maşallah canım çok tatlılar.Güle güle giysinler inşallah.Farklı almışsın,bende bebişlerime aynı almayı düşünmüyorum...
kok hucre derken kordon kani yani dimi?
ben nasip olursa yaptiricam 20 yil sakliyorlarmis.
yalnız yüzü için nemlendırıcı nedne gerekıo ??? kuruma varsa normal tabıı kı de..yani daha once kımseden duymadım
ıslak mendil kullanmayı ben de önermiyorum. hem bi sürü zararlı madde içeriyor hemde pişik yapabiliyor. ablamınkinde biz hep su ve pamukla temizledik. ona rağmen bile pişik sorunu yaşadılar. münkün olduğunca doğallıktan vazgeçmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?