oğluşumun bugüne kadar aldığım en net görüntüsü, yine bişey anlamadım o ayrı. anlayan varsa beri gelsin.
Eki Görüntüle 515065 Eki Görüntüle 515066
canim sinif mevcuduu 64 kisi yani 1 sinif mi??? nasil yetisiyorsun o kadar ogrenciye kacinci siniflar bu arada gecmis olsun. neden yando okadar acaba ?bende kizimda kullanmistim ama yanma olmadi QUOTE .!.:dün aksam o kadar yanmadı.ama çok gıcık bişi hemen eriyiveriyo çok rahatsız edici 5 tanecik kaldı :) ben 3. sınıfım canım aslında sınıfım çok iyiydi ama yeni gelenler bozacak düzeni şimdi.yetişmeye çalışıyorum canım ama pelt oluyoum akşama kadar
hadi bakalım hayırlısı.kocişin elini göbeğinden çekmeyecek şimdi hazırlıklı ol :)Günaydınn güzel annelerrrr
Saat 10'da çıkıcam,doktor kontrolümüz var, babamız da gelecek 1,5 ay sonra görecek oğlunu, işlerden dolayı gelememişti 1,5 aydır.
Ne kadar büyüdüğüne inanamayacak :)
ben de heyecanlıyım, yarın da ayrıntılıya giricez, inş herşey yolundadır.
aminnn canım benimmmmherkeze hayirli cumalar...allahim herseyi gönlümüze kalbimize göre versin kurban oldugum allahim aminn...
Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günün hürmetine Rabbimiz bütün günahlarımızı bağışlasın, sıkıntılarımızı gidersin,evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah...Geçen ayrıntılı usg ye girdim çok şükür iyiydi bebişimBi ay sonra bayram için memlekete gidecem inşallah uçakla 6.ayımda , erken doğum olabilirmiş falan gibi bişeyler duydum bilet almadan doktora sorayım dedm muayene etmem lazım dedi bilginiz var mı bu konuda uçak yolculuğu yapacak olan var mı?
ayy canım ben normalde okurum usg fotolarını ama ınan bısı goremıorm :S
yani kafaya benzer bısı goruyorum ama emın değilim...doğunca ınsallah cok net goruceksınzı canım
az kaldı ınsallahh :)
Yandan profili , kolunu kaldırıp elini kulağına koymuş.
o kadar anladım yani. ekran da böyle görüyorum bişey anlamıyorum işte net değil. öff
dün gece bir bebek gördüm rüyamda yani o benim bebeğimmiş.siyah saçlı mavi gözlü küçücük.beşiğine yatıyor.bakıyorum önce gözleri böyle kapalı yani çok değişik canavarımsı bişi ben kucağıma alıyorum gözlerini açıoyr.masmavi kokluyorum ve o bebek kokusunu resmen hissettim.annem bak aynı sen diyo bana.bakıyorum gerçekten o kadar benziyorki.sabah uyandığımda o kokuyu aradım resmen.ve heyecanım bi kat daha arttı.
oleyyyyyhafta sonu geldi tatil yapıcammmm çocuklar insanı yoruyor gerçekten okulda resmen elim ve çantam karnımın üstünde geziyorum biri çarpıcak diye ödüm patlıyorrr
aynen canım ya birde okulda tam 500 tane 1. sınıf var ve bunların çoğu 5-6 yaş grubu.şimşek gibi koşuyorlar okulun içince mazallah biri merdivende bi çarpsa.
sizin nazarınız değmez temiz kalpli güzel anne adayları.şuan bebebğim bir tekme atıyor bir dönüyr anlatamam size.resmen ben yerimden oynuyorum.çok tuvaletim var alt kata inmeye üşeniyorum ondanmı acaba.ama çok sert atoyır ve ben mutlu oluyoruummmm
sizin nazarınız değmez temiz kalpli güzel anne adayları.şuan bebebğim bir tekme atıyor bir dönüyr anlatamam size.resmen ben yerimden oynuyorum.çok tuvaletim var alt kata inmeye üşeniyorum ondanmı acaba.ama çok sert atoyır ve ben mutlu oluyoruummmm
çok güzlller emeğine eline sağlık battaniye ye bayıldım ayrıca belirteyim:129:Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Kundak yaptım bide büyüklüğüne bakmak için öyle çektim:)
Eki Görüntüle 515015
kız değermi nazarmızı değmez değmez al baksizin nazarınız değmez temiz kalpli güzel anne adayları.şuan bebebğim bir tekme atıyor bir dönüyr anlatamam size.resmen ben yerimden oynuyorum.çok tuvaletim var alt kata inmeye üşeniyorum ondanmı acaba.ama çok sert atoyır ve ben mutlu oluyoruummmm
aynen canım ya birde okulda tam 500 tane 1. sınıf var ve bunların çoğu 5-6 yaş grubu.şimşek gibi koşuyorlar okulun içince mazallah biri merdivende bi çarpsa.
anlayışlı arkadaşların varmış.biz o kadar samimiydik bir sabahçı öğleci muhabbetinden ben sabahçı olmadım diye.araya duvarlar girdi.hiç önemsemiyorlar.Allah korusun bebeklerimizi :18:bizim öğretmen arkadaşlar bana dersten 2 dk erken çık ,içeri biraz geç gir diyolar ama kendimi derse kaptırınca pek mümkün olmuyor öğrencilerime de kıyamıyorum sürekli benimle konuşmak istiyolarnebiliim ya umarım kazasız belasız atlatırız
çok güzlller emeğine eline sağlık battaniye ye bayıldım ayrıca belirteyim:129:
kız değermi nazarmızı değmez değmez al bakmaşallah subanallah
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar ben doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda ama sanırım doktor bebeğimin ağırlığını yanlış ölçtü 615 gr. dediama bence yanlış ölçtü o kadar olamaz henüz neyse hayırlısı artık doğum tarihimde günden güne öne geliyor bugünde 17 ocak dedi 31 ocakla başlamıştık :) hayırlısı bakalım artık bebişime birşeyler almak istiyorum banyo gereçlerini alıyım diye düşünüyorum ama sizlerin fikirleriniz neler kızlar henüz erkenmi sevi bebenin küveti filesi kovası ve maşrapasını alacam küvetini giderli olandan filesinide çok fonksiyonlu olandan almayı düşünüyorum birde yeni bir site keşfettim fiyatları diğer sitelere göre yarı yarıya oynuyor neredeyse :)
canım dün bir ara kalp çarpıntın oldugunu doktora gideceğini yazmışsın ben bakamadım sonrasına gittinmi canım bir sorun yok dğilmi.bendede çok oluyor ama kan akışının hızlanmasıyla oluyor yazıyor nette hep.
adı ne canımmmm sitenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?