2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

dün gece bir bebek gördüm rüyamda yani o benim bebeğimmiş.siyah saçlı mavi gözlü küçücük.beşiğine yatıyor.bakıyorum önce gözleri böyle kapalı yani çok değişik canavarımsı bişi ben kucağıma alıyorum gözlerini açıoyr.masmavi kokluyorum ve o bebek kokusunu resmen hissettim.annem bak aynı sen diyo bana.bakıyorum gerçekten o kadar benziyorki.sabah uyandığımda o kokuyu aradım resmen.ve heyecanım bi kat daha arttı.

ayy canım ben normalde okurum usg fotolarını ama ınan bısı goremıorm :S

yani kafaya benzer bısı goruyorum ama emın değilim...doğunca ınsallah cok net goruceksınzı canım

az kaldı ınsallahh :)

Yandan profili , kolunu kaldırıp elini kulağına koymuş.
o kadar anladım yani. ekran da böyle görüyorum bişey anlamıyorum işte net değil. öff

Yandan profili , kolunu kaldırıp elini kulağına koymuş.
o kadar anladım yani. ekran da böyle görüyorum bişey anlamıyorum işte net değil. öff

doktorun nası goruyo ona şaşırdım maşallah ii göz varmış :)

rüyan hayırlara çıksın canım

rüyalarda baska gercekcılık oluo ben de emzırdıgımı gormsutum gecen gunlerde

resmen emdıgını hıssettıum cok güzeldiiii çok heyecanlanmsıtım ben de uyanınca anlıyorum senıi :)

sağlıkla gelsınler de ınss....

Son düzenleme:
oleyyyyyhafta sonu geldi tatil yapıcammmmçocuklar insanı yoruyor gerçekten okulda resmen elim ve çantam karnımın üstünde geziyorum biri çarpıcak diye ödüm patlıyorrr

oleyyyyyhafta sonu geldi tatil yapıcammmmçocuklar insanı yoruyor gerçekten okulda resmen elim ve çantam karnımın üstünde geziyorum biri çarpıcak diye ödüm patlıyorrr

aynen canım ya birde okulda tam 500 tane 1. sınıf var ve bunların çoğu 5-6 yaş grubu.şimşek gibi koşuyorlar okulun içince mazallah biri merdivende bi çarpsa.

canım dün bir ara kalp çarpıntın oldugunu doktora gideceğini yazmışsın ben bakamadım sonrasına gittinmi canım bir sorun yok dğilmi.bendede çok oluyor ama kan akışının hızlanmasıyla oluyor yazıyor nette hep.

sizin nazarınız değmez temiz kalpli güzel anne adayları.şuan bebebğim bir tekme atıyor bir dönüyr anlatamam size.resmen ben yerimden oynuyorum.çok tuvaletim var alt kata inmeye üşeniyorum ondanmı acaba.ama çok sert atoyır ve ben mutlu oluyoruummmm

aynen canım ya birde okulda tam 500 tane 1. sınıf var ve bunların çoğu 5-6 yaş grubu.şimşek gibi koşuyorlar okulun içince mazallah biri merdivende bi çarpsa.

Allah korusun bebeklerimizi :18:bizim öğretmen arkadaşlar bana dersten 2 dk erken çık ,içeri biraz geç gir diyolar ama kendimi derse kaptırınca pek mümkün olmuyor öğrencilerime de kıyamıyorum sürekli benimle konuşmak istiyolar nebiliim ya umarım kazasız belasız atlatırız

Hamileyken idrarını tutmak iyi değil diye biliyorum canım. Enfeksiyona sebep olabiliyormuş.
Sakın tutma.

hamileyken idrarını tutmak enfeksiyona sebep olabiliyor canım,sakın tutma olur mu

çok güzlller emeğine eline sağlık battaniye ye bayıldım ayrıca belirteyim:129:
kız değermi nazarmızı değmez değmez al bak maşallah subanallah

slm kızlar hepinize hayırlı cumalar ben doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda ama sanırım doktor bebeğimin ağırlığını yanlış ölçtü 615 gr. dedi ama bence yanlış ölçtü o kadar olamaz henüz neyse hayırlısı artık doğum tarihimde günden güne öne geliyor bugünde 17 ocak dedi 31 ocakla başlamıştık :) hayırlısı bakalım artık bebişime birşeyler almak istiyorum banyo gereçlerini alıyım diye düşünüyorum ama sizlerin fikirleriniz neler kızlar henüz erkenmi sevi bebenin küveti filesi kovası ve maşrapasını alacam küvetini giderli olandan filesinide çok fonksiyonlu olandan almayı düşünüyorum birde yeni bir site keşfettim fiyatları diğer sitelere göre yarı yarıya oynuyor neredeyse :)

Allah korusun meleklerimizi:18: bizim arkadaşlar 2 dk erken çık derse de geç gir diyolar ama yapamıyorum öğrencilerim de habire konuşmak istiyor benimle izne ayrılacağımı biliyolar ya canlarım bennim

anlayışlı arkadaşların varmış.biz o kadar samimiydik bir sabahçı öğleci muhabbetinden ben sabahçı olmadım diye.araya duvarlar girdi.hiç önemsemiyorlar.
çok güzlller emeğine eline sağlık battaniye ye bayıldım ayrıca belirteyim:129:

kız değermi nazarmızı değmez değmez al bak maşallah subanallah

:)))

adı ne canımmmm sitenin

maşallahh subhnallahh canım bebısın keyfı yerınde demekkı :)

bugun benımkıde çırpınıyo gibi bi hareket yapio tam ne hareketi çözemedım

canım gıttım dr a hamılelıkte carpıntı normal ama benım bayadır sürüo azalmadı ve gecmedı dr en sonunda

kardıyolojıye yonlendırdı ıste ekg çekıldı taşikardi gibi dedi dr ama salı gunu eko ve efor tetsı ıcın randevu verdı

net bı tehıs koymak ıcın kan degerleırm de duuskmus ama carpıntı yapcak kdr değil dedi dr böle işte canım

kızlar merhaba,
sabahtan beri ara ara okuyorum dünden itibaren yazılanları ancak bitti, tabi iş güc de girdi araya..

bir de şu midemden boğazıma doğru yanmalar beni mahvetti. sabah kustum bu yüzden.. dayanamıyorum artık ya. en sonunda aradım dr u. dedim dayanamıyorum lütfen bişey söyleyin.. gaviscon u duymuştum arkadaşımdan onu söyledim onu ic dedi.. eşim alıcak akşama icerim artık ama duramıyorum ya resmen asit saldırısı yani (((((((

ayrıca dün dr kontrolümüz vardı. oğlumuzu gördük keyfi yerinde. gelişimi cok cok iyi maşallah baya önden gidiyodu, koşturmaya başlamış :))

bu gidişle erken falan doğurursam şaşırmıycam yani.. boy ve kilo söyledi haftama göre cok önde .. allaha cok şükür..

ben biraz fazla kilo almışım kızlar moralim bozuldu. cok yiyen bir tip değilim. eskiden nası yiyosam öle yiyorum. iştahımda bir acılma yok. ama ne yesem yarıyor

mu ne.. 4 kilo birden almışım tartıya cıktğımda şoka girdim resmen.. dr da biraz daha dikkat edelim dedi. bugünden itibaren daha dikkatli yiycem herşeyi.

karbonhidrat ve tatlı tarzı şeylere veda ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…