2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın arkadaşlar,nasılsınız...

Birazdan dün akşam başlayıp şimdi bitireceğim minik yeleği eklicem az kaldı:) Size bi günaydın diyeyim dedim.Cumanızda mubarek olsun inş.....

bu aralar nette bebek örgülerine bakıp hevesleniyorum
hatta şapkalı pançolar var onlara bitiyorum ama örgü konusunda çok bilgiye sahip değilim
yeleği kaç ilmekle başlayıp kaç sıra ördüğünü ne kadar kestiğini anlatırsan sevinirim canım

BENDE ÖRMEEEK İSİTYORUUUUUUUUUUUUUUM ama hiç bilmiyrum ama çok isityrum ya netten bakıncada anlamyrum çünkü hiç bilmiyrum alt yapım yok
şöle değişik değişik şapklar şallar patikler yellekler örmek istyrum yaaa

Şişlikler için doktorumu arayayım o zaman...
Öğle arasından sonra
Çekirdek, Ayşe

hem de hiç vakit kaybetmeden canım.
ellerinin ve dudaklarının şişliğini özellikle söyle, bu arada tansiyon aleti falan yok mu yakınında hiç ya ?
Günde 3 kere 14/9 un üzerine çıkarsa, tehlikeli.
bilgin olsun.

Al benden de o kadar. annem örgü örerken, şimdi burdan kesmeye başlıyorum dediğinde,makası getiriyim mi demişliğim bile var . saftirik ben

hımmm iyi o aman canım öğrenmıs oluyrouz kıı ön duvaa yerleşmesı hareketı kısıtlamıo bu normal :)

valla adam hemen sattı benı eheueh ınsallah canım yaa

evet annem derdi öğrenın ayrın anası öğretmemıs derler gelın bakın sunu şöle yapios bunu böle yapiso fln die

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız...

Birazdan dün akşam başlayıp şimdi bitireceğim minik yeleği eklicem az kaldı:) Size bi günaydın diyeyim dedim.Cumanızda mubarek olsun inş.....

kzı kaç yelek oldu maşallah sana

ay az gülmedim kıyamam.yavrum ne memeleri büyük insanlar tanırım bir gram sütü gelmeyen.kankimin hiç yok diyebilirim yani hamile kalmadan düzdüzdü şimdi eh işte ama maşallah 8 aydır emziriyor bebeğini,sütüde yeterli...büyüklüğü değil işlevi önemli yani hahahah ,hepsinde kimyasal var cnm olmazmı ama ben saç spreyi kullanırım mesela devamlı.doktoruma sordm kullanaabilirsin dedi..cnm benim yediğimiz şeyler çokmu organik.organik dedikleri meyveler sebzeler bile bana göre hormonlu..

üzme cnm kendini,ahirette versinler cevabını,zaten görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diye boşuna dememişler ay bende görümce olucam ama abimi çok seviyorum abim hakka hukuka çok düşkündür,kendime güvenmem ona güvenirim.oyüzdende mal mülk için abimle kötü olamam doğrusu.ayıp etmişler kuzucum boşver sen

fıstık anneler cumanız hayır olsun.bebişim bugün hareket halinde.rabbim çok büyüüüük.bize böyle güzel duygular yaşattığı için şükürler olsun ona

"görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diye boşuna dememişler"

ayy koptum yaaa benım gorumcem cok ıyıdır kız ama öcü olanarı da vardır emınım veya aynen senın gibi düşünüodur

eşim hakka hukuka cok dıkkat eder kımsenın hakkını yemez bunu o da cok iyi bildiği için ufak tefek şeyelrden

arıza çıakrtmıyordur sanıyorum :)

ne güzel iyi geçiniyor olmanız cnm.benim görümcem yok şükürler olsun eşim tek çocuk çevremde hep arkadaslarımın cadı görümceleri var ne biliimkaynanam yetiyor sağolsun ama hem kaynana hem görümce hem eltidir yani :) kıyamam yinede hakkını yemem,hakkı çok geçiyor bize,eh işte düşkünlükten ben dış kapı dış mandal muamelesi görüyorum bazen ama olsun çokta tın oğlu beni seviyor oh olsun

Son düzenleme:
Al benden de o kadar. annem örgü örerken, şimdi burdan kesmeye başlıyorum dediğinde,makası getiriyim mi demişliğim bile var . saftirik ben
ayy sendemiiii neee makasmı hahahaha :)) iyi benim gibi olanlarda varmışş
fıstık anneler cumanız hayır olsun.bebişim bugün hareket halinde.rabbim çok büyüüüük.bize böyle güzel duygular yaşattığı için şükürler olsun ona
amanda aman paşamız hareket halinde desene....günaydın canım bu arada...
şüküler olsuuuuuuun rabime gerçekten ya çok güzel bi duygu çoook

Allah İyiliğini Versin Ne Güldüm Sana..
Kimsenin Bir Zararını Görmedim Daha Ama Olsun..
Aha da Buraya da Yazıyorum..
Hepsi Aynı Bardaktan Su İçmiş..

Bunu daha öncede izlemiştim.. Ya kesinlikle bunun püf noktasını öğrenmeliyiz, banyo yaptırırken ağlarsa kuzucum ben iyice panik olurum.

Kızlarr hepinize hayırlı cumalarr ya bende hala hissetmiyorum bebişimi acaba bendede mi plesanta önde dr çok güzel herşey demişti geçen hafta :26:

Kızlar hiç endişelenmeyin.. Bir iki haftaya kadar hissedersiniz inşAllah kuzucuklarınızı.. Bende daha hiç hissetmezken arkadaşlar hareketlerinden bahsederlerdi panik olurdum ama elhamdulillah şimdi hissetmeye başladım.. Sizinde hissetmeniz çok sürmez inşAllah, eli kulağındadır.. :)

Ahh çekişine birde ben katılayım canım.. Birde ben beraber oturuyorum.. Rabbim cc sabrımızı arttırsın inşAllah..

Rabbim cc tez zamanda sıkıntılarınızı gidersin inşAllah canım.. Çekilen sıkıntıları düşündükçe bende yavrum için endişeleniyorum ama Rabbim cc evlatlarımızla beraber bereketlerini de yollarlar inşAllah..

Herkese günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Sağlıklı, mutlu, huzurlu, sakin, dingin bir gün olsun inşallah. Güzel haberler alalım...
Yine enerjim sıfır :)
Ellerim ayaklarım dudaklarım şiş...

Hayırlı cumalar canım.. Rabbim cc şifa versin.. Doktorla konuş şikayetlerini.. Şimdiden bu kadar neden şişiyorki.. Bol bol su iç, kendine dikkat et inşAllah..

Canım çok geçmiş olsun.. Aman dikkat et kendine.. Çokda yorma kendini canım.. Rabbim cc sanada evladına da sağlıklar versin inşAllah..

Çok şükür bebek iyimiş.. Sende bolca dinlen, ağır iş falan sakın yapma.. Hiçbirşey sizin sağlığınızdan önemli değil.. İnşAllah tez zamanda normale döner..

MaşAllah barekAllah oğluşuna.. Çok tatlı kuzucuk.. Rabbim cc nazarlardan saklasın..

Ohh misler gibi olmuş evin.. Ama evi temizleyeyim diye kendini helak etme sakın canım.. Bende önce kaptırım iş yapıyorum sonra aman kuzucuğuma bişey olmamıştır demi diye endişeleniyorum..

Bu bilgilendirmeler çok iyi oluyor ya.. Sağolasın canım.. Tecrübeli arkadaşlar ara ara bizi bilgilendirin emi.. Tecrübesiz annelerin bunlara çok ihtiyacı var.. bu arada aldığın pijama takımlar çok güzelmiş.. İyi günlerde kullan inşAllah canım..

kızlar şu uyku setıne bakın çook tatlıııııı :)

Ya bayıldık biz bu takıma.. Eşimde görür görmez bundan alalım dedi.. Çok tatlıymış ama accık tuzlu..

Yeniden çok geçmiş olsun canım.. İnşAllah ciddi birşey çıkmaz.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

merhaba kızlarrrr,,

nasılsınız.dün balkonumda duran domatesleri salça yaptımmm sonunda 6-7 domates ezilmiş balkonu bile kokutmuşşş.sonra tutanak için bilgisayarın başına geçtim.hapşurmaya başladım...sonra başım dönmeye bir başladı kızlar ben böyle birşey yaşamadım yaaa resmen çamaşır makinası gbi tüm ev döndü yaaa ...sonrada şiştimmm...ama yaptımmm ya üstümden büyük bir yük kalktı.daha da dinç hissediyorum bugün.yaşasınnnn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…