hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçenleri bu mübarek günde kabul eyler inş...
ne güzel iyi geçiniyor olmanız cnm.benim görümcem yok şükürler olsun eşim tek çocukçevremde hep arkadaslarımın cadı görümceleri var ne biliim kaynanam yetiyor sağolsun ama hem kaynana hem görümce hem eltidir yani :) kıyamam yinede hakkını yemem,hakkı çok geçiyor bize,eh işte düşkünlükten ben dış kapı dış mandal muamelesi görüyorum bazen ama olsun çokta tın oğlu beni seviyor oh olsun
Ya bayıldık biz bu takıma.. Eşimde görür görmez bundan alalım dedi.. Çok tatlıymış ama accık tuzlu..
Yeniden çok geçmiş olsun canım.. İnşAllah ciddi birşey çıkmaz.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..
sabah bende ayni seyi dusundum :))
bir ay sonra safak saymaya baslariz artik.
canim ya hakikaten hasizlik yapmislar ama bosver ona gorede muamele gorurler
bu dunya hali kimin ne olucagi belli olmaz. ben hep soyle dusunuyorum canim, kaynanam kayinpederim bana analik babalik etmedi
bendende evlatlik beklemesinler . hicbir sekildede vicdanim rahatsiz degil. el gibi yani elden birsey beklermi insan beklemez onlardanda ben
beklemiyorum uzak olsunlar yeter. sizin yuvanizda huzur mutluluk olsun yeter
En sevmediğim insan tipidir ya. Evlat ayıran insanları hiç sevmem. Benim kayınvaldem böyle birşey yapsa asla konuşmazdım. Kocan da senin evladın, belki siz o evi kiraya verip kendinize ek bir gelir kaynağı yapıcaksınız? Ne düşüncesizlermiş. Siz annenlerin orda kira da mı oturuyorsunuz canım?
kredi cektik, kirada oturmuyoruz canım. ama o evi ogullarına almıslardı sozum ona. ben parasında degilim sukur maddi sıkıntımız yok ama kızlarının da yok maddi sıkıntısı.bu sekilde her seyde bariz ayrım yapmaları esimi uzuyo acıkcası..o uzulunce ben de uzuluyorum..esim ki onlar uzulmesin diye bazı seylerden feragat etmis kisi..
"görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diye boşuna dememişler"
ayy koptum yaaabenım gorumcem cok ıyıdır kız ama öcü olanarı da vardır emınım veya aynen senın gibi düşünüodur
eşim hakka hukuka cok dıkkat eder kımsenın hakkını yemez bunu o da cok iyi bildiği için ufak tefek şeyelrden
arıza çıakrtmıyordur sanıyorum :)
cok sanslısın sukret bencebende bi gorumce var dusman basına toplasan 10 kere aynı ortama girmisizdir, paylasım da yok hal hatırdan baska ama benim arkamdan esime ve anasına-babasına dayanamıyorum yeter, bıktım artık fikirdelisinden demis
canım Allah yardımcın olsun ya sonucta esinın kardesı hep yuzyuze bakılıo nıye çirkinleşioalrkı
anlamıyorum sinir bozucu bi durum yanı....ama sen soğuk kanlılgını koru canım gorumcenın hal hatırıyla yasamıosn sonucta
olmazsa olmasın eşinel yuvanda huzurla gecınmeye bak o en güzel cevap
ne dicemi sasırdım valla bende :18: paylasımı minumuma aldım iyice. sizli bizli konusuyorum artık..
haaaaaaAllah İyiliğini Versin Ne Güldüm Sana..
Kimsenin Bir Zararını Görmedim Daha Ama Olsun..
Aha da Buraya da Yazıyorum..
Hepsi Aynı Bardaktan Su İçmiş..
ayy ne zor ve gıcık bi durum ama allah başka sıkıntı vermesinBugün hastahaneyi aramıştım randevu almak için doktorun işi bıraktığını söylediler.Doktorun kendisini aradım teyit etti.Canım çok sıkıldı.Güveniyordum doktoruma kendisinden memnundum daKeşke haber verseydi.Aynı doktora giden ve doğumuna 2 hafta kalan bir arkadaşım da var.Onun için durum daha vahim tabi.Yazık kız baya stres oldu.Şimdi doktor araştırma süreci tekrar başlayacak.Bu haftadan sonra da bulduğum doktor kabul ederler mi bilmiyorum Hayırlısı artık
haaaaaaaynı bardaktan su içmişler he iyiydi valla sesli güldüm
ayy ne zor ve gıcık bi durum ama allah başka sıkıntı vermesin
dokotr eksik kalsın doktor çok bulunur arkadaşın içinde üzüldüm valla..yani bişi yok aslında herşeyde bi hayır vardır ama psikolojikmen işte tuhaf
Al benden de o kadar. annem örgü örerken, şimdi burdan kesmeye başlıyorum dediğinde,makası getiriyim mi demişliğim bile var . saftirik ben
Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Kundak yaptım bide büyüklüğüne bakmak için öyle çektim:)
Eki Görüntüle 515015
Ay çhekirdekk ne güldüm ya demek makası getireyim mi dedin ha :) Bende önceden bilmiyordum son 1 yıldır öğrendim yapıyorum ama enazından görürdüm halalarımda b.annemin ellinde filan hep heves ederdim sonunda da oldu :) Tabi daha ustalaşmadım ama bildiğim kadarıyla bişeyler yapmakta hoşuma gidiyo helede kendi bebeğime yapıyor olmak çok keyiflendiriyor beni.....
Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Eki Görüntüle 515015
Ay çhekirdekk ne güldüm ya demek makası getireyim mi dedin ha :) Bende önceden bilmiyordum son 1 yıldır öğrendim yapıyorum ama enazından görürdüm halalarımda b.annemin ellinde filan hep heves ederdim sonunda da oldu :) Tabi daha ustalaşmadım ama bildiğim kadarıyla bişeyler yapmakta hoşuma gidiyo helede kendi bebeğime yapıyor olmak çok keyiflendiriyor beni.....
Doktordan geldim, plasentanın ön duvara yerleşik olması normal bir yerleşimmiş. ya ön duvara ya arka duvara yerleşirmiş zaten.
Bebeği hissetmememin nedeni, bebeğin çok derinde olmasıymış. makine bile zor görüyor bebeği çok derinde ama keyfi yerinde gayet iyi merak etme dedi. kalp atışlarını da dinledim tekrar,rahatladım.
22.haftadan sonra başlayacaksın hissetmeye ve hareketlerini takip edeceksin, o hareketler bebeğin sigortası dedi.
inşallah hissederim, o kadar heyecanla bekliyorum ki , nasıl birşey olduğunu hiç hayal edemiyorum
aminn. esimle bi sıkıntım yok ama bariz ayrım yapıyolar bunu da gozumuze sokuyolar. 2 kere ev tasıdım yardıma ihtiyacınız var mı bile demediler. esim cok yorulduk 1 gun kalın da kızla ilgilenin biz de dinlenelim dedi, isleri olmadıgı halde kabul etmediler.. kızları tasınacagı zaman 10 gun onceden onun evine gidip tum esyasını kolilediler, tasıdılar..
En sevmediğim insan tipidir ya. Evlat ayıran insanları hiç sevmem. Benim kayınvaldem böyle birşey yapsa asla konuşmazdım. Kocan da senin evladın, belki siz o evi kiraya verip kendinize ek bir gelir kaynağı yapıcaksınız? Ne düşüncesizlermiş. Siz annenlerin orda kira da mı oturuyorsunuz canım?
kredi cektik, kirada oturmuyoruz canım. ama o evi ogullarına almıslardı sozum ona. ben parasında degilim sukur maddi sıkıntımız yok ama kızlarının da yok maddi sıkıntısı.bu sekilde her seyde bariz ayrım yapmaları esimi uzuyo acıkcası..o uzulunce ben de uzuluyorum..esim ki onlar uzulmesin diye bazı seylerden feragat etmis kisi..
bana sorarsan evlat ayıran kişi bencildir kendini düşündüğü ve hesap kitap yaptığı için evlat ayırır, "ilerde bana bu bakar, bundan hayır görürüm" düşüncesiyle evlat ayırıyorlar ama sonra Allah ın sopası yok güvendikleri dağlara kar yağar ve sevgili evlatları kapıyı açmaz sonra pişman olup helalik isterler ahir günlerinde...
gerçekten bu tür hesaplar yapılması bana da çok sinir bozucu geliyor kimin hayırlı evlat olacağını Allah tan başka kim bilebilir, hem biz çocuklarımızı yaşlanınca bize baksınlar diye mi yapıyoruz bu çok bencilce Rabbim bizi bu düşüncelerden korusun!
Hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günün hürmetine Rabbimiz bütün günahlarımızı bağışlasın, sıkıntılarımızı gidersin,evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah...Geçen ayrıntılı usg ye girdim çok şükür iyiydi bebişimBi ay sonra bayram için memlekete gidecem inşallah uçakla 6.ayımda , erken doğum olabilirmiş falan gibi bişeyler duydum bilet almadan doktora sorayım dedm muayene etmem lazım dedi bilginiz var mı bu konuda uçak yolculuğu yapacak olan var mı?
28. haftaya kadar doktor raporuna gerek yok ama 28. hafta ve sonrasında dr raporu istiyor bazı havayolu şirketleri...
Eki Görüntüle 515011
Eki Görüntüle 515015
çok güzel olmuşlar arkadaşım ellerin dert görmesin ben de örgüyü severim annem anneannem çok becerikliler ama ben ufakken öğrenmedim şimdi de yapamıyorum bir şiş tutuşum var gül gül ölürsünüz
Eki Görüntüle 515011
Eki Görüntüle 515015
Ocak anneleri hediyelişiyor formundan şimdi tabloya baktım. Kim kim olmuşuz diye. Betülü gördüm, içim bir fena oldu.
Aherdocum hala listede, haberin olsun senin de. Allah yarabbim bizi de, bebeklerimizi de korusun. Betülün de mekanı cennet olsun bir kez daha......
Eki Görüntüle 515011
Eki Görüntüle 515015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?