Bana türkçe de bu defa paragraflar nedense o kadar uzun gelmedi..Bide anlaşılıyordu hemen.Ne yalan diym o paragrafları 3 defa okuduğum ancak anlayabildiğim sorular oluyordu.Ama tarih banada zor geldi.Bende çok çalışmadım aslında senenin başında çalışıyordum ama hamile kaldıktan sonra bırakmıştım.Sadece son günler coğrafyayı gözden geçiriyordum...Hayırlısı olsun artık...Canım kurabiye siparişi derken sen biyerlere mi yapıosun yani organizasyon şirketlerine filan mı? Hayır yani çalışıosun ya nasıl yetiştiriyosun die şeyettim...:44:
Bende çok şanslı oldugumu söyleyemem o konularda yani değişken aslında..:) Ama bana da milupa dan kızımın ilk hediyesi geldi...Bende çok sevinmiştim
Valla canım bende bazı zamanlar göğsümün hemen altında öyle tekmeler atıoki güçlü şekilde hissettiğim hatta ne oluyor ya dediğim.Bazen mesela göbeğimin baya bi solunda belime yakın yerde hareketini izlerken aynı anda tam karşısında göbeğimin sağında oynuyor bu defa.Bazen de rahmime yakın yerde baya bi aşağıda hissediyorum...Anlamadım gitti...Belli bi zaman sonra yer değiştitirip yukarı çıkmıyorlar mı ki, her zaman heryerde hissedecekmiyiz ya da? Bende tam anlamiyorum galiba:) :44::44::44:
slm canım nasılsın? ohhh gezin bakalım ikeadan alcam diodun yine mi kararsız kaldın kıyamam :) ama bence ne yap bilio musun tubacım eğer ikinci bebişi de yakın zamanda düşünüosan beyaz takım düşün sonra dört beş yaşına gelince odalarını beğenmio veletler arabalı yatak isteyen kızlar bile çıkıo yani... bayılıoz rengarenk bebiş oda takımlarına ama işte sürekli de alınan şeler deil, efe başka bişe isterse ona alırsın kardeşine de beyazı kullanırsın az büyüyene kadar..
bu aralar ne görsem benim de canım çekio böle giderse top gibi olcaz :) dün okuyorum geçmişi kek konuşulmuş sabah uyandım kek mi yapsam acaba die düşünürken buldum kendimi :) kestane çıkmış dün gördüm iki kilo aldım akşam yarısını kestirim eşime fırınladım bir kilo kestanenin 600 700 gramını ben yemişimdir ama gör yarışa yiyorum nefes almadan sanki biri alcak önümdem doymadım bu akşam yine yapcam :) ara ara takılıom böle şelere yazın da mısıra takmıştım her akşam iki tane yiyodum :) bizim kız doğunca direk mısır isticek diodu eşim
canım su ıc bol bol önce vucudun sonra bebısın suyu eksılmesın :)
gecer ınsallah ayy muz ıshale ıyı gelıo ama he ye mutlaka bende ıse yarıo yanı :)
kız canım patates püresi çekti ne bıcım neyse eve gidiym de yapar yerım ayy tereyağlı tereyağlı olcak
sütte haşlıycaksın krem gibi of of of
canım ıns bu sefer olmaz ya ödem tansıyıon fena Allah korusun...
2 brd su var yanımda içiyorum bol bol inşallah iyi gelir :)) olmadı dışarı çıkıp muz alır yerim geçsinde onuda yerim sorun yok :)) ayy bende severim ama bugün mecbur yedim canım hiç bişey istemiyo çünküü :))
Ben de bir iki hafta içinde yaptıracağım ama şimdiden tasasına düştüm. Iyyyy çok iğrenç ya daha önce de diyetisyene gideceğim zaman yaptırmıştım. Düşük bile çıkmıştı o zaman şekerim ama bu sefer farklı tabiii. Hem PKO hem kilo şeker çıkma riski yüksek maalesef. İnşallah çıkmaz.
Bu ara tatlı şeyler midemi bulşandırıyor, normalde de hiç aram yoktur zaten. Bir de ilk defa c.tesi günü istifra ettim. Ama kendim kaşındım galiba Bİr günlük yemem gereken şeyi galiba bir öğün yedim :) Karamelli cornflakes, bir tutam ceviz, biraz erik kurusu ve süt :))) Canım istedei diye yapıp yiyim dedim anammm yapmaz olaydım.
walla ben iyiyim sen nasılsın canım :) ohhh walla okurken ben yoruldum :) cuma akşamı misafirlerim wardı geç gitmişlerdi eee onlar gidince ortalığı topla et derken bayağı bir geç yattım, cumartesi öğlene zor kalktım yataktan eve usta geldi yemekti ekmekti derken akşam oldu, akşam kuzenlerle sinemaya gittik, pazar kahvaltısını eşim hazırladı maça gidicek ya samsun maçı kaçıramaz o gitti bende kışlıkları çıkardım anam ütüle ütüle bitmez ütüle ütüle bitmez hala yarısı duruo kalkıp da yapasım yok, akşam da düğüne gittik bugün diorum eşime haftasonu yoruldum bugün yatıcam ama bugünde kalkıp kuaföre gitmem lazım, market alışverişi var o yapılcak, tetanozun ikinci dozunu vurulmam lazım sağlık ocağından aradılar, eve gelip bi de yemek yapılcak.. ve ben hala oturuom:) benden bi tane klonlasalar olmaz mı :):)
sağola canım şimdi başka doktrlarında böle dediğini duyunca sizden rahatladım demekki genelde doktrlar söylüymuş..inşallah canım amimm..
hiç öle düşünmemeiştim havlu konusunda ben havlu takımını biraz büyüsün 6 aylıkken falan alırım diydum ....ama bu başlıklı tek havlulardan 1-2 tane daha alıyım bari haklısın yani çiş olayı olursa bebişimi neyle kurulıcam :))
evet ya sorma yok daha var yok nolur nolmaz ne gelirse allahtan napalım yani allah zaten kaldırmıcan acıyı vermez allah korusun yaa....sen düşük mü yapmıştın canım bilmiyodum ya üzüldüm şimdibak yrrabbim verdi sana yine şükkürler olsun....
ay benim kociş izlemiyo dimi demezlermi diyrum herşeyin farkındayım ben korkmyrum diyo korktuğunu itirafda edemiyo .... ben izliyom hergün ağzını açıp esneyip duruyo sıpa ya allahım nazardan kötülüklerden korusun yavrumuzu....radyasyon yayıyo demek he bidaha çektrmem :))
geçmişi göz attım biraz çok şükür kimsede büyük sorunlar yok.hafta sonu giremedim.cumartesi misafirim vardı temzilk pasta börek birde misafir sonrası temizlik derken canım çıktı.dün sınav vardı.gözetmendim.gelidm eşim hadi dıaşrı çıkalım dedi gece yarısı girdm eve ama çok yoruldum.kızlar benim bebişimde çok değişik yerlerden tekme atıo.nerdeyse göğsümn tam altından baslıo kasıklarıma kadra her yerde hissediyorum tekmelerini ve bu aralar devamlı sanırım idrar torbama vuruyor inanılmaz kötü oluyor o zaman tuvaletten çıkasaım gelmiyor.hafta sonu benimde sakarlığım üstümdeydi önce ayağıma iğne battı köküne kadar girdi canım çopk yandı.sonra arabada kafamı güneşliğe vurdum çok sert bir şekilde.uzun zamandır başım ağrımıoyrdu biraz ağrıdı vurduktan sonra.mide yanmam çok fena yarın kontrole gidecğim ilaç isteyecğim.e-bebekte sebamed ürünler çok uygun ben oradan herseyini aldım.birde iki kutu göğüs pedi aldım kraftın o da çok uygundu.
geçmişi göz attım biraz çok şükür kimsede büyük sorunlar yok.hafta sonu giremedim.cumartesi misafirim vardı temzilk pasta börek birde misafir sonrası temizlik derken canım çıktı.dün sınav vardı.gözetmendim.gelidm eşim hadi dıaşrı çıkalım dedi gece yarısı girdm eve ama çok yoruldum.kızlar benim bebişimde çok değişik yerlerden tekme atıo.nerdeyse göğsümn tam altından baslıo kasıklarıma kadra her yerde hissediyorum tekmelerini ve bu aralar devamlı sanırım idrar torbama vuruyor inanılmaz kötü oluyor o zaman tuvaletten çıkasaım gelmiyor.hafta sonu benimde sakarlığım üstümdeydi önce ayağıma iğne battı köküne kadar girdi canım çopk yandı.sonra arabada kafamı güneşliğe vurdum çok sert bir şekilde.uzun zamandır başım ağrımıoyrdu biraz ağrıdı vurduktan sonra.mide yanmam çok fena yarın kontrole gidecğim ilaç isteyecğim.e-bebekte sebamed ürünler çok uygun ben oradan herseyini aldım.birde iki kutu göğüs pedi aldım kraftın o da çok uygundu.
aranızdaki konuşmaya girmiş oluyorum ama. benim de kuzenim dorukta melike hanıma gidiyor. neden bıraktın özel değilse sorabilirmiyim? bu arada ben de dorukta evrim aydın a gidiyorum.
ya canım kanamam geldi 8 haftalıkken aradım diyoki ben seni alttan muayn ettim ondan dır dedi hayır dedim siz beni alttan muayne etmediniz aa ölemi diyo sonra acilden devlete gittim hemen yatırdılar düşük tehlikem var diye uyanık biri olmasan bişey demesen belki bugüne kadar gelemicektim
canım sende de mi pko var bende de var düşük yaptıktan sonra çıkmıştı ve altı ayda 15 e yakın kilo almıştım zaten şimdiki hamileliğime de normal kilomdan fazlayken kaldım, diyestisyen kontorlünde kilo verirken yine hamile kaldım allaha şükür, ama yine de ideal kilomda deildim hamile kaldığımda.. sonra mide bulantısı falan derken ilk üç ayda 6 kilo verdim daha 3,5 kilosunu geri aldım ama allaha şükür hem pko hem kilo olmasına rağmen şeker yükleme sonucum iyi çıktı.. hafta içi meyve dışında çok şekerli şeler tüketmiorum bi tek pazar günleri waffle geleneğimiz wardır akşam yemeği yerine onu yeriz eşimle.. ona rağmen düşük bile dedi doktor.. o yüzden hiç tasa etme inşallah yüksek çıkmaz..
allaha şükür büyük sorunlar yok canımm olmasında zatenn...............bu hafta sonuda herkesin misafiri varmış hee.......varmıydı kopya çeken ....benimde öyle ya çok güzel ama bebeğin hareketleri çok hoşuma gidiyo tekmele kızım tekmele diyrum ......ama ben henüz midemde hiç hissetmedim ama göbek deliimn hemen altında göbek deliğimin yukarsıda,belime yakın sağda solda maşallah .....
dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadımbugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???
iyiyim cnm sen nasılsınn ??? yaa aklımda hep o vardı ama gezdikçe okadar güzel şeyler görüyosunki gözün kalıyo benimde öle oldu( Allah nasip ederse 1 tane daha istiyorum 2 sene sonra o zaman Efeye oda alırız diyorum hep ama napim yaaa okadar güzel şeyler varki gözüm kalıyo (
ayy bende öleee yaaaa bu arada kalkıp kek yapandan biride benim :)) kestaneyle çok aram yok pişmiş sevmem ama çiğ çiğ yerim kıtır kıtır :))
uff yaaa şu ishal işini bi atlatsam başka bişi istemiyom(
ben genelde öyle yapıyorum soyuyorum sonra kilitli poşetlere koyup buzluğa atıyorum.sonra oradan alıp üzerine yoğurt dökünce hoş oluoyr.ablam közledikten sonra tencerede tıkırdatıo oda şişelere koyuyor
Kızlar birşey sorucam size. Bu çatı muayeneleri falan ne zaman yapılıyor? Yani normal doğum mu, sezaryan mı? Ne zaman belli oluyor? Ben normAl doğum istiyorum inşallah. Sezaryandan da bayağı tırsıyoruım. sonrası çok zor olur diye... daha önce doğum yapmış anneler bilgilendirin bizi. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum valla
Bir de doğum fotoğrafçası için ne düşünüyorsunuz? Biz eşimle çok istiyoruz. Bizim bir arkadaşımız yaptırdı ve inanılmaz güzel kareler yakaladı. Güzel bir anı olur diye düşnüüyoum evladım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?