2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım bu bebişlerimizin yer değiştirme olayını ben çok ilginç buluyorum. Benim genelde oğluşumun hareketlerini hem göbek deliğimin altında hissediyordum. Son bir kaç gündür de vajina tarafında ve kasıklarımda ağrılarım vardı. Geçtiğimiz cumartesi doktora gittim. Benim oğluş rahim duvarına dayanmış, orda bekliyor. Erken doğum riskim var şimdi. O yüzden pregeston kullanıyorum, evde yatıyorum. 10 gün sonra bakalım bebeiş yer değiştirmiş mi?

iyiyim cnm sen nasılsınn ??? yaa aklımda hep o vardı ama gezdikçe okadar güzel şeyler görüyosunki gözün kalıyo benimde öle oldu ( Allah nasip ederse 1 tane daha istiyorum 2 sene sonra o zaman Efeye oda alırız diyorum hep ama napim yaaa okadar güzel şeyler varki gözüm kalıyo (
ayy bende öleee yaaaa bu arada kalkıp kek yapandan biride benim :)) kestaneyle çok aram yok pişmiş sevmem ama çiğ çiğ yerim kıtır kıtır :))
uff yaaa şu ishal işini bi atlatsam başka bişi istemiyom (

2 brd su var yanımda içiyorum bol bol inşallah iyi gelir :)) olmadı dışarı çıkıp muz alır yerim geçsinde onuda yerim sorun yok :)) ayy bende severim ama bugün mecbur yedim canım hiç bişey istemiyo çünküü :))

bende çok mırclar yapmıştım patates çok yedinmide kabızlaga dönebiliyor sonrasında

canım sende de mi pko var bende de var düşük yaptıktan sonra çıkmıştı ve altı ayda 15 e yakın kilo almıştım zaten şimdiki hamileliğime de normal kilomdan fazlayken kaldım, diyestisyen kontorlünde kilo verirken yine hamile kaldım allaha şükür, ama yine de ideal kilomda deildim hamile kaldığımda.. sonra mide bulantısı falan derken ilk üç ayda 6 kilo verdim daha 3,5 kilosunu geri aldım ama allaha şükür hem pko hem kilo olmasına rağmen şeker yükleme sonucum iyi çıktı.. hafta içi meyve dışında çok şekerli şeler tüketmiorum bi tek pazar günleri waffle geleneğimiz wardır akşam yemeği yerine onu yeriz eşimle.. ona rağmen düşük bile dedi doktor.. o yüzden hiç tasa etme inşallah yüksek çıkmaz..

geçmişi göz attım biraz çok şükür kimsede büyük sorunlar yok.hafta sonu giremedim.cumartesi misafirim vardı temzilk pasta börek birde misafir sonrası temizlik derken canım çıktı.dün sınav vardı.gözetmendim.gelidm eşim hadi dıaşrı çıkalım dedi gece yarısı girdm eve ama çok yoruldum.kızlar benim bebişimde çok değişik yerlerden tekme atıo.nerdeyse göğsümn tam altından baslıo kasıklarıma kadra her yerde hissediyorum tekmelerini ve bu aralar devamlı sanırım idrar torbama vuruyor inanılmaz kötü oluyor o zaman tuvaletten çıkasaım gelmiyor.hafta sonu benimde sakarlığım üstümdeydi önce ayağıma iğne battı köküne kadar girdi canım çopk yandı.sonra arabada kafamı güneşliğe vurdum çok sert bir şekilde.uzun zamandır başım ağrımıoyrdu biraz ağrıdı vurduktan sonra.mide yanmam çok fena yarın kontrole gidecğim ilaç isteyecğim.e-bebekte sebamed ürünler çok uygun ben oradan herseyini aldım.birde iki kutu göğüs pedi aldım kraftın o da çok uygundu.

sorma canım yoruldum yaa cumartesı mutfakta son ısleırmı yaparken belime bı sancı gırdı ayy öldümm
hemen yattım uzattım ayakalrımı yuksege dınelndım de sonra devam ettım...camasırlarımı da yıkadım da
daha utulenecek benıdme yenı kurudular....pöff ütü ütü neysekı bu sefer cok değil yapar bitirirm hemen
sana da kolay gelsın canım...evdesın yavas yavas halledersın yau :) ben eve gıdıcem yemegım var allahtan
kurabıyeyı yapıp hazılrıcam sonra vaktım kalırsa ufaktan ütü işine girerım yarın akşamda domateslerımı
yapar da koayrım dolapta yer tutuoalr :)

bu arada kızlar geçen gün sağlık ocağına gittim.bacak kramplarımı sordum.ilaç vermek istemiyorum dedi.günde yarım muz ye dedi.en az bir tena domates.badem içi ceviz içi.salatalık.bunları düzenli tüketirsen azalır dedi.bu aralar çok fazla olmuyor.

bi de canım o havluların 75*75 cm olanları var bi de 100*100 olanları büyük olanlarını tercih edin dio genelde herkes aklında bulunsun :)

ne gelirse allahtan gelio canım o daha iyisini bilir, benimki 8. haftada gitmişti bak bi de 20. haftada gebeliği sonlandırılmak zorunda kalanlar oluo yine de şükrediyorum allaha çok aratmadan yine bebiş nasip etti.. allahım bu bebişime sağlık versin acısını yaşatmasın...4

ya sadece erkeklerde olmuo benim kız kardeşimlerimden biri de dio abla aaa hareket eden bişe var içinde korkmuo musun heee diom korkuom doğunca vercem kucağına bakarsın çok korkunç mu cnm ya çok radyasyona yayıo die çok fazla yapılmasını önermio doktorlar die biliom ama birinin dediğini de öbürü de tutmuo orası ayrı mesele :):)

ayyyy esneyince çok tatlı dimi maşallah bebişine aynen bizim cadı da esnio bi de bi ara elini başına götürüo kaşıo gibi ellerini ısırasım geldi babam da dio ki teyzelerine çekmiş bu, kameraya çekildiğini anlayınca saçını düzeltio süslü

bu hafta tum mısafırler bıze gelmıs anlasılan canım :) neysekı atlattık bi süre daha sanıorm gelenım gıdenım olmaz
bakalım düğündü eskısheırdı sonra gel ev duzenleme hadı gene mısaıfr derken haftaalrdır haftasonunu koşturarak
gecırıyorum ama bitti artık ınss :) kurban bayramına kadar rahatım :)

benım bebısde öle ya hıc acımıo tepıklıyı tepıklıyıverıo valla hele bu sabah cosmustu resmen :)
canımı acıtsada cok hosuma gidio yavrularımız hep böle hareketli olsunalr :)

canım gecmıs olsun insan farkedemıo ıste ben de dun devamlı ayagımı burkup durdum :S düz yolda yürüyemıyorum

allaha şükür büyük sorunlar yok canımm olmasında zatenn...............bu hafta sonuda herkesin misafiri varmış hee.......varmıydı kopya çeken ....benimde öyle ya çok güzel ama bebeğin hareketleri çok hoşuma gidiyo tekmele kızım tekmele diyrum ......ama ben henüz midemde hiç hissetmedim ama göbek deliimn hemen altında göbek deliğimin yukarsıda,belime yakın sağda solda maşallah .....

SAğol canım inşallah yüksek çıkmaz. Tatlıyla zaten aram çok yoktur normalde. Ama sabahları biraz bal ve reçel yiyorum o ayrı. Ama zaten bizim köyün balı acıdır tatlı değildir ( kendimi avutayım accıkk ) , bir de reçeller de kendi yapımım incir reçeli ohhh hevesim geçene kadar yerim onu da

benimde çok hoşuma gidiyor canım dün iki saat hiç hareket etmedi ödüm patladı.dünyası kararıo insanın birşeymi oldu diye allah sakınsın inşallah.

dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadım bugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???

dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadım bugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???

canım ayseye sormuşşsun ama :) ben genelde öyle yapıyorum soyuyorum sonra kilitli poşetlere koyup buzluğa atıyorum.sonra oradan alıp üzerine yoğurt dökünce hoş oluoyr.ablam közledikten sonra tencerede tıkırdatıo oda şişelere koyuyor

Kızlar birşey sorucam size. Bu çatı muayeneleri falan ne zaman yapılıyor? Yani normal doğum mu, sezaryan mı? Ne zaman belli oluyor? Ben normAl doğum istiyorum inşallah. Sezaryandan da bayağı tırsıyoruım. sonrası çok zor olur diye... daha önce doğum yapmış anneler bilgilendirin bizi. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum valla

Bir de doğum fotoğrafçası için ne düşünüyorsunuz? Biz eşimle çok istiyoruz. Bizim bir arkadaşımız yaptırdı ve inanılmaz güzel kareler yakaladı. Güzel bir anı olur diye düşnüüyoum evladım için.

canım ya bende aynıyım gezdikçe gözüm kalıo :) hatta ilk başlarda öle gaza gelmiştim ki odadaki beyaz dolabı yazlığa götürsem de kızıma pembe oda takımı mı alsam demiştim eşim de demişti aşkım daha yeni dolap yaptırdın oraya iki odaya unuttun herhalde dedi o zmn sen beyaz düşün ikinciye prensesin olursa pembe aksesuarlarla o da okul çağına gelene kdr kullanır şimdi aldığın takımı :)

yaaa bende kabızlık sıkıntısı var ishal olunca mutlu oluyorum bilio musun ama şimdi çalışıosun zordur tabi senin için sürekli lavaboya gitmek sıkıntı oluodur.. muz yiyebilirsin canım arkadaşlarında dediği gibi, diyetisyenim de demişti muz kabızlık yapar çok tüketme die..

canım onu ben doktora sordum ne zaman belli olur diye.o son aylarda belli olur dedi.çok erken daha dedi.doğum fotoğrafçısı çok hoş oluyor ama maddi olarak biraz kasar gibi gelmiti canım.yoksa çok güzel oluyor.son ayrldada çekioyrlar böyle kocaman karnımızla falan artık eş dost iyi fotolar yakalyacak napıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…