2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

yaa geçen ayşe sölemişti kuzu oyuzden ayşe diye sordum :))) hımm tuzlamam falan gerekmiyo dimi soyup direk atıcam dolaba dimi :)) benim görümcemde onu yuöurta ve una bulayıp kızartıyo harika bişi oluyo :))

hehehe aynı ben gezdikçe gözüm kalıyo :)) hee bu arada dün yeni laptop aldım resim küçültmeyi öğrendim oğluşumun cicilerini paylaşcam bu hafta sizinle :)))
ayy evet cnm ben ıkeadakileri alcam hem uygun hemde kullanışlı ordan 600 tl ye halledicem kalan parayı başka şekilde değerlendirirm :))
yaa cnm bende ıshal olunca rahatlıyorum kabız olmaktan iyidir ama bu öle isal diil cnm yaaa baya kötü sabahtan beri 5 kez tualete çıktım ve vucudumdaki tüm suyu boşalttım diyebilirm bi yandan ekliyom bi yandan veriyom ( yaaa olmadı dışarı çıkıp muz alıcam :))

amin canim insallahhh allahim hepimizi korusun insallahhh..

Örnek Albüm - Doğum Fotoğrafçısı 34 - Yeni doğan Fotoğrafçısı - Hamile, Bebek fotoğrafları - DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Doğum Fotoğrafçısı 34 – Yeni doğan Fotoğrafçısı – Hamile, Bebek fotoğrafları – DOĞUM FOTOĞRAFÇISI Canım şu fotoğgraflara bak ya... Bayıldım gerçekten süpper. Ay çok duygulandım, ağladım hatta bakarken... Allah bebeklerimizi böyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadım bugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???

yok canım tuzlamıyorum direk közlüyorum soyyorum çekirdekelrını de temzılıyorum

cunku cekrıdekelrı ıel koyunca dondugu zaman çekirdekelr ıyıce yapısıo çıakr temzıle

derdi oluo daha zor en ıyısı sıcakken temzılemek :) soğuyunca buzluga atıorm öle :)

canım doktordan doktora değişir....genelde 34-36 haftadan sonra yapmaya baslıoalr catı muayenelerını

bebeğin pozisyonuna göre doğum şeklıne karar verme ıse normal doğuma az bı zaman kala oluyo cunku bebek

doğana kadar her an pozisyon değiştirebilri bazı bebekler başları doğum kanalına girmemıs oldugu halde tekrar pozisyon

değiştirmiyo ters veya yan gelıo o zaman normal olmıyca ıcın mecburen sezeryan yapılıyo tabıı

su da var bebegın pozsiyonu uygun değil die sezeryana karar verılıp sonra tam sezeryan yapılca zaman donen

sezeryanı iptal edip normali bekleyen normal doğuran ınsnaalrda var canım yanı kısmet şanss :)

bebegın suyunun azalması preeklampsi baska kan hatsalıkalrı rahım şekil bozuklukları annede normal doğumu

engellıyecek herhangı bir rahatsızlık var ise bebegın şekli ne olrusa olsun sezeryana karar verılıo....

yaa geçen ayşe sölemişti kuzu oyuzden ayşe diye sordum :))) hımm tuzlamam falan gerekmiyo dimi soyup direk atıcam dolaba dimi :)) benim görümcemde onu yuöurta ve una bulayıp kızartıyo harika bişi oluyo :))

Aaaa közledıkten sonra mı kızartıyo ay cok merak ettım en kısa zaamnda denıycem ınss..

Son düzenleme:
dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadım bugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???

cokk severim kirmizi biberi patlicani közlemesine bayilirimmmm..canim yazmak istedim belki fikir olur diye soyamadim demissin ya aklinda bulunsun canim közledin patlicani sonra onu hemen sicakken bir posetin iicne koyuyorsun(herhangi bir poset)sonra orda bekliyxor biraz sonra agzini acip patlicanlarini cikariyorsun hemen soyuluyor canim cokkk pratik oluyor öpt seni kendine iyi bak..

ayyyy walla pire gibisin ayşe maşallah bugün bende uyuşukluk war hiç bir şey yapasım yok biliyor musun, yatsam uyusam akşama kadar, ütüler beklio hiiiiiiiç oralı değilim :) yemeğim de yok eşime diorum az önce telde balık al yanına da salata ohh hazır o da dio hava sıcak balık yenmez bugün, bende dedim o zaman akşam işten gelince sen yapcan yemeği, baba olmak kolay değil doyurcan kızınla beni

ohhh neli kurabiye yapcaksın ayşecim bayılırım ben kurabiyeye bayılırım

Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar yazdıklarınızı okudum. Ben hiç düşünmemiştim aslında eşim beni arayıp arabayı aldığını ve ruhsatı üzerine aldığını söyleyince bi tuhaf hissettim banada teklf etmesini dilerdim ama biz ayrtıntıcıyız erkekler bizim gibi çok ince düşünemiyor bence ben hayırlı olsun araban üzerine almışsın falan diyince ya hiç öyle düşünmedim ya senin üzerine de yapabiliriz falan dedi ben de o öyle deyince takılmadım mevzuya.Allah bizi kazadan beladan korusun eşim yeni kullandığı için çok stresli oluo ben yapabilirsin canım çok ii kullanıyorsun diye gazlayıp duruyorm artık yavaş yavaş bebişe elbise falan bakabiliriz dün bi alış veriş merkezine gittik kızlar iki bebek mağazasına baktım ufacık elbise bi sürü para internetten alanlar memnun mu fiyatlar internette daha uygun bence....Bi de dışı kadifemsi olanlar var kışlık ben onlardan almak istiytorm ocak bebeği bizim tatlılar iyice ısınsınlar

canım napim işler bitmıo geceleri dinlenıorm Allahtan
şimdi evde olsam ooff ne güzel olurdu tüm işlerimim bitiriridim bu aralar çok halsiz yorgun değilim hamdoslun kendımdeım
genelde uykumu alamadıgım gunelr huysuz tembel uyusuk oluyorum hıc cekılmıorm o zaman
ıns...eve gıdınce planladıgım ısleırmı yapabılırım

ay ben öğle yemegınde yedım bu haftakı balıgımı :) evde de yemegım var proteın alcaz bu akşam :)
afiyet olsun canım size dee :) öle babalar eve balık geırcek ekmek getırcek işleri neee

şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş

kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım.

kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım.

kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm ( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
slm canim gecmis olsun hemen kesmesi icin 2 seker kasigi kadar kahve türkkahvesi icine cok az seker yarim tatlikasigi kadar ve üstüne yarim limon sik ve iyice karistir ve bir seferde yeee hemen kesiyor gercekten..tekrar gecmis olsun canimmm...

çatı muayenesini bende bilmiom walla ne zmn yapılıo ama bu fotoğrafçı olayına katılıyorum çok güzel oluyor :) ama sıkıntı şu ki normal doğumun ne zmn olcağı belli olmuo bende diorum son iki ay kala gidip fotoğrafçımla konuşim.. bi öğrenim bakim fiyatlar nasılmış geçen yıl 500 lerdeydi bakalım bu sene ne dicekler fiyat öğrenenlerde paylaşsın ki pazarlık yapalım biz de

kızlar sııze bır sorum var.balık hapını hergun mu ıcıyosunuz? ben haftada 1 balık yıyorum.1 tane de balık hapı ıcıyorum yeterlımıdır acaba?

selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben

daha gecen esime demistim bende hastaneye ve eve gelenler icin düüsnmüstüm internette görünce bayildim bende istiyommm dedimmm esime bakkk simdi sen kurabiye koyunca böyle birseyi kendimde yaparim yaaaa benim gördüügüm cikolata sekerdi..ellerine saglik hamarat arkadasimm yaa vallaa süpersinn..

saoll cnmcımm :))
evet ayşe közlüyo yazdan dolaba atıyo sonra çözülünce de yumurtaya una bulayıp kızartıyo nefis oluyo :))
ahh cnm kahve şeker oki ama limon yokk ( sade türk kahvesi yesem yada türk kahvesi içsem olarmı acepp ???
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım

kuzuu endişelenme kuzunun keyfi gelmemiştir herşey yolunda merak etme az sonra kıpraşmaya başlar bi çikolata ye istesrsen :))

şimdi çikolatayıda deniyorum,hiçde canım çekmiyor :) geceleri pek hareketli,gündüz az olan hareketler bugün hiç olmadı sanki ne bileyim..

alıntıdan gördüm ishal salgını var sanırım bir arkadaş daha yazmıştı burada geçmiş olsun Tuğbacım

selam kızlar..

Canım aç fln mısın kendını rahat hıssedıo musun ?

annenın kendını rahat hıssetmesı çok önemli bebek hıslerımızı anlayabılıyor salgıalr sayesınde

bence sanmdalyene veya koltuguna arkana bişey koyup yaslan ayaklarını uzat rahatla hareketleri düşünme ve bekle

bu genelde ben de ıse yarıo eger hareket etsın dıe beklıosam hıc hareket olmuyo :S istersen tatlı bısılerde yıyebılırsın

karnın da tok olmalı ama....bekle hareket etmezse bebegın ne tarafta hareket eıdosa genelde elinle hafıf hafıf bastır

pış pışla bi hareketlensın canım...belkı hareket edıodur da sen hıssetmıosundur olabilir...haıd yap sonucu yaz bıze

canım hala hareket olmazsa en azından bı doktorunu arayıp söle ya da git kı ıcın rahat etsın.... ama bence uyyodur uykucu şirin :)

evet canım doğum yapınca ben kendıme de yapmayı duusnuyorum böle mevlütte dagıtmalık bakalım kısmet :)

aklında bulunsun kardesıem baby shower yapmsıtık o zaman elma şekeri yapıp süslemiştim çok güzel olmsutu

o hedıyede guzel oluyo yanı kendın yapabılırsın gene evde...teşekkürler canım bişeyelr yapmaya calsııyroum ıste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…