- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
canım ayseye sormuşşsun ama :) ben genelde öyle yapıyorum soyuyorum sonra kilitli poşetlere koyup buzluğa atıyorum.sonra oradan alıp üzerine yoğurt dökünce hoş oluoyr.ablam közledikten sonra tencerede tıkırdatıo oda şişelere koyuyor
canım ya bende aynıyım gezdikçe gözüm kalıo :) hatta ilk başlarda öle gaza gelmiştim ki odadaki beyaz dolabı yazlığa götürsem de kızıma pembe oda takımı mı alsam demiştim eşim de demişti aşkım daha yeni dolap yaptırdın oraya iki odaya unuttun herhalde dedio zmn sen beyaz düşün ikinciye prensesin olursa pembe aksesuarlarla o da okul çağına gelene kdr kullanır şimdi aldığın takımı :)
yaaa bende kabızlık sıkıntısı var ishal olunca mutlu oluyorum bilio musunama şimdi çalışıosun zordur tabi senin için sürekli lavaboya gitmek sıkıntı oluodur.. muz yiyebilirsin canım arkadaşlarında dediği gibi, diyetisyenim de demişti muz kabızlık yapar çok tüketme die..
canım alıntı yaptıgım site bir doktorun sitesi...yanı demekkı dr lara göre yöntem bu :)
dıkkat ettıysen bu lıstede de 9. ay 6 hafta olrk hesaplanmış ha ılk ay ha son ay yanı :)
ama en iyısı bebegı haftasına göre takıp etmek bence yıne de bazıları ısrarla kaç aylık oldu dıe soruyolar...
onalrda gecer ınsallah canım yaa ben de 9 haftalık hamıleyken merdıvenden düşmüştüm popo üstü
çok zor oluyo yavas yavas gecmsıtı morluklar ama cok canım acımsıtı ...Allah ım korusun bebeklerımızı
ona emanet hepsi :) bı daha böle kazalar yasamayız ınsallah :)
canım onu ben doktora sordum ne zaman belli olur diye.o son aylarda belli olur dedi.çok erken daha dedi.doğum fotoğrafçısı çok hoş oluyor ama maddi olarak biraz kasar gibi gelmiti canım.yoksa çok güzel oluyor.son ayrldada çekioyrlar böyle kocaman karnımızla falan artık eş dost iyi fotolar yakalyacak napıyım :)
dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadımbugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???
Kızlar birşey sorucam size. Bu çatı muayeneleri falan ne zaman yapılıyor? Yani normal doğum mu, sezaryan mı? Ne zaman belli oluyor? Ben normAl doğum istiyorum inşallah. Sezaryandan da bayağı tırsıyoruım. sonrası çok zor olur diye... daha önce doğum yapmış anneler bilgilendirin bizi. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum valla
Bir de doğum fotoğrafçası için ne düşünüyorsunuz? Biz eşimle çok istiyoruz. Bizim bir arkadaşımız yaptırdı ve inanılmaz güzel kareler yakaladı. Güzel bir anı olur diye düşnüüyoum evladım için.
yaa geçen ayşe sölemişti kuzu oyuzden ayşe diye sordum :))) hımm tuzlamam falan gerekmiyo dimi soyup direk atıcam dolaba dimi :)) benim görümcemde onu yuöurta ve una bulayıp kızartıyo harika bişi oluyo :))
dün ilk defa kırmızı biberleri fırında közledim ama yorgunluktan soyanmadımbugün soyucam onları direk poşete koyup diffirizemi atmam lazım ???
sorma canım yoruldum yaa cumartesı mutfakta son ısleırmı yaparken belime bı sancı gırdı ayy öldümm
hemen yattım uzattım ayakalrımı yuksege dınelndım de sonra devam ettım...camasırlarımı da yıkadım da
daha utulenecek benıdme yenı kurudular....pöff ütü ütüneysekı bu sefer cok değil yapar bitirirm hemen
sana da kolay gelsın canım...evdesın yavas yavas halledersın yau :) ben eve gıdıcem yemegım var allahtan
kurabıyeyı yapıp hazılrıcam sonra vaktım kalırsa ufaktan ütü işine girerım yarın akşamda domateslerımı
yapar da koayrım dolapta yer tutuoalr :)
ben o hastane icin baskalarindanda duydum iyi olmayan seyler tabi dr dan dr a degisir elbette amaya canım kanamam geldi 8 haftalıkken aradım diyoki ben seni alttan muayn ettim ondan dır dedi hayır dedim siz beni alttan muayne etmediniz aa ölemi diyo sonra acilden devlete gittim hemen yatırdılar düşük tehlikem var diye uyanık biri olmasan bişey demesen belki bugüne kadar gelemicektim
sikayetlere bir bak istersen
ayyyy walla pire gibisin ayşe maşallah bugün bende uyuşukluk war hiç bir şey yapasım yok biliyor musun, yatsam uyusam akşama kadar, ütüler beklio hiiiiiiiç oralı değilim :) yemeğim de yok eşime diorum az önce telde balık al yanına da salata ohh hazır o da dio hava sıcak balık yenmez bugün, bende dedim o zaman akşam işten gelince sen yapcan yemeği, baba olmak kolay değil doyurcan kızınla beni
ohhh neli kurabiye yapcaksın ayşecim bayılırım ben kurabiyeye bayılırım
slm canim gecmis olsun hemen kesmesi icin 2 seker kasigi kadar kahve türkkahvesi icine cok az seker yarim tatlikasigi kadar ve üstüne yarim limon sik ve iyice karistir ve bir seferde yeee hemen kesiyor gercekten..tekrar gecmis olsun canimmm...kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
Kızlar birşey sorucam size. Bu çatı muayeneleri falan ne zaman yapılıyor? Yani normal doğum mu, sezaryan mı? Ne zaman belli oluyor? Ben normAl doğum istiyorum inşallah. Sezaryandan da bayağı tırsıyoruım. sonrası çok zor olur diye... daha önce doğum yapmış anneler bilgilendirin bizi. deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum valla
Bir de doğum fotoğrafçası için ne düşünüyorsunuz? Biz eşimle çok istiyoruz. Bizim bir arkadaşımız yaptırdı ve inanılmaz güzel kareler yakaladı. Güzel bir anı olur diye düşnüüyoum evladım için.
canım napim işler bitmıo geceleri dinlenıorm Allahtan
şimdi evde olsam ooff ne güzel olurdu tüm işlerimim bitiriridim bu aralar çok halsiz yorgun değilim hamdoslun kendımdeım
genelde uykumu alamadıgım gunelr huysuz tembel uyusuk oluyorum hıc cekılmıorm o zaman
ıns...eve gıdınce planladıgım ısleırmı yapabılırım
ay ben öğle yemegınde yedım bu haftakı balıgımı :) evde de yemegım var proteın alcaz bu akşam :)
afiyet olsun canım size dee :) öle babalar eve balık geırcek ekmek getırcek işleri neee
şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş
saoll cnmcımm :))yok canım tuzlamıyorum direk közlüyorum soyyorum çekirdekelrını de temzılıyorum
cunku cekrıdekelrı ıel koyunca dondugu zaman çekirdekelr ıyıce yapısıo çıakr temzıle
derdi oluo daha zor en ıyısı sıcakken temzılemek :) soğuyunca buzluga atıorm öle :)
canım doktordan doktora değişir....genelde 34-36 haftadan sonra yapmaya baslıoalr catı muayenelerını
bebeğin pozisyonuna göre doğum şeklıne karar verme ıse normal doğuma az bı zaman kala oluyo cunku bebek
doğana kadar her an pozisyon değiştirebilri bazı bebekler başları doğum kanalına girmemıs oldugu halde tekrar pozisyon
değiştirmiyo ters veya yan gelıo o zaman normal olmıyca ıcın mecburen sezeryan yapılıyo tabıı
su da var bebegın pozsiyonu uygun değil die sezeryana karar verılıp sonra tam sezeryan yapılca zaman donen
sezeryanı iptal edip normali bekleyen normal doğuran ınsnaalrda var canım yanı kısmet şanss :)
bebegın suyunun azalması preeklampsi baska kan hatsalıkalrı rahım şekil bozuklukları annede normal doğumu
engellıyecek herhangı bir rahatsızlık var ise bebegın şekli ne olrusa olsun sezeryana karar verılıo....
Aaaa közledıkten sonra mı kızartıyo ay cok merak ettımen kısa zaamnda denıycem ınss..
ahh cnm kahve şeker oki ama limon yokkslm canim gecmis olsun hemen kesmesi icin 2 seker kasigi kadar kahve türkkahvesi icine cok az seker yarim tatlikasigi kadar ve üstüne yarim limon sik ve iyice karistir ve bir seferde yeee hemen kesiyor gercekten..tekrar gecmis olsun canimmm...
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
daha gecen esime demistim bende hastaneye ve eve gelenler icin düüsnmüstüm internette görünce bayildim bende istiyommm dedimmm esime bakkk simdi sen kurabiye koyunca böyle birseyi kendimde yaparim yaaaa benim gördüügüm cikolata sekerdi..ellerine saglik hamarat arkadasimm yaa vallaa süpersinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?