Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar yazdıklarınızı okudum. Ben hiç düşünmemiştim aslında eşim beni arayıp arabayı aldığını ve ruhsatı üzerine aldığını söyleyince bi tuhaf hissettim banada teklf etmesini dilerdim ama biz ayrtıntıcıyız erkekler bizim gibi çok ince düşünemiyor benceben hayırlı olsun araban üzerine almışsın falan diyince ya hiç öyle düşünmedim ya senin üzerine de yapabiliriz falan dedi ben de o öyle deyince takılmadım mevzuya.Allah bizi kazadan beladan korusun eşim yeni kullandığı için çok stresli oluo ben yapabilirsin canım çok ii kullanıyorsun diye gazlayıp duruyorm artık yavaş yavaş bebişe elbise falan bakabiliriz dün bi alış veriş merkezine gittik kızlar iki bebek mağazasına baktım ufacık elbise bi sürü para internetten alanlar memnun mu fiyatlar internette daha uygun bence....Bi de dışı kadifemsi olanlar var kışlık ben onlardan almak istiytorm ocak bebeği bizim tatlılar iyice ısınsınlar
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben
canım napim işler bitmıo geceleri dinlenıorm Allahtan
şimdi evde olsam ooff ne güzel olurdu tüm işlerimim bitiriridim bu aralar çok halsiz yorgun değilim hamdoslun kendımdeım
genelde uykumu alamadıgım gunelr huysuz tembel uyusuk oluyorum hıc cekılmıorm o zaman
ıns...eve gıdınce planladıgım ısleırmı yapabılırım
ay ben öğle yemegınde yedım bu haftakı balıgımı :) evde de yemegım var proteın alcaz bu akşam :)
afiyet olsun canım size dee :) öle babalar eve balık geırcek ekmek getırcek işleri neee
şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş
kızlar sııze bır sorum var.balık hapını hergun mu ıcıyosunuz? ben haftada 1 balık yıyorum.1 tane de balık hapı ıcıyorum yeterlımıdır acaba?
saoll cnmcımm :))
evet ayşe közlüyo yazdan dolaba atıyo sonra çözülünce de yumurtaya una bulayıp kızartıyo nefis oluyo :))
ahh cnm kahve şeker oki ama limon yokk( sade türk kahvesi yesem yada türk kahvesi içsem olarmı acepp ???
kuzuu endişelenme kuzunun keyfi gelmemiştir herşey yolunda merak etme az sonra kıpraşmaya başlar bi çikolata ye istesrsen :))
selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
kızlar tahlillerim yüksek çıktı kolestrol crp sedim filan doktor üniversiteye git bence dedi araştırmaya bir git sen ultrosonda baktık güneşliyordu sanki hanımefendi bir keyifliki :))
ayşe çok şık olmuşlar ellerine sağlık hatta biri benim kızımın adı duru :))
kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım
ayşecim ne marifetlisin sen yaaa maşallah sanaaa
cok güzeller hepsi de.. ben cok seviyorum bu kurabiyeleri ama inan cesaret edip de deneyemedim henüz..
arkadaşım da yapıyor. hatta kızının mevlut kurabiyelerini doğumdan iki üc gün önce yapıp dipfrize atmıştı.. bayılıyorum böyle marifetli hatunlara yaa
hehehe aynı ben gezdikçe gözüm kalıyo :)) hee bu arada dün yeni laptop aldım resim küçültmeyi öğrendim oğluşumun cicilerini paylaşcam bu hafta sizinle :)))
ayy evet cnm ben ıkeadakileri alcam hem uygun hemde kullanışlı ordan 600 tl ye halledicem kalan parayı başka şekilde değerlendirirm :))
yaa cnm bende ıshal olunca rahatlıyorum kabız olmaktan iyidir ama bu öle isal diil cnm yaaa baya kötü sabahtan beri 5 kez tualete çıktım ve vucudumdaki tüm suyu boşalttım diyebilirm bi yandan ekliyom bi yandan veriyom( yaaa olmadı dışarı çıkıp muz alıcam :))
kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım.
Ayşe hangi balıkları yiyosun canım,mevsimi olmadığından beslenmiş havuz balıklarını sağlıklı değil diyorlar gebelikte..hangi balığı yiyeceğimi şaşırdım bir kere sardalya yemiştim..mevsimini bekliyorum o zmn bol bol yicemde..ben hıc balık hapı ıcmıyorum
haftada bir veya ıkı kez balık yıyorum gebelıgımın basından berı....
hımm ben bunu deneyeyım canım sağol :)
ben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım
bende de olmuştu hatta bugün de çok az hissettim. bebek karnına değil de iç tarafa doğru dönükse tekmelerini minik hareketlerini falan pek hissetmiyormuşsun aslında o hareketliymiş bende endişeleniyorum bazen ama 28. haftadan sonra 12 saatte 10 hareket duymak gerekliymiş saycakmışız. şimdi gerek yokmuş endişeye tatlım.
Ayşe hangi balıkları yiyosun canım,mevsimi olmadığından beslenmiş havuz balıklarını sağlıklı değil diyorlar gebelikte..hangi balığı yiyeceğimi şaşırdım bir kere sardalya yemiştim..mevsimini bekliyorum o zmn bol bol yicemde..
ben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..
dediğin gibi heralde,arkadadır umarım..saol canım..
ayyy canım o arkadaş benim kusura bakma çıktı artık heryerde var die yazdım
Ayşe hangi balıkları yiyosun canım,mevsimi olmadığından beslenmiş havuz balıklarını sağlıklı değil diyorlar gebelikte..hangi balığı yiyeceğimi şaşırdım bir kere sardalya yemiştim..mevsimini bekliyorum o zmn bol bol yicemde..
ben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..
dediğin gibi heralde,arkadadır umarım..saol canım..
selam kızlar..
oo gecmıs olsun canım yaa daha ocne var mıydı kolesterol fln ınsallah normale döner degerlerın
maşallah kızcene bronz ten moda şimdi tatıl sezonu yenı bıttı bembeyaz mı gelsın cocuk sen de mandiş yani
dediğin laf bronz gelecek tabıısı
tesekkurler canım aa duru mu olucak adı ekleyelım hemen tabloya :)
valla değişik çorba tarıfı olan varsa ben de alabilirim
benım tarıfleırm vfar ama bana hepsi sıradan gelıo sen nası bi tarıf arıosn
dene canım mutlaka zevklı baya :) ben de bi deneyeyım dıe başlamıştım yurudu gitti
hıc dipfrize atmayı denememıstıım du deneyım onuıı deıdn kız sağol canım sakarlıkalrımı
gormedıınız ıcın marifetlı gibin gozukuormsağol mcx
canım araba konusuna takılma bence daha önce de okumuştum ilk yazdığında.. üzerine alırken yapılan işlemler oluyo bir sürü hamile halinle seni sürüklemek istememiştir ordan oraya..
ben oğluma internetten bir sürü şey aldım hepsi de cok güzel cıktı.. ama tabi her yerden değil. butikbebe, unnado ve cimcimebebe... bu ücünden aldıklarımdan hiç pişman olmadım canım :)) tavsiye ederim..
takılma canım hareket ediyordur mutlaka ama senin hissedeceğin kadar güclü hareketler değildir. benim iki üc gün bir kac minik hareketten bbaşka bişey yapmamıştı.. hatta bir gün hic hareket etmemişti aynen.. olabiliyor yani canım aklına kötü şeyler getirmee..
Evet canım haklısın.Ben de bu sitelere bakayım dün cimcimebebeye eşimle baktık o kadar güzeller ki...Tavsiyelerin için çok teşekkürler canım...
ayşecim ne marifetlisin sen yaaa maşallah sanaaa
cok güzeller hepsi de.. ben cok seviyorum bu kurabiyeleri ama inan cesaret edip de deneyemedim henüz..
arkadaşım da yapıyor. hatta kızının mevlut kurabiyelerini doğumdan iki üc gün önce yapıp dipfrize atmıştı.. bayılıyorum böyle marifetli hatunlara yaa
canım napim işler bitmıo geceleri dinlenıorm Allahtan
şimdi evde olsam ooff ne güzel olurdu tüm işlerimim bitiriridim bu aralar çok halsiz yorgun değilim hamdoslun kendımdeım
genelde uykumu alamadıgım gunelr huysuz tembel uyusuk oluyorum hıc cekılmıorm o zaman
ıns...eve gıdınce planladıgım ısleırmı yapabılırım
ay ben öğle yemegınde yedım bu haftakı balıgımı :) evde de yemegım var proteın alcaz bu akşam :)
afiyet olsun canım size dee :) öle babalar eve balık geırcek ekmek getırcek işleri neee
şu kurabıyelerden yapıcam canım sipariş
canım somon veya ton balıgı yıyorum
artık sezon acıldı hava az daha soğusun öyle alıp pişirmeyı dusunuyorum
Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?