2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım araba konusuna takılma bence daha önce de okumuştum ilk yazdığında.. üzerine alırken yapılan işlemler oluyo bir sürü hamile halinle seni sürüklemek istememiştir ordan oraya..
ben oğluma internetten bir sürü şey aldım hepsi de cok güzel cıktı.. ama tabi her yerden değil. butikbebe, unnado ve cimcimebebe... bu ücünden aldıklarımdan hiç pişman olmadım canım :)) tavsiye ederim..

selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım
endişelenmeye başladım ben

takılma canım hareket ediyordur mutlaka ama senin hissedeceğin kadar güclü hareketler değildir. benim iki üc gün bir kac minik hareketten bbaşka bişey yapmamıştı.. hatta bir gün hic hareket etmemişti aynen.. olabiliyor yani canım aklına kötü şeyler getirmee..

ayşecim ne marifetlisin sen yaaa maşallah sanaaa
cok güzeller hepsi de.. ben cok seviyorum bu kurabiyeleri ama inan cesaret edip de deneyemedim henüz..
arkadaşım da yapıyor. hatta kızının mevlut kurabiyelerini doğumdan iki üc gün önce yapıp dipfrize atmıştı.. bayılıyorum böyle marifetli hatunlara yaa

bu arada limon tozu varya..o birebir ishal içinkullanımın sankıncası olur mu onu bilemiyorum ama 1 çay bardağına 1-2 çay kaşığı karıştırılıyordu..

kızlar sııze bır sorum var.balık hapını hergun mu ıcıyosunuz? ben haftada 1 balık yıyorum.1 tane de balık hapı ıcıyorum yeterlımıdır acaba?

ben hıc balık hapı ıcmıyorum

haftada bir veya ıkı kez balık yıyorum gebelıgımın basından berı....

hımm ben bunu deneyeyım canım sağol :)

kızlar öncelikle canı kestane isteyen arkadaşa aşk olsun.canımı ne biçim kestane çektirdi.bende akşama sıcak bir çorba yapmak istiyorum.değişik bişey olsun.tarif vermek isteyen varsa sevinirim:)
bu arada saçını kına yada boya ile boyayan varmı benim diplerim çıktı ama çok kararsızım

kızlar tahlillerim yüksek çıktı kolestrol crp sedim filan doktor üniversiteye git bence dedi araştırmaya bir git sen ultrosonda baktık güneşliyordu sanki hanımefendi bir keyifliki :))

selam kızlar..
bugün bebeği hissedemedim bir türlü..tüm gün uyumaz heralde dimi..naapsam hareketlense,evde de değilim ki uzanayım

bende de olmuştu hatta bugün de çok az hissettim. bebek karnına değil de iç tarafa doğru dönükse tekmelerini minik hareketlerini falan pek hissetmiyormuşsun aslında o hareketliymiş bende endişeleniyorum bazen ama 28. haftadan sonra 12 saatte 10 hareket duymak gerekliymiş saycakmışız. şimdi gerek yokmuş endişeye tatlım.

kızlar tahlillerim yüksek çıktı kolestrol crp sedim filan doktor üniversiteye git bence dedi araştırmaya bir git sen ultrosonda baktık güneşliyordu sanki hanımefendi bir keyifliki :))

oo gecmıs olsun canım yaa daha ocne var mıydı kolesterol fln ınsallah normale döner degerlerın

maşallah kızcene bronz ten moda şimdi tatıl sezonu yenı bıttı bembeyaz mı gelsın cocuk sen de mandiş yani

dediğin laf bronz gelecek tabıısı

ayşe çok şık olmuşlar ellerine sağlık hatta biri benim kızımın adı duru :))

tesekkurler canım aa duru mu olucak adı ekleyelım hemen tabloya :)

valla değişik çorba tarıfı olan varsa ben de alabilirim

benım tarıfleırm vfar ama bana hepsi sıradan gelıo sen nası bi tarıf arıosn

dene canım mutlaka zevklı baya :) ben de bi deneyeyım dıe başlamıştım yurudu gitti

hıc dipfrize atmayı denememıstıım du deneyım onu ıı deıdn kız sağol canım sakarlıkalrımı

gormedıınız ıcın marifetlı gibin gozukuorm sağol mcx

valla değişik çorba tarıfı olan varsa ben de alabilirim

benım tarıfleırm vfar ama bana hepsi sıradan gelıo sen nası bi tarıf arıosn

valla ne bilim yayla,mercimek fln olmasın mesela sebze çorbası fln olabilir değişik işte bu çorba çok güzel oluyor diyen varsa denemek isterim

ohhhh ohhhh hadi bakalım beklioz ne ciciler almışsın :) bende fotoğrafladım ama makinada duruo diorum bende odasını hazırlim hepsini birlikte koyarım

walla canım iki bebişi çıkarcak kalitedeyse daha mantıklı burda ikea yok görmedim orda neler war bilmiom :) ooo seninki mandalinadan falan deildir meyve böle ishal yapmaz ya dışarda falan yediğin bişe dokundu ya da sular da yapıo böle ishal... dikkat et canım kendine bol bol su iç biliosun ki bebeşin içinde bulunduğu su üç saatte bir deiştirilio vücut tarafından, vücudun susuz kalmasın ki bebişin de kalmasın

ayyy canım o arkadaş benim kusura bakma çıktı artık heryerde var die yazdım

ben hıc balık hapı ıcmıyorum

haftada bir veya ıkı kez balık yıyorum gebelıgımın basından berı....

hımm ben bunu deneyeyım canım sağol :)
Ayşe hangi balıkları yiyosun canım,mevsimi olmadığından beslenmiş havuz balıklarını sağlıklı değil diyorlar gebelikte..hangi balığı yiyeceğimi şaşırdım bir kere sardalya yemiştim..mevsimini bekliyorum o zmn bol bol yicemde..
ben organik boya ile dip boyatmıştım 4. ayda iken..

dediğin gibi heralde,arkadadır umarım..saol canım..

canım somon veya ton balıgı yıyorum

artık sezon acıldı hava az daha soğusun öyle alıp pişirmeyı dusunuyorum

Gebelikte ton bal yenebilir mi?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

ayyy canım o arkadaş benim kusura bakma çıktı artık heryerde var die yazdım

kocama söyledim bana kestane getir diye onu kim dediyse :)) aşk olsun ona diyor hehehe.çıkmış bana ne dedim:) aman kız boşver bulsun işi ne ne zaman naz yapıcaz şimdi yapmıycaz da:)

organik boyayı nereden buldun canım.netten mi? organik boya kına gibi mi oluyor acaba?

selam kızlar..

canım çikolata ye bi de karnına pıt pıt vurmayı dene... ben sabahları uyandığımda hareket yoksa hemen pıt pıt parmağımla vuruom kıpırdayana kadar, sonra da hiç durmuo ama sölim :)

canın çok çektiyse dolabımda bir poşet var geçen sene difrize koymuştum iki poşet bir poşetini yemiştik bir poşet daha mevcut bulamıyorsan canında çektiyse yarısını yollayabilirim

tatilden yeni geldik hanımefendi çıkamamış modundan dimi ya bronz olması lazım bembeyazmı gelsin anası gibi :))
evet adı duru değiştirmeye karar vermezsek öyle gidecek :))
kolestrol önceden nasıldı hatırlamıyorum evde tahlillerim gidince akşama bakacam yapılmışmı normalmi araştırma hastanesine git dedi doğumunada orada yap bence dedi doktor

Ayşecim kurabiyeler müthiş görünüyo yaa bunların tarifini nasıl alabilirim maşallah sana

Meraba güzel anneler nasılsınız bebişlerin keyfi nası herkes iidir umarım ben çok fena grip oldum kızlar hiç halim yok doğru düzgün nefes alamiyorum ağzımdan nefes alsam boğazım kuruyo ballı ıhlamur içiyorum inş işe yarar biraz öncede bol limonlu un çorbası yedim etlerim eleniyo resmen bide dişlerîme indi iyileşmem için önericeğiniz vitaminli şeyler varsa bekliyorum kızlar

Ayşecim kurabiyeler harika olmuş bende kendîm yapmayı düşünüyorum inş tarifi varsa alabilirim:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…