- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Bugün onu yapayım inşAllah.. İlaç kullanmadan halledebilsem çok iyi olacak..
Sağolasın canım.. Öyle şeyler içip atlatmaya çalışacağım inşAllah.. Sen grip aşısı olacağım yazmışsın sanırım. Hamileyken sakıncası yok mu grip aşısının? Bende düşünüyorumda önce doktora sorayım dedim.
ben sormadan bana dr dedi canim ozellikle hamileyken yapiyorlar burda bebekte bagisik olsun diye sanirim.
yinede sen dr una sor bende kendi dr ma sorucam. Bana bunu diyen cocuk dr uydu. kadin dogumcu degil ama resimleri filan
asmislar tesfik ediyorlar herkesi yapin diye.
hamileyken bagisiklik dusuyor zaten ben yaptirmanin iyi olacagini dusunuyorum.
cnm geçmiş olsun kuzunun iyileşmesine çok sevindim :)) basit şeyler yapıcam demişsin yemek ama bence ıspanak en zor yemeklerden çünkü yıkması deli ediyo beni onu yıkayana kadar 2 farklı yemek atarım ocağa :))Gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin.
biz yine klinige gittik kontrol icin bugun cok sukur defne duzelmis kulaklari bogazi iyilesmis:)
burda grip asisi yapiliyor cok yaygin onuda yaptirdim. banada dedi dr yaptir diye biraz dusuneyim dedim
sanirim bende yaptiricam burdaki tetonoz asisi tek doz ve 10 yillik oluyormus bizde niye farkli burda farkli anlamadim kizlar ya
onuda yaptiricam ama bari doguma yain yaptirayim diyorum. su doz olaylari kafami karistirdi.
birde dun gece ilk defa kramp girdi sol bacagima kizimdan talimli oldugumdan panik yapmadim.
ama acisi fena. bugun magnezyuma baslicam. bebis tum minarellerimi topladi sanirim. :)
simdi geldim yorgunum yemekte yok bugun basit birseyler yapmaya niyetliyim
tarhana corba ispanak yemegi birde makarna yeter .hergun birsey bulmakta ne zor yahu.
ah bilmemmi o yanmalari canim bak corek otunun fazlasi zararli ama az birsey yersen birsey olmaz ben yanma olunca
cay kasiginin yarisi kadar corek otunu cigniyorum ve kesiyor yanmayi annem demisti bir dene istersen.
aminn cnm yaaa inşallahhhh :))Bugün onu yapayım inşAllah.. İlaç kullanmadan halledebilsem çok iyi olacak..
çok sevindim canım.. Hadi gözün aydın.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın..
Sağolasın canım. Gece buraya yazdıktan sonra eşim hemen markete koştu.. Geçen kış sürekli kaynaktığımız birşeyler vardı bana iyi gelmişti.. Malzemelerini aldı, kaynatıp içirdi.. Sabah kalkıncada bir bardak içtim.. İnşAllah iyi gelir.
Rabbim cc acil şifalar versin.. İnsanı uyutmuyor bu mide yanması.. En kısa zamanda geçer inşAllah..
Sağolasın canım.. Öyle şeyler içip atlatmaya çalışacağım inşAllah.. Sen grip aşısı olacağım yazmışsın sanırım. Hamileyken sakıncası yok mu grip aşısının? Bende düşünüyorumda önce doktora sorayım dedim.
Herkese günaydın.. Ben şu grip yüzünden uyuyamadım.. Birşeyler içtim şimdi dinlenmeye devam edeceğim..
İnternette en büyük ilaç dinlenmek yazıyor zaten.. Rabbim cc kimseyi sağlığından etmesin inşAllah..
Ama herkes dikkatli olsun.. Eşim atlattı grip ve bana bulaşmasın diye elinden geleni yaptı. Ama dün sağlık ocağına bi gittim herkes hasta.. Orda kaptım sanırım.. Sizler dikkat edin salgın herkeste dolaşıyor..
normal canım gelmesi.benim diğer 3 gebeliğimdede 4.aydan sonra gelmeye başlamıştı.bunda başından beri var ama zaten hiç kesilmemişti.oğlum 2 yaşına kadar emdi.1.5 sene olmuştu süttwn keseli hala geliyodu.sütten kestikten sonra yaklaşık 3-4 yıl daha devam ediyor benim sütüm gelmeye.annemin en az 5 yıl devam edermiş:))Slm kizlar araniza yeni katildim sayilir :) bende 2013 1 ocak annesiyim 26 haftalik hamileyim...
Ve süt gelmeye basladi benden 2 gün önce cok sasirdim :)
ama normal diyorlar dogum yapmadan gelmez biliyordum...
normal canım gelmesi.benim diğer 3 gebeliğimdede 4.aydan sonra gelmeye başlamıştı.bunda başından beri var ama zaten hiç kesilmemişti.oğlum 2 yaşına kadar emdi.1.5 sene olmuştu süttwn keseli hala geliyodu.sütten kestikten sonra yaklaşık 3-4 yıl daha devam ediyor benim sütüm gelmeye.annemin en az 5 yıl devam edermiş:))
hiç bişeycik olmaz canım.ama bugün yarın soy.daha fazla durmasın.oturduğun yerde yavaş yavaş yaparsın..bende geçen hafta sonu yapmıştım.ya kızlar bişi sorcam yaaa ben biberleri közlemiştim ya dün hasta oldugumdan soyup atamadım dolapta duruyo bişi olmaz dimi(
yok canım niye kesilsin kesilmez inşallah.3 çocuğumda 2 yıl emdiler.üçünüde zor ayırdım.inşallah buda emer.normalde çok zayıfım ve göğüslerimde büyük değil.normal yani haliyle zayıf olduğum için.onunla alakası yok zaten.birazde genetik heralde bu süt meselesi. kızlarımda çok çok boldu sütüm,sürekli üstüme taşardı ama oğlumda o kadar yoktu mesela.hiç taşmadı.kendisine yetiyodu sadece fazlası yoktu yani.yinede çok şükür 6 ay ağzına anne sütü dışında bişey girmedi.rabbim her bebeğe kendine yetecek kadar süt veriyor aslında ama biz bazen evham yapıyoruz acaba yetmiyomu diye.hep dahada kilolu olsunlar istiyoruz..Oooo siz baya sütlüsünüz masAllah :) gecen biri gebelikte süt gelince dogumdan sonra kesilir dedi cok korktum...
Benim annem bizi pek emzirememis sütü yokmus heralde babanneme cekmisim onun bolmus sütü :)
ya kızlar bişi sorcam yaaa ben biberleri közlemiştim ya dün hasta oldugumdan soyup atamadım dolapta duruyo bişi olmaz dimi(
yok canım niye kesilsin kesilmez inşallah.3 çocuğumda 2 yıl emdiler.üçünüde zor ayırdım.inşallah buda emer.normalde çok zayıfım ve göğüslerimde büyük değil.normal yani haliyle zayıf olduğum için.onunla alakası yok zaten.birazde genetik heralde bu süt meselesi. kızlarımda çok çok boldu sütüm,sürekli üstüme taşardı ama oğlumda o kadar yoktu mesela.hiç taşmadı.kendisine yetiyodu sadece fazlası yoktu yani.yinede çok şükür 6 ay ağzına anne sütü dışında bişey girmedi.rabbim her bebeğe kendine yetecek kadar süt veriyor aslında ama biz bazen evham yapıyoruz acaba yetmiyomu diye.hep dahada kilolu olsunlar istiyoruz..
cnm geçmiş olsun kuzunun iyileşmesine çok sevindim :)) basit şeyler yapıcam demişsin yemek ama bence ıspanak en zor yemeklerden çünkü yıkması deli ediyo beni onu yıkayana kadar 2 farklı yemek atarım ocağa :))
)
MERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Al benden de o kadar, ıspanağı 10 su yıkayacağıma 3 çeşit yemek yapmayı tercih ederim :) zaten bereketsiz,minicik bişey kalıyo :)
slm canim allahim nasip etsin insallahhh misss gibi dagitirsin canim benimmm..elma sekerine bayilirim buda iyi fikirmis...elma sekerlerin resmi varmi aysecim ben bir görsem nasil olmus süslemissin canim..masallahh sana hamarat arkaasim kendine iiyi bak canim bebisedee..
ya kızlar bişi sorcam yaaa ben biberleri közlemiştim ya dün hasta oldugumdan soyup atamadım dolapta duruyo bişi olmaz dimi(
kesinlikle stres ve üzüntü sütü azaltıyo.bide sütüm azmı,niye az,acaba yetiyomu gibi kaygılarda azaltıyo..InsAllah bol olur sütüm kiminin olmuyo gercekten... Iste ilk cocukta böyle bilincsiz oluyo insan :) herseyi evham yapiyosun...
Hep acabalar oluyo... Sagol canim icimi rahatlattin :) bide morallede alakasi var bu süt olayinin sanirim...
Herkese günaydın.. Ben şu grip yüzünden uyuyamadım.. Birşeyler içtim şimdi dinlenmeye devam edeceğim..
İnternette en büyük ilaç dinlenmek yazıyor zaten.. Rabbim cc kimseyi sağlığından etmesin inşAllah..
Ama herkes dikkatli olsun.. Eşim atlattı grip ve bana bulaşmasın diye elinden geleni yaptı. Ama dün sağlık ocağına bi gittim herkes hasta.. Orda kaptım sanırım.. Sizler dikkat edin salgın herkeste dolaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?