- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
cumartesi halledicemm :)) resimler çok yakında :))ohhhh ohhhh hadi bakalım beklioz ne ciciler almışsın :) bende fotoğrafladım ama makinada duruo diorum bende odasını hazırlim hepsini birlikte koyarım
walla canım iki bebişi çıkarcak kalitedeyse daha mantıklı burda ikea yok görmedim orda neler war bilmiom :) ooo seninki mandalinadan falan deildir meyve böle ishal yapmaz ya dışarda falan yediğin bişe dokundu ya da sular da yapıo böle ishal... dikkat et canım kendine bol bol su iç biliosun ki bebeşin içinde bulunduğu su üç saatte bir deiştirilio vücut tarafından, vücudun susuz kalmasın ki bebişin de kalmasın
cnmmm yaaa valla ilk tekmeni yicen yakında ve bidaha hiç kesilmicek :)) bende seninle birlikte bekliyom tekmeni :))Kızlaaaaar,
Farzedin ki 22.haftadasınız ama bebeğin hareketlerini henüz hiç hissetmemişsiniz.
E hergün doktora da gidemiyosunuz.
Steteskopla dinlemişsiniz ama bi cacık duymamışsınız.
Bebek iyi mi diye nasıl emin olup da kendinizi işe güce verirsiniz ???
hamileyim .. pimpirikliyim...
canim ya limon asil sirri napsek acep canim kocaya söylesende aksama getirse fistikk...
ayyy bu kalçaya giren sancı bende de oluo ara ara bi anda tak die saplanıo... kızlara alışveriş yapmak çokkk keyifli bende alamıyorum kendimi mağazalardan hepsini alim hepsi benim kızımın olsun istiorumwalla çok güzel bende 3,5 4 arası gidip geliorum, her sabah kaltığımda tartılıom ama her sabah da deişio şaka gibi :) aynen ya bu aydan sonrasına korkuom bende inşallah çok almadan bitirebiliriz hamileliği :)
maşallah kuzunabenim kızım da artık tepki verio pıt pıt vuruom karnıma o da karşılık verio çok güzel yaaaa:) hatta dün sabah uyandım baktım hareket yok vuruom eşim de dio rahat bırak kızımı uyusun ama yok illa hissetcem :)
ne güzel sen ikili rakamlara düşmüşsün günler dha çabuk geçer inşallah bundan sonra ve hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
amin inş cnm
kilo alımın süper tebrik ederim seni.bende 2.5 kilo aldım ve bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah
benim bebişde özellikle kızım konuşurken coşuyor :)
kızlar şu büyük eşyaları ne zaman almak uygundur ya.hepsını sectım bı alması kaldı yanı sonrasında dolanmıcaz dıye rahatım ama odası ve arabasını bayram sonu dıyorum erkenmı gecmı ne bıleyım.anama kalsa doğduktan sonra olcak bunlar ama ben başak burcu olarak ılla hazır ve nazır olmalıyım.gıysılerı 9 aylık olana kadar gıyecek kadar aldım.bı hastane cıkısı eksık onda da ekru rengı aradım bulamadım sipariş verdım getırcekler.sabah eşim uyurken elını karnıma koydu bızım minnoş geldı tam elının oldugu yere tekme attı eşim de dıyorkı beyfendı rahatsız oldun sanırım ama ben annenı ellemeseydım sen olabılecekmıydın acaba:)benım eşim hala bi kıskanclık trıplerınde .dogum gunumde sana ne alayım dıye sormustu bende bebek esyası dedım "anlasılan artık sırf bebek ıcın yasacaksın falan dedı kızdı"sanırım bende bıraz abartıyorum gecen ebru şallı dıyordu önce eşim sonra ogullarım.ne bilim öle mı yapmak lazım anlamadımkı.adam alısmıs süreklı bebek gıbı ılgılenmeme başkasıyla paylasamıyor.umarım oğlumuz dogunca onu cok sever ,sevmez ıllgılenmez dıye korkuyorumannem de dıyor bı kucagına alsın sana vermez artık yeterkı yüzünü görsün.rabbim saglıklı evlatlar ve hayırlı anne- baba olmayı nasıp etsın hepimize...
kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık... 20+1 haftam
MERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
herseyin cok iyi olmasina cokkkk sevindim canim benimm..kilonda cokkk iiy evet 6 aydan sonra aliniyor ama dikkat edersen cokta alinmiyor canim..insan kalbatislarini duyanca bir tuhaf oluyor degilmicok güzel bir duygu allahim herkeze ama herkeze yasatsin kimsenin evi cocuksuz kalmasin kurban oldugum allahim...amin insallahhh..
Kızlar bende de grip başlıyor.. Beni de tuttu mu tam tutar.. İyice ağırlaşmadan ne yapsam ki.. Var mı tavsiyesi olan?..
Bu hafta kontrolümüz var doktora söyleyeceğim bu sancı işini. Ben henüz demir hapından başka bir vitamin kullanmıyorum belki takviyeye ihtiyacım vardır.
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda kioda alırsak alalım artık.. Gülü seven dikenine katlanır :))
Seninde bebişine maşAllah.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. O kadar güzel bir duyguki.. Rabbim cc herkese nasip etsin..
İkili rakamları gördükçe heyecan doruğa çıkıyor.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği de nasip etsin inşAllah..
Oyy yesinler kuzucuğunu.. Ablaya düşkün olacağız demekki.. MaşAllah barekAllah sağlıkları yerinde olması herşeyden önemli zaten.. Herdaim sağlıklı olsunlar inşAllah..
Bende büyük eşyaları bayramdan sonra almayı düşünüyorum canım.. Babayı da sen takma kafana.. Annenin dediği gibi hele bir oğluşunu kucağına alsın bak nasıl değişecek herşey..
Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Panik olma ve doktorun kullanabileceğini söylediyse kullan canım.. Benim arkadaşım hamileliği boyunca antibiyotik kullandı.. Eklem romatizması vardı.. Ve 2 hafta önce doğum yaptı.. Tombiş mi tombiş ve de sağlıklı bir kızı oldu.. Doktorunu dinle bence..
Canım Rabbim cc en kısa zamanda evladını kucağını alabilmeni nasip etsin inşAllah.. Tez zamanda sıkıntına bir çare versin..
Çok sağolasın canım benim.. Evet içinde bir canın varlığını hissetmek muhteşem bir duygu.. Rabbim cc isteyen herkese nasip etsin inşAllah..
kızlarr eve geldim biraz dinlendim eşimede muz aldırdım 2 tane yedim şimdi çok iyiyim Allaha şükür bebişte güçlü güçlü tekmeledi benden mutlusu yok :))
Kızlar bende de grip başlıyor.. Beni de tuttu mu tam tutar.. İyice ağırlaşmadan ne yapsam ki.. Var mı tavsiyesi olan?..
migrosta satılıyor canım,bende oradan alıyorum denk geldikçe...tıkamana gerek yok pek farkı yok gibi..herkeze merhabalar ;
hafta sonu istanbula geldik ,bugun temizlik yapıcaktım ,ama nerde, camları sildim resmen öldüm ,3 kilo alan arkadaşı tebrik eder bunu nasıl başardığını sormak isterim(
ben 10 kilo almışım ve süreklide alıyorum ,tek tesellim bebeğimin yaşıtlarına göre 10 gün önce olması ;kilosu 2 haftakilerele bir dedi dr ama yinede bu kadar kilo almak istemiyorum diet te yapamıyorum ,tatilde yeme düzenim bozuldu bi haftada 2 kilo almışım ;en kısa zamanda yemem düzene girsin ;normalde öğlenleri et yada semiz otu yoğurtlu yerdim ,bugun yarım tost yedim (vicdan azabı çekiyorum )
yarın alışverişe çıkıcam bol bol yeşillik alımmmm,(((((((((((((((((
tek tesellim bugun keçi sütü içtim bulana kadar canım çıkmıştı (tadını anlamadım ,kokusunu bilmiyorum ,burnumu tıkadım çünkü hihihi :))
1 su bardağını anca içtim ,1 su bardağını yarına bıratım ,içemezsem diye korktum bozulmasın diyede tatlılı bi şey yaptım (ne olduğunu söylemim ,basit bi şey zaten )
keçi sütünün faydalarını anlata anlata bitiremiyorlar ;doğuda yada kırsal olan yerlerde yaşayan arkadaşlar vardır aramızda ne olur ihmal etmeyin ,için(ben bulana kadar çok uğraştım ),
YANMAYA Yeşil ekşi elma birebir.
ben öyle durdurdum.
bi dene tatlım.
ah bilmemmi o yanmalari canim bak corek otunun fazlasi zararli ama az birsey yersen birsey olmaz ben yanma oluncaMide yanmasından muzdarip 1kisi daha ben olarak;aksam 6 dan beri denemedigim bise kalmadı.rennie şurup 2kasik ictim bir parça bile fayda etmez mı?yok..yeşil eksi elma hiç damak zevkim olmamasına rağmen sipariş ettik markete yok yanmayı geç yuttukta alev topu olup gırtlağıma kadar geldi..madn suyu yok fayda etmedi..sut fayda etmedi..en son her zaman yaptıgım basit yöntem 3brd.ayran ictim büyük beklentiler icinde ama malsef hala aynı..ee bunca şeyi 3sa.te yiyen ne olur wc ye b.abdestte koş..sonuc biraz daha İim en azından yatmaya gidebilme cesaretim var..Allah yardımcımız olsun mide yanması cok kötü dayanamıyorum artık hergün aynı tez zamanda geçmesi ümidiyle hoscakalin
gecmis olsun canim balli limonlu ihlamur ve burun icin okyanus suyu cok iyi geliyor.Kızlar bende de grip başlıyor.. Beni de tuttu mu tam tutar.. İyice ağırlaşmadan ne yapsam ki.. Var mı tavsiyesi olan?..
bendede kuru oksuruk oldu bir kere gebeyken bana hava verdiler sadece bir kere ve o kadar iyi geldiki duzeldim resmencanım allah razı olsun sizden içtim valla napim allaha emanet artık yavrum.... öldüm kustum şimdi nefessiz kaldım. benim akut faranjitim var .... kuru öksürük. balgama çevirmesi için verdi bu şurubu .... inşallah bişey olmaz((
canim gecmis olsun cok uzuldum. ardarda bebek kayiplari yipratici oluyor. ins kisa zamanda sebebi bulunur onlemi alinirMERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
bol limonlu tavuk suyuna çorba yap iç..iyi geliyor
kızlarr eve geldim biraz dinlendim eşimede muz aldırdım 2 tane yedim şimdi çok iyiyim Allaha şükür bebişte güçlü güçlü tekmeledi benden mutlusu yok :))
gecmis olsun canim benímm..nane limonda iyi gelir...
Mide yanmasından muzdarip 1kisi daha ben olarak;aksam 6 dan beri denemedigim bise kalmadı.rennie şurup 2kasik ictim bir parça bile fayda etmez mı?yok..yeşil eksi elma hiç damak zevkim olmamasına rağmen sipariş ettik markete yok yanmayı geç yuttukta alev topu olup gırtlağıma kadar geldi..madn suyu yok fayda etmedi..sut fayda etmedi..en son her zaman yaptıgım basit yöntem 3brd.ayran ictim büyük beklentiler icinde ama malsef hala aynı..ee bunca şeyi 3sa.te yiyen ne olur wc ye b.abdestte koş..sonuc biraz daha İim en azından yatmaya gidebilme cesaretim var..Allah yardımcımız olsun mide yanması cok kötü dayanamıyorum artık hergün aynı tez zamanda geçmesi ümidiyle hoscakalin
gecmis olsun canim balli limonlu ihlamur ve burun icin okyanus suyu cok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?