2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Slm kizlar araniza yeni katildim sayilir :) bende 2013 1 ocak annesiyim 26 haftalik hamileyim...

Ve süt gelmeye basladi benden 2 gün önce cok sasirdim :)

ama normal diyorlar dogum yapmadan gelmez biliyordum...

cumartesi halledicemm :)) resimler çok yakında :))
cnm ikeanın internet sitesindende sipariş verebiliyosun bilgin olsun :)) yok cnm dışarda bişi yemedimki yapabilicek tek şey mandalina ( su içiyorum cnm bol bol oda arada tepikliyo :))
cnmmm yaaa valla ilk tekmeni yicen yakında ve bidaha hiç kesilmicek :)) bende seninle birlikte bekliyom tekmeni :))
canim ya limon asil sirri napsek acep canim kocaya söylesende aksama getirse fistikk...

iş yerinde malesef limon yok ( evde var eşim saolsun getirir zaten :))

kızlarr eve geldim biraz dinlendim eşimede muz aldırdım 2 tane yedim şimdi çok iyiyim Allaha şükür bebişte güçlü güçlü tekmeledi benden mutlusu yok :))

Bu hafta kontrolümüz var doktora söyleyeceğim bu sancı işini. Ben henüz demir hapından başka bir vitamin kullanmıyorum belki takviyeye ihtiyacım vardır.
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda kioda alırsak alalım artık.. Gülü seven dikenine katlanır :))
Seninde bebişine maşAllah.. Rabbim cc nazarlardan saklasın.. O kadar güzel bir duyguki.. Rabbim cc herkese nasip etsin..
İkili rakamları gördükçe heyecan doruğa çıkıyor.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği de nasip etsin inşAllah..

amin inş cnm
kilo alımın süper tebrik ederim seni.bende 2.5 kilo aldım ve bebegimin gelişimi gayet güzel gidiyor maşallah
benim bebişde özellikle kızım konuşurken coşuyor :)

Oyy yesinler kuzucuğunu.. Ablaya düşkün olacağız demekki.. MaşAllah barekAllah sağlıkları yerinde olması herşeyden önemli zaten.. Herdaim sağlıklı olsunlar inşAllah..

Bende büyük eşyaları bayramdan sonra almayı düşünüyorum canım.. Babayı da sen takma kafana.. Annenin dediği gibi hele bir oğluşunu kucağına alsın bak nasıl değişecek herşey..

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim cc acil şifalar versin canım.. Panik olma ve doktorun kullanabileceğini söylediyse kullan canım.. Benim arkadaşım hamileliği boyunca antibiyotik kullandı.. Eklem romatizması vardı.. Ve 2 hafta önce doğum yaptı.. Tombiş mi tombiş ve de sağlıklı bir kızı oldu.. Doktorunu dinle bence..

Canım Rabbim cc en kısa zamanda evladını kucağını alabilmeni nasip etsin inşAllah.. Tez zamanda sıkıntına bir çare versin..

Çok sağolasın canım benim.. Evet içinde bir canın varlığını hissetmek muhteşem bir duygu.. Rabbim cc isteyen herkese nasip etsin inşAllah..

Kızlar bende de grip başlıyor.. Beni de tuttu mu tam tutar.. İyice ağırlaşmadan ne yapsam ki.. Var mı tavsiyesi olan?..

rica ederim canim benim..amin insallahhh canim benimm..

migrosta satılıyor canım,bende oradan alıyorum denk geldikçe...tıkamana gerek yok pek farkı yok gibi..

selam arkadaşlar yatmadan önce bir bakayım deim herşey yolunda çorba tarifleri hafta sonu alışverişleri süper ya bendehafta sonu bebişin kozmetiklerini hallettim nustela aldık tüm vücut şampuanı bebe yağı losyonu bana göğüs kremi birde benim en önemli sorunum bacak ağrıları tabi baş sebebebi kilolar ama hiç kilomu sormayın o 2,5 3ler ağzım açık bakıyorum kendime otur sıfır diyorum bu konuda neyse bacak ağrı kremi var mustelanın gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim. iyi geceler sevgili anneler yeni gün süperella yani nutellaaa gibi geçsin

YANMAYA Yeşil ekşi elma birebir.
ben öyle durdurdum.
bi dene tatlım.

Mide yanmasından muzdarip 1kisi daha ben olarak;aksam 6 dan beri denemedigim bise kalmadı.rennie şurup 2kasik ictim bir parça bile fayda etmez mı?yok..yeşil eksi elma hiç damak zevkim olmamasına rağmen sipariş ettik markete yok yanmayı geç yuttukta alev topu olup gırtlağıma kadar geldi..madn suyu yok fayda etmedi..sut fayda etmedi..en son her zaman yaptıgım basit yöntem 3brd.ayran ictim büyük beklentiler icinde ama malsef hala aynı..ee bunca şeyi 3sa.te yiyen ne olur wc ye b.abdestte koş..sonuc biraz daha İim en azından yatmaya gidebilme cesaretim var..Allah yardımcımız olsun mide yanması cok kötü dayanamıyorum artık hergün aynı tez zamanda geçmesi ümidiyle hoscakalin

Ayyyy kızlar benı hiç uyku tutmadı. Bu erken doğum olayım var ya (Allahım sen koru) içtiğim ilaçlardan güzdüzleri uyuyorum, geceleri zınk diye ayaktayım. Saat olmuş kaç, ben hala uykusuz. bİR DE gece gece çikolata yedim. Şu ana kadar 3 kılo aldım diye rahat davranıyorum ama asıl bundan sonrası önemli. Bu gidişle kılo da alcam yatma zorunluluğundan. Aman oğlum iyi olsun da, valla hiç düşünmüyorum kıloyu

Ben de sıkıntıdan açtım kk yı. İyiki burası var ya. Eşim bile seviyor burayı. Bana iyi geldiğini düşünüyor Ekim annelerinin yazdıklarını okudum da, brçoğu birer birer doğurmaya başlamış ŞİMDİDEN. hEPSİ Birbirine hayırlı olsun diyor, tebriklerini iletiyor. Çok heyecanlandım okurken, hem de duygulandım. Biz de birbirimize dicez ki, aaa ayşe doğum yaptı, melone doğum yaptı. Sonalfer yaptı. Daha o kadar çok var kı aklımda nıckleriniz.

aLLAH HEPİMİZİ bebeklerimize kavustursun inşallahhhhh. Geçen gün kım yazmıstı hatırlamıyorum. Cidden çift basamaklı sayılara düşmeye az kaldı. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh

Kızlar bir de bunu buldum netten. Yorumlar çok iyi. Alan herkes çok mennun kalmış. Fiyatı da makul. Düşünülebilir belki..

Bu da açıklamaları yazıyor lıntek. Bir bakın bakalım..

Gunaydin kizlar gununuz guzel gecsin.
biz yine klinige gittik kontrol icin bugun cok sukur defne duzelmis kulaklari bogazi iyilesmis:)
burda grip asisi yapiliyor cok yaygin onuda yaptirdim. banada dedi dr yaptir diye biraz dusuneyim dedim
sanirim bende yaptiricam burdaki tetonoz asisi tek doz ve 10 yillik oluyormus bizde niye farkli burda farkli anlamadim kizlar ya
onuda yaptiricam ama bari doguma yain yaptirayim diyorum. su doz olaylari kafami karistirdi.
birde dun gece ilk defa kramp girdi sol bacagima kizimdan talimli oldugumdan panik yapmadim.
ama acisi fena. bugun magnezyuma baslicam. bebis tum minarellerimi topladi sanirim. :)
simdi geldim yorgunum yemekte yok bugun basit birseyler yapmaya niyetliyim
tarhana corba ispanak yemegi birde makarna yeter .hergun birsey bulmakta ne zor yahu.

ah bilmemmi o yanmalari canim bak corek otunun fazlasi zararli ama az birsey yersen birsey olmaz ben yanma olunca
cay kasiginin yarisi kadar corek otunu cigniyorum ve kesiyor yanmayi annem demisti bir dene istersen.

bendede kuru oksuruk oldu bir kere gebeyken bana hava verdiler sadece bir kere ve o kadar iyi geldiki duzeldim resmen
ama hangi ilaci koydular icine bilmiyorum.
bende havadan once kullanmistim maalesef cunku btmek bilmiyordu oksuruk.
ilac iyi degil ama mecbur olunca kullanicaz napalim zaten drda ona gore verir diye dusunyorum
canim gecmis olsun cok uzuldum. ardarda bebek kayiplari yipratici oluyor. ins kisa zamanda sebebi bulunur onlemi alinir
ve bebegine kavusursun. benimde farkli sebeplerden iki kaybim var maalesef. bu 4. gebeligim ama bir kizim var hyatta
ins bu bebegime de sagsalim kavusurum. cumlesiyle ins.

kizlar bugun tartildim. 60 kg olmusum. 55le hamile kalmistim. 26. haftadayim. 10 kilo daha alsam 70 ile bitiririm herhalde
hayatim boyunca en fazla 62 ye kadar ciktim. 70 kiloyla nasil olucam acaba???

Son düzenleme:
bol limonlu tavuk suyuna çorba yap iç..iyi geliyor

Bugün onu yapayım inşAllah.. İlaç kullanmadan halledebilsem çok iyi olacak..

kızlarr eve geldim biraz dinlendim eşimede muz aldırdım 2 tane yedim şimdi çok iyiyim Allaha şükür bebişte güçlü güçlü tekmeledi benden mutlusu yok :))

çok sevindim canım.. Hadi gözün aydın.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın..

gecmis olsun canim benímm..nane limonda iyi gelir...

Sağolasın canım. Gece buraya yazdıktan sonra eşim hemen markete koştu.. Geçen kış sürekli kaynaktığımız birşeyler vardı bana iyi gelmişti.. Malzemelerini aldı, kaynatıp içirdi.. Sabah kalkıncada bir bardak içtim.. İnşAllah iyi gelir.

Rabbim cc acil şifalar versin.. İnsanı uyutmuyor bu mide yanması.. En kısa zamanda geçer inşAllah..

gecmis olsun canim balli limonlu ihlamur ve burun icin okyanus suyu cok iyi geliyor.

Sağolasın canım.. Öyle şeyler içip atlatmaya çalışacağım inşAllah.. Sen grip aşısı olacağım yazmışsın sanırım. Hamileyken sakıncası yok mu grip aşısının? Bende düşünüyorumda önce doktora sorayım dedim.

Herkese günaydın.. Ben şu grip yüzünden uyuyamadım.. Birşeyler içtim şimdi dinlenmeye devam edeceğim..
İnternette en büyük ilaç dinlenmek yazıyor zaten.. Rabbim cc kimseyi sağlığından etmesin inşAllah..
Ama herkes dikkatli olsun.. Eşim atlattı grip ve bana bulaşmasın diye elinden geleni yaptı. Ama dün sağlık ocağına bi gittim herkes hasta.. Orda kaptım sanırım.. Sizler dikkat edin salgın herkeste dolaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…