kızlar grip ve boğaz ağrımı öksürüğümü söylemiştim daha önce ciğerlerim sökülecek. kasıklarım kasıla kasıla acıyor artık öksürdükçe belimin arkasına bıçaklar saplanıyor. dr umu aradım hemen kbb ye git dedi. gittim. inceptum antibiyotik ve levopront öksürük şurubu yazdı. kadın doğumcumu aradım. iç hemen dedi. ya zararı olmaz mı dedim hastalığının daha çok zararı var dedi. deminden beri ağlıyorum içemiyorum korkuyorum hastalıktan öksürükten de ölüyorum arafta kaldım. noluuuurrr yardım edin. siz hiç bir hastalık sebebiyle antibiyotik kullandınız mı nolur bişey deyin psikolojim bozuldu yavruma bişey olmasın içemedim, yarın dr uma randevum var.. gidince tekrar mı sorsam. adam iç dedi ama ne bileyim bir de yanında mı sorsam... içmesem bu öksürükle nolacak... arkadaşım allah korusun kasıkların öksürmekten kasıldıkça erken doğum olur çocuk ölür dedi(((((((((((((( çok kötüyüm.... nolur bişey deyin... dr. u da tekrr arayamam ki artık... 20+1 haftam
MERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
MERHABA KIZLAR,
Ben AY SHE ye özel mesaj göndermek istedim fakat mesaj sayım yetersiz olduğu için gönderemedim. bende sizler gibi büyük umutlarla ocak annelerine başlamıştım fakat kısmet olmadı. tekrarlayan düşüklerim vardı maalesef yine düşük yaptım kalp atışı durdu. ay she ye özellikle sormak istiyorum çünkü onun kan pıhtılaşması ile ilgili problemi vardı. düşükten sonra testlerimi tekrarlattım sadece APC-R VE PROTEİN S de düşük sonuç çıktı. internetten araştırdığım kadarıyla bunlar için kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekliymiş fakat bugun gittiğim hematolg gerek yok dedi tabi umutlarım yıkıldı. çünkü düşük nedeni bulunsa en azından onun üzerine giderim diye çok umutluydum. fakat içim rahat etmedi gittiğim hematolog sanki bu konuda deneyimli gibi gelmedi çok genel baktı ve ben 5. bir düşüğü göze alamam. yarın başka bir dr dan daha randevu aldım sonuçlarımı göstereceğim. bu konuda ağzı yanmış biri olarak ay she arkadaşımızın bende düşük çıkan faktörlerle ilgili bir bilgisi var mı merak ettim veya bana önerebileceğiniz bir dr varmı istanbulda?? gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı dr lar bizler kadar duygusal bakmıyorlar bu kadar düşük gerçekten psikolojik olarak beni çok çökertti ve sizlerin duasını bekliyorum inşallah benim çektiğim üzüntüleri siz çekmezsin ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
ay bizde bugün 2dk komşuya gidip saatlerce oturduk oğlu beni kıskanıp bebişi hep dövüyodu boş bulunsam ya tekme ya uçuyo bianda bugün nasılsa bebeği sevcem dedi seviyo konuşuyo benim oğluşta şimdiden abi meraklısı ona tepki veriyo ay hiç hissetmiyoruz derken bugün çoştu abiye göstercem kendimi diye anlıyolar sanırım zaten çocuk çocuğu sever ama abisi 2dk geçmiyo yine dövmek için fırsat arıyo ay doğmadan dayakları yiyo oğluşum nasıl saklıcam bunlardan bebişi bilmem
arkadaşım gecen günde yazdım iltihap varsa antibiyotiksiz gecmez acile git diye.ama sanırım yazdın tekrar dönüp okumadın
yazdıgına göre ogünden bugüne hastalıgın ilerlemiş antibiyotik kullanmadıgın için
doktorun kullan dediyse kullanmalısın.yazdıgın antibiyotigin hamilelik katagorisi B imiş.yani kullanmanın zararı yok
cogumuzun şuan kullandıgı kalsiyum ve magnezyum ilaclarınında hamiellik katogorisi B dir.
sana tavsiyem hemen antibiyotige başla zamanında içmeye özen göster.akabinde bol su iç
öksürügün balgamlı öksürük ise öksürük şurubu yerine balgam sökücü verseymiş doktorun keşke
öksürük şuruplarının hiç bir faydası yok.avrupada bu şuruplar kullanılmıyor amerikadada marketlerde satılan bi şurup
balgamlı öksürügün varsa öksürükle balgamı atmalısın ki cigerelrine inmesin.bunun içinde balgam sökücü cok ii oluyor aslında
İkinci aşımızı olduk geldik kızımla.. Çarşıda biraz dolaşayım dedim ama çok yoruldum..
Kalçama bir sancı giriverdi zorla yürüdüm resmen.. Eve kendimi zor attım.. Daha yeni kendime geliyorum..
Dolaşırken kızıma birşeyler baktım.. Herşeyi alasım geldi resmen.. Herşey çok tatlı..
Sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim kuzucuğumun.. Kiloma da baktı.. Hamileliğimin en başından beri toplam 3 kilo almışım.
Gayet iyi dedi ebe.. 6. aydan sonra kilo alımı daha fazla oluyormuş.. Artık kuzucuğum pıt pıtlarıma hemen karşılık veriyor. :)
Anneye bir ses ver kuzucuğum diyorum hemen tepikleyip cevap veriyor.. Rabbimin cc en güzel hediyesi..
Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alabilmeği nasip etsin inşAllah...
Sevtaporhan doktorun yazdıgı öksürük şurubu olan levoprontun prospektesünü okudum ve kesinlikle kullanmanı taviye etmiyorum
D katogorisi hamilelikte bebekte hasar oluşturabilcek riski temsil eder bilgin olsun.yinede tercih senin.doktorun da bildigi bişi vardır muhakkak.
kopy yapıyorum:Gebelik kategorisi D'dir.
Levodropropizin'in gebelik ve/veya fetus/yeni doğan üzerinde zararlı farmakolojik etkileri bulunmaktadır. LEVOPRONT gerekli olmadıkça gebelik döneminde kullanılmamalıdır.
slm canim allahim nasip etsin insallahhh misss gibi dagitirsin canim benimmm..elma sekerine bayilirim buda iyi fikirmis...elma sekerlerin resmi varmi aysecim ben bir görsem nasil olmus süslemissin canim..masallahh sana hamarat arkaasim kendine iiyi bak canim bebisedee..Canım aç fln mısın kendını rahat hıssedıo musun ?
annenın kendını rahat hıssetmesı çok önemli bebek hıslerımızı anlayabılıyor salgıalr sayesınde
bence sanmdalyene veya koltuguna arkana bişey koyup yaslan ayaklarını uzat rahatla hareketleri düşünme ve bekle
bu genelde ben de ıse yarıo eger hareket etsın dıe beklıosam hıc hareket olmuyo :S istersen tatlı bısılerde yıyebılırsın
karnın da tok olmalı ama....bekle hareket etmezse bebegın ne tarafta hareket eıdosa genelde elinle hafıf hafıf bastır
pış pışla bi hareketlensın canım...belkı hareket edıodur da sen hıssetmıosundur olabilir...haıd yap sonucu yaz bıze
canım hala hareket olmazsa en azından bı doktorunu arayıp söle ya da git kı ıcın rahat etsın.... ama bence uyyodur uykucu şirin :)
evet canım doğum yapınca ben kendıme de yapmayı duusnuyorum böle mevlütte dagıtmalık bakalım kısmet :)
aklında bulunsun kardesıem baby shower yapmsıtık o zaman elma şekeri yapıp süslemiştim çok güzel olmsutu
o hedıyede guzel oluyo yanı kendın yapabılırsın gene evde...teşekkürler canım bişeyelr yapmaya calsııyroum ıste :)
tontirikkız bilgilendir bizi şu tuzu geçen görmüştük markette önemsememiştim bakayım bende enazından yemeklere kullanmasam da salatalara dökeyim
MERHABA KIZLAR,
cANIM İÇTİM BİLE(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
YA ama 2 tane kadın doğumcuya sordum hem kendi dr uma hem arkadaşımdan rica ettim kendi kadın doğumcusuna sordu ikisi de iç dedi... allahım napcam ben yaaaaa...(((((( içmesem mi ki sadece antibiyotikle geçer mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?