kızlar bizim de 15 ekimde evlilik yıldönümümüz. 1. Yıl :)
ne alabilirim sizce ?
Fikirleriniz çook makbule geçerrr
ooo nicelerini kutlamayı nasip etsin canım :))) allah bir yastıkta kocatsın..Kızlar bizim de 15 ekimde evlilik yıldönümümüz. 1. yıl :)
Ne alabilirim sizce ?
fikirleriniz çook makbule geçerrr
Herkese selamlarbiliyosunuz dün hasta olduğumu ve sıvı boşalması olduğunu yazmıştım sabah hastaneye gittik doktorum alttan muayyene etti çook şükür bebeğin suyu değilmiş akıntıymış bebeğimin durumu da gayet iyiymiş kiloosu 2 hafta içinde 700 gr dan 1.100 gr a çıkmış oğlum için çok seviindim ama ben bronşiit olmuşum acilde oksijen falan verdiler bir sürü ilaç üfffffff 10 gün de rapor verdi doktorum :2: benim öğrenciler napcak acaba neyse benden bu kadar geçmişe bakayım biraz da sizden naberler var acaba
Ayşe o desenli delgeçleri neren alabiliriz fikrin var mı ? sende elma desenlisi var sanırım,nereden aldın ?
bi ara thicibo da görmüştüm ama şuan yok tabi
Ayşe o desenli delgeçleri neren alabiliriz fikrin var mı ? sende elma desenlisi var sanırım,nereden aldın ?
bi ara thicibo da görmüştüm ama şuan yok tabi
Canım Allah korusun ama bence hiç ihmal etme doktoruna git. Hamileyiz sonuçta ateşlenmeyi bile ihmal etmeyin gidin diyorlar. sonra neler çıkıyor. Balık yiyemezsen de üzülme semizotu yersin, ceviz yersin. Ama doktoruna git derim ben yine de. Y ada telefon aç canımm
Merhaba arkadaslar;
bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazmaya fırsat bulamamıştım. Benimde beklenen Doğum tarihim 15 Ocak. Bebişimiz kız. insallah hepimiz hayırlı doğumlar yapıp bebişlerimizi büyütürüz :)
bende bebek şekeri için bunları düşünüyorum. Fikir olur belki sizde umarım ekleyebilmişimdir.
Eki Görüntüle 521565
Eki Görüntüle 521566
Eki Görüntüle 521567
Evet ayşe farkettim canım olsun tam delse de olur onu bulsam iyi :) ben de bi araştırayım madem..
bu arada zahmet olmazsa listeye ekleyebilirseniz
Kilo: 73 (ilk hamileliğe başlayınca)
bebişin doğumu: 15 Ocak
İlk bebiş
Kız
İsmi belli değil( bu kararsızlıkla zor )
son durumdan kasıt ne anlayamadım :İstanbuldayım
yarışmaya katılır gibi oldu ama :)
nice mutlu yıllllarraaaaaaaaaa
odasını nasıl planladın canımmmm?nereden aldınız.
kızlar ya doktordan geldim şimdi doktor clexanı kesecez aspirine başlayacaksın dedi moralim bozuldu ya daha 5.5 haftalıkmışız gelişimide 1 hafta geriden gidiyor dedi sizin doktorlar ne diyor clexaan hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
canım burada var Makaslar ve ekilli Delgeler - Craft Hobi Scrapbooking Elii Elence Ssleme Online Alveri
ayrıca beşiktaş kabalcı kitap evinde ve nezih de var ben gittim gördüm çeşit çeşti var hemde :)
Selam canım o delgeçlerin çeşitleri kırtasiyelerde bulunuyor artık. çok güzel şekilli olanları var.. bilgin olsun.
kızlar ya doktordan geldim şimdi doktor clexanı kesecez aspirine başlayacaksın dedi moralim bozuldu ya daha 5.5 haftalıkmışız gelişimide 1 hafta geriden gidiyor dedi sizin doktorlar ne diyor clexaan hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
ben clexan filan kulanmıyorum bana bebe aspirini vermişti doktor onu kullanıyorum
geriden gelmesi sorun değil sağlıklı olsunda geriden gelsin boşver
4 tl de bayaa ucuzmuş,normal delgeç aldım geçen o bile o kadar ucuz değil :) araştırayım bakalım..canım bu arada nettekıler çok pahalı eğer çevrennde büyük kırtasıyeler fln varsa oralarada sorabılırsın
ben 4 tl ye almıstım sokağımızdaki kırtasiyeden ortaya koymuyoalr
sorunca cıakrtıyoalr genelde.....web sıtesınde 10-15 tl den baslıo kazık yaa
eklıyorum canım hoşgeldın hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?