2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar bizim de 15 ekimde evlilik yıldönümümüz. 1. yıl :)

Ne alabilirim sizce ?

fikirleriniz çook makbule geçerrr

Herkese selamlar biliyosunuz dün hasta olduğumu ve sıvı boşalması olduğunu yazmıştım sabah hastaneye gittik doktorum alttan muayyene etti çook şükür bebeğin suyu değilmiş akıntıymışbebeğimin durumu da gayet iyiymiş kiloosu 2 hafta içinde 700 gr dan 1.100 gr a çıkmış oğlum için çok seviindim ama ben bronşiit olmuşum acilde oksijen falan verdiler bir sürü ilaç üfffffff 10 gün de rapor verdi doktorum :2: benim öğrenciler napcak acaba neyse benden bu kadar geçmişe bakayım biraz da sizden naberler var acaba

merhaba kızlaar, nasılsınız?????
sabahtan beri gecmişi okumaya calışıyorum ara ara :))
ama maşallah bitmedi gitti..
hafta sonunuz nasıl gecti bakalım??
ben c.tesi calışmadım cok güzeldi..
tabi mutfak dolaplarına girişinceye kadar
akşama kadar uğraştım durdum..
tabureye cık, in, boşalt, sil, yerleştir.....
ama en cok alt dolaplar yordu, çömelip kalkmaktan bacaklarım haşat oldu
belim koptu ağrıdan.. akşam da yemeğe geldi k.validemler..
onlar geldiğinde banyo yapmış yatıyodum belimin ve bacaklarımın ızdırabından
allahtan eşim balık almıştı, kendisi hazırladı..
sofrayı da görümceciğim kurdu kaldırdı saolsun..
ben çay faslına anca kendime geldim.
ama halaa bacaklarım cok fena acıyor, et kesmiş resmen..
daha ağırlaşmadan dip temel bir temizlik yapmam gerek.. kapılar, camlar vs..
ama eşim de k.validem de cok kızdı.. hatta k.validem dedi ki laf sölücek kaynanan yok, kıcak kocan yok niye eziyet ediyon kendine kızım dedi..
ama yapmadan olmuyo ki.. hazır evdeyken yapayım dedim..
kadın tutarız bi dahakine dedi.. eşim de ne kadını ya dedi gelecek kadın benden iyi mi temizliycek dedi..
haklı .. cünkü eşim ütü haric evde yapamayacağı hic bir iş yoktur.. ve benim diyen kadını cebinden cıkarır
neyse biraz daha gecsin de şu detaylı temizliğe bir girişelim kocamla.. ilerleyen aylarda hic yapamam heralde..
kendimi cok ağır hissetmiyorum ama saatlerce ayakta ve hareketli olarak iş yapmak haliyle insanı yoruyor...

kızlar bizim de 15 ekimde evlilik yıldönümümüz. 1. Yıl :)

ne alabilirim sizce ?

Fikirleriniz çook makbule geçerrr

bende şimdi onu araştırıyodum benimkide 7 kasım 3.yılımız olcek inş.ben ilk yıl güneş gözlüğü aldım geçen yılda deri ceket almıştım.ama bu yılll ne alıcam bilmiyorummm yaaa

Kızlar bizim de 15 ekimde evlilik yıldönümümüz. 1. yıl :)

Ne alabilirim sizce ?

fikirleriniz çook makbule geçerrr
ooo nicelerini kutlamayı nasip etsin canım :))) allah bir yastıkta kocatsın..
ama hediye konusuna şu an kafam basmadı yaa, ama düşüneyim bişeyler bulursam yazarım mutlaka :44:

hadi gözün aydın canım, bişey cıkmamış bak.. bebeğine de maşallah, iyi beslemişsin demek ki
ama bronşite üzüldüm gercekten zor bir hastalık o.. öksürüğü hele bitmez.. bıcaklar saplanır sırtına off cok gecmiş olsun canım.. ilaclarını düzenli kullanırsan gecer tabi ki, iyice dinlen yorma kendini..

Merhaba arkadaslar;

bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazmaya fırsat bulamamıştım. Benimde beklenen Doğum tarihim 15 Ocak. Bebişimiz kız. insallah hepimiz hayırlı doğumlar yapıp bebişlerimizi büyütürüz :)

bende bebek şekeri için bunları düşünüyorum. Fikir olur belki sizde umarım ekleyebilmişimdir.

bu arada zahmet olmazsa listeye ekleyebilirseniz
Kilo: 73 (ilk hamileliğe başlayınca)
bebişin doğumu: 15 Ocak
İlk bebiş
Kız
İsmi belli değil( bu kararsızlıkla zor )
son durumdan kasıt ne anlayamadım :İstanbuldayım

yarışmaya katılır gibi oldu ama :)

teşekkür ederim canım,bakalım kısmetse yarın gitmeyi planladım..aramıcam o yüzden yarına kadar geçmez nasılsa..pazar günü türediler o gün doktorum yok diye gitmedim bugünde iş yerinden kısıtlı ve ehliyetim yanımda değil ..metrobüsle yürüme mesafesi var bayaa...yarın gitmem iyi olacak...

Evet ayşe farkettim canım olsun tam delse de olur onu bulsam iyi :) ben de bi araştırayım madem..

Bu arada beni sağlık ocağı aradı hayret.. kontrola gelmemişsiniz diye fırça kayıyo ,çağırdınız mı ki dedim bende
nereden bileyim ne zamn geliencekti dedim ... yarın doktor kontrolüm var sonraki gün gelirim dedim..zati sonraki gün kendim gidicektim isabet oldu :)

evlilik yıldonumu olanlar uzun uzun yıllar birlikte yasayın insallah, hep mutlu olun
bizim haziranda daha cok var 7. yılımız biticek insallah

çok güzelmiş cnaım sağlıkla ikram etmek nasip olsun hepimize.. çok güzel telaşlar ve heycanlar bende bebişimin kapı süsnü hazırlıyorum şekerlerimizide örüyorum zamanla paylaşımda bulunurum:) henüz bitiremedim..

kızlar ya doktordan geldim şimdi doktor clexanı kesecez aspirine başlayacaksın dedi moralim bozuldu ya daha 5.5 haftalıkmışız gelişimide 1 hafta geriden gidiyor dedi sizin doktorlar ne diyor clexaan hakkında kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Evet ayşe farkettim canım olsun tam delse de olur onu bulsam iyi :) ben de bi araştırayım madem..

canım bu arada nettekıler çok pahalı eğer çevrennde büyük kırtasıyeler fln varsa oralarada sorabılırsın

ben 4 tl ye almıstım sokağımızdaki kırtasiyeden ortaya koymuyoalr

sorunca cıakrtıyoalr genelde.....web sıtesınde 10-15 tl den baslıo kazık yaa

eklıyorum canım hoşgeldın hayırlı olsun :)

nice mutlu yıllllarraaaaaaaaaa

odasını nasıl planladın canımmmm?nereden aldınız.

Canım minittodan aldık dolabı sifonyeri bide büyüyen yatığı Allahtan odamız büyükte yerleştirme konusunda sıkıntı olmıcak tabi bu evim kira kendi evimde bu kadr geniş olur inş yoksa bası sıgarım bilmiyorum

ben clexan filan kulanmıyorum bana bebe aspirini vermişti doktor onu kullanıyorum
geriden gelmesi sorun değil sağlıklı olsunda geriden gelsin boşver

canım burada var Makaslar ve ekilli Delgeler - Craft Hobi Scrapbooking Elii Elence Ssleme Online Alveri

ayrıca beşiktaş kabalcı kitap evinde ve nezih de var ben gittim gördüm çeşit çeşti var hemde :)

Selam canım o delgeçlerin çeşitleri kırtasiyelerde bulunuyor artık. çok güzel şekilli olanları var.. bilgin olsun.

saolun kızlar ben kırtasiyelere de bakınayım en iyisi..

Ayşecim linkteki sitede ne güzel kopmayan melek figürü var ,ama stoğu yokmuş ...

Son düzenleme:

canım bunu çok sık söyluyorum ama yıne söylicem bana hematologum hastalıgımın tanısını koyduktan sonra

bu konuda hematolog harıci hiçbir doktrun dediğine inanma dedi....bazı doktorların farklı uygulamalrı oluyo

maalesef...kanunıde bebegımın kalbinden sorunu oldugunu söyleyen perınatolog (!) bu ıgneyı kullanmasanda olur bebege bısı olmaz

dedi ama öncekı bebekelrımı iğne kullanmıyordum ve kaybettım !!! tabii ki hersey Allah tan ama diğerlerini

kalp durmaısndna kaybetmıstım ve sorunu da keısn ve net sekılde bulmsulardı

yanı ben de şaşırdım doktorunun böyle bişey söylemesıne bana da doktorum aynısını dese

senınle aynı şeyelrı hıssederdım ve senın yasadıgın huzursuzlugu yasıyorum canım su an ınan kı....

şimdi bişey söyleyip canını sıkmak veya doktorunun dediğini yap diyerek gözlerınıde bağlamak istemem benım bildiğim kadarıyla

iğne asıl bu haftaalrdan sonra önemlı cunku pıhtılaşma riski bu haftaalrdan sorna artıyo hem bebek sıkısıyo hem anne vücudu

büyümeye ve gelişmeye tepkı olrk bunalıo sıkısıyo hareketsız kalıo yag mıktarı artıo tansıyon rıskı artıyo pıhtılaşma rıskı artıyo

yanı zaten bu haftadan sorna önemli değil mi bu iğneler ???? bence baska doktorlarada danış olmadı bi hematologa danıs

ayrıca bu ıgnenın bebege bı zararı olmadıgını bılıyorum kullanmanda ne zarar varmıs kı bunu da sor

off çok canım sıkıldı yaa

ben clexan filan kulanmıyorum bana bebe aspirini vermişti doktor onu kullanıyorum
geriden gelmesi sorun değil sağlıklı olsunda geriden gelsin boşver

çok sağol canım cevapladığın için kafam karıştı iyice başımın ağrısından duramıyorum ben biraz dinleneyim en iyisi moralim çok bozuldu..

4 tl de bayaa ucuzmuş,normal delgeç aldım geçen o bile o kadar ucuz değil :) araştırayım bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…