- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
Kızlaaaar ben bugün ölüyorum ağrılardan
Belim sanki kırıldı, böyle bi ağrı olamaz, işyerindeyim, oturamıyorum kalkamıyorum, izin de alamam dolu iş var, gözümden yaşlar akıyor ağrıdan.
Bi de midem kudurdu, 2 gündür bir gaz bir sancı. 1 lokma yesem midem balon gibi şişiyo,nefes alamıyorum. Demin rezene aldırdım aktardan, bizim aşçı ablamıza kaynattırdım içtim, biraz iyi geldi mideme.
ama belim kalçalarım çok ağrıyo ya offf
Benimde yükselenim oglak burcum yay insAllah anlasabiliriz ilerde oglusumla... :) Zor olacak gibi geldi birden...
Kızlar herkeslere merhaba...
Çok okuyamadım geçmişi, dün geceden bugüne yine bayağı bir sayfa olmuş. Valla forumda bizim kadar konuşan anneler grubu yok, maşallah
Ben erken doğum olayımdan 10 gündür yatıyorum ve ilaç kullanıyorum biliyorsunuz. Bugün doktor kontrolümüz var. Allah kimseyi yatırmasın. Ne zor evde yatmak. Bazen düşünüyorum evde başka bir çocuğum olsaydı nasıl yatardım diye, gerçekten çok zor..
Ben de doktora gidicem diye giyindim, süslendim. Çok özledım dışarıya çıkmayı. İnşallah yatma olayım biter de, güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı esirgemeyin benden...
aysecim icimi rahatlattin canim su kordondaki akisi ben bu hafta sorarim yine dr a:)
bu hafta kizima vermistim sirami ama onun isini bugun hallettik biz gidebilir yani ctesi buyuk bulusma olucak
su rahim agzi uzunlugunu ve bebegin sirtinida sorucam aklima takildi.
Eki Görüntüle 522380
Eki Görüntüle 522381
Eki Görüntüle 522382
Eki Görüntüle 522383
Eki Görüntüle 522384
işte paşamın cicileri ,beyaz olan mevlüd seti olarak aldık çok severek aldım
Belim sanki kırıldı, böyle bi ağrı olamaz, işyerindeyim, oturamıyorum kalkamıyorum, izin de alamam dolu iş var, gözümden yaşlar akıyor ağrıdan.
Bi de midem kudurdu, 2 gündür bir gaz bir sancı. 1 lokma yesem midem balon gibi şişiyo,nefes alamıyorum. Demin rezene aldırdım aktardan, bizim aşçı ablamıza kaynattırdım içtim, biraz iyi geldi mideme.
canım ya cok gecmıs olsunnn bel agrısı bi girdımı fena oluyo napiosn sırt ustu yatmıosn dımı bel agrısının
en büğyük sebebı sırt ustu yatmak saat ıkıbucuk az kaldı mesai bıtımıne ınss
rezeneyı iç ama cok ıcme....reflu olmusun sanırım dr gavıskon verırı canım o da ıyı gelıo
sagol canimher kız bebek once dogmuyo arkadaslarbenim kız 40. haftasında dogmustu
yesimcim cok gecmis olsun kuzuna..insallah tez vakitte atlatır
Eki Görüntüle 522386Eki Görüntüle 522387
işte buda benim küçügüm biraz kötü çıktı ultrasonda pozizyonu tersmiş dr çok zor çekti yüzünü
merhaba kızlar,hepınıze cok rahat bı hamılelık donemı dılıyorum,bende Allah ızın verırse 27 ocakta dogum yapıcam,bu baslıgı epeydır takıp edıyorum ama yazmıyorum cok karısık gelıyo bana,yazsam bı daha yazdıgımı bulamam sanırımama mutlaka her gun paylasımlarınızı takıp edıyorum,yazma geregı duydum,cunku her an atlayıp herhangı bırınıze "bugun doktora gıtmıstın noldu?seker yuklemen nasıl cıktı" dıyebılırım;sasırmayın hepınızın bebeklerının ,saglıklı,hayırlı bebekler olması temennım ıle,ıyı gunler dılıyorum hepınıze
Yok tatlım yaa,sırt üstü yatmak zaten yasak. yan yatıyorum. rüzgar mı aldım nedir anlamadım, acayip ağrıyo, oturamıyorum valla.
5 dakikada bir yürüyorum ağrıdan. hormonlar da yapar mı acaba ağrı ? 14-15.haftalarda yine böyle dayanılmaz bi ağrı çekmiştim kalçalarıma vuruyodu.
Akşam full dinleneyim bari yoksa dayanamıcam ağrıya.[/COLOR
Rezene de 2 bardak içtim, bugünlük yeter,biraz rahatlattı midemi. ama ağrıdan soğuk soğuk ter döküyorum.
Keşke evde olsam, dümdüz yatsam ,film izlesem... doğum iznine de çok var yaaaa.. 6 aya çıksa da bari , 2 ay önce 4 ay sonra şeklinde kullansak..
yabancı doktor yazarlar genelde diğer ülkelere göre deyiniyormuş biliyorsun diğer ülkelerde bebek yetiştirmek bize göre çok farklı tabi,doğum izinleri bile başka,imkanları falan..yine de okumakta fayda var tabi..kızlar doktor harvey karp ı duymuşsunzdur onun kitabını sipariş eidcemde şöyle bi araştırma yapiyodum
çok güzel bi yazı buldum şurda Dr Harvey Karp Anneleri Fethetti-2 | Yeşim MUTLU Photo Blog
kitabın analttıkları ile ilgili bi yazı okumak istersenız o da burda Mahallenin En Mutlu Bebeği « Seyyaf & Hümeyra
ayrıca kitapyurdundan kargo ücreti olmaksızın satın alabılıyrosunuz ben emrhaba bebek isimli, kitaba da
bakıyrodum ıkısı bırden ıkılı fırsatta ındırılmı ilgilenen varsa aklında bulunsun :)
merhaba kizlar simdi eve geldik butun gun hastanelerdeydik
bugun acik diye baska sehirdeki hastaneye gittik kizim icin. alerji asisi cok pahaliymis 57 gunluk kullanim 500tl civari ve surekli devam edecekmisiz 3 -5 yil.
cok oldugu icin toza baslamaya karar verdik. en azindan 5 yasina kadar zaten o asida 5 yasindan once onerilmiyormus.
ins tozlar ise yarar bu aksam baslicam. anne olmak ne zormus.
sanirim bu alerji benden gecti bende kucukken sikca hasta olurmusum.
hatirliyorumda surekli hastanedeydik annecigim ugrasti durdu demekki benim icin.
kendi dr unada gittik grip baslangiciymis Allahtan sadece bogazdaymis. toptan ventolin aldim
ev ezca deposuna dondu.
kendimede bir catlak kremi aldim paraben yokmus icinde. adi plagentra hic duyan varmi ins. iyi gelir catlatlarima.
cok az oldu gerci kizimda ama bunda devam etmez insallah
ben bir gecmise bakayim:)
Hayirli günler arkadaslar. Bugun hastanedeki 12. Günüm. Yatmaya devam ediyorum bu gidisle cok uzun bir süre buradayim sanirim. Dün dogumgünümdü. Sagolsunlar doktorlar visiteye geldiklerinde dg sarkisiyla kutladilar. Cok düsünceliler hediye olarak serumgirisini yenilediler=) ailem arkadaslarim hep yanimdaydi cok farkli bir dg oldu benim icin. Ilerde kimbilir nasil anacagiz bugünlerimizi. Dogum bölümümde yattigim icin gece bebislerin aglama sesleriyle uyaniyorum, bir de hamilelikte sesssizlihin tadini cikarmaya bak derler=) hele gecenlerde kadinin biri sancilanmaya baslayinca bir bagirdi. O sirafa bekar arkadaslarim odaya girdi yüzleri bembeyaz kirec gibi olmus korkudan=) sanirim evlilige bir adim daha uzaklastilar=D
Eki Görüntüle 522380
Eki Görüntüle 522381
Eki Görüntüle 522382
Eki Görüntüle 522383
Eki Görüntüle 522384
yabancı doktor yazarlar genelde diğer ülkelere göre deyiniyormuş biliyorsun diğer ülkelerde bebek yetiştirmek bize göre çok farklı tabi,doğum izinleri bile başka,imkanları falan..yine de okumakta fayda var tabi..
doktordan geliyorum 100 tl sıkışmış,dediklerini bende biliyodum
önce kadın doğuma gittim doktoruma ( bu arada İstanbul da bi yere gitmekten nefffret ediyorum ! ,nasıl bir trafik ,15 dk yol halbuki ama kaç saat sürüyo, trafikte önümede tır geçmedi mi,tabi yüksekliğinden tabelayı göremedim,girişi kaçırdım...bu kez birde dolan babam dolan,bilmediğim yollar,ter bastı,navigasyonu açtım cepten,iyi ki açmışım iyice dolaşıcakmışım,araba kullanmak değil derdim zaten şu yollar ) İstanbul bir gün bu kadar insanı kusacak ama bakalım ne zaman...
doktorum baktı herkesde alerji varmış bu sıra :44: bebeğim yine kurbağa pozisyonundaydı,sanırım doğuncada öyle uyuyacak :)) hareketlendi hemen parmağını emmeye başladı yavrum acıktı tabi,annesi yollarda perişan aç bıraktı onu..,
plesenta için tam rahimde değil hemen yanında dedi,biraz rahatladım,32. haftaya kadar beklicez yukarı çıkma ihtimali var dedi,inşallah hiç kanama olmadan atlatırım..
dermotoloğa yönlendirdi,orada da kayıt açtık..kadın ilk baktı böcek ısırığına da benziyor ucu var çünkü sivilcenin dedi ,evde böceklenmiş bakliyat varmı dedi,bir kere ısırırsa kalanı alerji yaparmış, sonra besinden de olabilir dedi.. perhiz verdi1 hafta uygulayacağım bir takım ilaçlar verildi yine..ilaçları kadın doğum doktoruma gösterdim 1 ini sakıncalı gördü,pek kullanmamaya çalış mecbur kalmadıkça dedi,kullanmam tabi..diğerlerini kullanıcam,bir de perhiz.. geçtikten sonra yine balığa bakıcam bakalım yine alerji yaparsa yemem yasaklanıcak ( inşallah balık hapı yapmaz,yapar dedi doktor ama denemekte fayda var..balıksız nasıl beslensin kuzum
neyse gittim içimi rahatlattım,ilaçları akşama alırım artık yorgunluktan kendimi attım iş yerine..
heh bu arada anlamadım 1 hafta geçti yine 23. hafta dedi doktor ve bu kez 510 gr dedi çok şükür :))
merhaba kizlar simdi eve geldik butun gun hastanelerdeydik
bugun acik diye baska sehirdeki hastaneye gittik kizim icin. alerji asisi cok pahaliymis 57 gunluk kullanim 500tl civari ve surekli devam edecekmisiz 3 -5 yil.
cok oldugu icin toza baslamaya karar verdik. en azindan 5 yasina kadar zaten o asida 5 yasindan once onerilmiyormus.
ins tozlar ise yarar bu aksam baslicam. anne olmak ne zormus.
sanirim bu alerji benden gecti bende kucukken sikca hasta olurmusum.
hatirliyorumda surekli hastanedeydik annecigim ugrasti durdu demekki benim icin.
kendi dr unada gittik grip baslangiciymis Allahtan sadece bogazdaymis. toptan ventolin aldim
ev ezca deposuna dondu.
kendimede bir catlak kremi aldim paraben yokmus icinde. adi plagentra hic duyan varmi ins. iyi gelir catlatlarima.
cok az oldu gerci kizimda ama bunda devam etmez insallah
ben bir gecmise bakayim:)
Kızlar herkeslere merhaba...
Çok okuyamadım geçmişi, dün geceden bugüne yine bayağı bir sayfa olmuş. Valla forumda bizim kadar konuşan anneler grubu yok, maşallah
Ben erken doğum olayımdan 10 gündür yatıyorum ve ilaç kullanıyorum biliyorsunuz. Bugün doktor kontrolümüz var. Allah kimseyi yatırmasın. Ne zor evde yatmak. Bazen düşünüyorum evde başka bir çocuğum olsaydı nasıl yatardım diye, gerçekten çok zor..
Ben de doktora gidicem diye giyindim, süslendim. Çok özledım dışarıya çıkmayı. İnşallah yatma olayım biter de, güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı esirgemeyin benden...[/QUOTE
dualarımız seninle canım tez zamanda evine dönersin inşallah
Hayırlı olsun cicişleriniz hepsii çok güzelmişEki Görüntüle 522380
Eki Görüntüle 522381
Eki Görüntüle 522382
Eki Görüntüle 522383
Eki Görüntüle 522384
Geçmiş olsun canım iş yerinde beline yastık falan koy offf hamile bayalara daha uzun izin istiyoruz yaaa
doktordan geliyorum 100 tl sıkışmış,dediklerini bende biliyodum
önce kadın doğuma gittim doktoruma ( bu arada İstanbul da bi yere gitmekten nefffret ediyorum ! ,nasıl bir trafik ,15 dk yol halbuki ama kaç saat sürüyo, trafikte önümede tır geçmedi mi,tabi yüksekliğinden tabelayı göremedim,girişi kaçırdım...bu kez birde dolan babam dolan,bilmediğim yollar,ter bastı,navigasyonu açtım cepten,iyi ki açmışım iyice dolaşıcakmışım,araba kullanmak değil derdim zaten şu yollar ) İstanbul bir gün bu kadar insanı kusacak ama bakalım ne zaman...
doktorum baktı herkesde alerji varmış bu sıra :44: bebeğim yine kurbağa pozisyonundaydı,sanırım doğuncada öyle uyuyacak :)) hareketlendi hemen parmağını emmeye başladı yavrum acıktı tabi,annesi yollarda perişan aç bıraktı onu..,
plesenta için tam rahimde değil hemen yanında dedi,biraz rahatladım,32. haftaya kadar beklicez yukarı çıkma ihtimali var dedi,inşallah hiç kanama olmadan atlatırım..
dermotoloğa yönlendirdi,orada da kayıt açtık..kadın ilk baktı böcek ısırığına da benziyor ucu var çünkü sivilcenin dedi ,evde böceklenmiş bakliyat varmı dedi,bir kere ısırırsa kalanı alerji yaparmış, sonra besinden de olabilir dedi.. perhiz verdi1 hafta uygulayacağım bir takım ilaçlar verildi yine..ilaçları kadın doğum doktoruma gösterdim 1 ini sakıncalı gördü,pek kullanmamaya çalış mecbur kalmadıkça dedi,kullanmam tabi..diğerlerini kullanıcam,bir de perhiz.. geçtikten sonra yine balığa bakıcam bakalım yine alerji yaparsa yemem yasaklanıcak ( inşallah balık hapı yapmaz,yapar dedi doktor ama denemekte fayda var..balıksız nasıl beslensin kuzum
neyse gittim içimi rahatlattım,ilaçları akşama alırım artık yorgunluktan kendimi attım iş yerine..
heh bu arada anlamadım 1 hafta geçti yine 23. hafta dedi doktor ve bu kez 510 gr dedi çok şükür :))
Geçmiş olsun şekerim bebişin kilosu da iiyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?