2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tontirik kız bayılıyorum sana evet ay üzülmesinler diye alttan aldıkça hep onların istediği oluyor ben bayramda anlatmıştım kaynanacığım listeler yapıp yolluyo kocasının adını da istemez ama enson otobüste volkan diye tutturmuş bağırınıyo bide eşim dedi annesi babası olarak bizim bi fikrimiz var herhalde önce eren istedim hemen alp dedi ay baştan neolduğu belli olacak bide karışık biyerdeyiz zorluk çeker oğluşum dedim ömerede şimdi ikinci isimler arıyor aman hep eski isimler yenilerde de hiç ömere uymayanlar oda koycak ya en son eşim çerkez , çerkez isimlerinden değişik bişey bul tamam dedim hepimizin tek ismi var nedense buara çift isim diye taktı çift koyacak gerçi sünnetmiş ama uzun soyisim bide iki isim :)

ama fıstıklar çok inatlaşmayın tatlılıkla halledin biz hastanedeyken nüfusun çıkması gerekiyor gider olmadık bi isim yazdırır ay boşanma davasına neden bile olur :) bende istemezdim kaynanacığımın ismini zaten sevmediğim huyları ondan almış olacak bide ismi olmasın

Komşu çok önemli.Umarım biran önce kendilerine çeki düzen verirler.Havalar da biraz soğuyunca pencere sohbetleri de biter herhalde.
Bizim de üst katımız biraz gürültücü.Küçücük evde 7 kişi yaşıyorlar.Sabahın köründe elektrik süpürgesini çalışmaya başlıyor.Akşama kadar çocuklara bağırıyorlar Şimdi akşama kadar işte olduğum için o kadar rahatsız olmuyorum ama izne ayrıldığımda biraz sorun olacak gibi.Hayırlısı bakalım.

ay koca evde düşünemiyorum 7kişi bide küçük evde benimde en kızdığım şey sabahın köründe süpürge sesi sanki evin herşeyi bitmiş süpürgesi kalmış bide çalışanlar bile yapmıyor evkadınları bide şimdi akıllı tarife elektrikler varya ona geçenler hele gece atarsın 9 10 çamaşırını 12ye herşey biter tamam anlarız ama hanfendi atar gece 2buçukta makine sesine uyanırız bide o sessizlikte nasıl çalışıyor ki bu yan bloğumuzda bizim gibi okumuş milleti küçümser hanım kendi neler yapar ay alt üst katları şikayet ettilerde hepimiz rahatladık yani cahili okumuşu hepsi bir görmüş ve aklı başında komşular nasip etsin hepimize :)

tşkler cnm

ay bende çerkezim .ama bitane cerkez yemegi söle desen sadece çerkez tavugu diye söler tarifini veremem

yani çerkez diye geciyoz ama hiç bir adetini ,dilini filan bilmeyiz.
belki renkli gözlü oldugumdan göçmenlere benzetilirim diye avuturum kendimi ama beni hep karadenizlilere benzetirler eşinin ailesindede varmı renkli göz

çift isimi bende seviyorum aslında.kızımınki çift isim.ama 2. ismi nur oldugu için cok zor olmuyor.herkes ilk ismini sölüyor.yada ikisini birlikte sölüyorlar
ama ogluma tek isim koycam.cünkü kayınpederin ismini koymadıgımzıdan iki farklı isim koysak sorun cıkar.

Çok iyi yapmışsın canım.Geçmiş olsun sana.Darısı başıma inşallah.Benim kayınvalidemle sorunum yok aslında ama büyük isimleri koymayı istemiyorum çocuğuma.

Biz 3 yıldır evliyiz kayınvalidem sürekli bir çocuğunuz olsa bir çocuğunuz olsa diyordu.Ben hep farklı şehirlerdeyiz , yalnızım nasıl bakacağım diyordum.O normalde kışın çalışıyor yazın çalışmıyor.Yazın bakarım ben gerekirse kışın da çalışmaz bakarım diyordu.Şimdi bakmanın lafı bile yok.Eltimin de iki küçük çocuğu var kayınvalideye yazın bizimkilere bakarsın,kışında annem bakar demiş.Bana onu söylüyor.Yazın sen bakarsın dedi diye.Ben de sesimi çıkarmıyorum.Benim annecim bakar.Bakamadığı yerde de ayarlarız bir şeyler kısmetse artık.
O yüzden de içimden ismini koymak geçmiyor.Annemin bakacağı çocuğa neden kayınvalidemin adını koyayım :)

canım umursamamak bazne çok zor oluyo ama kendını rahatlatmaya calış...

hamılelıkten o depresif hal maalesef ben de yapıyorum aynısını :S

bigun ıcmeınce bişey olmaz zannımca ama yakınında albılcen bıyer varsa gecmesın die dmeıstım canım

analdım canım ben de yapaım yaa :) hem çekmecede yer kaplamaz

ah canım sorma zabıtada cagırdım poliste sıkayet de ettım sokkata düğün yapılırken ama bu komsualrımı sıkayet etmedım
yıen de bunalşrda trip yaptıydı onalra neysee ama bunalrıda sıkayet ederım ben de hıc durduk yere sınırımızı bozmıym
diyorum ama gıcık da oluorm yaa eve gıdıcne kadınla şöle abalcım yapama etme dıe konsuaım da anlasın....

aynen canım karısı neyse kocası da o tencere kapak

zaten var o tip insnalar bılıomusun bişi rica et veya kusura bakam de amaan iyi ki alttan aldın
hemen tepene cıkarlar...neyskeı kıracıymıs cıkmıs bızımkıler de ev sahıbı :S

valla ben istanbul un gayet güzel bir semtınde büyüdüğüm için bu tip ahlaksızlıkalrı pek kaldıramıyorum
bu kadarını cidden hayal etmemsıtım yanı bi tan düzgün ınsan olmaz mı :S

evet canım çok önemlı komsu en de beterıen dusmsuz...

bi tek yatak odalarımız bitişik diğer odalarad osla napardık bılmıorm...sizin de zordur canım çalışrkıekn ınsan

tahammul edıyo ama evde olunca ne olur bılemem ben de :S allah yardımcın olsun senınde

ay çıkıyodum güya canım bizimkilerde de adetler kalmamış bide kayınpeder yaşamıyor bizim halaları filan var kayınvalide çerkez değil ama kayınpeder maviş amcamız maviş kayınvalide yeşilgözlü benim koca yeşil gözlü eşimin halaları yeşil gözlü ve maviş ama çocukları hep babalarına benzemiş hepsi kahve ki torunlar bile kahve bizde renkli olur diyoruz ama bakalım kısmet ki benim kardeşimde ela ama annesi kahve oğluşta gider bukadar rank cümbüşünde anneyi bulur :) aman sağlıklı görsünde kahvede güzel napayım

bide çerkez yemekleri ve çerkezce bizdekilerde de kalmamış ama halası bilir güzel yemeklerde yapar :) ay bu arada bende manavım çoğu kişi manavları bilmez ama eşim osmanlı karım benim der bende acımışız size toprak vermişiz derim ki bu muhabbetimiz felakettir bu en terbiyeli kısımları ama bende acık cadıyım sen haklısın der ki ben tarih sevmem kocişte hastadır..

buarada ben etem demiştim oğluşa istemedi o sevilmez çerkezlerde dedi :) ama enver paşa nın hastasıdır bense napmıştı enver paşa durumlarında

slm kızlar nasılsınız? bende gripe yakalananlardanım galiba eşim yakalandı o kadar da dikkat ettim ama virüs geçti galiba.. kızlar bana doktor tetanoz aşısını 24.hafta şekeri 26. hafta yaptır dedi.. bugün yarın gideceğim aşı için. bu arada havalar soğumadan boya badana yaptık temizlik işi bitti bizim ama tabi çokta yoruldum. kızımın odasını toz pembeye boyadık güzel oldu. şimdi eşya mobilya işi kaldı onun içinde biraz daha bekleriz.. ya adaçayı ıhlamur dışında bişey öneren var mı kızlar, daha da artarsa doktoru arıcam.

eheuehu burcdaşlarımın bu özelliğini çok seviyorum işte şiddetle karşı oldugumuz ve mantıgı olmayan bi meseleyi

savunan isterse babamızın oğlu isterse aşık oldugumzu adam olsun bir kere indirmıyoruz yelkenleri suya :)

çok güzel demıssın canım....bu işler böyle valla kımse de kusura bakmasın...isim anne babanın sorumlulugundadır

amaeşin sana saygı duyuyor ve kararını önemsiyor belli ki...yoksaa ne adamlar var Allah korusun

yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.

canım gecmıs olsun yere cıplak ayaklamı bastın naptın dikkat et usutme

kızlar isim konusunda bence büyükler karışmasada anne baba istedigi ismi koysa olmaz sanki
bende ailenin ilk geliniydim ,herkez karıştı isime ne olacak diye tabikide validenin ismi oldu
ama insan sinirlenince kavınvalidene çocugun ismi o ,bazen aynı huylarını benzetirim
şimdide erkek kayınpedrin ismi olacak ama bunuda ben istiyorum çünkü severim pederimi
bundada onlar istemiyo yani anlaşılması zor ben istemem onlar zorla koyar,ben isterim onlar koymaz
allahım yani anlamak çok zor
ama çok karşıyım herkezin karışmasına kim ne isterse koysun ne yani

herkese merhaba..kızlar haftasonu seker yuklemem esnasında meger dr tam kan ve idarar da ismeis ama ben verememistim. yarın vericem de tam idrarla tam kan da aclık tokluk farkediyo mu? laboratuvarı aradım gerek ac olmaya gerek yok dedi ama

ya benimde baba ,kardeşler ,teyze, anneanne dede filan hep renkli gözlü
ama kızım babaya cekmiş
abimin ogluda anneye cekmiş yine renkli cıkmadı :)abimde yeşil gözlü
bu bebişten ümitliyim inş dayılarına ceker :) tabi başta saglıklı olsun da.
senin bebişte saglıklı ve renkli gözlü olsun inş.ben seviyom renkli gözlü bebişleri yaa.
ben cok iltifat alırım gözlerimden dolayı hoşumada gider yanii kimin gitmezki

hasta olanlar geçmiş olsun

komşu belası yaşayanlar allah yardımcınız olsun

isim konusundabaştan höyt demezde hemen isinm şudur diye ortaya atmazsan burnunu sokan çok oluyor malesef :) sağolsun kaynanam ağzını açmadı şu isim bu isim diye zaten sormadık da :))

tontirik bayıldım lafına :)) dimi ya kim taşıyorsa o kadar karnında o koysun isimi :)

bu renklerde hiç belli olmuyor ya annem babam sülalede hep renkli göz var hele babamın kardeşleri filan masmavi anenmin tarafı yemyeşil dolanıyorlar torunlar yani ben kuzenler kara kara :)) eşiminde ailesi kapkara eşimde kadeşleride kara gözlü ama yiğenleri yani abisinin çocukları masmavi :)) bizimki nasıl çıkacak acaba

Sanırım isim konusunda sorun yaşamayan çok az kişi oluyor.Bizde de normalde tek bebek olur diye konuştuğumuz için geçen senede babam vefat ettiği için erkek olursa babamın adı olur diye düşünüyorduk hamile kalmadan önce.Ama kayınvaldem hiç sıcak bakmıyordu.Daha sonra benim bebişler ikiz ve erkek olunca hemen kayınbabamın adı ile hitap etmeye başladı bile.Birinin adı belli deyip deyip duruyor.Daha birde nispet yapar gibi diğer isimde ona uyumlu olsun.Şu olsun demez mi?Benim babamın adı ortada bile yok.Bende sırf böyle yapıyor diye babamın adını bile koymaktan vazgeçtim diyebilirim sırf kayınbabamın adını da koymamak için....

Canım tam kanda aç tok farketmiyormuş...

eşin bu konuda ne diyor

ayyyyyyyyyyyyy çok güldüm ayşe melihaaa ha şöyle hayal edince gülermisin ağlarmısın olayı tam.

depresiflik değil kız o hamilelik.bende bir ara bir şeye yetişemiyorum diyip diyip ağlıyordum.şimdide diş etime taktım kafayı.akşam sinirlendim.niye kanıyo diye.oturdum ağladım.tanıyamıyorum kendimi:))

helal olsun arkadaşımmmm

yumurtalıklarımı üşütmüşüm, karnım ağrıyo çok
kurtulamıyorum ağrılardan.

geçmiş olsunnn ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma.benim doktora gidince karnım ağrıyo diyince doktorum başlıyooo..ayaklarını sıcak tut.cam açık uyuma üstünü ört.havalara aldanıp ince giyinme.ezberledim.kabızlıktansa hoşaf iç,bol bol kuru kayısı ve suuuu diyorrr eşimle ben gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi:))sonra eşime dönüp ilişkiye girmeyin diyorrrr ne alaka çözemedik.her seferinde tekrarlıyor eşimde sapığa mı benziyorum ben bu adam niye beni böyle tembihliyor her geldiğimizde diyor.:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…