Sağol canım iyiyiz çok şükür. Şimdi Fatih teyim 100 lük yükleme yaptırıyorum... 3 saat buradayım.. Glikozu içtim midem çok kötü 1. tokluk için bekliyorum...emzirme yastıgını kızımda almıştım ama kullanmadım.arabaya koydum kızım uyudugunda başının altına koyuyorum şimdi.
minder daha kullanışlı oldu benim için.hem emzirirken kullanıyordum hem yatarken.kustugunda koltuk kanepe kirlenmiyordu :)
hoşgeldin nerelerdesin sen.bende merak ettim acaba bişimi oldu diye.iyi olmanıza sevindim
ben 10 ekimde gitcem şeker yüklemesi için
ayrıntılıya nerde girceksin?
Ayrıntılıyı Yenimahalle devlet hastanesinde yaptıracağım. Geçen hafta gidip randevu aldım, bu cuma gidicem...
Sen napıyosun.. Buluştunuz mu Ankaralılarla...
Müsait olanları beklerim evde canım sıkılıyor... İzindeyim nasıl olsa, Serhat a yolunuz düşerse beklerim....
Benim oğlumu anlatıyor gibisin, duygusal, kırılgan, gururlu...gunaydin kizlar dun cok garip br ruya gordum guya kahverengi bir ayi var.
onundede benim kiz ay diyorum bir pence atsa olucek nasil onunden alip kacicagimi sasirdim o kadar korktumki anlatamam
o sirada bacagima feci bir kramp girdi. dun magezyumu icmemistim herhalde ondan oldu
inanirmisin bendede oyle oldu hamileligim ve lohusaligim asiri stresli bir ortamda gecti istemedigim insanlar vardi yanimda
bir hayirlarinida gormedim. kendim kosturup durdum. cok kotu gunlerde belkide ondan yansidi cocuga
simdi benim kizimda masallah uysaldir. yaramaz simarik bir cocuk olmadi. 2 yas sendromu zor gecti ama ama ben biliyordum o donem
boyle inat olucagini ustune gitmemeye calistim. Allaha sukur atlattik.
zaten su andada cok hisli gururlu bir kiz cok kirilgan. bende mumkun mertebe uzmemeye calisiyorum.
keske biraz daha girisken ve sert olabilseydi ama yapi meselesi sanirim biraz bana cekmis. oldiugu gibi kabul etmek lazim
ay o susukunlari izlemem ben ya. ne sinir bir dizi. yabanci bir film vardi ondan esinlenmisler
onu izlemistim psikolojim bozulmustu br daha dedim esime bana boyle filmler izletme
hakikaten etkisinden cikamiyorum.
bakicam simdi canim modelleri merak ettim. kizimda almamistim ama cok onemliymis bunda kesin alicam.
ya bende dikise cok merkaliyim aslinda tr de makina aldirmistim ama kursa gidemedigim icin kullanamadim
ins ilerde dusunuyorum. cok seviyorum dikisle ugramayi yada soyle suslu puslu seylerle:)
mihrumah ismi cok zor geldi bana neslisah yerinede neslihan daha iyi sanki
onemli olan tabi senin icine sinmesi Allah isim isini hallettik biz insanin kafasi surekli mesgul oluyor bulamayinca
tabi dr bize bir surpriz yapip bu ayda kiz demezse :) o zaman halimiz nice olur bilmiyorum herseyi basladik mavis almaya.
su ctesi kontrolunden sonra siparis etsem alacaklarimi daha iyi olucak sanirim.
ben bu ana baba ismini koymaya sinir oluyorum yahu ne alakasi var o baska insan dogacak olan baska.
Ha cok sevdigim bir buyugun vardi icinden gelir esinde olumlu bakarsa olur elbette ama sanki bu farzmis gibi nedr ki boyle
Allahtan esimin boyle takintilari yok zaten olsada aynisini yapardim hem kayinpederi sevmiyorum hemde ismi kotu ya
sevki adi. kaynanam bile karsi cikar eminim :))
bir kere laf gecmisti aman onun ismi cok kotu kuranda bile gecmiyor dedi :))
gerci ben illaki kurandan gecsin diye ozen gostermiyorum acikcasi.
sagol canim. ins ise yarar su tozlar.
kizimin okulu bugunde tatil kalktik saat 9:30 da :)
kahvaltiyi yaptik ev tabi savas alaniydi yne hertaraftan bir puzzle parcasi
supurdum sildim bulasiklari hallettm camasirlari koydum makinaya
simdide gidip patates almaya patatesimiz bitmis.
mercimek corbasi yapicam bugun kizim seviyor Allahtan icine ince bulgurda atiyorum cunku bulgurlar pek arasi yok
Ben de bazen kızıyorum ama hassas oluşundan kendimi tutmaya çalışıyorum....
İnşallah hayatın zorlukları karşısında çok yıpranmazlar...
Bizim de ailecek favori dizimiz Seksenler, zaten başka da seyretmiyoruz...
Ama çok güzel yaa...
Eşyalar, muhabbetler insanı geçmişe götürüyor.. Ben 79 doğumluyum, çocukluğumda ki ortamlar, kıyafetler offf.
Dayılarımla dinlerdik Ferdi Orhan....
Günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum ya
saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo
susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım
el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız
olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S
yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum
hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan
ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil
bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın
yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum
hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam
bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya
bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı
Bizim sitede de vardı sabah sabah balkondan balkona konuşanlar...
Ben de eskiden çok sinirlenirdim... Ama eşimin tahammül kabiliyeti çok yüksek.. Beni de alıştırdı sağolsun...
Allah sabırlar versin...