2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Sağol canım iyiyiz çok şükür. Şimdi Fatih teyim 100 lük yükleme yaptırıyorum... 3 saat buradayım.. Glikozu içtim midem çok kötü 1. tokluk için bekliyorum...
Ayrıntılıyı Yenimahalle devlet hastanesinde yaptıracağım. Geçen hafta gidip randevu aldım, bu cuma gidicem...
Sen napıyosun.. Buluştunuz mu Ankaralılarla...
Müsait olanları beklerim evde canım sıkılıyor... İzindeyim nasıl olsa, Serhat a yolunuz düşerse beklerim....
Benim oğlumu anlatıyor gibisin, duygusal, kırılgan, gururlu...
Ben de bazen kızıyorum ama hassas oluşundan kendimi tutmaya çalışıyorum....
İnşallah hayatın zorlukları karşısında çok yıpranmazlar...

Bizim de ailecek favori dizimiz Seksenler, zaten başka da seyretmiyoruz...
Ama çok güzel yaa...
Eşyalar, muhabbetler insanı geçmişe götürüyor.. Ben 79 doğumluyum, çocukluğumda ki ortamlar, kıyafetler offf.
Dayılarımla dinlerdik Ferdi Orhan....

Bizim sitede de vardı sabah sabah balkondan balkona konuşanlar...
Ben de eskiden çok sinirlenirdim... Ama eşimin tahammül kabiliyeti çok yüksek.. Beni de alıştırdı sağolsun...
Allah sabırlar versin...

İsim koyma hakkı dinen anne babanındı. Bunu anlatabilirsin canım.

Demokratik davrandığını, benim de annesinin isminin yanına istediğim ismi koyabileceğimi söylüyor.Ama ben hem annesinin ismini koymayı istemiyorum hem de iki isim koymak istemiyorum.İkimizin ortak beğendiği tek bir isim koymak istiyorum. hiçbir şekilde olur demiyor.Ancak tartışma büyüyüp ağladığım zaman düşünürüz diyor.Son zamanlar hep bu yüzden kabul edene kadar ağlamak zorunda kalacağım sanırım Başka bir doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti.O zaman kız olsaydı nüfusta annesinin ismini yazdıracağını beni de hediye ile kandırmayı planladığını söylemişti.Yapar yaa Bebeğimiz sağlıklı olsun da mecbur kalırsam ismi de kayınvalidemin adı olsun ne yapayım

slm canım inan bu komşu olaylarını duyunca tek ben değilmişim diyorum bizimde üst katta 4 kızlı bir aile ama ne aile gece 2 de 3 de kavgalar hergün aşağıya halı havlu sirkelemeler bıktım ben artık yukarıya çıktık filan yok hiç bişey kar etmedi ben artık onları Allaha havale ettim çünkü hergün ben balkondan pisliklerini temizliyorum hatta 2 kere süpürüp kapısına koydum anşamadı ya da işine gelmedi ama çok ses olursa da duvarı yumrukluyor eşim Allah yardımcımız olsun böyle kişiler için bebeklerimize stres yüklüyruz diye çok üzülüyorum

ee isim ne bacım onu nie yazmadın :) çalmayız hadi hadi söle merak ettim :))
cıkss sölememmm

aynen dedigin gibi hiç sallamıyom onları ,tınnnnn deyip geciyomm

evet erkekler isim konusunda cok zevksiz ve beceriksizz.benim kocada babasının isminden vazgecince bi isim bulmuş.
ismi duydugumda şaka yapıyor sandıydım

Barbaros koycam deyince baya bi gülmüştüm.hem söleemesi cok zor hemde kaba bi isim geldi bana
benim anneane ve babaanne dedeler filan yaşıyor Allah dahada ömür versin.onlar kızımın ismini ögrenene kadar baya bi ugraştılar söliyemediler
barbaros ismini hayatta söliyeemzlerdi.ayyy ben bile zor sölüyom yaww.
baktımki eşimde bu kabileyet yok ben sıvadım kolları oglum için.
Kuzey ismide cok güzel.adıyla yaşasın oglun inş

Son düzenleme:

günaydın canım 2. isim olarak kendi annemin ismini koyucam de belki vaz geçer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin......

çok geçmiş olsun inşaallah bunuda atlatırsın ,çok şükür bebişin iyimiş.rabbim hayırlısı ile kucagınadaalmayı nasip eder ..
hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişiniz allah tamamına erdirsin.:)
çok ayıp bişey ,insan biraz daha usturuplu söyler yada konuşur.
nedemek sabahın 7 sinde şamata yapmak.hiçmi işiniz gücünüz yok.
komşuları etrafı çevreyi düşün azcık.
eşi nasıl bişey demiyo,o saatte camdan bayan ,benim eşim olsa beni mahveder.
insanlarda artık anlayış yada terbiye ,edep diye saygı diye bişey kalmamış .
çok zor öle insanlarla yaşamak ,allah yardımcın olsun.

yazık valla komşuluk hakkı en önemli kul haklarından.ALLAH yardımcın olsun canım..

sorma canım haktan hukuktan Allah korkusundna anlıycak insna oslalar zaten yapmazlar yaa...

günaydın canım
nerden bulmsuusz bu sokağı 2-3 yıldır burnumdan getirdiler valla evim olmasa binkere cıkmsıtım

canım ıns ciddi bişi olmamıstır nıe canın sıkkın ?

bu arada yakınalrında hatsane varsa 2 dozcuk alabılırsın bugun ıcın

canım ıns sorun cıkmaz şeker yuklemende

eşimde sus bişey derler şimdi gider kavga edeırm olmaz dio..ama ben de dayanamadım ya

zaten takıkım sokak düğünlerinden

amın canım ya sorma sabah sabah sınrı ettı benı ben de sınrı odum die üzüldüm çok var böle insan
hele pislik evden cıksında nereye gıderse gıtsın usulu çok temzılık yapan var (!) anlıorm senı

canım kocası da karı gibi camdan sohbet edıo adam adam değilki

çıkıo cama kız melihaa naptın kocan geldımı die bagırıo şoklara gırıyorum ben de

Yok canım ya ciddi birşey değil. Fakat sinir bozucu
Allah'ım ben ne zaman sallamamayı öğreneceğim merak ediyorum.

Birde bu aralar çok depresifim. Ağlıyorum. Mutsuz gibiyim. Hayatımı sorgulamaya başladım.
Deliriyorum heralde.

Progestan bulamam ki Ayşe... Acaba eve gidip mi alsam. Ya da almasam sıkıntı olur mu ki?

günaydın canım 2. isim olarak kendi annemin ismini koyucam de belki vaz geçer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin......

koyabilirsin diyor bu adam öldürecek beni.Bu ismin yanına istersen yabancı isim bile koyabilirsin diyor.Demokratik adam sonuçta :)

Zor bir durum canim Allah yardimcin olsun. Kayinvaliden hayattaysa yasayan birinin ismini koyak agir gelirmis bazi bbebeklere. Bir de o kisi hayattayken koymak bana da sacma geliyor. Yalakalik gibi hic isim kalmad mi sanki. He tamam o kisiyi cok seviyorsundur vefat etmisyir anlarim. Benim teyzemin k.pederi hamileyken olmustu,cok da iyi bir adamdi rahmetli onun ismiyle birlikte iki isim koydular cocuga ama hic kimse ikinci ismiyle seslenmedi . O biraz da saygidan oluyor galiba. Ama soyle bir durumda var
, bir tanidigimizda ogluna babasinin ismini koydu ( adam birde icer nemrut aksi bir adam)ocuk asiri yarama surekli hasta falan.. torunu oldu ona da annesinin ismini koydu o cocukta engelli olarak dogdu. Tabii isimle alakasi yok bu durumun ama yine de iyi degil diye biliyorum ben..

İnsallah esinde vazgecer bu sevdasindan ortak bir isimde karar verebilirsiniz

cnm işte aynı muhabbetler bizdede oldu ,cok ii anlıyorum seni
bak ben kaynanamı sevmedigim için ,bana cok haksızlık yaptıgı ve üzdügü için onun ismini koymadım
ama az da olsa sevseydim aramızda cok sorunlar yaşanmamış olsaydı 2. isim olarak koyardım ,eşimi de kırmak istemezdim
ama insan adını bile duymak istemedigi birinin ismini cocuguna koyarmı yaw.ben koymadım bu yüzden

eşim annesinin ismi yanında bi isim istedi. bende dedimki seninki anneyse benimkide anne dedim. ozaman benim annemin ismi + bi isim olsun dedim .hayır dedi
illaa diyor benim annemin adı olcak .bende tamam ozaman cocuk iki isimli olsun ilk ismi senin annenin, ikincisi benim annemin olsun dedim .ancak bu şartta kabul ediyorum dedim,blörf yaptım yani

ve iki isim bu kadarmı uyumsuz olur.kabul etmiyecegini biliyordum yani.olmaz öle dedi. tabi ben actım agzımı yumdum gözümü.senin annenin ismini koymak dogal da benimkini koymakmı yalnış yani diye su üstününe cıkıverdim

bide bana diyoki sen hastanede yatarken giderim kimligini cıkartırım haberin bile olmaz, valla dedim seni mahkemeye verir elimden ne geliyorsa yaparım degiştiririm kimligini dedim.evet yaparsın beklenir senden diyo bidee

beraber gittik kimlik cıkarmaya son ana kadar duygu sömürüsü yaptı.işte annem cok hasta ona bişi olmasından korkuyom v.s diye. düşünsene memur kızımın işlemlerini yapıyor biz bu mevzuyu konuşuyoz.bende Allah şifa versin annene dedim gectim:))

ayşecim geçmiş olsun sabah sabah ev alma komşu al derler ya tam öyle olmuşsun ay bişey demeden kapasa ama olmaz bizde karışık bi semte gelmişiz buraları bilmiyorduk eşimde hep merkezde yaşamış ama ev sahibi olalım diye geldik Allah korumuş komşular şansa iyi çıktı ama aslında çok karışık biyer ay insan ayrımı olmaz herkez kul ama işte yaptırıyolar gürültüleri kavgaları polis ambulans e neoluyoruz dedirtiyolar

biz tahlil sonuçlarına gitcez ama gözümde büyüyo babişin doğum günü sütlü pudingler sever pasta sevmez halleyi ay buda tarifte marka olan bişey parçaladık üstüne puding al sana doğumgünü pastası ay masrafsız kocam benim :) aramış demin çıkışta gelcenmi diyor e ben orda 3 4 olcam tamamıyla çıkcan mı dedim yok 1saat çay içeriz diyor aman yorma beni cmt hediyeni alır gezeriz hem dedim ay sizlere diyodum ne yorulması artık bende az iş yapsak 2yol gitsek yoruluyorum evimi özlüyorum ay iki gezentinin ev kuşusumu olcak ne olcak etçil anababanın otçul kuzusu bide ev kuşusu olursa :)

bide ay biz doğurdukta büyük hayallere başladık akşam bulaşıkları yerleştiriyorum babası gelmiş ben oğluşumu yüzmeye yazdırcam fiziği güzel olsun diyor ay dedim yanlış anlama ama bende 6yaşa geldimi karete istiyorum dedim (karete ve türevleriyle ile ilgili bi olay var aramızda da) sen sessiz ben sessiz eh bizden de bi fırlama çıkmaz ezilmesin oğluş kendini savunmayı bilsin diyorum daha gelmeden sağlıklı sıhhatli olsunda hayallere bile başladık bakalım

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bende erzurumda yaşıyorum ne hoş oldu seni görmek

Günaydın annişler bu komşu muhabbeti konusunda çok haklısın ayşeciim bi de inadına daha çok yaparlar gürültüyü ben de seninki gibi bir sitede oturuyorum ne düğünleri biter ne kavgaları bu sabah da evde biri sigara içiyomuş gibi uyandım uykudan ayyyyy komşular sigara içiyor kokusu bizim evde tuvalette içiyolar sanırım iğrenççç sabahın köründe soğan kavururlar hooopp tuvaletten benimm eve kokular gelir benim de çıldırasım gelir

cnm öle cok hamur olana kadar degil de işte yenilcek kıvamda olana kadar haşlıyorum.corba ve pilavın pişmesine yakın koyuyorum.pratik oluyor.tavsiye ederim .

ayrıca şu komşularını zabıta yada polise şikayet et.anında geliyorlar şikayet oldugu için
zaten 1 kere gelip hakkınızda şikayet var demeleri yeterli gözleri korkması için.
ama arsızlarsa inadına tekrar aynı şeyi yaparlarsa yine şikayet edersin gıcıklıgına cünkü polis yada zabıta şikayeti degerlendirmek zorunda.gitmeme gibi bi lüksleri yok.
ama dogumdan sonra yap bu işi yapacaksan eger.şimdi hiç duymazdan görmezden gel cnm.iki densiz yüzünden gerilmeyin kızınla.

canım kocası da karı gibi camdan sohbet edıo adam adam değilki

çıkıo cama kız melihaa naptın kocan geldımı die bagırıo şoklara gırıyorum ben de

yok artık al birini vur ötekine desene ,
yok bide sabahın 7 sinde hiç işleri güçleri yokmu bu insanların da çene yapıyolar.
ya bide insanlarda anlayış ,saygı kalmamış hiç birinde de rabbim yardımcınız olsun çok zor böle insanlarla komşuluk yapmak
benimde üst komşum , kızım ozamanlar küçüktü bagırıyodu ,aglıyo,biraz büyüdü topuklu terliklerimi giymeye başlamıştı
alt komşum derdiki biz kızını öle çok seviyoruz aman prenses uyandı falan diye
üst komşuya ne olduysa çok gürültünüz geliyo diye şikayete gelmişti ÜST KOMŞU bende nasıl ihtiyatlanıyorum aman kusura bakmayın çocuk işte biz dur dedikce daha çok yapıyo diyorum ,bayanda bana nasıl bagırıyo gör yani sanarsın onun üstündeyiz biz
asıl gürültüyü çeken alt komşum ,şikayete gelen üst komşu
neyseki kiracıydı çıktı
ama gel görki kızım büyüdü onlar çıkınca

İnşallah canım.Ben de diyorum ağır gelirmiş büyük ismi koymak bebeklere diye.İsimlerin enerjileri ile ilgili kitap aldık oradan da okuyorum.Kitapta da yazıyor büyük ismi koymayın ağır gelir diye.Ama bizimki kitabın saçma olduğunu söylüyor.En son kayın valideme mi söylesem acaba diye düşündüm oğlun ısrar ediyor senin ismini koymam için ama ben büyüklerin isimlerinin bebeklere ağır geldiğini düşünüyorum diye.Ama kayınvalidemle de kötü olmak istemiyorum.

Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana

hayrola senin kaynanatör hangi vukaatı yaptı

cnm tekrar ayrıntılı yaptırmayı sen mi istedigin yoksa doktorunmu yönlendirdi seni.,

inş şeker sonucunda ii cıkar.

bende iyiyim tşkler.kimseyle buluşmadık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…