sorma nedenim oydu ..
sat 7 nisan erken yumurtlamışsın dedi ...15 ocak normal bebeğin tarihi 25 haftalık
ama 27 haftalık olarak ,bi önden gidiyor diyolar birde zaten biraz iri diyolar,o yüzden sordum ..
sat a göre 25 ama ultrosonda 27 olarak geçiyor
seninkide benim durum gibi.buna göre ben hamileyken adet olmusum ozaman:)ya bence bebek iri yoksa ben adet oldum 16 nisanda.hangisine göre doğurtcaklar beni bılmıyorum onun telaşı sardı:)
seninkide benim durum gibi.buna göre ben hamileyken adet olmusum ozaman:)ya bence bebek iri yoksa ben adet oldum 16 nisanda.hangisine göre doğurtcaklar beni bılmıyorum onun telaşı sardı:)
canım dr. lar normalde adet tarihinden iki hafta öncesini baz alıyorlar döllenme başlangıcı oalrak ama adet bitiminden hemen sonra hamile kalmışsındır belki. Benim babannem de öyle olmuş, bir arkadaşımda da aynı durum söz konusu olmuştu. Boşver takma kafanı hiç sağlıuklı olsunlarda önde olsunlar geride olsunlar :)) Benim de bir hafta önde bebiş ki benim tüp bebek olduğu için erken ya da geç döllenme söz konusu bile değil ama yine de 1 hafta önde gidiyoruz.
Geçen de evrakjları karıştırırken oğluşumun ilk resmini buldum daha 4 hücreli embriyoyken ki halini :))))
saol canım şimdiden nekadar merak ediyoruz dimi.2 poz için 1 saat uğraştı doktor çok derin uyuyor başka poz yok annesi dedi:)ayakları hep havadaydı nerdeyse yüzüne yakın.rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de milletin bebeğinin peşini bırakayım:)
Sanırım isim konusunda sorun yaşamayan çok az kişi oluyor.Bizde de normalde tek bebek olur diye konuştuğumuz için geçen senede babam vefat ettiği için erkek olursa babamın adı olur diye düşünüyorduk hamile kalmadan önce.Ama kayınvaldem hiç sıcak bakmıyordu.Daha sonra benim bebişler ikiz ve erkek olunca hemen kayınbabamın adı ile hitap etmeye başladı bile.Birinin adı belli deyip deyip duruyor.Daha birde nispet yapar gibi diğer isimde ona uyumlu olsun.Şu olsun demez mi?Benim babamın adı ortada bile yok.Bende sırf böyle yapıyor diye babamın adını bile koymaktan vazgeçtim diyebilirim sırf kayınbabamın adını da koymamak için....
insallahh canim benim saglikla aliriz hepimiz insallahhh artik sende seninkinin pesinde kosturur durursun annesi..evet bizim evdede hep konusuluyor acaba kime benziycek diye..
bizde de konu o, ben eşime çok benzesin istiyorum ama bu mümkün olmayacak gibi Hani derler ya en çok kime bakarsan bebeğin ona benzer diye ben kocanın yüzünü görmüyom doğru düzgün gece 10 lara 11 lere kadar mesaide geliyor uyuyor uyanıyor işe gidiyor :))) Hahaha eğer hurafeler doğru çıkarsa 17.3 " suratlı bir oğlum olacak herhalde Alnında KAdınlar kulübü yazan hahahaha
Aynı dertten ben de muzdaribim yaw, bizim de 2 oda oturma odam odam büyük gerçi ama oraya koymam beşiği gardolap almayı düşünüyorum onu koyacağım oturma odasına, Karyolayı da yatak odasına koyacağım ama ya tuvalet aynamı koridora çıkarmam lazım ( o da bildiğin 1,30 cm boyunda konsol niye o kadar byük almışsam ) ya da yatakla t. aynası arasına karyolayı sıkıştırmam lazımm :)) Bayramdan sonra boya badana var baklaım gardolabın falan yertini değiştirebilirsem belki tuvalet aynasını çıkarmadan karyolayı koyabilirim. Çünkü eşimin hesabına göre o karyolanın odadan çıkmasına fırsat kalmayacak. Heheheh bu doğsun1-2 seneye kadar 2. yi yaparız belki de 3. yü bile düşünebiliriz diyo. :))) Hahaha adam kaç senedir çocuk hasretinden daha birinci doğmadan 3. yü düşünüyo. Bir de daha evlenmeden önce 1 çocuk diye diretirdi. Bu bir doğsunda ben görecem onu uykusuz gecelerde :)))
canım dr. lar normalde adet tarihinden iki hafta öncesini baz alıyorlar döllenme başlangıcı oalrak ama adet bitiminden hemen sonra hamile kalmışsındır belki. Benim babannem de öyle olmuş, bir arkadaşımda da aynı durum söz konusu olmuştu. Boşver takma kafanı hiç sağlıuklı olsunlarda önde olsunlar geride olsunlar :)) Benim de bir hafta önde bebiş ki benim tüp bebek olduğu için erken ya da geç döllenme söz konusu bile değil ama yine de 1 hafta önde gidiyoruz.
Geçen de evrakjları karıştırırken oğluşumun ilk resmini buldum daha 4 hücreli embriyoyken ki halini :))))
o aklıma gelmedi ,yani ben hamileyken adet görmüşüm (ama imkansızzz)
benim sat 7 nisan
19.04 ilişki
25.04 ilişki
04.05 ilişki
adetten öncede hamile kalmam mümkün değil ...
yani ceketini atıpta hamile kalanlar topiğimi açsam ne yapsammmm
o aklıma gelmedi ,yani ben hamileyken adet görmüşüm (ama imkansızzz)
benim sat 7 nisan
19.04 ilişki
25.04 ilişki
04.05 ilişki
adetten öncede hamile kalmam mümkün değil ...
yani ceketini atıpta hamile kalanlar topiğimi açsam ne yapsammmm
hahah aç canım aç. Bahsettiğim arkadaşım da korunmayı bıraktığı ilk gece hamile kalmıştı adetin hemen bitiminde hem de :) HAmile olduğunu öğrendi hesaplıyor hesaplıyor olmuyor dr. un dediğiyle. Bir seferde de imkansız yaw diyordu. Ama maaşallah mıknatıs çekmiş işte hihihihi
İnşallah bişey olmaz canım...nst ye sokmadı işte. inşallah bu akşam başıma bişey gelmez.
ozaman size büyük bi ev lazım :)
cocugun odasını en fazla 2 yaşından sonra ayırman gerekiyor.mecburen oturma odanı cocuk odası yapman gerekecek.
oturma odanda oturma grubu degilde 2 kanepe filan varsa kanepenin birini açarsın, üstüne hazır yatak alırsın bide yatak başlıgı.üstüne de şık bi örtüyle aynı bazalı yatak gibi olur
benim oturma odamda oturma grubum olmasaydı ben oglumada oda yapacaktım fakat böle bi şansım yok
mecburen odasını ayırdıgımda ablasıyla aynı odada kalacaklar.inş ilerde 4 odalı kendi evimiz olur
benimkini yazıyım sana
830 1 meyve
açık çay limonlu
1 yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir dil yada
domates salata biber maydonoz limonlu
3 dilim ekmek (tam buğday,çavdar)
2 ceviz yada 4-5 fındık 4-5 badem isteğe göre 4-5 tuzsuz zeytin
10:30 ARA 1 Galete 1 çay bardağı yoğurt
12:30 13:00 BOL salata limonlu yağsız
2 köfte kadar et tavuk balık veya 6-7 yemek kaşığı etsiz kurubaklagil
3 yemek kaşığı yoğurt yada ayran
2 dilim ekmek 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği
15:00 15:30 1 kibrit kutusu peynir 2 dilim ekmek 1 meyve
19:00 BOL salata 3-4 yemek kaşığı etsiz yemek 2 dilim ekmek yada 4 kaşık bulgur pilavı
2 köfte kadar et yada balık
21:00 1 meyve 1 çay bardağı yoğurt
şekerim düşmezse bana insülün vericez dedi umarım düşerde böyle bişeye gerek kalmaz
herşey yasak hamur işi meyva suları çikolata meyvayı bile abartmıcam mandilana büyüklüğünde olucak
slm canim ikizlerin iyi olmasina cokk sevindimm..sekerinde normale döner insallahhh dikkat et artik canim yedigine ictigine kendine bebislere iyi bakkk..
ay anam öldüümmm yorgunluktan:120: sabah 11de başladık sadece oturma odası ve yatak odasını boyayabildi eşim.daha yatak odasında badana yapıp duruyo ,kıyamıyorumda ...ama dedim ben kadını lafı dinlemedi..çok güveniyo ya kendine..bidaha tek başına işe kalkışmaz heralde..annemde geldi yardıma sağolsun biten yerleri sildi süpürdü bende yemek yaptım arada kalorifer peteklerini sildim ama sanki ben yaptım badanayı sırt ağrısından ölücem..kayınvaldemde sağolsun ikidebir arayıp oğlunu kayırdı kıyamıyorum napıyo diyo ,bukadarda olmaz.nasıl sinir oluyo eşim annesinin hareketlerine güvenmiyo bana bikere ve çocuğum olucak hala çocuk gibi davranıyo diyo..ya işmi yapcaz bu kadınlamı uğrascaz anlamadım.nefret ediyorum kendisinden...bütün gün taciz etti resmen..Allahım sabır versin bana..daha bunklar neki bi çocuğum olsun karışmadığı şey kalmıycak bende defedicem o olucak,yeter valla artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?