2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
nst ye sokmadı işte. inşallah bu akşam başıma bişey gelmez.
aa ben nst ye girdin sandım.
usg den de anlaşılır.sonucta dogum olması için cocugun dogum kanalına girip o pozisyonu almış olması lazım
aklına kötü şeyler getirme.inş bişi olmaz
belki bagırsaklarınla ilgili bi sorunun vardır.

Oglak erkegi olacak oglusum :)

Cok zeki oluyolrlar evet anlayislari kuvvetli ama inatlar anne inat cocuk inat babamiz yandi :)))

bizde kaldik oglakalarla benim 2 oglum oglak buda oglak olucak allah nasip ederse benim cocuklar esim hep diyorlar buda ayin 5 de dogarsa ikisinin dogum gününü ayni kutlariz diyorlar oglumun pek hosuna gidiyor..oglaklarin arasinda kaldik evet cokk inat benim 2 oglum 1.oglum kaan koc oda inattt.bu bakalim nasil olacak kiz olursa oglak kizi nasil olur bakalim..allahim hayirlisini versin...oglusunu saglikla alirsin insallahh kucagina canim benim..

yok zaten özele gidiyorum ,normalde dr umun özel muaynannesi vardı ,yine özelde yapıcaktım ,ama o istememişti cnm böyle bi şey ;dr umu değiştirdim oda bana sezeryan istiyorsan buun nedenini açıklamalısın ,korkuyorsan hastaneden psikiyatriden bununla ilgili bana bi yazı getir dedi ((
sezeryan olupta dru isteyen oldu mu

Oglak erkegi olacak oglusum :)

Cok zeki oluyolrlar evet anlayislari kuvvetli ama inatlar anne inat cocuk inat babamiz yandi :)))

bizde kaldik oglakalarla benim 2 oglum oglak buda oglak olucak allah nasip ederse benim cocuklar esim hep diyorlar buda ayin 5 de dogarsa ikisinin dogum gününü ayni kutlariz diyorlar oglumun pek hosuna gidiyor..oglaklarin arasinda kaldik evet cokk inat benim 2 oglum 1.oglum kaan koc oda inattt.bu bakalim nasil olacak kiz olursa oglak kizi nasil olur bakalim..allahim hayirlisini versin...oglusunu saglikla alirsin insallahh kucagina canim benim..

aa özelde istege baglı olur diye düşünmüştüm.cok ilginc rapor istemeleri,hiç duymadım

gamze1907 kullanıcısından alıntı
çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmuki şimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde

tontirik kullanıcısından alıntı

2 odalımı eviniz cnm.
diger oda oturma odasıysa mecburen yatak odasında yatırcan.orada yer yoksa ne yapmayı düşünüyon merak ettim :)
yada odandan konsol filan cıkartıp beşik için yer acacan.bambu alcam desen onunda 1 yaşına kadar kullanamazsın

Aynı dertten ben de muzdaribim yaw, bizim de 2 oda oturma odam odam büyük gerçi ama oraya koymam beşiği gardolap almayı düşünüyorum onu koyacağım oturma odasına, Karyolayı da yatak odasına koyacağım ama ya tuvalet aynamı koridora çıkarmam lazım ( o da bildiğin 1,30 cm boyunda konsol niye o kadar byük almışsam ) ya da yatakla t. aynası arasına karyolayı sıkıştırmam lazımm :)) Bayramdan sonra boya badana var baklaım gardolabın falan yertini değiştirebilirsem belki tuvalet aynasını çıkarmadan karyolayı koyabilirim. Çünkü eşimin hesabına göre o karyolanın odadan çıkmasına fırsat kalmayacak. Heheheh bu doğsun1-2 seneye kadar 2. yi yaparız belki de 3. yü bile düşünebiliriz diyo. :))) Hahaha adam kaç senedir çocuk hasretinden daha birinci doğmadan 3. yü düşünüyo. Bir de daha evlenmeden önce 1 çocuk diye diretirdi. Bu bir doğsunda ben görecem onu uykusuz gecelerde :)))

yaw ne var korkucak.ne kadınlar çatır çatır doguruyorr senmi doguramıcan
yokk ilaa sezeryan istiyorum diyorsan parana kıyıp özelde yapcan dogumunu ozaman:)

gidersin psikiyatriye söylersin,ne olacak ki
bebk senın vucut senın ..sonuçta çok korkanların sancısı bıle kaçıyormuş,bı arkadasım normal istemiş ama dev.hastanesinde 6kadınla bırlıkte sancı odasında bekleyınce onların bağırmalarından korkmuş sancısı kesilmiş mecbur sezeryan olmuş,
şunu da okudum,sezeryan dıye hazırlanmış biri hep,37de sancısı gelmiş doktora gıdınce hemen doğuma demişler, bu sezeryan demiş yok olmaz artık demiş...o zaman epidural olsun demiş,anestezi uzmanı gelmiş artık çok geç doğum başlamış yapılmaz demiş ve bebk pırt dıye çıkmış:)))
Allah kolaylık versın dıye dua etcez nasıl olursa olsun saglıklıca gelsinlerde

uwwwwwww işte yasa çıktı diye,özel hastanelere sanırım baskı oluyor ,yönlendirme yapıyorlar ,rapor istiyorlardır belkide bu ay 30 doğum ,20 si sezeryan neden ????bilemiyorum ,neyse gider alırız artık raporumuzu ((

selam kızlar.bugün 4d usg ye gırdım ama bi halta benzemıyordu hastanede sinir bastı sıyah beyaz verdiler resimleri.renkli kartuş bitmiş falan dedıler halbukı gecen haftada bı bayana aynı seyı söyledıler o kadar para verıyorsun sacma sapan bahaneler.neyse 1 haftada oglum 750 den 930 grama cıkmıs şaşırdım.artık hızla kilo alıcak sende alacaksın dedı içim açıldı:)görebıldıgım kadarıyla babasına benzettım:)en azından agız dudak şeklı.uyuyordu bı poz vermedı somurtmuş yatıyo öle:)sıramı beklerken dıger bebeklerı mıncıkladım cok tatlılardı ya boğum boğum tombik:)doğumun büyük ıhtımal 5 ocak dedı doktor 22 ocaktan baya erkene kaydı yani.ben yılbaşında doğuracagımı hıssedıyorum nedense:)
çekirdekkk geçmiş olsun korkma dogurmıcan daha var:)bende de enfeksıyon cıktı kasık agrısı yapıyor merak etme .boool bool su içmen lazım ki geçsin.ayaklarını da sıcak tut.ve donlarını da ütülenmen gerekıyor.bana öle dedı doktor.

slm canim herseyin yolunda olmasina cokk sevindim kilosuda iyi masallahhh..allahh hayirli dogumlar nasip etsin insallahh hepimize...

slm canim bebegini saglikla sihatle sagsaglim alirsin insallhh hepimiz aminn..

slm canim ikizlerin iyi olmasina cokk sevindimm..sekerinde normale döner insallahhh dikkat et artik canim yedigine ictigine kendine bebislere iyi bakkk..

allahim mutlulugunuzu daim etsin bozmasin insallhh cokk güzel seyler yapmissin mutluluk bir ömür boyu ailenle..

Oyy maaşallah kuzucuğa, ne güzel poz da verirmiş. Hehhe bizim inatçı ayrıntılı usg de sokmuş kafayı kasıklarımın arasına inat eti çıkarmadı kafayı oradan oraya dön buraya dön inadım inat totoşum iki kanat derdi bizimki :)))) Bakalım dr. kkontrolüne gidince iyi bir poz verir inşallah

cokk tatli cikmis masallahh nasilda poz vermis
saol canım şimdiden nekadar merak ediyoruz dimi.2 poz için 1 saat uğraştı doktor çok derin uyuyor başka poz yok annesi dedi:)ayakları hep havadaydı nerdeyse yüzüne yakın.rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de milletin bebeğinin peşini bırakayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…