2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Aynı şeyleri birebir yaşamışız arzucum.benimkide balayında sabah akşam aradı napıosunuz diye.ilk yıl gece 11-12de arardı napıosunuz nasılsınız...
gelip yardım edemez yaşlı 70 yaşında ama çenesinde iş bitmemiş,herşeye salça..evlenirken de annemle yapmıştık bütün temizliği.körkütük hasta olmuştk düğün üstü.vallahi eşimde anası gibi saçma bi insan olsa anasını tutsa çoktan boşardım kadın çekilicek gibi değil,kafayı yemiş oğlum diye..normal bi durum değil yani,mesela ben giderim eşim içeri girer o eşimin arkasından gider odaya beni beklemez gireyim içeri diye ,beni sevmiyo kadın yaa bide emekli ebe.çalışmış görmüş dersin.benim annem ilkokul mezunu ama okadar saygılıki evliliğimize haklıda olsam eşimi kollar.delirticek en sonunda beni yada bigün çok fena cingar çıkıcak yetti artık valla

insallahh sagsaglim aliriz hepimizz aminn...

baksana herkezin evinde ayni konuallahim gönlüne göre versin insallahh hepimizin..

Ayyy canım ya okurken ben sinirlendim valla. size yakın mı oturuyor? Bebiş doğduktan sonra zırt pırt gelmesin. Benim de kayınvaldem arada böyle karışacak gibi oluyor. Sağolsun eşim hemen cevap veriyor. Senin de eşin öyleymiş sanırım. Şanslıyız en azından eş konusunda.

kolay gelisin insallahh cabucak gönlüne göre biter düzenlersin..bosver stres yapma takma kafana takinca inan hicbirrsey düzelmiyor sen sinir oldugunla kaliyorsun..takmiycan tokadan baska birsey kafana bebisini düsün rahatla canim benim..ben sinir olunca öyle yapiyorum hic birsey düsünmüyorum.

ayyy, off ya. 2. doz tetonoz aşımı oldum bugün. 1. de bu kadar ağrım olmamıştı. Yapan hemşirenin eli mi el değildi anlamadım valla ya. Vurur vurmaz yandı. Sizde de 2. doz aşılarda böyle olan var mı?

yok cnm yakın değil Allahtan.yakın olsaymışız vay halimize çocuğu anca sevmeye gelir o.bakamam ben dedi zaten.ama karışmaya gelince karışır,eşim dünya iyisi bi insan beni ezdirmez,sakin bi insan eşim ailesine karşı oyüzden böyle yapıo zaten,ama bugün tersledi resmen bak işine hadi dedi kendini azarlatırmı insan ama saygısız benim kaynanam,sevmiyorum kendisi uyuz oluyorum resmen,tüylerim dikiliyo onu görünce
.birkere bile terslemedim onu ben eşim benim yanımda benim tarafımda diye ondan böyle yapıyo..

cnm bu hormonlarla karmakarışığım.zaten yoruluyo eşim biz bilmiyoruz sanki.
düşünmüypruz sanki oğlunu onun..annemin rahmi alındı 3 ay önce daha içlerim acıyo diyo kadın yardıma geldi düşün..kendisi kılını kıpırdatmaz bide salça olur herşeye,ne badanası dedi zaten duyunca,kendi yapıcak ya..kendisi resmen pis bi insan,zor yemek yerim evinde o derece.çamaşıra ve bulaşığa önem verir sadece ama ev temiz olmayınca gerisinin ne önemi var..eşim kendi der şükürler olsun tertemiz bi eşim var diye..evini birkez bile temizlmeye gitmedim haketmiyo çünkü..gelin benim adım zaten,yada aslı diye hitap eder,kızım dediği 4 senede belki 1 belki 2 geçmez yani.. ama ailemin yanında nasıl rol kesiyo sıcak davranıyo,annem herşeyi biliyo inanırmı sana:100:

Son düzenleme:

İns.kismette varsa 4.yude yapiverirsin :) almina dan bıktım ya ortaokuldan bu yana hiç dilimden düşürmedim kızım olursa almina koycam die ama söylemekten bıktım ya bakalım neye karar kılınacak en son :) sa.farki da bayağı varmış

Kızlar iyigeceler
dün geceden beri sanki adet olacakmışım gibi sancım vardı birde bebeğin hareketleri çok sertti karnımın bitarafı birden semsert oluyor şekil değiştiriyor karnım resmen şişiyor birden, bebekmi ondan bile emin olamadım. Neyse ben çok evham yaptım doktoru aradım oda sanmıyorum bişe olduğunu ama için rahat etsin gel bakalım dedi. kalktım gittim hemen baktı usg de normal iyi dedi bebeğin yerleşimi bir sıkıntı yok keyfine bak dedi. Sertleşme için bebeğin hareketleridir büyüyor dedi. çıktım geri geldim eve ama şu saat oldu hala karnım ağrıyor ve semsert oluo karnım ara ara,bide inanılmaz idrara sıkışıyorum,doktor keyfine bak dedi ama bakamıyorum evham yaptım oturdum ağlıyorum yoktur dimi bişe ters bi durum olsa zaten görürdü söylerdi (

ayyy, off ya. 2. doz tetonoz aşımı oldum bugün. 1. de bu kadar ağrım olmamıştı. Yapan hemşirenin eli mi el değildi anlamadım valla ya. Vurur vurmaz yandı. Sizde de 2. doz aşılarda böyle olan var mı?

ilkinde anlamadım hiç,2.sinde farklı bi ebe yaptı,üstüne 12 saatlik yol çektim ,tatilde ilk gün acısından zonk zonk attı,gece uyuyamamıştımm,yarın hafif zonklar,akşama geçer,panik yapma ben yaşadımmm,kadının elinden damara iğneyi batırışından dolayı farkediyor

Elleri kırılsın valla o hemşirelerin.Bazılarının hiç acıması yok, hiç... Sağol canımmmm benim.

Arkadaşlar Merhaba,
Bebek banyo bakım ürünlerini araştırıyorum şu ara. (bebek kremi, pişik önleyici krem, sabun,şampuan vs...)
En organik olanını tercih etmeye çalışıyorum.
Bilgisi olan var mıdır?

Canım genelde sebamed ve ürünleri çok öneriliyor. Fiyat olarakk piraz pahalı ama, çok iyimiş.

Tecrübeli annelerde sana yazarlar görünce..

ayyy sinir olurum ölelerine de he korkma canım ya herşey olucana varır artık eşin ne diyo annesine hak veren birimi

canım neden bukardar korkyosun bende sezeryan istyrum korkudan ama normal doğurmayı çok isterdim fakat düşüncesi bile ürkütyo beni görmiyim duymıyım diyrum bazende dayanırımyavrumu kucağıma vericekler o an unuturm belki de 10 dk yı bulmaz die teselli ediyrum ama yok anam çok tırsağım çokkk

canım bizim ev 3 oda bir salon ....otruma odamız da mutfakla bir bebek odası için boş oda var ama evimiz çok soğuk şuan oda yapmayı düşünmüyruz...yatak odama koymayı düşünyrum ama soğuk işte anca geceleri yanıma alabilirim petekler ısıtmıyo o yüzden ekstradan doğalgaz sobası alıcaz otruma odasına bebek için....bebeğin dolabını alıp koyucam yatak odama e okadar da geniş değil valla bambu al diyo annemde bende park yatak diyrum 1 sene sonra zaten odasını yapıcaz ama otrma odasında da park yatak nasıl olur bilmiyorum napıcamı şaşırmış durumdayım buna yoğunlaştım zaten nasıl beşik alıyım nereye koyayım bilmiyorum şuan karışığım

canım gardırobu oturduğunuz odayamı koyucaksın bende beşik ortrduğumuz odada nasıl duru die merak ediyorum kayınvalidemle annem yerini ayarladı ama bilmiyorum işte ..ben zaten salonda artık beyenmediğim konsolu atıcam artı yemek masasını artı ıvır zıvır gereksiz eşyaları :) bende anlamış değilim nie aldysam sıkıldım zaten hepsinden yenilemek lazım

biliyomusun bende eşime benzesin çok istyrum onu çok seviyrum çünkü ..anlamadım canım topiği kim bırakmış hamileler kafayı yemiş derken neyi kasdettin

yazdıklarını okurken sesli güldüm ne gülüyon dio eşim karşıdan delisin aslı sen ya sen ölme emiiiii
öleler canım ya aklıma bizim düğün öncesi ev temizliğinide annem ben ve kızkardeşim yapmıştık hava çok soğuktu camları falan sildik öldük ama soğuktan yorgunluktan çünkü daha eşya falan yoktu istediğimiz gibi yaptrdığımız için evi inşaat tan çıkmıştı ev ...kayınvalidemle aynı binadayız biz oda eltime otrmaya gitmişti döndüğünde akşam olmuştu bizde hala temizliğe devam ediyoduk...gelmiş şura şöle bura böle demzmi ay zaten annem yorulmuş moralim bozuk patladım valla ordan emretmek ne güzel oluyo dimi dedim annemde dürtyo sus diye ne susucam ya gelmiş ahkam kesiyo dedim biz burda geberdik yorgunluktan bari bi çay demleyeydin dedim derim valla benimki 70 yaşında falanda değil canım 52 yaşında ala ala bak sinirlendim şimdi bende yapmam temizliğini falan çünkü yapmadıklarını hiç unutmadım

gece gece kulaklarını çınlattım sevgili kayınvalidecim özür dilerim ama napıyımm

cnm ben bübchen alıcam.chicco'da iyi diyolar sebamed'ede.ama ben bübchende karar kıldım çok araştırdım çünkü ,karar senin cnm..

hehehehonların kulakları patlasın ne çınlaması. eziyet ediyo ama bana resmen,hakaret ediyo,sanki bi o bitaraflarından çıkarmış bi onun çocuğu var.beni leylekler bırakmış anneme.bedava bulmuş annem beni.tövbe yarabbim.valla ben muattap olmuyorum ama az kaldı patlıycam.ya demiyoki b u gelin bakıcak bana oğlum işe gidcek akşamdan akşama görücem,kahrımı bu kız çekicek demiyo.biliyo aslında ama muzgurluğuna yapıyo..valla susuyosam eşimin hatrına,evlatları bile bunalmış onlardan ben napiim yaa .loğusalığımda anlaşılan ben krizler geçiricem ,sanırım ozman patlarım ya görüşmiycem o olucak.zaten kadın onun için uğraşıyo gibi,ben bişey yapmadıkça sustukça kudurdu ama arı kovanına çomağı sokup sokup duruyo ,sokucam az kaldı rabbim bana bu hareketleri yaptırmasın bende kayınvalde olucam,böyle saçmalatmasın rabbim insanı,çlok saçma hareketleri var benim kayınvaldemin,tanışanlar şak diye anlıyo zaten çatlak olduğunu

cok Tesekkür ederim canim=) simdilik buraliyim evden iki üc mobilya parcasi getirttirecegim yakinda odaya=)

gecmis olsun canim. sertlesme bende 2 haftadan beri var. o yuzden geldim zaten hastaneye meger sanciymis...önemli olan iki 3 dakikada bir olmamasi. yoksa arada bir sertlesiyorsa sorun yok bence.

hayirli sabahlar bu arada tatli anneciklere=)

kızlarr günaydın Allaha nasip ederde cumartesigünü kontrolde herşey yolunda giderse pazar günü bebeğimizin odasını alıcaz :))
ıkea dan hansvik serisi bu iki ürünü alıcaz ama yanına şifonyer yada komidin almalımıyım ???
Eki Görüntüle 523725 Eki Görüntüle 523726

Şimdiden hayırlı olsun diyim canım bence kkomidin de almalısın çekmece çok lazım oluyor çünkü bu arada fiyatı ne kadarmış aldıklarının merak ettim ben de oda alıcam ama maskodan beğendim mdf olanlardan kafam çok karışık da

Canım hoşmuş bence ama almışken şifonyeri de al istersen.Ama yer sıkıntısı varsa kalsın tabiki.Fiyatları ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…