arayıp duracağına gelip yardım etseymiş ya:)aman şu telefon bedava yok sınırsız olayı çıktı günde kaç kaez arayacaklarını şaşırıyorlar.bizde evlendıgımız ılk yıl gecenın 11 -12sınde arardı sinir olurdum sonrada bebek yapın derdi ee sen o saatte tam şeyin ortasında ararsan insanda mod mu kalır bebek mi olur:)balayında da ikide bir arardı napıyonuz dıye.bigün sevişiyooooz izin verirsen diyesim gelmişti:)
güzel canım diyetin benimkine benziyor .tatlı yok bundan sonra katlanıcaz artık:)
inşallah gerek kalmaz canım.stres yapmamaya çalış oda şeker yükseltebiliyormuş.pozitif düşünelim öyle olsun
sağol canım .evet çok dikkat edicem yediklerime inşallah normale döner. şu bebişleri bi kucağımıza alabilsek tüm sıkıntıları unutucaz
bizde de konu o, ben eşime çok benzesin istiyorum ama bu mümkün olmayacak gibi Hani derler ya en çok kime bakarsan bebeğin ona benzer diye ben kocanın yüzünü görmüyom doğru düzgün gece 10 lara 11 lere kadar mesaide geliyor uyuyor uyanıyor işe gidiyor :))) Hahaha eğer hurafeler doğru çıkarsa 17.3 " suratlı bir oğlum olacak herhalde Alnında KAdınlar kulübü yazan hahahaha
ay anam öldüümmm yorgunluktan:120: sabah 11de başladık sadece oturma odası ve yatak odasını boyayabildi eşim.daha yatak odasında badana yapıp duruyo ,kıyamıyorumda ...ama dedim ben kadını lafı dinlemedi..çok güveniyo ya kendine..bidaha tek başına işe kalkışmaz heralde..annemde geldi yardıma sağolsun biten yerleri sildi süpürdü bende yemek yaptım arada kalorifer peteklerini sildim ama sanki ben yaptım badanayı sırt ağrısından ölücem..kayınvaldemde sağolsun ikidebir arayıp oğlunu kayırdı kıyamıyorum napıyo diyo ,bukadarda olmaz.nasıl sinir oluyo eşim annesinin hareketlerine güvenmiyo bana bikere ve çocuğum olucak hala çocuk gibi davranıyo diyo..ya işmi yapcaz bu kadınlamı uğrascaz anlamadım.nefret ediyorum kendisinden...bütün gün taciz etti resmen..Allahım sabır versin bana..daha bunklar neki bi çocuğum olsun karışmadığı şey kalmıycak bende defedicem o olucak,yeter valla artık
ay anam öldüümmm yorgunluktan:120: sabah 11de başladık sadece oturma odası ve yatak odasını boyayabildi eşim.daha yatak odasında badana yapıp duruyo ,kıyamıyorumda ...ama dedim ben kadını lafı dinlemedi..çok güveniyo ya kendine..bidaha tek başına işe kalkışmaz heralde..annemde geldi yardıma sağolsun biten yerleri sildi süpürdü bende yemek yaptım arada kalorifer peteklerini sildim ama sanki ben yaptım badanayı sırt ağrısından ölücem..kayınvaldemde sağolsun ikidebir arayıp oğlunu kayırdı kıyamıyorum napıyo diyo ,bukadarda olmaz.nasıl sinir oluyo eşim annesinin hareketlerine güvenmiyo bana bikere ve çocuğum olucak hala çocuk gibi davranıyo diyo..ya işmi yapcaz bu kadınlamı uğrascaz anlamadım.nefret ediyorum kendisinden...bütün gün taciz etti resmen..Allahım sabır versin bana..daha bunklar neki bi çocuğum olsun karışmadığı şey kalmıycak bende defedicem o olucak,yeter valla artık
yok cnm yakın değil Allahtan.yakın olsaymışız vay halimizeAyyy canım ya okurken ben sinirlendim valla.size yakın mı oturuyor? Bebiş doğduktan sonra zırt pırt gelmesin. Benim de kayınvaldem arada böyle karışacak gibi oluyor. Sağolsun eşim hemen cevap veriyor. Senin de eşin öyleymiş sanırım. Şanslıyız en azından eş konusunda.
kolay gelisin insallahh cabucak gönlüne göre biter düzenlersin..bosver stres yapma takma kafana takinca inan hicbirrsey düzelmiyor sen sinir oldugunla kaliyorsun..takmiycan tokadan baska birsey kafanabebisini düsün rahatla canim benim..ben sinir olunca öyle yapiyorum hic birsey düsünmüyorum.
Sagol canim :)
biz burda 2yi yaptik 6 saat onden gidiyoruz. keske bu kadar fark olmasaydi telefon etmek icn hep saatin uygun olmasini bekliyorum
ins icinize sinen bir isim bulursunuz. benim kiz sandigimda dusundugum birkac isim vardi ipek , aylin, gokce gibi
tabi bu isimler cok kullanilyor sen farkli birsey ariyorsan mesela almila guzel. oda eski turk isimlerindenmis. ben kizimda
koymayi dusundum ama esim istemedi. zaten ben isim konusunda ikimizinde istedigi olmasina dikkat ettim.
ogluma ruzgar dusunmustum mesela ben hala aklimda:) esim begenmedi Mete Kagan a karar kildik.
belki bir oglus daha olursa ona koyarim. :) ama bayiliyorum o isme cok karizmatik geliyor bana.
ayyy, off ya. 2. doz tetonoz aşımı oldum bugün. 1. de bu kadar ağrım olmamıştı. Yapan hemşirenin eli mi el değildi anlamadım valla ya.Vurur vurmaz yandı. Sizde de 2. doz aşılarda böyle olan var mı?
ilkinde anlamadım hiç,2.sinde farklı bi ebe yaptı,üstüne 12 saatlik yol çektim ,tatilde ilk gün acısından zonk zonk attı,gece uyuyamamıştımm,yarın hafif zonklar,akşama geçer,panik yapmaben yaşadımmm,kadının elinden damara iğneyi batırışından dolayı farkediyor
Arkadaşlar Merhaba,
Bebek banyo bakım ürünlerini araştırıyorum şu ara. (bebek kremi, pişik önleyici krem, sabun,şampuan vs...)
En organik olanını tercih etmeye çalışıyorum.
Bilgisi olan var mıdır?
canım maydanozlukdan ziyade hatta tam tersi pek öyle birşeyden anlamıyor.benmde annem tam tersi elindne çok hamile geçti hani herseyin yolunu yordamını bilir.bu kenara çekilecek beni karıştırmıyorlar gibisnden eşimde yanlış anlayacak falan.çünkü daha önce başıma geldi.bu sefer annem kendini kötü hissedecek böle şeyler çok tripli bir kadın suratını asar herseye çok laf sokar şakaymış güya
dün dr gittim(yeni )sezeryan olmak istiyorum dedim ,benden rapor istedi,bana normal yapamazmısın diyor bana ;bana ,bana yani....aklımdan bile geçirmemiştim ,şokkkkk ve yusuf yusuf;dedim...
hastane prosedürü gereği rapor koyucakmış dosyama ;nerden alıcam dedim hastanenin psikiyatri bölümünden alıcakmışım ,birde git onlara dert anlat ,yasa çıktıya belkide ondan ,aslında yasada korkuyorum demek bile sezeryan sebebi ,ama hastaneleri herhalde devlet normal d.teşvik ettiği için ....bununla lgili bilgisi olan ..
birde beni göçmen sandı göçmenler normal doğum için çok müsait olurlar diyorrrr...165 boy var bende duyanda boşnak kızı sanırrrr
2 odalımı eviniz cnm.
diger oda oturma odasıysa mecburen yatak odasında yatırcan.orada yer yoksa ne yapmayı düşünüyon merak ettim :)
yada odandan konsol filan cıkartıp beşik için yer acacan.bambu alcam desen onunda 1 yaşına kadar kullanamazsın
gamze1907 kullanıcısından alıntı
çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmuki şimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde
tontirik kullanıcısından alıntı
Aynı dertten ben de muzdaribim yaw, bizim de 2 oda oturma odam odam büyük gerçi ama oraya koymam beşiği gardolap almayı düşünüyorum onu koyacağım oturma odasına, Karyolayı da yatak odasına koyacağım ama ya tuvalet aynamı koridora çıkarmam lazım ( o da bildiğin 1,30 cm boyunda konsol niye o kadar byük almışsam ) ya da yatakla t. aynası arasına karyolayı sıkıştırmam lazımm :)) Bayramdan sonra boya badana var baklaım gardolabın falan yertini değiştirebilirsem belki tuvalet aynasını çıkarmadan karyolayı koyabilirim. Çünkü eşimin hesabına göre o karyolanın odadan çıkmasına fırsat kalmayacak. Heheheh bu doğsun1-2 seneye kadar 2. yi yaparız belki de 3. yü bile düşünebiliriz diyo. :))) Hahaha adam kaç senedir çocuk hasretinden daha birinci doğmadan 3. yü düşünüyo. Bir de daha evlenmeden önce 1 çocuk diye diretirdi. Bu bir doğsunda ben görecem onu uykusuz gecelerde :)))
ya birde az önce başka bi topiği okudum ;normal topik,ama çok şükür yarabbi ,şaştım kaldım,topiği bırakıp başka topiklere gidenlere ''Anca beraber kanca beraber,öyle şey olmaz,daha neler neler''çok şükür bu topikte herkezin aklı başında yoksa hamilelerin kafayı yemiş hali pek bi komik olurduuuuuuu :))
cnm ben bübchen alıcam.chicco'da iyi diyolar sebamed'ede.ama ben bübchende karar kıldım çok araştırdım çünkü ,karar senin cnm..Arkadaşlar Merhaba,
Bebek banyo bakım ürünlerini araştırıyorum şu ara. (bebek kremi, pişik önleyici krem, sabun,şampuan vs...)
En organik olanını tercih etmeye çalışıyorum.
Bilgisi olan var mıdır?
ayyy sinir olurum ölelerine de he korkma canım ya herşey olucana varır artık eşin ne diyo annesine hak veren birimi
canım neden bukardar korkyosun bende sezeryan istyrum korkudan ama normal doğurmayı çok isterdim fakat düşüncesi bile ürkütyo beni görmiyim duymıyım diyrum bazende dayanırımyavrumu kucağıma vericekler o an unuturm belki de 10 dk yı bulmaz die teselli ediyrum ama yok anam çok tırsağım çokkk
canım bizim ev 3 oda bir salon ....otruma odamız da mutfakla bir bebek odası için boş oda var ama evimiz çok soğuk şuan oda yapmayı düşünmüyruz...yatak odama koymayı düşünyrum ama soğuk işte anca geceleri yanıma alabilirim petekler ısıtmıyo o yüzden ekstradan doğalgaz sobası alıcaz otruma odasına bebek için....bebeğin dolabını alıp koyucam yatak odama e okadar da geniş değil valla bambu al diyo annemde bende park yatak diyrum 1 sene sonra zaten odasını yapıcaz ama otrma odasında da park yatak nasıl olur bilmiyorum napıcamı şaşırmış durumdayım buna yoğunlaştım zaten nasıl beşik alıyım nereye koyayım bilmiyorum şuan karışığım
canım gardırobu oturduğunuz odayamı koyucaksın bende beşik ortrduğumuz odada nasıl duru die merak ediyorum kayınvalidemle annem yerini ayarladı ama bilmiyorum işte ..ben zaten salonda artık beyenmediğim konsolu atıcam artı yemek masasını artı ıvır zıvır gereksiz eşyaları :) bende anlamış değilim nie aldysam sıkıldım zaten hepsinden yenilemek lazım
biliyomusun bende eşime benzesin çok istyrum onu çok seviyrum çünkü ..anlamadım canım topiği kim bırakmış hamileler kafayı yemiş derken neyi kasdettin
yazdıklarını okurken sesli güldüm ne gülüyon dio eşim karşıdan delisin aslı sen ya sen ölme emiiiii
öleler canım ya aklıma bizim düğün öncesi ev temizliğinide annem ben ve kızkardeşim yapmıştık hava çok soğuktu camları falan sildik öldük ama soğuktan yorgunluktan çünkü daha eşya falan yoktu istediğimiz gibi yaptrdığımız için evi inşaat tan çıkmıştı ev ...kayınvalidemle aynı binadayız biz oda eltime otrmaya gitmişti döndüğünde akşam olmuştu bizde hala temizliğe devam ediyoduk...gelmiş şura şöle bura böle demzmi ay zaten annem yorulmuş moralim bozuk patladım valla ordan emretmek ne güzel oluyo dimi dedim annemde dürtyo sus diye ne susucam ya gelmiş ahkam kesiyo dedim biz burda geberdik yorgunluktan bari bi çay demleyeydin dedim derim vallabenimki 70 yaşında falanda değil canım 52 yaşında ala ala bak sinirlendim şimdi bende yapmam temizliğini falan çünkü yapmadıklarını hiç unutmadım
gece gece kulaklarını çınlattım sevgili kayınvalidecim özür dilerim ama napıyımm
slm canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim gözlerindeki sevinc kivilcimlari yüzünden gülücükler eksik olmasin ailenle ömür boyu güzel seneler insallahhh nice senelere iiyki dogdun..insallahh en kisa zamanda eve cikarsan hersey bebis icin artik kendine cokkk dikkat et bebisede..nice yillara
Kızlar iyigeceler
dün geceden beri sanki adet olacakmışım gibi sancım vardı birde bebeğin hareketleri çok sertti karnımın bitarafı birden semsert oluyor şekil değiştiriyor karnım resmen şişiyor birden, bebekmi ondan bile emin olamadım. Neyse ben çok evham yaptım doktoru aradım oda sanmıyorum bişe olduğunu ama için rahat etsin gel bakalım dedi. kalktım gittim hemen baktı usg de normal iyi dedi bebeğin yerleşimi bir sıkıntı yok keyfine bak dedi. Sertleşme için bebeğin hareketleridir büyüyor dedi. çıktım geri geldim eve ama şu saat oldu hala karnım ağrıyor ve semsert oluo karnım ara ara,bide inanılmaz idrara sıkışıyorum,doktor keyfine bak dedi ama bakamıyorum evham yaptım oturdum ağlıyorum yoktur dimi bişe ters bi durum olsa zaten görürdü söylerdi(
Şimdiden hayırlı olsun diyim canımkızlarr günaydın Allaha nasip ederde cumartesigünü kontrolde herşey yolunda giderse pazar günü bebeğimizin odasını alıcaz :))
ıkea dan hansvik serisi bu iki ürünü alıcaz ama yanına şifonyer yada komidin almalımıyım ???
Eki Görüntüle 523725 Eki Görüntüle 523726
kızlarr günaydın Allaha nasip ederde cumartesigünü kontrolde herşey yolunda giderse pazar günü bebeğimizin odasını alıcaz :))
ıkea dan hansvik serisi bu iki ürünü alıcaz ama yanına şifonyer yada komidin almalımıyım ???
Eki Görüntüle 523725 Eki Görüntüle 523726
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?