slm canim insallahhh en kisa zamanda iiy olusun canim benim kendine iiy bak daularim seninle...evet cokk zor allahh kimseye yasatmasin..aminn..Kızlar herkeslere merhaba...
Çok okuyamadım geçmişi, dün geceden bugüne yine bayağı bir sayfa olmuş. Valla forumda bizim kadar konuşan anneler grubu yok, maşallah
Ben erken doğum olayımdan 10 gündür yatıyorum ve ilaç kullanıyorum biliyorsunuz. Bugün doktor kontrolümüz var. Allah kimseyi yatırmasın. Ne zor evde yatmak. Bazen düşünüyorum evde başka bir çocuğum olsaydı nasıl yatardım diye, gerçekten çok zor..
Ben de doktora gidicem diye giyindim, süslendim. Çok özledım dışarıya çıkmayı. İnşallah yatma olayım biter de, güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı esirgemeyin benden...
eveetttt çok güzeller.rengarenk böyle paşa yatağı gibiler bende onlardan alacağım.geçen beğendm alacaktım ama bekliyim dedim daha şekilleri çıkar :)
bende ctesi gıtcem şeker yüklemesineherkese merhaba..kızlar haftasonu seker yuklemem esnasında meger dr tam kan ve idarar da ismeis ama ben verememistim. yarın vericem de tam idrarla tam kan da aclık tokluk farkediyo mu? laboratuvarı aradım gerek ac olmaya gerek yok dedi ama
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)
merhaba kızlaaarrr
aayyy belki aylar oldu yazamadım
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım tabi en son 1200 lerde falan kalmıştım
isim konuşulmuş heralde en son bizde kızımız için iki isim ela beril düşünüyoruz
ama hala içime sinmedi sizce nasıl bana fikir verin noolluuurr
sabah kızımın yaptıgını paylaşmak istiyorum :)
geceleri geenelde şort ve askılı badyle yatıyorum bi kac haftadır.bide üstümüde örtmüyorum
gece baya yagmur yagmıştı burda, hava serindi sabah
neyse sabah kızım gelmiş üstümü örtüyor.kızım üşümüyorum örtme üstümü dedim.
tamam dedi bu kezde karnımı örttü sadece.sen üşümüyor olabilirisn ama kardeşim üşümüştür hava serin dedi yaaa
o kadar duygulandım ki.cok seviyor kardeşini.ilaclarımı bile kendi getiriyor.
kendisi bişi yerken hemen banada veriyor annecim buda kardeşimin diye.cok güzel şeyler bunlar.
inş dogdugu zamanda aynı özveriyi gösterir :)) cünkü abimin ogluna etmedigini bırakmıyordu kıskanıyordu cadı.
niye canım kayınvaliden çokmu maydonoz herşeye kıyamam ya kayınvalide korkusu sarmışcanım doğum korkusu değil benmki ya kaynana kompleksi korkusu :) tabi doğum korkusuda sarmaya basladı artık.hep güzel düşünüyorum.normal doğum yapmışım bebeğimi koymuşlar kucağıma herkes yanımda falan heyecanlanıyorum ama zaman zamanda kötü şeylerde geliyor aklıma.zaman azaldıkça
dogum bulgusu olsa nst de sancı cıkardı
çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmukişimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde
niye canım kayınvaliden çokmu maydonoz herşeye kıyamam ya kayınvalide korkusu sarmış
merhaba kızlaaarrr
aayyy belki aylar oldu yazamadım
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamadım tabi en son 1200 lerde falan kalmıştım
isim konuşulmuş heralde en son bizde kızımız için iki isim ela beril düşünüyoruz
ama hala içime sinmedi sizce nasıl bana fikir verin noolluuurr
slm canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim gözlerindeki sevinc kivilcimlari yüzünden gülücükler eksik olmasin ailenle ömür boyu güzel seneler insallahhh nice senelere iiyki dogdun..insallahh en kisa zamanda eve cikarsan hersey bebis icin artik kendine cokkk dikkat et bebisede..nice yillaraHayirli günler arkadaslar. Bugun hastanedeki 12. Günüm. Yatmaya devam ediyorum bu gidisle cok uzun bir süre buradayim sanirim. Dün dogumgünümdü. Sagolsunlar doktorlar visiteye geldiklerinde dg sarkisiyla kutladilar. Cok düsünceliler hediye olarak serumgirisini yenilediler=) ailem arkadaslarim hep yanimdaydi cok farkli bir dg oldu benim icin. Ilerde kimbilir nasil anacagiz bugünlerimizi. Dogum bölümümde yattigim icin gece bebislerin aglama sesleriyle uyaniyorum, bir de hamilelikte sesssizlihin tadini cikarmaya bak derler=) hele gecenlerde kadinin biri sancilanmaya baslayinca bir bagirdi. O sirafa bekar arkadaslarim odaya girdi yüzleri bembeyaz kirec gibi olmus korkudan=) sanirim evlilige bir adim daha uzaklastilar=D
maç varsa ağzımı bıle açmam..nıye miSlm kızlar ya ben benimkine sinir oldum,ne guzel cocuk uyudu yatsıyı da kıldım geçtim seksenleri izlemeye sami abinin anası hacca gidene dek izledim,sevgili kocamın macı başlamış kanal değiştirdi oturduk gs macını izliyoruz gicik oldum ya her salı mac var.bende topige bakım bı dedim nasılsiniz gecmise henüz bakmadım ama ben bugün bı olaya şahit oldum;bebek oynarken göbeğimde hareket etti :)yani dışardan da belli oluo bu yağ kaplı göbekten görünüo hissetmeyen arkadaşların dikkatini çeker die düşündüm yazim dedim.bu kız cok hareketli ya hiç durmuo pitir pitir oynuyor genelde de solda..biz isme karar verdik demiştim ama duyanlar pek beğenmedi icime kurt düşürdüler anca,sizinde fikrinizi almak istiyorum karar verdigimiz isim mihrümah Sultan ama pek beğeneni olmadı 2.dusundugum isim ki esim de bunu sevmio neslişah sizce hangisi ?
cadı seniiiiiiyi yapmışın.kaynana kayınvaldeyi sallayın tatlım büyükler bizi bizde onları anlamıyoruz,anlaşamıyoruz malesef kuşak farkı...
ya babasının adını geç bu adamlar doğru düzgün isim bulamıyoda heeya benimki ilk ARKIN dedi yaaa.dedim çocukla cüneyt arkın diye dalga geçerler saçmalama
ayyy cnm kankamın oğluşunun adıda rüzgar.hınzırı nasıl seviyorum.çete gibi çocukheheheh.adı gibi rüzgar yani
ay benimkide oyle çete mi olur ki:)
vala osman koymayın benım osman dıye bi öğrencim var akşama kadar osmaaannnnn demekten bır hal oluyorum ama Allah yüzüme baktı babsının tayını çıktı cuma ya kadar gidiyor... çok zekı ama dağınık,saygısız, yaramaz,ders dinemez,sırada oturmaz... o dizidekı osmanla alakası yok:)
tatlım emzirme yastığını kullanan arkadaslarım var.çok memnun kalmışlar sırt ve kol ağrısı yapmıyomuş öle diyolar banada hediye gelicek bi arkadasımdan.umarım memnun kalırız
bende 6 kilo almışım ama doktor ideal kilo alımın dedi.ama daha fazla alırım bu aydan sonra doymuyorum ben ya.bu tüplü kan ilacını içene kadar böyle birsey yoktu.
Kızlar kasıklarımda karnımda ağrı vardı ya, doktora gittim geldim, doğum bulgusu olabilir NST'ye alalım seni dedi, yemin ederim kan ter içinde kaldım,ömrümden ömür gitti.
Sonra ultrasonda baktı, doğum bulgusu yok, idrar tahlili yapalım dedi.
Çok az enfeksiyon çıktı ama antibiyotik vermedi. bol bol portakal suyu içeceksin dedi.
Azıcık enfeksiyonla bu kadar ağrı olur mu onu da bilmiyorum ya. kafam karıştı.
Ağrı şiddetlenirse cepten ulaş bana dedi.
2 odalımı eviniz cnm.çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmukişimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde
slm canim bebisin iyi olmasina cok sevindim kilosuda iyi masallahhKIZLAR DOKTORA gittim...
yavrum biraz daha yukarıda. ama hala aşağıdaymış. ilaca yatmaya devam. ama arada kocacığımla bir kahvaltıya, bir yemeğe kendımı yormadan gidebilirmişim.ama yurume yasak, sadece arabayla gidebilirim. ilacımı 3ten, 2ye düşürdü.
paşam boyu, posu kılosu yerınde.780 gr olmuş. allahıma şükürler olsun. suyumda çok iyimiş, benden haberler bunlar..
bir de ayşecim yoğun bakım ünitesini sordum. doktorum açık açık 34. haftadan önce doğarsa şu şu hastaneye git hemen dedi. benim hastanenın yoğun bakım ünitesi aralıkta tamamlanıyormuş.
yetişkin yoğun bakımına da Allah ıhtıyac hıssettırmesın dedi. o zaten en kötü durum budur dedi. yani şu an alternatif bir hastanem var erken doğum için. sadece bir kere git muayene ol ki kaydınız olsun dedi. doktorumun yonlendırmesı bu sekılde. allah yarabbım acıl durumlar göstermesin inşallah...
ağlamak istiyorum ya ;sezeryan düşünüpte ,dr undan bununla ilgili bi sebep gösteren oldu muuuu uuuuuuuuuuuuuuuu
bu renklerde hiç belli olmuyor ya annem babam sülalede hep renkli göz var hele babamın kardeşleri filan masmavi anenmin tarafı yemyeşil dolanıyorlar torunlar yani ben kuzenler kara kara :)) eşiminde ailesi kapkara eşimde kadeşleride kara gözlü ama yiğenleri yani abisinin çocukları masmavi :)) bizimki nasıl çıkacak acaba
Eşim de ikimiz babasının adı ve yanında bir isim olursa seve seve kabul ediyor ama ben tek isimli olsunlar çok uzun olmasın ilerde sınavlarda felan sorun oluyor dediğim zamanda sen bilirsin diyor ne koymak istiyorsan o olsun diyor ama...Yiğit ve Yağız nasıl sizce kızlar?Ya da çınar-çağan...Veya Çağan-Kaan... Benimde kafam karışık işte böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?