2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

eveetttt çok güzeller.rengarenk böyle paşa yatağı gibiler bende onlardan alacağım.geçen beğendm alacaktım ama bekliyim dedim daha şekilleri çıkar :)

slm canim insallahhh en kisa zamanda iiy olusun canim benim kendine iiy bak daularim seninle...evet cokk zor allahh kimseye yasatmasin..aminn..

bende ctesi gıtcem şeker yüklemesine
doktora sorduum aç mı tok mu diye
farketmez ama gelmeden aşırı yemek yeyip gelme son saatlerde yemek yeme yeter dedi

yiğit i beğendim

ela ve ece ismini çok severim ben

ayy vala okurken gözlerim doldu, ne kadar güzel, ne mutlu sana

çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmuki şimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde

niye canım kayınvaliden çokmu maydonoz herşeye kıyamam ya kayınvalide korkusu sarmış

canım maydanozlukdan ziyade hatta tam tersi pek öyle birşeyden anlamıyor.benmde annem tam tersi elindne çok hamile geçti hani herseyin yolunu yordamını bilir.bu kenara çekilecek beni karıştırmıyorlar gibisnden eşimde yanlış anlayacak falan.çünkü daha önce başıma geldi.bu sefer annem kendini kötü hissedecek böle şeyler çok tripli bir kadın suratını asar herseye çok laf sokar şakaymış güya

dün dr gittim(yeni )sezeryan olmak istiyorum dedim ,benden rapor istedi,bana normal yapamazmısın diyor bana ;bana ,bana yani....aklımdan bile geçirmemiştim ,şokkkkk ve yusuf yusuf;dedim...
hastane prosedürü gereği rapor koyucakmış dosyama ;nerden alıcam dedim hastanenin psikiyatri bölümünden alıcakmışım ,birde git onlara dert anlat ,yasa çıktıya belkide ondan ,aslında yasada korkuyorum demek bile sezeryan sebebi ,ama hastaneleri herhalde devlet normal d.teşvik ettiği için ....bununla lgili bilgisi olan ..
birde beni göçmen sandı göçmenler normal doğum için çok müsait olurlar diyorrrr...165 boy var bende duyanda boşnak kızı sanırrrr

Son düzenleme:

ele beril çok güzel olmul bence benim yeğenimin adı da ela mine :) çok hoş oluyor.kayınvalidesi vefat ettiği için onun ismine uygun olsun dediler ablamda ela ismini sitiyordu mineyide emineye uydurdular.

slm canim dogum gününü en icten dileklerimle kutlarim gözlerindeki sevinc kivilcimlari yüzünden gülücükler eksik olmasin ailenle ömür boyu güzel seneler insallahhh nice senelere iiyki dogdun..insallahh en kisa zamanda eve cikarsan hersey bebis icin artik kendine cokkk dikkat et bebisede..nice yillara

bugun jokerden göğüs kalkanı aldım ,normak fiyatları 30 tl ve üstü sanırım ;ben 22.50 ye aldım aventin bilginiz olsun

maç varsa ağzımı bıle açmam..nıye mi
nasılsa izleyecek en azından tartışma çıkmaz
allahtan pc var maç varsa pcde takılıyorum banyo yapacksam o saate denk gtitriyorum zaten 10da da yatıyorum:)oyle geçiyo vakit

bende 6 kilo almışım ama doktor ideal kilo alımın dedi.ama daha fazla alırım bu aydan sonra doymuyorum ben ya.bu tüplü kan ilacını içene kadar böyle birsey yoktu.

bende 6kılo aldım ebe arkadasım var dun aksam dıyorum 6kılo diye, ekemeğimi kestın hiç mi yemiyorsun diyoo
yoo dedim normal hayata devam,ekstra süt içiyorum ömrümde ılk kes her gun ufak paket.aksamda meyve...meyveyıde pek yemezdim

nts nasıl bişi, nasıl bır makıneye bağlıyorlar benım ılk bebğim, adından başka bişi bılmıuom

çok güzelde benim böle koyucak yerim yok ya oturma odasında da böle olurmuki şimdilik oda yapmıcaz biz 1 yaşına geldiğinde
2 odalımı eviniz cnm.
diger oda oturma odasıysa mecburen yatak odasında yatırcan.orada yer yoksa ne yapmayı düşünüyon merak ettim :)
yada odandan konsol filan cıkartıp beşik için yer acacan.bambu alcam desen onunda 1 yaşına kadar kullanamazsın

ben bunu avm de gordüm, 260dediler aynı marka ayıcığından tanıdım:)
yatağı dahıldi içine
ust kısmı çok kırışıktı mağazada, paketten çıkıo ondan dediler ama naylon sonuçta evde ütüleyecek değiliz ki...tüllü olanlarıda var eğer boyle cibinlikli istiyorsanız, benim annem ikeadan cibinlik aldı ilk hediye olarak

slm canim bebisin iyi olmasina cok sevindim kilosuda iyi masallahhsuyununda iyi olmasina cok sevindim kedine iyi bak dikkat et tekrar gecmis olsun..

ağlamak istiyorum ya ;sezeryan düşünüpte ,dr undan bununla ilgili bi sebep gösteren oldu muuuu uuuuuuuuuuuuuuuu

yaw ne var korkucak.ne kadınlar çatır çatır doguruyorr senmi doguramıcan
yokk ilaa sezeryan istiyorum diyorsan parana kıyıp özelde yapcan dogumunu ozaman:)

Hehe bizim sülalaede çok var mavi - yeşil göz, kayınpederimin çok güzel mavidir. Bizim çocukta mavi göz olma olasılığı var eşim de niyeyse sevmiyor diyom inadına maviş olcak bizimki. Ama olursa da k.pederimin renginde olsunn

bİzim oğluşun isminde de Yağız la Yiğit arasında kalmıştık. Zaten erkek olursa ikisinden biri olacaktı, Yiğit ağır bastı :)))) İsimleriyle yaşasınlar bıdıklarımızz :)))

Hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum. Ayaklar gerçkten çok önemli, ben idrar yolları iltihabı ve böbrek iltihabı geçirmiş bir zat olaraktan üşütmenin nelere yol açtığını maalesef acı olarak öğrendim. ( Aslında çok da dikkat ederim kendime ama sakınan göze çöp batar misali ) Ayakları üşütmek, banyodan sonra bornozla uzun süre kalmak, terli olarak uzun süre kalmak sonradan acısını çıkarıyor vallahi insandan

Yaaa bu arada Bepanthol ün reklamını gördüm şimdi çok tatlı yaaa

Bepanthol Pişik Merhemi TV Reklamı - YouTube

yok zaten özele gidiyorum ,normalde dr umun özel muaynannesi vardı ,yine özelde yapıcaktım ,ama o istememişti cnm böyle bi şey ;dr umu değiştirdim oda bana sezeryan istiyorsan buun nedenini açıklamalısın ,korkuyorsan hastaneden psikiyatriden bununla ilgili bana bi yazı getir dedi ((
sezeryan olupta dru isteyen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…