2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
biz geldikkk

şeker sonuçlarıma normal dediler

ayrıntılı ultrosona girdim tekrar geçenkinde bulunan çeltik risk vardı onun kontrolu için tansiyonumu her hafata düzenli ölçtürüp not almam gerekliymiş düşme çıkma durumunda hemen doktora gitmem lazımmış erken doğum riski olabilirmiş şuanda görünürde 17 ocakla 20 ocak arası normaliymiş ama tansiyon takip edilmeliymiş 790 gram olmuş tatlı yeme hamur işi yeme sütü yoğurdu bol ye ama yemeğin arkasına yeme ara öğün ye dediler kilo almamalıymışım

Geçmiş olsun canım bebişinin de kilosu çok güzel maşallah tansiyon dengeleyici yiyecekler öneririm sana sebze ağırlıklı beslenme yani az kaldı sabredelim biraz daha umarım sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın

cnm bak ne güzel herşey yolunda bebeğinşe birlikte tadavi olucaksın sağsağlim alıcaksın kucağına gerisi boş cnm hep güzel haberlerle gel inşallah dualrımız seninle :)))

hımmm mantıklıı :)) inşallah cnm inşallahh :))
Bence komidin lazım canım ya. Ne bileyim birşeyler koymaya...

Tuğba bu şifoniyer nerede??? Ben ikeayı da düşünüyorum ama şifoniyeri yok diye vazgeçmiştim... Eğer varsa alalım

cnm yatakodası takımlarına gir ordan şifonterlere onun içinde :))
tubaemrah
bence gardolap alma cekmeceli sifonyer al 5-6 buyuk cekmece olsun inanki daha cok isine yarar
dolap alicam diyorsan 2 kapili bile yetiyor canim tabi sifonyer sart.
yaaa dolap sankş daha kullnışlı geldi ama bilmiyorum yaaa haftasonu gidince iyice bakıcam :))

çok çok saol cnm inşallah :)) bende aslında şifonyer düşünüyorum ama bakıcaz bakalım :))

Son düzenleme:

Zeynepcim Allahım biran önce sağlığına kavuştursun seni...Bebeğinide sağlıkla kucağına alacaksın inş....İnanıyorumki çok kısa sürede pozitif bir enerjiyle tedavini tamamlayacaksın...Tüm dualrım seninle...Allah yar ve yardımcın olsun......

Nasılsınız görüşmeyeli iyi misiniz bakalım, gecmişe baktım biraz.. maşallahınız var kızlar cok güzel bir sinerji oluştu bu topikte diğer topiklere pek bakmadım ama

seviyorum ben 2013 ocak anneleri topiğimizi

alıntı yapıp da fazla yer kaplamak istemedim o yüzden not aldım yazacağım arkadaşları :))

güzel güzel okurken birden zeynepfaz ın mesajını gördüm yazmaz artık sanıyordum.. gözyaşlarımı tutamadım okurken.. cok

üzgünüm zeynep için ama umut dolu geldi bana.. atlatacağna ben de inanıyorum zeynepçim, allah seni ve minik yavrunu korusun, bir an önce sağlığına kavuşursun

umarım.. allah şifanı versin canım.

Milsa cım gecmiş olsun tekrardan.. yatmaya ve ilaca devam demişsin. allahım sağlık versin de yat napıcan canım.. bebeğin de sen de iyi olduktan sonra boşver bence tadını cıkar :)))))) bu yatmaları özliycez. ben her gece yatağa böyle giriyorum

chekirdekk cim.. cok gecmiş olsun canım..nasıl oldun ağrın sızın var mı?? kendine dikkat ett. aklına da erken doğum gibi şeyler getirme lütfen..
kendini koru, ayağına dikkat et bilhassa.. inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlıycaz hamilelik sürecimizi canım

Tontirik cim :)) kızınla ilgili anlattığın olay cok tatlıydı.. karnını örtmesi, kardeşini düşünmesi harika.. o da her kadın gibi özverili olmayı kücücükten öğrenmiş durumda, genlerimizde, yaradılışımızda var bu anaçlık napalım

esramtirak cım bence hiç unutmayacağın bir doğum günü olmuş bu :)) nice mutlu yıllar diliyorum doğum günün kutlu olsun. allah eşinden de yavrundan da ayırmasın seni bir ömür inşallah ..

arzu cum çınarın usg fotosu cok şekerdi.. yüzü belli baya, ne güzel uyuyor maşallah ona :)) doğunca da böyle uyusun inşallah üzmesin annesini.. bu arada benim oğlum beni tekmeliyor şu an :)) kıskandı mı ne çınar'ı

meryemimgeliyor .. canım benim nice mutlu yıllara eşinle bebeğinle inşallah, allah ayırmasın

songulkes cim, umarım insüline gerek kalmaz.. diyetini yaparsan şu hamurişlerinden uzak durursan sanıyorum hallolur.. cok gecmiş olsun...

asliirfan cım.. canım ya şu kayınvalideni anlattıkca bana sinir basıyor inann.. nasıl bir kadın, nasıl bir anne inanamıyorum.. allah sana sabırlar versin, bebek de geliyor umarım seni cileden cıkarmaz bu kadın..

tuğbaemrah cım canım güle güle kullanın inşallah, yatırmak nasip olsun :)))

Slm arkadaşlar..maşallah oku oku bitmedi tam 2 saattir geçmiş okuyorum..iyiki dün yoktum ne çok şey konuşulmuş yawww..

canım ben iyi olduğum sürece 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum..evde oturup ne yapacağım..işe gidip gelmek hareket olur..

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..

ne yazık ki yok öyle bir imkanım yeni ev aldık kredimiz çok yüksek.allahtan araya yaz tatili girecek senyede sabahçıyım bebeğim uyanana kadar gitmiş olurum eve onunla tüm gün zaman geçiririm.
annem mi bakacak bebeğine?

oh oh maşallah kuzuna..Allah hayırlısıyla kvuşmayı nasip etsin hepimize..

aynen öyle..çok pahalı..bunlardan alanlar var ki fiyatlar böyle..satış olmasa nasıl düşer..

Allah kolaylık versin canım..benimde badana işlerim var..bayramdan sonra yaparız artık yavaş yavaş..hee bu arada Allah kaynananla sana sabır versin canım..öyle insanla uğraşmak zor..

ayyy, off ya. 2. doz tetonoz aşımı oldum bugün. 1. de bu kadar ağrım olmamıştı. Yapan hemşirenin eli mi el değildi anlamadım valla ya. Vurur vurmaz yandı. Sizde de 2. doz aşılarda böyle olan var mı?

bende oldum 2 gün önce ama hiç canım acımadı..hala birşey yok aşı olmamış gibiyim..

canım bende aynı takımı alacağım inş..birde resmini koydugum şifonyeri inş.. annem kullanıyor çok memnun, çokta eşya alıyor içi..hatta ben o şifonyeri alt açma ünitesine dönüştüreceğim inş..

geçmiş olsun..inş şeker sorum olmaz canım..

geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirsin inş..

Allah kavuştursun canım..

cnm gardolap yerine ben olsam şifonyer ile alt açma mobilyası var hensvik grubunun onu alırım ,sen bilirsin yinede ama şifonyer lazım olur
cnm benim yaşadığın sitresi azbuçuk anlayabiliyorum zor bi süreç babamda kanserle çok uğraştı ama akciğer kanseriydi hastaneye getir götür çok uğraştık.ama senin hastalığının tedavis daha olumlu sonuçlar veriyo gözlerimle gördüm hamile kadınlarda kemoterapi gördü hep.bebeğin erken alınırsa prematüre olur ama öncelikle sen önemlisin prematüre bebekler yaşıyor artık korkma tatlım.atlatıcaksın dualarımız seninle.moral en önemli unsur bu hastalıkta..atlatıcaksın cnm Allah yardımcın olsun.rabbim seni bebeğine eşine ve ailene bağışlasın

Ya bir arkadaşımız ikea ya kalitesiz demiş. Tüh
Bende onda karar kılmıştım. Ama yaşadığımız şehirde ikea yok. Kargoyla getirtecektim...

tatlım okadarda kalitesiz değil ama tabi parasına göre herşey..bende alıcaktım vazgeçtim son anda ama böyle benmbeyaz görüncede keşke alsamıydım diyorum hep..amaaan al gitsin:130:

ben iyyim yaprakcım sen nasılsın... maşallah sen otomatiğe bağlamış gibisin ya bu ne sürat

rengine bayıldım ben harikaa.. güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah kızın :)))

Evt ccnm seriye bağladım kendimi durduramıorum..Şaka bi yana, evdeyim tüm gün ve gidecek gelecek kimsem de yok... Bende bununla vakit geçiyorum canım.Tv izlerken bile elimde sürekli...Hem oyalanıyorum hemde zevkli geliyor bian önce bitirmek istiyorum elime aldığımıda..Son 3 ipliğim kaldı onları da degerlendiricem sonra biter zaten bu örgü olayım:)

yaprak maşallah hızına yetişemiyorum ,fabrika gibisin
güle güle giysin kızın
epey yelek oldu dimi.örgüden tulum filanda cok şeker olur.dışarı cıkarken sıcacık tutar

zeynepfaz canım arkadaşım çok zorlu bir yoldan geçiyorsun..Allah yardımcın olsun..önemli olan moralini düzgün tutman..üzüntü ve stres bu hastalığı tetikliyor canım..hem bebeğin hemde kendin için pozitif düşün..sen çok güçlüsün ve herşeyin üstesinden geleceksin buna tüm kalbimle inanıyorum..dualarım seninle...

Merhaba arkadaşlar nabersiniz

Size yeni bitirdiğim yelek ve patiği takdim edeyim...
Eki Görüntüle 523973

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım? ellerine sağlık çok güzel olmuş, çok beğendim..renkler hele süper..
orkidecim nasılsın, görüşemiyoruz

iyiyim canım sen nasılsın?? iki hafta yoktum Almanyada ailemin yanındaydım o yüzden görüşemedik canım..

aherdo hoşgeldin cnm.nerelerdesin epeydir yazmadın.
şu çekilişi ne zaman yapcan yaw. kim kime ne alcak merak ediyorum

yaprak maşallah hızına yetişemiyorum ,fabrika gibisin
güle güle giysin kızın
epey yelek oldu dimi.örgüden tulum filanda cok şeker olur.dışarı cıkarken sıcacık tutar

Saol cnm.Evt oldu bi 10 tane sanırsam:) Büyüklü küçüklü yapıorum ama seneye filan da giyeceği yelekler olsun die.Bide memlekette akrabalar yapıolar annemde birikiyo onlarda :) Tulumu düşündüm de canım o kadarını beceremem gibi.Yoksa nakonun son derdisinde öle güzel tulumlar varki önceden hoşlanmazdım örgü tulumdan ama bunlaro görünce yapsam mıki dedim ama beni aşıo azcık..Ama etekli takım düşünüyorummmm..Belki de sırada o olacak

herkese gunaydınn
canım ben kızımda dogduundan beri hep sebamed kullandım ve bi sıkıntı yasamadım. bu minnosta da sebamed kullanicam (sampuan, pisik kremi, vucut losyonu)

Canım sebamed şampuanla ilgili olarak gök yakıyor gibi yorumlar okumuştum. sen böyle birşey yaşadın mı?

Canım biz de dolap ve şifonyerini ikeadan alıcaz. Ama yatağı büyüyen beşik istiyoruz. Doğum yapan arkadaşlarımın hepsi sallamalı aldığı için çok mennun kaldı. Eğer öyle bir aparat işini görüyorsa bence sen al o sallamalı aparatı

Ayyyyy ben dün vuruldum. Hemşirenin eli el değildi. 2. doz. çok aprı yaptı. Gece hşç uyuyamadım. Neyseki şimdi birazcık iyiyim. İnşallah seninki acımaz ve ağrı yapmaz canım..

günaydın ayşecim nasılsın ikeanın kataloğda bulunan mama sandalyesi hakkında ne düşünüyorsun birebir gördün mü adanada ikea yok ben bakamadım almayı düşünüyorum da ...

Tatlım benim bir arkadaşım aldı. ve inanılmaz mennundu. kirlendiğinde cifliyordum küvette tertemiz oluyor diyordu. o kumaşlar falan çok hijyenik değilmiş. ben de onlardan almayı düşünüyorum ek besinlere geçince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…