kızlar bir şey soracam size hepimizin doğumları birbirine yakın aynı gün filan doğuma gittiğimizde birbirimizden nasıl haberdar olacaz bir yada iki kişide tüm topiğin üyelerinin telefon numaraları olsa doğum zamanı görüşülse haberleşilse olmazmı
sanki ocak sonunda bu topik kapancak gibi malum yeni bebişlerle uğraşmaktan çoğumuz izinli olduğumuzda evden nete giremiyecek birbirimizden haberimiz olmayacak gibi
geldim bebeğim burdayım
okuyorum sizi takip ediyorum merak etme.. :)))
şu çığırtkan komşun hakkında yazdıklarını da okudum canım. malesef insanlarda saygı diye birşey yok.. apartmanda yaşama kurallarından bi haber hepsi de..
bizim apartman 5 katlı.. ve bir tek bizde köpek yok.. her katta maşallah ayrı bir cins.. hayvan severim ama evde bakımına karşıyım ne yalan söyleyeyim..
havlama sesleri.. üstekkilerin hem kedi hem köpeği var.. koridorda kayıyolar sanırım o tırnaklarından cıkan ses direk bizim evin içinde. cocukları da sanırım oyun
oynuyor hayvanlarla..bir gün rahatsızım evdeyim ne gürültü ne gürültü üstüme yıkılcaktı ev. calıştığımı biliyolar o yüzden sanırım rahat rahat at koşturuyolar
gündüzleri.. doğum iznine cıkınca bakalım nolucak?? bi görünmem gerekcek heralde.. anne baba vardiyalı calışıyo cocuklar bildiğini okuyo evde malesef..
yan taraf desen ruh hastası dolu.. sehpaları yere carpıyolar, kavga gürültü.. koşma sesleri, küfürler.. bela okumalar.. dine imana küfür hepsi bunlarda..
inanamıyorum bazen nasıl bu kadar hayvan olabiliyorlar.. her gün bir aksiyon var evde.. mutfak ışıklığa bakıyor bir camım var küçük onu bile acamıyorum cünkü
onların da mutfağı ışıklığa bakıyor ve kocaman camları sürekli açık.. yüzyüzesin.. taşındığımız gün açtım ben camı.. mutfak yerleştiriyoruz.. insan bi kolay gelsin
hoşgeldiniz der.. o kadar yakın ki mesafe.. kadın naptı biliyo musun geldi suratıma baktı baktı perdeyi komple çekti kapattı ve gitti.. sonra da ne manyak
olduklarını anladık zaten.. eşim şimdi camı acmamı istemiyor.. muhatap olma asla diyor. olmam zaten de..acmadan da olmuyor mutfak yani sonucta..
ev alma komşu al derler ya boşuna dememiş büyüklerimiz...
evet canım bende aynı fikirdeyım.burda ikea var bütün ürünlerini bilıyorum gördüm.ordan bi tek cibinlik ve mama sandalyesı almayı düşündüm.mobilyaları çok kalıtesız bıraz daha üüstüne para koysan daha kalıtelı bısey alırsın .tabi sen bilirsin yinede.
canım keısnlıklee katılıyorum sana benım evımd eınternet var ama ben de öle sımdıkı gibi akşama kadar giremem heralde :)
bence ayın sonuna kadar doğuracak evınde de ınternetı olana sıkı takıpcı arkadalara no verelım en son onalr onlar doğurcakalrı ıcın
biz hastanede veya evde yoğun olsakta burada haberlerı yetiştirirler :)
ah canım senınkıler benımkıelrden manyakmışo ne öle ya insan bı hoşgeldın falan der hayırlı oslun der
hoş benımkılerde genelde selam bile vermeye tenezzül etmezler ya d a sacma sapan muhabbetler açalrlar
sğaolsunalr gecenlerde kornıs kırıktı perde düşüodu kornıs aldım annemle kzıkardesım takıcakalrıd neyse aldım kornısı
eve cıkıorm komsu gordu kız o ne napcan fln deıdm kırıldı da yenısını aldım ay nıye slaıncakmı kurdunuz dio
nası gülüo ama dedim ne alaksı var ya snakı bısı sölemsı gibi böle garip muhabbetler :S
evde hayvanı olan komsu nasıldır bılmıom hıc yasamadım :) ama gece de havalr ses cıakrır öle olmuomu ?
Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.
Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.
Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
meryemimgeliyor .. canım benim nice mutlu yıllara eşinle bebeğinle inşallah, allah ayırmasın
kızlar veda yazıma yaptığınız yorumları okudum hepiniz çok tatlısınız desteğinizi kalbimde hissediyorum, bazıları sitem etmiş veda ediyorum diye ama beni neyin beklediğini bilmediğimden veda dedim, zira o günden beri koşturuyoruz ve daha tedaviye başlamadık tedavi süresi içinde yazabilir miyim bilmiyorum zaten ne kadar süreceği de belli değil....
hastalığımın adı : invaziv duktal karsinom imiş
en yaygın olan meme kanseri türü, ama invaziv agresif, saldırgan, yayılımcı anlamına geliyor
yani tümör hızlı ilerliyor ve ciğere kemiklere sıçrama riski var, hızlı ilerlemesinin bir sebebi de hamile olmam yoğun hormon salınımı hastalığın 5 senede kat edeceği yolu 2 ayda kat etmesine sebep olmuş, tabii bunda yoğun stres ve üzüntünün de payı vardır diye düşünülüyor...
bazı genel cerrahlar " bu memeden sana hayır gelmez patlamaya hazır bir bomba, hemen kesip atılması lazım, yoksa sıçrar" dediler, çok üzüldüm mememi kaybedeceğime mi yanayım, hamilelikte genel anestezi alacağıma mı yoksa bebeği 32. haftada alacaklarına mı bilemedim. Cerrahlar bebeği düşünmüyor zaten kimisi alınmasından yana kimisi yaşarsa yaşar düşüncesinde "çocuğu değil önce kendi canını düşün" dediler ama işte o da bir can nasıl düşünmezsin ki...
ama sonra bize dediler ki "senin durumun çok komplike ve bu sorunla başa çıkabilecek 2 dr var biri prof. dr Abdullah İğci diğeri prof. dr. Mahmut Müslümanoğlu
İkisi ile de görüştük Abdullah hoca dedi ki "ameliyat sonra acil hemen bugün yarın kemoterapi alman lazım hiç vakit kaybetme başka da çaren yok, doğuma kadar 3-4 defa kemoterapi alırsın bebek 36-37. haftada alınır bir ay sonra tekrar kemoterapi, doğundan 3 ay sonra da ameliyat" dedi, ben sordum "bebeğe zarar vermez mi" diye, "olmaz, ol-maz"dedi,tabi Allah a emanet! bizi hemen bir onkoloji prof. gönderdi (Adnan Aydıner) o da hemen kemoterapiye başlayalım dedi, kemoterapileri Çapa Onkoloji de alacağım en iyisi orasıymış hocalar da zaten hep Çapa lı...
ben biraz rahatladım en azından hemen ameliyat masasına yatmayacak oluşum ve bebeğe gelişimi için biraz daha süre tanınması içime su serpti.
Ama hemen harekete geçmeden önce bir dr a daha gidelim dedik ve esas bana teşhis koyan hoca hanımın "hocamız" dediği Mahmut hocaya da gittik, adam öyle nam salmışki bizi Trabzondan doktor bulduk diye arayanlar onun ismini veriyor, metrobüste bir kız konuşmalarımıza şahit oldu "benim annem de ablam da kanser di Mahmut Bey iyileştirdi" dedi, en son kadın doğum doktorum "benim çok yakınım akciğer kanseri idi Mahmut Bey kurtardı, Mahmut Bey ne derse biz onu yapalım" diyince ben Mahmut Hoca da karar kıldım ve ona gittim ptesi
o da muayene etti dedi ki meme Mr ı çekilsin ne kadar yayılmış görelim ona göre konuşuruz ama kemoterapi ile başlar tümörü küçültür sonra alırız" dedi
yani iki hoca da aynı şeyleri söyleyince rahatladık. Arkadaşım var doktor Gazi Üniversitesinde o da dedi ki "son yurtdışı litaratürleri önce kemoterapiyi öneriyor tümörü hemen almak yerine" dedi. Kemoterapi ilaçları çok gelişmiş bebeğe zarar vermiyormuş sadece tümöre yapışıyorlarmış ama dozu ayarlamak çok önemli o yüzden en iyi onkologla çalışmak gerekiyor...
salı sabah 5 te ilaçlı meme MR ı çekildi, ilaçlı olmalıymış ilaç tümöre yapışıp daha parlak görünmesini sağlarmış ama ilaç biraz tehlikeli (dotarem) sanırım radyoaktifler içeriyormuş, bana bir kağıt imzalattılar "ilacın zararları anlatıldı, kabul ediyorum" diye. tabi beni telaş aldı, sabah 5 te girdik MR a 7 ye kadar sürdü önce meme sonra tüm kemikler tek tek çekildi ama ben öldüm öldüm dirildim tak tak küt küt tar tar... kabus gibi yüz üstü yattım kaç defa, kalbim küt küt bebeğim korktu küstü bana 1 gün hiç kıpırdamadı, bir de üstüne hastane de idrar yolları enfeksiyonu kaptım ne sancı ne sancı neyse doktoru aradık bir antibiyotik verdi şimdi iyiyim, evdeyim...
tüm sonuçlarım cuma günü çıkacak inşallah o zaman da yol haritamız belli olacak ve umuyorum hayatımız normale dönecek, kemoterapi zormuş bulantı iştahsızlık bağışıklık sisteminde zayıflık, saç dökülmesi yaparmış ve bebeğimi hiç emziremeyeceğim mamayla beslenecek yavrum sütümü keseceklermiş, ama sağ salim doğsun bu yaşadıklarımdan tedavilerden zarar görmeden dünyaya gözlerini açşın başka bir şey istemem, günahsız meleğim şimdiden annesinin hastalığından ruhsal durumundan etkileniyor, ne büyük haksızlık Ya Rabbim sabır ver bize kuvvet ver!
şimdilik böyle kızlar ara ara yazmaya çalışırım, sizlere de tavsiyem oranızda buranızda garip bir şey farkederseniz ihmal etmeyin hatta sadece ultrason çektirmeyin biyopsi yaptırın çünkü hailelik her şeyi hızlandırıyor, öpüyorum hepinizi, bunları paylaşmak benim için çok zor yazarken ağlıyorum ama dualarınızı eksik etmeyin, buna ihtiyacımız var...
en cok üsttekilerden hayvan sesi geliyor.. bir terierleri var.. bir de kedileri işte.. ilk taşındığımızda kedi 4 taneydi bi tane köpekti.. sonra 3 ünü gönderdiler. biri kaldı.. ya aslında iyi insanlar, ilk zamanlar hoşgeldine geldiler.. görüşelim dedik falan.. ama olmadı işte ben calışıyorum o calışıyor falan.. bi pazar sabahı kedi miyavlamasına uyandım.. apartmandan geliyor. nası inliyor ama apartman kedinin sesi ile.. yaklaşık bir on onbeş dk sürdü sonra bi kapı sesi hayvanın sesi kesildi.. sabahın 9 u düşün yani.. dedim kesin terbiye etmeye calışıyorlar hayvanı.. ceza verdiler .. yani aklıma başka bişey gelmedi. ben duyuyosam o kadar zaman o sesi onların duymaması imkansız di mi.. neyse bi akşam mutfaktayım.. bir ses ki inanamassın.. hayvanların tırnak sesi koridorda kayıyorlar yani anladığım o.. bir de cocuk cığlığı .. kedi köpek sesi bi yandan.. dedim bunlar birbirine girdi.. yani böle işte arada havlama sesi oluyor..koşuşturma sesi. bi erkek cocuğu var kadının. kızı buyuk o yapmıyodur da kesin oğlan.. köpekle cok uğraşıyomuş öle demişti kadın. alt katta bir golden var dünya tatlısı.. onu seviyorum hiç sesi cıkmıyor :) diğer katlardan da arada geliyor işte apartman giriş cıkışlarında havlama sesi onun dışında bişey yok ama üstteki ve yandaki yetiyor yani..
Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.
Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.
Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
ay cok beğendim ben milsa :)))
keşke yapabilsem ya .. cok isterdim ellerimle yapmayı oğlum icin.. ama yok bende o kabiliyet heralde..
nasıl yapıyosun peki sen??? kenarlarını dikiyo musun yapıştırıyo musun .. ay ne kadar cahilim yaa
yalnız kadına maşallah hem çalışıo hem ıkı cocugu var hem de evde hayvan beslıyo nası oluyo kı o
enteresan bsıey :) anladım canım ses gürültü zor yaa
canım su arabalı olana bı arkadas ayapcaktık da vazgecmsıtıkkesınlıkle ıyı fıkır
oğlum olsa ben de yapardım sanıyorum :) kolay gelsın sımdıden :) bir de eger arabalı kurabıye kalıbın varsa
onu kullanarak çizip kesersen daha kolay olur :)
Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
zeynepfaz' ın yazısını okuyunca yazacaklarımda gitti aklımdan...
Onun uğraştığı sıkıntıları düşününce ne kadar küçük sorunları büyüttüğümüzü birkez daha anladım..
Rabbim cc yardımcısı olsun ve güzel, hayırlı haberlerini alabilmeği nasip etsin inşAllah..
mrb canım
iyiyiz çok şükür kendi adıma tabiki
evet zeynepfaz için dularımız ama iyi olucak inşallah ben buna inanmak istyrum çünkü....... allahım dert vermesin kimseye yaşadıkları hissettiklerini tahmin bile edemiyrum dua edicem bu akşamda onun için canım ya allah yardımcısı olsun
aslında insanoğlu çok nankör herşey iyiye gittiği zaman bile daha iyisini istyruz zeynep gibi kötü durumda olupta en ufak bi sağlık için nekadar dua ediyolardır eminim ama dert olmayınca da en ufak şey dert gibi geliyo insana ..... sonra okuyosun duyuyosun insanların sorunlarnı işte o zamana şükrediyosun haline ve diyosun allahım daha beterinden saklasın die
valla canım bizde korunmadan sonra iki kere serbest bıraktım sanırım ilkinde tuttu aynen ceketini atsa hamile kalacakmışım :)hahah aç canım aç. Bahsettiğim arkadaşım da korunmayı bıraktığı ilk gece hamile kalmıştı adetin hemen bitiminde hem de :) HAmile olduğunu öğrendi hesaplıyor hesaplıyor olmuyor dr. un dediğiyle. Bir seferde de imkansız yaw diyordu. Ama maaşallah mıknatıs çekmiş işte hihihihi
canım benimde öyle ya ilkinde hiç acımadı ağrımadı.aynı heşire yaptı iğneyi ve eli o kadar hafif ki anlamıyorsun iğnenin nasıl girdiğini.ama sanırım bu ikinci doz ağır ki 3 gündür ağrıoyr kolumayyy, off ya. 2. doz tetonoz aşımı oldum bugün. 1. de bu kadar ağrım olmamıştı. Yapan hemşirenin eli mi el değildi anlamadım valla ya.Vurur vurmaz yandı. Sizde de 2. doz aşılarda böyle olan var mı?
kızlar veda yazıma yaptığınız yorumları okudum hepiniz çok tatlısınız desteğinizi kalbimde hissediyorum, bazıları sitem etmiş veda ediyorum diye ama beni neyin beklediğini bilmediğimden veda dedim, zira o günden beri koşturuyoruz ve daha tedaviye başlamadık tedavi süresi içinde yazabilir miyim bilmiyorum zaten ne kadar süreceği de belli değil....
hastalığımın adı : invaziv duktal karsinom imiş
en yaygın olan meme kanseri türü, ama invaziv agresif, saldırgan, yayılımcı anlamına geliyor
yani tümör hızlı ilerliyor ve ciğere kemiklere sıçrama riski var, hızlı ilerlemesinin bir sebebi de hamile olmam yoğun hormon salınımı hastalığın 5 senede kat edeceği yolu 2 ayda kat etmesine sebep olmuş, tabii bunda yoğun stres ve üzüntünün de payı vardır diye düşünülüyor...
bazı genel cerrahlar " bu memeden sana hayır gelmez patlamaya hazır bir bomba, hemen kesip atılması lazım, yoksa sıçrar" dediler, çok üzüldüm mememi kaybedeceğime mi yanayım, hamilelikte genel anestezi alacağıma mı yoksa bebeği 32. haftada alacaklarına mı bilemedim. Cerrahlar bebeği düşünmüyor zaten kimisi alınmasından yana kimisi yaşarsa yaşar düşüncesinde "çocuğu değil önce kendi canını düşün" dediler ama işte o da bir can nasıl düşünmezsin ki...
ama sonra bize dediler ki "senin durumun çok komplike ve bu sorunla başa çıkabilecek 2 dr var biri prof. dr Abdullah İğci diğeri prof. dr. Mahmut Müslümanoğlu
İkisi ile de görüştük Abdullah hoca dedi ki "ameliyat sonra acil hemen bugün yarın kemoterapi alman lazım hiç vakit kaybetme başka da çaren yok, doğuma kadar 3-4 defa kemoterapi alırsın bebek 36-37. haftada alınır bir ay sonra tekrar kemoterapi, doğundan 3 ay sonra da ameliyat" dedi, ben sordum "bebeğe zarar vermez mi" diye, "olmaz, ol-maz"dedi,tabi Allah a emanet! bizi hemen bir onkoloji prof. gönderdi (Adnan Aydıner) o da hemen kemoterapiye başlayalım dedi, kemoterapileri Çapa Onkoloji de alacağım en iyisi orasıymış hocalar da zaten hep Çapa lı...
ben biraz rahatladım en azından hemen ameliyat masasına yatmayacak oluşum ve bebeğe gelişimi için biraz daha süre tanınması içime su serpti.
Ama hemen harekete geçmeden önce bir dr a daha gidelim dedik ve esas bana teşhis koyan hoca hanımın "hocamız" dediği Mahmut hocaya da gittik, adam öyle nam salmışki bizi Trabzondan doktor bulduk diye arayanlar onun ismini veriyor, metrobüste bir kız konuşmalarımıza şahit oldu "benim annem de ablam da kanser di Mahmut Bey iyileştirdi" dedi, en son kadın doğum doktorum "benim çok yakınım akciğer kanseri idi Mahmut Bey kurtardı, Mahmut Bey ne derse biz onu yapalım" diyince ben Mahmut Hoca da karar kıldım ve ona gittim ptesi
o da muayene etti dedi ki meme Mr ı çekilsin ne kadar yayılmış görelim ona göre konuşuruz ama kemoterapi ile başlar tümörü küçültür sonra alırız" dedi
yani iki hoca da aynı şeyleri söyleyince rahatladık. Arkadaşım var doktor Gazi Üniversitesinde o da dedi ki "son yurtdışı litaratürleri önce kemoterapiyi öneriyor tümörü hemen almak yerine" dedi. Kemoterapi ilaçları çok gelişmiş bebeğe zarar vermiyormuş sadece tümöre yapışıyorlarmış ama dozu ayarlamak çok önemli o yüzden en iyi onkologla çalışmak gerekiyor...
salı sabah 5 te ilaçlı meme MR ı çekildi, ilaçlı olmalıymış ilaç tümöre yapışıp daha parlak görünmesini sağlarmış ama ilaç biraz tehlikeli (dotarem) sanırım radyoaktifler içeriyormuş, bana bir kağıt imzalattılar "ilacın zararları anlatıldı, kabul ediyorum" diye. tabi beni telaş aldı, sabah 5 te girdik MR a 7 ye kadar sürdü önce meme sonra tüm kemikler tek tek çekildi ama ben öldüm öldüm dirildim tak tak küt küt tar tar... kabus gibi yüz üstü yattım kaç defa, kalbim küt küt bebeğim korktu küstü bana 1 gün hiç kıpırdamadı, bir de üstüne hastane de idrar yolları enfeksiyonu kaptım ne sancı ne sancı neyse doktoru aradık bir antibiyotik verdi şimdi iyiyim, evdeyim...
tüm sonuçlarım cuma günü çıkacak inşallah o zaman da yol haritamız belli olacak ve umuyorum hayatımız normale dönecek, kemoterapi zormuş bulantı iştahsızlık bağışıklık sisteminde zayıflık, saç dökülmesi yaparmış ve bebeğimi hiç emziremeyeceğim mamayla beslenecek yavrum sütümü keseceklermiş, ama sağ salim doğsun bu yaşadıklarımdan tedavilerden zarar görmeden dünyaya gözlerini açşın başka bir şey istemem, günahsız meleğim şimdiden annesinin hastalığından ruhsal durumundan etkileniyor, ne büyük haksızlık Ya Rabbim sabır ver bize kuvvet ver!
şimdilik böyle kızlar ara ara yazmaya çalışırım, sizlere de tavsiyem oranızda buranızda garip bir şey farkederseniz ihmal etmeyin hatta sadece ultrason çektirmeyin biyopsi yaptırın çünkü hailelik her şeyi hızlandırıyor, öpüyorum hepinizi, bunları paylaşmak benim için çok zor yazarken ağlıyorum ama dualarınızı eksik etmeyin, buna ihtiyacımız var...
canım allah yardımcın olsun snein ve miniğinin.dularımız her daim seninle.güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda.moralini yüksek tut nolur.çok zor bir durumdur eminim ama morlade çok önemli
cok sevindim canım senin adına canım, ailenle hasret gidermişsin ne güzel.. doğumda gelecek mi annen???
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim.şeker yüklemesi yarın yapılacak.ama doktor moralimi bozdu.daha bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim bebeğin gelişimi haftasına göre normal demişti.ama bu doktor 3 hafta önden gidiyor niye böyle ki falan f,lan dedi.yarın şekere bakılacak acaba şeker mi dedi.eşimde 4.5 kilo doğmuş.ırside olabilir dedi babasına benzemiştir belki dedi.iri bebek olacak falan dedi.iri olması değil derdim ama sağlıksız iri olmasınyediklerimede dikkat ediyorum.abur cubura takılmıyrm öyle deli gibi yemek yemiyorum ama çok korktum ya
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim.şeker yüklemesi yarın yapılacak.ama doktor moralimi bozdu.daha bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim bebeğin gelişimi haftasına göre normal demişti.ama bu doktor 3 hafta önden gidiyor niye böyle ki falan f,lan dedi.yarın şekere bakılacak acaba şeker mi dedi.eşimde 4.5 kilo doğmuş.ırside olabilir dedi babasına benzemiştir belki dedi.iri bebek olacak falan dedi.iri olması değil derdim ama sağlıksız iri olmasınyediklerimede dikkat ediyorum.abur cubura takılmıyrm öyle deli gibi yemek yemiyorum ama çok korktum ya
canim ellerine saglik masallah ne hamaratsin güle güle saglikla giysin canim benim rengide cokkk güzell..Merhaba arkadaşlar nabersiniz
Size yeni bitirdiğim yelekve patiği takdim edeyim...
Eki Görüntüle 523973
slm herkeze güzel bir gün diliyorum zeynepcin allah yardimcin olsun canimmm benimm dualarimiz seninle allahim tez zamanda sifa versin güc kuvvet versin insallahhh allaha emanet ol canim benim tekrar gecmis olsun..
benim bebeğim de önden önden gidiyor canım.. üzülme hiç sanmıyorum yani şeker olduğunu.. erken döllenme olabilir artı iyi besleniyorsan bebeğin gelişimi iyidir.. bence abartmış biraz.. ve sesli düşünmüş sanırım.. sen yarın yaptır şeker yüklemeni kafana da takma.. varsayımlara göre konuşacak olursak oooooooo
evet canım annem ve babam gelecek inş yanıma..
canım korkulacak birşey yok benim bebeğimde 2,5 hafta önden gidiyor..sorun yok dedi doktorum..
CANIM ya ne cahilliği aşkolsun. Ben dikmeyi düşünüyorum. Çünkü çok güzel duruyor dikişli olunca
Arabalı kurabiye kalıbım yok tatlım ama kolayca çıkartırım mukavvadan o sorun olmaz. Yalnız arabalı kurabiye diyince aklıma fikir getirdin.Eğer yapabilirsem arabalı kurabiye yapabilirim. Ona çöp şiş takar, kurdele takarım güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?