2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım keısnlıklee katılıyorum sana benım evımd eınternet var ama ben de öle sımdıkı gibi akşama kadar giremem heralde :)

bence ayın sonuna kadar doğuracak evınde de ınternetı olana sıkı takıpcı arkadalara no verelım en son onalr onlar doğurcakalrı ıcın

biz hastanede veya evde yoğun olsakta burada haberlerı yetiştirirler :)

ah canım senınkıler benımkıelrden manyakmış o ne öle ya insan bı hoşgeldın falan der hayırlı oslun der

hoş benımkılerde genelde selam bile vermeye tenezzül etmezler ya d a sacma sapan muhabbetler açalrlar

sğaolsunalr gecenlerde kornıs kırıktı perde düşüodu kornıs aldım annemle kzıkardesım takıcakalrıd neyse aldım kornısı

eve cıkıorm komsu gordu kız o ne napcan fln deıdm kırıldı da yenısını aldım ay nıye slaıncakmı kurdunuz dio

nası gülüo ama dedim ne alaksı var ya snakı bısı sölemsı gibi böle garip muhabbetler :S

evde hayvanı olan komsu nasıldır bılmıom hıc yasamadım :) ama gece de havalr ses cıakrır öle olmuomu ?

Tamam dedikleriniz aklımda arkadaşlar teşekkür ederim

en cok üsttekilerden hayvan sesi geliyor.. bir terierleri var.. bir de kedileri işte.. ilk taşındığımızda kedi 4 taneydi bi tane köpekti.. sonra 3 ünü gönderdiler. biri kaldı.. ya aslında iyi insanlar, ilk zamanlar hoşgeldine geldiler.. görüşelim dedik falan.. ama olmadı işte ben calışıyorum o calışıyor falan.. bi pazar sabahı kedi miyavlamasına uyandım.. apartmandan geliyor. nası inliyor ama apartman kedinin sesi ile.. yaklaşık bir on onbeş dk sürdü sonra bi kapı sesi hayvanın sesi kesildi.. sabahın 9 u düşün yani.. dedim kesin terbiye etmeye calışıyorlar hayvanı.. ceza verdiler .. yani aklıma başka bişey gelmedi. ben duyuyosam o kadar zaman o sesi onların duymaması imkansız di mi.. neyse bi akşam mutfaktayım.. bir ses ki inanamassın.. hayvanların tırnak sesi koridorda kayıyorlar yani anladığım o.. bir de cocuk cığlığı .. kedi köpek sesi bi yandan.. dedim bunlar birbirine girdi.. yani böle işte arada havlama sesi oluyor..koşuşturma sesi. bi erkek cocuğu var kadının. kızı buyuk o yapmıyodur da kesin oğlan.. köpekle cok uğraşıyomuş öle demişti kadın. alt katta bir golden var dünya tatlısı.. onu seviyorum hiç sesi cıkmıyor :) diğer katlardan da arada geliyor işte apartman giriş cıkışlarında havlama sesi onun dışında bişey yok ama üstteki ve yandaki yetiyor yani..

Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.

Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.

Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..

ay cok beğendim ben milsa :)))

keşke yapabilsem ya .. cok isterdim ellerimle yapmayı oğlum icin.. ama yok bende o kabiliyet heralde..

nasıl yapıyosun peki sen??? kenarlarını dikiyo musun yapıştırıyo musun .. ay ne kadar cahilim yaa

meryemimgeliyor .. canım benim nice mutlu yıllara eşinle bebeğinle inşallah, allah ayırmasın

Sağolasın canım.. Rabbim cc hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın inşAllah..

Canım.. İlk rahatsızlığını öğrendiğimden beri aklımdasın.. Elimden geldiğince etrafımdakilerden de dua istiyorum senin için.. Kimin duasının kabul olacağı bilinmez..
Ama gönlüm umutla dolu.. Rabbimin cc izniyle herşeyi atlatacaksınız sen ve bebeğin.. Zorlu bir süreç olacak belki ama sonu güzel olacak inşAllah.. Herdaim dualarda olacaksın canım.. Bizleri güzel haberlerinden mahrum bırakma emi..

yalnız kadına maşallah hem çalışıo hem ıkı cocugu var hem de evde hayvan beslıyo nası oluyo kı o

enteresan bsıey :) anladım canım ses gürültü zor yaa

canım su arabalı olana bı arkadas ayapcaktık da vazgecmsıtıkkesınlıkle ıyı fıkır

oğlum olsa ben de yapardım sanıyorum :) kolay gelsın sımdıden :) bir de eger arabalı kurabıye kalıbın varsa

onu kullanarak çizip kesersen daha kolay olur :)

Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
zeynepfaz' ın yazısını okuyunca yazacaklarımda gitti aklımdan...
Onun uğraştığı sıkıntıları düşününce ne kadar küçük sorunları büyüttüğümüzü birkez daha anladım..
Rabbim cc yardımcısı olsun ve güzel, hayırlı haberlerini alabilmeği nasip etsin inşAllah..

CANIM ya ne cahilliği aşkolsun. Ben dikmeyi düşünüyorum. Çünkü çok güzel duruyor dikişli olunca

Arabalı kurabiye kalıbım yok tatlım ama kolayca çıkartırım mukavvadan o sorun olmaz. Yalnız arabalı kurabiye diyince aklıma fikir getirdin. Eğer yapabilirsem arabalı kurabiye yapabilirim. Ona çöp şiş takar, kurdele takarım güzel olur.

mrb canım
iyiyiz çok şükür kendi adıma tabiki
evet zeynepfaz için dularımız ama iyi olucak inşallah ben buna inanmak istyrum çünkü....... allahım dert vermesin kimseye yaşadıkları hissettiklerini tahmin bile edemiyrum dua edicem bu akşamda onun için canım ya allah yardımcısı olsun
aslında insanoğlu çok nankör herşey iyiye gittiği zaman bile daha iyisini istyruz zeynep gibi kötü durumda olupta en ufak bi sağlık için nekadar dua ediyolardır eminim ama dert olmayınca da en ufak şey dert gibi geliyo insana ..... sonra okuyosun duyuyosun insanların sorunlarnı işte o zamana şükrediyosun haline ve diyosun allahım daha beterinden saklasın die

Rabbim cc daha iyi etsin inşAllah canım.. Yürekten katılıyorum sana.. Dualarımız zeynep için.. Bende can-ı gönülden inanıyorum ki Rabbimin cc izniyle iyi olacak ve bizlere güzel haberler verecek..

kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim.şeker yüklemesi yarın yapılacak.ama doktor moralimi bozdu.daha bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim bebeğin gelişimi haftasına göre normal demişti.ama bu doktor 3 hafta önden gidiyor niye böyle ki falan f,lan dedi.yarın şekere bakılacak acaba şeker mi dedi.eşimde 4.5 kilo doğmuş.ırside olabilir dedi babasına benzemiştir belki dedi.iri bebek olacak falan dedi.iri olması değil derdim ama sağlıksız iri olmasın yediklerimede dikkat ediyorum.abur cubura takılmıyrm öyle deli gibi yemek yemiyorum ama çok korktum ya

cok sevindim canım senin adına canım, ailenle hasret gidermişsin ne güzel.. doğumda gelecek mi annen???

evet canım annem ve babam gelecek inş yanıma..

canım korkulacak birşey yok benim bebeğimde 2,5 hafta önden gidiyor..sorun yok dedi doktorum..

benim bebeğim de önden önden gidiyor canım.. üzülme hiç sanmıyorum yani şeker olduğunu.. erken döllenme olabilir artı iyi besleniyorsan bebeğin gelişimi iyidir.. bence abartmış biraz.. ve sesli düşünmüş sanırım.. sen yarın yaptır şeker yüklemeni kafana da takma.. varsayımlara göre konuşacak olursak oooooooo

slm herkeze güzel bir gün diliyorum zeynepcin allah yardimcin olsun canimmm benimm dualarimiz seninle allahim tez zamanda sifa versin güc kuvvet versin insallahhh allaha emanet ol canim benim tekrar gecmis olsun..

slm herkeze güzel bir gün diliyorum zeynepcin allah yardimcin olsun canimmm benimm dualarimiz seninle allahim tez zamanda sifa versin güc kuvvet versin insallahhh allaha emanet ol canim benim tekrar gecmis olsun..

slm canım tşk..sanada hayırlı günler

evet canım annem ve babam gelecek inş yanıma..

canım korkulacak birşey yok benim bebeğimde 2,5 hafta önden gidiyor..sorun yok dedi doktorum..

saolun kızlar moral oldunuz.inşallah şu şekeride bi atlatsam zaten anemiyim onunla uğraşıyorum birde bu sorun olmasın inşallh.allah daha büyük sıkıntı da vermesin hiç birimize tabiki.

aa evet cidden çok güzel olur :) kurabıyeyı de şeker hamuru veya r.icing ile süsleyebılırsın

çok cici olur :) jelatınleyip bi sepeet saplarsın sonrada :) yalnız kurabıye yapacaksan bısey sölim şimdiden

aklında bulunsun süsliycen kurabıyenın ustunun dumduz olması yanı kabarmaması lazım kabartma tozu

kullanamdan veya cok az kabartma tozu kullanarak pişirmelısın canım tarıf ıstersen verırım :)

canım doktorun iyi bi noktaya ısaret etmıs gebelık sekerınden dolayı bebek aşırı kılo alıp haftasından

ileri gozukebılıyor gerı olmasındansa ileri olması tabıı kı ıyı ama 3 hafta cidden ileri ırsı de olabilir dediğin gibi

inş. şeker cıkmaz ama şekerden dolayı böle olur genelde...canını sıkma hamurısı ve tatlıyı az tuketmek gerekıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…