cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.ya bu hıçkırık olayı nedir nasıl anlaysunuz bacım ya :)) çok ilginç ben bişi anlamyrum daha doğrusu nası bişi olduğunu bilmiyorum
arabalı olan cok şekermiş.inşallah yapabilirisn cnm.bende merakla bekliyorum haberini ve resimleri :)Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.
Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.
Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.
Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!
Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
canım saat 10 da :) medilife ta mı yaptıracaksın ben telefonla sordum ücretini söylemediler.bende devlette yaptırayım dedim.
cnm zaten denkleştirmelerle ugraşcaksın bide adreslerle filan hiç ugraşma bence
hediye alıcak çiftleri belirle sayfada bildir.sonra ciftler birbirine mesajlar atarak adreslerini ve telefon numaralarını verirler.
cnm ben hastaneden gelir gelmez bebişimin resmini doğum anılarımı paylaşıcam sizinle,herkes öyle yapsın ben merak ederim kuzularınızı vallaara arada vakit buldukça konuşuruz burdan takip edelim formu
Kızlar çok özledim sizi!
cnm zaten denkleştirmelerle ugraşcaksın bide adreslerle filan hiç ugraşma bence
hediye alıcak çiftleri belirle sayfada bildir.sonra ciftler birbirine mesajlar atarak adreslerini ve telefon numaralarını verirler.
ama sürpriz olucak herkerse kım kıme çıktıgını bılmıycek sadece kıme hedıye alcanı bılıcek yollıycak
en basta konsumustuk ya tam sürpriz olcka yani ehehe
ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
ama sayfada boy boy kendi ve bebegimin resimlerini paylaşamam.
albümede koyamam malum yönteciler görüyor birde erkek de var içlerinde
belki herzaman kullanılan face adreslerini vermeye cekinebilir bazılarımız
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı
ama sürpriz olucak herkerse kım kıme çıktıgını bılmıycek sadece kıme hedıye alcanı bılıcek yollıycak
en basta konsumustuk ya tam sürpriz olcka yani ehehe
gecmiş olsun canım :)))) evet üstüne yatamassın, biri carpsa allaaaaaaaah dersin :)))))
ben de öyle ama hep zararlı şeylerçikolata, dondurma, börek çörek tarzı şeyleer
akşam saat olmuş 23,30 eşim diyo ki dondurma yiyelim mi hadi yiyelim cocuk gibi yaa
geçen akşam desen antep fıstığı hazırlamış bir avuç , ben ütü yapıyorum o bana yedirmeye calışıyo
diyorum ki bak kilo alıyorum sürekli yapma böyle şeyler banayok dinlemiyor adam yaa
Eki Görüntüle 524141 Eki Görüntüle 524143 kızlar bende böyle şeyler düşünüyorum ama nasıl sizce.yada diyorum beğendm modellerden böyle 10-15 tanemi yaptırsak değişik değişik amannn karar veremedim
cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.
arabalı olan cok şekermiş.inşallah yapabilirisn cnm.bende merakla bekliyorum haberini ve resimleri :)
ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı
cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.
arabalı olan cok şekermiş.inşallah yapabilirisn cnm.bende merakla bekliyorum haberini ve resimleri :)
sorma ya bende illa okucam geçmişi falan okumadan geçemiyrum ne kaçırdım die merak ediyrum :) e tabi yetişmek de çok zor ama
arabali olan guzelmis canim bende gemili yapicam Allah nasip ederse haftaya calismalara baslicam:)Kızlar bazı arkadaşlar mevlüt şekerleri paylaşmıştı güzel güzel. Ben de heveslendim internetten bayağı bir örnek bir örnek buldum. Bir de bugün keçe siparişi verdim. Heyecanla keçelerimi bekliyorum.
Malumunuz evdeyim, dedim yaparım kendi kendime evde yavaş yavaş. Bir de okul öncesi öğretmeniyim zaten. Elim böyle kesmeye biçmeye musait. Benim malum oğluşum olucak. ona göre bir iki model buldum, sizinle de paylaşayım dedim.
Eki Görüntüle 524073 Eki Görüntüle 524074
Bunlar dolgulu yapıılıyor. Magnet. Bunlara benzer birşey düşünüyorum. Tanesi 5 TL satın alsak. Çok pahalı geldi bana. Keçeleri aldım ben de. Kendim yapıcam. Yaptıklarımı da paylaşırım sizinle..
hayirli olsun canim eviniz kolayca odemeyi nasip etsin Allah .bizde bebis 2,5 yasinda olunca bitiricez ins borcu.Kızlar çok özledim sizi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?