Canım burda yok, ona şüphem de yok zaten. Ama bizim face listemizde çok öyle kötü niyetli insanlar vardı. Arkadaş gözüküp böyle arkadan konuşanlar oluyor ya, öyle insanlar işte. Ne zaman açsak, gittiğimiz gezdiğimiz yerleri paylaşşak ya eşim ya ben hep hasta oluyorduk. Nişan gecemizde bile eşim ateşlendi düşün. Biz de buna yorduk.
Biz eşimle çok farklıyız. Ben açık tenli sarışınım, eşim benim tam tersi çok esmer. Zaten memleketlerde farklı o Sivaslı, ben İskeçe selanik gçömeni. Biz merakla bebişi bekliyoruz bakalım nasıl kime benzicek diye
Bir de be yazık ki milletin nazarı güzelliğinize değil de, çoğu kez mutluluğunuza, tatlı tatlı geçinmenize değiyor. Bazı insanların başkasının mutluluğuna tahamülü yok...
cnm sorma yaaa.valla ara ara dinleneyim diye oturup sizi takip etmeye çalışıyorumsadece badana olsa iyi antredeki taşların süpürgelik kısımlarını kırıyo eşim onları süpürdüm öldüm bittim.parke döşenicek arka odalarımla aynı olucak.pinti evsahibim sağolsun nezamandır değişicekti taşların altı boşluk yapmış yürüdükçe üstünde ses çıkartıyodubadana yapıcamızı duyunca aradan çıksın demiş.annem geldide kadının üstüne attım temizliyo sağolsun...cnm devam yaa devam malesef sende devam anlaşılan
cnm ben hastaneden gelir gelmez bebişimin resmini doğum anılarımı paylaşıcam sizinle,herkes öyle yapsın ben merak ederim kuzularınızı vallaara arada vakit buldukça konuşuruz burdan takip edelim formu
Kızlar ya birşey sorucam. Şimdi bebişlerimizi bir yaşına kadar yanımızda yatırmak normal mi? Ben kısmet olursa ilk 2, 3 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmak istiyorum. Ona alışşın istiyorum.
Benim arkadaşlarım da öyle büyüttüler hep çocuklarını. Tabi bebeğe göre değişir durumlar.
Ama 1 yaş bana çok geliyor. Yatırmak isteyen de yanlış anlamasın, kimseyi eleştirmiyorum. Bu sadece benim fikrim...
evet ayşe bazı insanların yıldızı düşük olup nazardan cok etilenirler
bende nazarı cok cekerim.nazar degen birini okudugumda cok güzel nazar cıkartırım.esnemekten gözümden yaşlar su gibi akar ,benim yıldızım yüksek sanırım :))
Çöp şişleri kurabiyeye hangi aşamada saplıyosun ? Sert değil mi kurabiiye nasıl giriyor :) pişirmeden mi yoksa ??
fikir benim de aklıma yattı :) tarifi bana da atar mısın özelden :)
nasılsınız bir gün girmedim anammmmm sayfalar almış başını gitmiş
biz bugün ogluşumla gezmelere gittik ,allahım ne kadar yorulmuşuz .......
geçmişide okumadım inşallah herkezler iyidir.
dün ogluşum ablasından tekme yediçocuk karnımda korktu yazık ablası okula gidince korka korka tekme atıyo
ablası okuldan geldi sessizleşti oglum yine
inşallah hiç bişey yoktur sert bir tekme deyildi ama oglum iiyidir inşaallah
canım öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.ben temmuz annesiyim.bebeğim 3 aylık oldu.Bir yerde 3 aylıkken odanızı ayrın yoksa sonra zorlanırsınız yazıyordu.bizim de bebek odamız var ama yatak odasına mini beşik aldık orda yatırıyorum ama onu kucağıma alıp uyumak kadar güzel birşey yok.sabah babamız gittiği zaman alıyorum yanıma birlikte uyuyoruz ve kesinlikle onu başka bir odada bırakıp yatamam.bakalım zaman ne gösterecek
benim ablamda 2 yaşına kadar odasında yatırdı tam 2 si dolduğu gece ayırdı ve hiç sorun yaşamadı maşalllah.ilk zamanlar uyanıp ağladı annesini çağırdı ama şimdi o da yok.sadece eşinin memlekteine gidip 2 ay kalınca doğal olarak çocuk birlkte yatmaya alşıoyr gelincede arıyor bunu ama sonra tekrar düzene giriyor.tabi çocuğun yapısına da bağlı biraz
maşallahh sanaa :) benım de , eşim öyledir
maşallah subhnallah diyim manevi yönü çok kuvvetli...ben geceleri çok korkuyordum ılk evlendıgımızde karanlıktan fln
okuyodum ama sakinleşemıyrodum eşim beni okurdu anında sakinleşirdim yani bazıları da öyle oluyo nazar okudumu nazarı da çıkartır...
herkes farklı bunun isimle çok alakalı oldugunu duymsutum ama ne derece doğru bilmiyorum
kızlar bende bugün devlet hastanesine gittim.şeker yüklemesi yarın yapılacak.ama doktor moralimi bozdu.daha bir hafta önce kendi doktoruma gitmiştim bebeğin gelişimi haftasına göre normal demişti.ama bu doktor 3 hafta önden gidiyor niye böyle ki falan f,lan dedi.yarın şekere bakılacak acaba şeker mi dedi.eşimde 4.5 kilo doğmuş.ırside olabilir dedi babasına benzemiştir belki dedi.iri bebek olacak falan dedi.iri olması değil derdim ama sağlıksız iri olmasınyediklerimede dikkat ediyorum.abur cubura takılmıyrm öyle deli gibi yemek yemiyorum ama çok korktum ya
Çöp şişleri kurabiyeye hangi aşamada saplıyosun ? Sert değil mi kurabiiye nasıl giriyor :) pişirmeden mi yoksa ??
fikir benim de aklıma yattı :) tarifi bana da atar mısın özelden :)
Ben çöp şişli yapacaksam genelde fırında çıktığında yapıyorun işlemi. ama dikkatli batırmak lazım kurabiyeye en uygun zaman kurabiye sıcakken sonrada soğumaya bırakıyorum. tabi diğer arkadasların farklı teknikleri olabilir.
Allah bağışlasınn inş. biz de o günleri görürüz
cidden ne güzel bişeydir
Tontirik zaten sen paylaştın ya mevlüt şekeri, ondan sonra bana da bir heves geldi
Ben pek sanmam face adreslerini insanların vermesinden rahatsızlık duyacaklarını. Biz eşimle nazar değiyor diye kapattık
bir de bebiş fotoğraflarını koyamam heralde. korkuyorum nazardan ya:18:
unutmaz unutmazz ama yine de arayıp bir kontrol et istersen işi şansa bırakmabizim bi emanet vardı hayatım de
ben de mümkün olduğunca dikkat etmeye calışıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra fazla abur cubur şeyler yememeye calışıyorum.. ama benimki bana inat yapar gibi her akşam birşeyler buluyor yiyecek.. kurabiye vs. eksik olmaz zaten evde cok sevdgi için yaparım sürekli.. bu akşam da poğaca yapıcam
mutlaka neskafe ile ya da yeşil çay ile onlardan götürür.. sonra meyve ya da kuruyemiş.. sonra dondurma
bu kadar yemeye dobişko olması gerekirken tam tersi cok fittir kendisiama minik bir göbek cıktı evlendiğimizden beri.. ben yaptım, ben yaptım
ben bi pedagogtan duymuştum 2 yaşına kadar emzirin ve yanınızda yatırın diyordu. Ablamlar yaptılar bunu kız 2,5 yaşında şu an kendi odasını oyun odası ablamların yatak odasını da uyku odası zannediyor ve ayrılmak istemiyor. uyutup yatağına yatırıyorar gece uyanıp yanlarına geliyormuş. Hatta bi gün hadi hep birlilkte senin odanda uyuyalım demişler iyi geceler demiş bunların ikisini de kendi odasında bırakmış ve onların yatak odasına gidip yatmış tek başına. bilemiyorum neler gelicek başımıza. hem istiyorum hem sonrasını düşünüyorum.
doğru söyluyosun canım ama bazı kısılerde nazarı diğerlerine göre daha cok cekıyorlar en ufak şey bile
nazar degmesıen sebep oluyo tabii kem gözlülerde cok vardır bişey dıyemıyorum :)
yıldızı düşük mü ne diolar onun ıcın....ben ne zaman eşimle özellıkle eşimin akrabalrını ziyarete gittiğimizde
veya eskişehıre gittiğimde nazar değer birisi okumadan ne agrım ne bulantım gecmez nedense halbukı sorsan
ne ben öle ahım şahım güzelim ne baska bişey yanı ona yormuyorum ama nedense bazıalrı en ufak nazarı çekıo
yaptıgım kurabıyeye bile nazar değmişti ya saçmalık gibi gelıcek yani bana hala inanılmaz gelio ama
bırebır yasadım ordan biliorm çok sevdiğim bi tarif var eskıden berı yaparım elimde laısmıstr bı ara
komşumuz yedı öve öve bitiremedı kurabıyedne bı daha yaptım tas gibi oldu bi daha yaptım gene tas yanı yıllardr yaptıgım
kurabıye olmuo hersey aynı neyse kayınvalıdem dediki nazar degmsıtır sen öle nıyetlen okudedım anne olurmu öle ya
kurabıyeye nazar deger mı sen oku ya hersey duayla dedi ii dedım okudum yaptım oldu ya şaka gibi
nasıl yani isimle alakalı?
senin eşin renkli gözlümüydü ?
genelde renkli gözlü insanlar nazarı güzel cıkartır derler.
yurtta kalırdım ünv okurken.hoca hanım derlerdi bana
başı , kıçı agrıyan bana gelirdi bi oku diye.okurdum bi nas ,felak ,ayetel kürsü rahatladık derlerdi.nefesim cok kuvvetlidir:))
ay-she facete kurabiye paylaşmışsın bacımmm,ben o kurabiyelere baktım ,herkezde ayrı bi tarif sana zahmet tarifini bana atıverrr,denicem bende becerirsem mevlüde falan yaparım ..
tugbaemrah bende bu c.tesi gidip ikeadan gardolap ve şifonyer alıcam ,belki karşılaşırız ,şimdi tekrar baktımda kitabına ikeanın zarif ve kibarr hantal değillll
benim ev 3+1 ,bi odam boşta kaldığı için (çocuk odası)ben oraya gardolabımı koymuştum,benim yatak odamın yatağının başlığı çook büyüktü,çocuk olana kadar gardolap çocuk odasında kalsın dedik,(giyimme odası oldu ),küçük çocuk odasııı...
şimdi bebek yolda,bebek odası alıcaktık ,gardolap (3 kapılı olmalı,bi gözüne ben çarşaflarımı falan koyarım ,salon ve oturma odasının koltuklarının altları açılmıyor,büyük eşşeklik etmişim alırken )
*gardolabımı yatak odama geçirirsem ,yatağğın başlığı büyük olduğu için ,ölçtük biçtik dar oluyor ,tıkış pıkış olucak..yatak ile gardolap arasındaki mesafe 10 cm cik,birde küçük bi beşik koysam,mümkün değil ,içerde dönemem bile
*gardolabımı değiştirmesem ,bebeğe gardolap lazım mutlaka ,gardolabın yanına onun için bi gardolap alıcam ,bebek 1 sene yatak odasında biizmle uyucak ,çocuk odasında 2 gardolap ve beşik mümkün değil sığmaz (yatak odamın gardolabı çok büyük hantalllll((çocuk 1 yaşından sonra oturma odasına terfi edicek...
*salon takımın oturma tk rengi beyaz ;beyaz koltukları oturma odasına getirirm ,3 kapalı gardolabımıda oturma odasına alırım ,birde küçük beşikkkk ..olduda bitti maşallahhh ,çocuk biraz büyünce o odada kalırsa o koltuklarda heba olucak..
tam 1 haftadır kafayı yicem...bebek için gardolap bakıyorum ben 3 kapılı hantal olmayan bi şey istiyorum ikeada az çok beğendim ,hem zarif hem handal değller..
+kuzenle konuştum ,evini bebk için değiştirme ,o daha çok küçük ,nasıl kullanışlı olursa öyle yap ,giyinme odana ,3 kapılı bi gardolap al+şifonyer ,yatak odana küçük bi beşik ,beşiği daha sonra sonra oturma odana geçirirsin dedi ..en kullanışlısı bu dedi...
ölçtüm ,gardolabımı yatak odama alsam beşiği kucağımdamı taşıcam ben ,kucağımda beşikle uyurum artık,bi şey alucam zaman yatağın ütünden zıplarım..
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff valla dün gece hiç uyumadım yawwwwwwww
siz olsaydınız ne yapardınız
merhaba;bence sizin dolap odada kalsın,onun yanına bir tane de küçük bebek dolabı alabilirsin .sizin ve bebişin giyinme odası olur.sizin odaya da bir küçük beşik al ben olsam böyle yapardımbenim ev 3+1 ,bi odam boşta kaldığı için (çocuk odası)ben oraya gardolabımı koymuştum,benim yatak odamın yatağının başlığı çook büyüktü,çocuk olana kadar gardolap çocuk odasında kalsın dedik,(giyimme odası oldu ),küçük çocuk odasııı...
şimdi bebek yolda,bebek odası alıcaktık ,gardolap (3 kapılı olmalı,bi gözüne ben çarşaflarımı falan koyarım ,salon ve oturma odasının koltuklarının altları açılmıyor,büyük eşşeklik etmişim alırken )
*gardolabımı yatak odama geçirirsem ,yatağğın başlığı büyük olduğu için ,ölçtük biçtik dar oluyor ,tıkış pıkış olucak..yatak ile gardolap arasındaki mesafe 10 cm cik,birde küçük bi beşik koysam,mümkün değil ,içerde dönemem bile
*gardolabımı değiştirmesem ,bebeğe gardolap lazım mutlaka ,gardolabın yanına onun için bi gardolap alıcam ,bebek 1 sene yatak odasında biizmle uyucak ,çocuk odasında 2 gardolap ve beşik mümkün değil sığmaz (yatak odamın gardolabı çok büyük hantalllll((çocuk 1 yaşından sonra oturma odasına terfi edicek...
*salon takımın oturma tk rengi beyaz ;beyaz koltukları oturma odasına getirirm ,3 kapalı gardolabımıda oturma odasına alırım ,birde küçük beşikkkk ..olduda bitti maşallahhh ,çocuk biraz büyünce o odada kalırsa o koltuklarda heba olucak..
tam 1 haftadır kafayı yicem...bebek için gardolap bakıyorum ben 3 kapılı hantal olmayan bi şey istiyorum ikeada az çok beğendim ,hem zarif hem handal değller..
+kuzenle konuştum ,evini bebk için değiştirme ,o daha çok küçük ,nasıl kullanışlı olursa öyle yap ,giyinme odana ,3 kapılı bi gardolap al+şifonyer ,yatak odana küçük bi beşik ,beşiği daha sonra sonra oturma odana geçirirsin dedi ..en kullanışlısı bu dedi...
ölçtüm ,gardolabımı yatak odama alsam beşiği kucağımdamı taşıcam ben ,kucağımda beşikle uyurum artık,bi şey alucam zaman yatağın ütünden zıplarım..
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff valla dün gece hiç uyumadım yawwwwwwww
siz olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?