2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ah canım ya sneınkı baya dusukmus demekkı :) evet nazarı okuyanın esnemesı farklı böle kanamıyomus

gibi esner agzı yırtılır gibi olur cidden :) kayınvalıdeme de eger agır gelıosa nazar okuyamaz mesela agırlık çöker

kadına okumadan gecer enteresan şeyler valla yaa :) acaba bebısmınde yıldızı dusukmu olck ınss çok nazra geeln bı

bebıs olmaz yaa ben öle skaınamdan foto paylaşmak sıtıyorum ehehe :)

ya ay-she tarifi arkadaşlara hemencik atıver bacım ya ,ben haşerdim galiba kurabiyeye ((neyse konuyu kapatalım ,nazara gelelim
tarifi banada atarsın faceten ,benim değim şeker hamurundan olanalr bacım

CANIM IS YERINDEIM CIKAIM SIMDI EVE GIDEIM ATARIM :)

bu arada ödemle ilgili sorularıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.inşallah bu ödem geçer ve sağlıkla sıhatle devam ederim.
bir başka sorumda doğuma giderken nasıl bir gecelik alıcaksınız.ve bir tane mi gecelik alıcaksınız? mevlüttte giyidiğimizi alıcak değiliz sanırım?

kzıalr ben cıkıorm gec bile kaldım yaa eve :) mesaiyi gecırdım bugun :)

ayy ınsallah goruruz bız de o gunlerı canım :) amiinn ınsallah :)

Yokkk bence saçma değil. Hele böyle şeylere kesinlikle inanıyorum ben. Çünkü cidden bazı insanların istemesede nazarı değebiliyor. Nas, Felak okumak lazım sürekli aslında.

Bence yıldızı düşük konusunda da haklısın, benim de yıldızım düşük bence...

O zaman canım bir oku, üfle beni ya sen sevabına nE GÜZEL çocuklarını okursun bol bol.

Ben eminim ki, dünyanın en güzel şeyi bebeğinle uyumak. Onun kokusu, teni, çok merak ediyorum doğunca bebişimi. Ama tabii alıştırmakta ne kadar doğruaynı yatakta uyumaya bilmiyorum, dayanabilirmiyiz ayrı yatırmaya onu da bilmiyorum. Bakalım asıl kucaklarımıza alınca görücez bazı şeyleri...

Merhaba arkadaşlar nabersiniz

Size yeni bitirdiğim yelek ve patiği takdim edeyim...
Eki Görüntüle 523973
ayyy maşallah sana nekadar güzel örgüler örüyosun marifetli anne nekadar şanslı bi prenses
güle güle giyinsin iyi günlerde
rabbim sabır versin gücünü artırsın
inşallah bebeginin mucizesi hastalıgınada ii gelicek ve sen iyileşiceksin ve bebişini kucagına aldıgın zaman bütün sıkıntıları unutacaksın inşallah
herzaman dualarımdasın ......saglıkla bebişne kavuşup burada bizlere müjdeni vericeksin
allah yardımcın olsun ......hep dualarımdasın canım
mobilyan çok güzelmiş iii günlerde yatsın ,iii günlerde kullanın
bence komidin almalısın ,çünkü ufak defek eşyaları yada oyuncaklarını koyarsınız
ii günlerde kullanın

Canım güzel bir penye-pamuk almak istiyorum gecelik olarak hastanede. 2 tane falan alsam yeter heralde.

Mevlütte gecelik giymeyeceğim, Kalabalık misafirim varken doğru bulmuyorum gecelikle dolaşmayı. onun yerine güzel bir elbise almak istiyorum. Açık renklerde. Bir de lohusa tacı gördüm burda bir arkadaş paylaştı. Ondan yapıcam kendime. öyle işte

masallah canim oglusuna. benim oglus nasil oldu acaba 23+0 da 600 gr dedi.
cumartesi randevum var cok heyecanliyim:)
grip asisida olucam. bundan sonra 2 randevuya daha gideriz 4 hafta arayla sanirim sonra haftaya duser
ay cok soracagim soru var yazaymda unutmayayim bari. :)

ben bebisimin 23 haftalik resmini koymustum. :) aslinda nazara cok inaniyorum hatta bana cok degiyor nazar benimkide deger
renkli gozlulerin gozu agir olur derler. hep masallah derim begendigim birsey olunca. bol dua okumak lazim.
ama tontiriginde dedigi gibi hepicigimiz anne olucagimiz icin resimleri paylasmada bir sikinti yok :)

ödem için sofra tuzu yerine himaliya tuzu kullanmanı tavsiye ederim

gecelik yada pijama alımı kullanımla alakalı.
mesela ben kızımın dogumdan sonra gecelik giymedim pijama giydim ,üstünede sabahlık ,rahatta ettim
sezeryan olursa gecelikle daha rahat olunabilir.
mevlütte gecelik giyeceksen onu hastanede giymesen ii olur.malum kan filan olup kirlenebilir.

Canım ben nişastalı yapmıyorum yumurta margarinpudra şekeri un isteğe göre dovulmuş fındık ama tam tarifi atarım. kurabiye kalıbıyla şekil verip pişiriyorum.gayette ince yapıyorum cunku oyle güzel oluyor sonra fırından çıkınca çöp şişleri batırıyorum. tam tarifini atarım ben çok yaptım bu aralar geçen temmuz nişanım vardı 400 yakın yaptım ocaktada kınam vardı onada 400 adet yaptım ama hiç sorumn yaşamadım. tabi diğer arkadslarında tariflerine bakmak lazım en güzelini seceriz :)

arkadaşlar yazıştıgım insanları görmek isterim ,benide görmek isteeyen olursa face adresimi verebilirim.
eminim karşımızdaki insanı gördümüzde paylaşımlar daha sıcak samimi olacaktır.

özelden mesaj atarak adresleri yazabilirizz

bende öyle esim üzülmesin yok söyle olmasin yok böyle olmasin olmuyor insallahhh senide iyice delirtmez ne desen haklisin bazen diyorum acaba benim hatam varmi ben ne yapiyom falan ama yok anam ne yapsam yaranilmiyor yüzüme gülübte arkamdan neler denildigine saitim esimde saittir oda biliyor ama napsin ailesi bende konusmuyorum o konusuyor yani sonucta ailesi oyüzeden yok görüsme yok cocuk görüsmesin demem kokadar vicdansiz degilim allah yardimcin olsun canim sabir sabir bir yere kadar ama insan yinede sabirda ediyor bir yere kadar kendine iyi bak canim..

benım sağlık ocağı hiç aramadı guya 7.haftamda kayıt etmişlerdi
tetanozu kaçırdım mı ki,herkes 2.doza başlamış
bende ugrayamıyom
okuldan gelınce saat 4,20oluyo,sağlık ocagıda 4te kapanıyor

ya benım eşimde sankı kendı hamıle
revanı olsa da yesek,....olsa da yesek
yapınca da benden çok yıyo
dıyorum Allah yüzüme bakmış ya sen hamıle olsan ben ne yapardım
gece gündüz bişiler isterdi:)

ağrımasın inşallah

bana iki hafta önce doktor tuzu kes dedi. hiç tuz kullanmıyorum ve benim kadra tuz kullanan yoktur heralde yemeklerin tadına bakmadan direk atardım tuzu ve bazen tuzluktan avucuma dokup yalardım keçi gibi :) ama tuzu kestim bayağı fark ettim.

zaten yenilen yemeklerden ekmekten filan alıyoruz tuzu ekstra tuz kullanmadım salatayı bile tuzsuz yiyorum. tavsiye ederim

Tecrübeli annee...

Herşeyi sana soruyoruz, ama hemen cevaplıyorsun bizi. Her yeni anne olucak topiğe bir tane lazım valla senden

Hastanede diyorlar ki ped yerine, hasta bezi alın. Daha iyi oluyormuş kanamaya karşı. Sen ne dersin?

cnm normal tekmeler gibi hissedilir şekilde degilde ,ard arda kesik kesik pıt pıt şeklinde atmalar oluyor bebegin hıckırıgı.
yaaaa ben normal tekme sanıyodum onu daha neler duycam ya evet ozaman benimkide hıçkıt-rıyo pıt pıt şeklinde atmalar oluyo aynı aralıklarda

bende burdaki bazı arkadaşları merak etmiyo değilim hani kimlerle konuştuğumu merak ediyrum valla
uu bu çok iyiymiş valla geçmişe gidp geri gelmek baya vakit alıyodu teşekkürler canımmm

yazdıklarına harfi harfine katılıyorum gerçekten çok fesat ve kıskanç insanlar var bu bazen en yakın arkadaşın bile oluyo ah aaah bu durum canımı sıkıyoda biraz deertliyim
ve insanların kıskanç olduğunu yaptığı hareketlerden ve gözlerinde anlayabiliyosun gerçekten..mesela en yakın arkadaşımın sahte gülücüklerinden öle sıkıldım ki bayadır görüşmemek için çaba sarfediyrum ki çok görüşen bi insan olarak

ne kadar güzel ya çok özendim maşallah bende ayrılamam kızımdan oyy yesin annesi onu ya maqşallah size

beni kızım primadan pişik olmuştuki biz huggies çok ii gelmişti hiç bırakmadık hep kullandık rahat ettik
yalnışlıkla alan olduysa kullandıgımız anda pişik olmaya başladı
şimdi bunada onu kullanırım

canim hayirli olsun mutluukla huzurla saglikla oturun evett cokk güzel bir duygu bizde aldik almanyadan insan seviniyor cok güzel bir mutluluk allahim herkeze yasatsin insallahhh aminn..

sagol cnm

ben sadece ped almıştım ,hasta bezini hastaneden vermişlerdi dogum yaptıgımda.
büyük bişi seriliydi yatakta aynı hasta bezininin karesini düşün
bir kactanede hasta bezi verdielr bebek bezi gibi.onu dogumdan cıkar cıkmaz kullandım bi kac saat, ama beni rahatsız etti cıkarttım ped koymuştum
kanamam cok olur ped yetmez diye düşünürsen alabilriisn hasta bezi ama cok rahatsız edici bişiydi ben kullanamadım cnm.

Kızlar saat olmuş 6.30. Eşim gelicek birazdan. Yemek derdim falan yok benim. Kayınvaldemler karşı dairemde oturuyorlar. Allah razı olsun bu yatma olaylarım çıktığımdan beri her akşam o hazırlıyor yemeklerimizi. Orda yiyip, eve geçiyoruz. Bu halimle zaten yemek nasıl yapardım bilmiyorum zaten. Loptop ısındı iyice, kapatayım, Akşama yine gelirim.

Herkeslere afiyetler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…