http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpNMU5RPT0= Kızlar işimize yarar mı ya? Ne dersiniz? Bir ben yenidoğan markaları konusunda emin değilim zaten daha hangisini alsak diye. Kullananlar yardımcı olsak azcık? Huggies çok iyimiş yenidoğanda, bazıları da prima çok iyi diyor. Arada kaldım valla ben..
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpNMU5RPT0= Kızlar işimize yarar mı ya? Ne dersiniz? Bir ben yenidoğan markaları konusunda emin değilim zaten daha hangisini alsak diye. Kullananlar yardımcı olsak azcık? Huggies çok iyimiş yenidoğanda, bazıları da prima çok iyi diyor. Arada kaldım valla ben..
Kızlar saat olmuş 6.30. Eşim gelicek birazdan. Yemek derdim falan yok benim. Kayınvaldemler karşı dairemde oturuyorlar. Allah razı olsun bu yatma olaylarım çıktığımdan beri her akşam o hazırlıyor yemeklerimizi. Orda yiyip, eve geçiyoruz. Bu halimle zaten yemek nasıl yapardım bilmiyorum zaten. Loptop ısındı iyice, kapatayım, Akşama yine gelirim.
Herkeslere afiyetler olsun.
benım sağlık ocağı hiç aramadı guya 7.haftamda kayıt etmişlerdi
tetanozu kaçırdım mı ki,herkes 2.doza başlamış
bende ugrayamıyom
okuldan gelınce saat 4,20oluyo,sağlık ocagıda 4te kapanıyor
ya benım eşimde sankı kendı hamıle
revanı olsa da yesek,....olsa da yesek
yapınca da benden çok yıyo
dıyorum Allah yüzüme bakmış ya sen hamıle olsan ben ne yapardım
gece gündüz bişiler isterdi:)
ağrımasın inşallah
arkadaşımın oğlu 2yaşında ondan duyduklarım:
hugies ılk aylarda daha ıyı,doğal pamuk,pişik yapmıyor
ama bebk buyudukçe idrar artyor ve pamuk şişiyor bebek rahatsız oluyor biraz buyuyunce prımaya geç dedi.
fiyatlara baktım nette 21 dışarda 29lira idi. indirim kupunu var diye marketten alcaktım baktım nette zaten o fiyat,netten alırım sanırım
ayy bugün çook yedim pişmanımama saglıklıydı yedıklerım kerevız taze fasülye vs.kerevize bayılıyorum zaten.kızlar oglum tekmelıyorken vajınaya dogru sancı gırıyo nıye öle?böyle olan varmı?artık tekmeleri çok sert ondan mı acaba.aman yoklamıyım kendimi.buarada eşim 4d pozlarımızı begenmedı uzaylı gıbı bu ne dıyo.ten rengı ,göz rengı nıye yok dıyo.odunmudur meşemidir nedir benim koja:)
ayy bugün çook yedim pişmanımama saglıklıydı yedıklerım kerevız taze fasülye vs.kerevize bayılıyorum zaten.kızlar oglum tekmelıyorken vajınaya dogru sancı gırıyo nıye öle?böyle olan varmı?artık tekmeleri çok sert ondan mı acaba.aman yoklamıyım kendimi.buarada eşim 4d pozlarımızı begenmedı uzaylı gıbı bu ne dıyo.ten rengı ,göz rengı nıye yok dıyo.odunmudur meşemidir nedir benim koja:)
kızlar bir oda var kkkulübünde paylaşılmış.çok beğendimbilen var mı?msj hakkım olmadığı için soramadım yazabilecek var mı çok acill
blgs niki
tek canım benim eşim ondan paylaşamıyor zaten ,bana eziyeti bu yüzden malesef kaynanacığımınHerşeye muhalafet olanı hiç sevmem.AmA İŞTE eşinin annesi canım. Ne yazık ki yapıcak birşey yok. Amma lohusalığını burnundan getirmesin. Destek olmuyor, köstek olmasın bari. Buna izin verme. Senin eşin tek evladı mı kayınvaldenin?
cnm zaten ne varsa insanın kendi annesinde var.bide benim annem eşime hayatta laf söyletmez.bende kızarım hep onun anası canıma okusun sende ben haklıyken bile kolla onu diye,napiim der damadım seni üzmüyo ben nniye üzeyim onu der.haklı ama sanki ben eşimi üzüyomuyumda anası beni üzüyobenimkide aba altından gösteriri sopasını ben hiç birseye karışmam havasındadır.ben hiçbirsey bilmem gibi davranır.ama asla değil.doğumumdada şimdi kim bilir ne gibi tripler atacak off off.ya kendisi çok anlamıyor işten güçten ama istiyorki benim annemle ablamda yapmasın.gelir bende 10 gün kalır.bir kere süpürge açar açmaz evime.annemde gelince halıma kadar yıkar camları siler.dolaplarımı döker ölür yorgunluktan öyle gider.özellikle sanki yiyemediğim şeyleri yapıyor sanki ben yapıyorum ama yemiyr densin diye.artık böyle geliyor bana bilmiyrm ama doğumda lohusalıkta canım çok sıkılacak onu biliyorum
ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
ama sayfada boy boy kendi ve bebegimin resimlerini paylaşamam.
albümede koyamam malum yönteciler görüyor birde erkek de var içlerinde
belki herzaman kullanılan face adreslerini vermeye cekinebilir bazılarımız
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı
tatlım bende sırf oturma odam yüzünden oda yapamadım bide benim evim 2+1. 3+1de değil yani.ama keşke bir Köşe takımı alsaydım oda yapardım ozman.malesef benim oturma odamda oturma takımı var.iptal edemiyorum yepyeniler kıyamam yani.beşik aldım yatakodasına .bende komidinleri gardolabımın içine koyucam mecburen.yada antreye çıkarıcam ama öylede abes olur yine gardolabımın içine koyucam şifonyerim kalıcak bi.napiim evim olursa yaparım oda diorum artık..benim ev 3+1 ,bi odam boşta kaldığı için (çocuk odası)ben oraya gardolabımı koymuştum,benim yatak odamın yatağının başlığı çook büyüktü,çocuk olana kadar gardolap çocuk odasında kalsın dedik,(giyimme odası oldu ),küçük çocuk odasııı...
şimdi bebek yolda,bebek odası alıcaktık ,gardolap (3 kapılı olmalı,bi gözüne ben çarşaflarımı falan koyarım ,salon ve oturma odasının koltuklarının altları açılmıyor,büyük eşşeklik etmişim alırken )
*gardolabımı yatak odama geçirirsem ,yatağğın başlığı büyük olduğu için ,ölçtük biçtik dar oluyor ,tıkış pıkış olucak..yatak ile gardolap arasındaki mesafe 10 cm cik,birde küçük bi beşik koysam,mümkün değil ,içerde dönemem bile
*gardolabımı değiştirmesem ,bebeğe gardolap lazım mutlaka ,gardolabın yanına onun için bi gardolap alıcam ,bebek 1 sene yatak odasında biizmle uyucak ,çocuk odasında 2 gardolap ve beşik mümkün değil sığmaz (yatak odamın gardolabı çok büyük hantalllll((çocuk 1 yaşından sonra oturma odasına terfi edicek...
*salon takımın oturma tk rengi beyaz ;beyaz koltukları oturma odasına getirirm ,3 kapalı gardolabımıda oturma odasına alırım ,birde küçük beşikkkk ..olduda bitti maşallahhh ,çocuk biraz büyünce o odada kalırsa o koltuklarda heba olucak..
tam 1 haftadır kafayı yicem...bebek için gardolap bakıyorum ben 3 kapılı hantal olmayan bi şey istiyorum ikeada az çok beğendim ,hem zarif hem handal değller..
+kuzenle konuştum ,evini bebk için değiştirme ,o daha çok küçük ,nasıl kullanışlı olursa öyle yap ,giyinme odana ,3 kapılı bi gardolap al+şifonyer ,yatak odana küçük bi beşik ,beşiği daha sonra sonra oturma odana geçirirsin dedi ..en kullanışlısı bu dedi...
ölçtüm ,gardolabımı yatak odama alsam beşiği kucağımdamı taşıcam ben ,kucağımda beşikle uyurum artık,bi şey alucam zaman yatağın ütünden zıplarım..
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff valla dün gece hiç uyumadım yawwwwwwww
siz olsaydınız ne yapardınız
ben hiç yanıma yatırma taraftarı değildim ama oda durumundan mecburen yatak odasında yatıcak ,kimi bebekler beşiklerindede yatmıyo eğer yatmazsada oturma odasındaki kanepeler onu bekler napiim kiracıyım ben valla.gerçi arkadaslarım bebeklerine oda yaptıda noldu uyanıp anneyle babanın ortasına gelip yatıyo hepsi akılları erince..Kızlar ya birşey sorucam. Şimdi bebişlerimizi bir yaşına kadar yanımızda yatırmak normal mi? Ben kısmet olursa ilk 2, 3 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmak istiyorum. Ona alışşın istiyorum.
Benim arkadaşlarım da öyle büyüttüler hep çocuklarını. Tabi bebeğe göre değişir durumlar.
Ama 1 yaş bana çok geliyor. Yatırmak isteyen de yanlış anlamasın, kimseyi eleştirmiyorum. Bu sadece benim fikrim...
bende öyle esim üzülmesin yok söyle olmasin yok böyle olmasin olmuyor insallahhh senide iyice delirtmez ne desen haklisin bazen diyorum acaba benim hatam varmi ben ne yapiyom falan ama yok anam ne yapsam yaranilmiyor yüzüme gülübte arkamdan neler denildigine saitim esimde saittir oda biliyor ama napsin ailesi bende konusmuyorum o konusuyor yani sonucta ailesi oyüzeden yok görüsme yok cocuk görüsmesin demem kokadar vicdansiz degilim allah yardimcin olsun canim sabir sabir bir yere kadar ama insan yinede sabirda ediyor bir yere kadar kendine iyi bak canim..
ben cok begendim. fiyatı ne kadarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?