2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hakikten oyle ya okula yolluyorum kizimi saat 4 te geliyor
babasinin bir gun isi tatildi defnenin okulu vardi herseyi o gelmeden bitirmeye calisiyorum.
esimde diyor ki savasami hazirlaniyorsun :))
yavas yavas yap bu ne gayret. tabi o ne anlayacak
yasamak lazim :)

cok yoruldum ama degdi mamalar nefis olmus:)
hocasida begenir herhlde begenmesede hepsini ben yerim

hee anladım canımm....

sen koredeydin dimi ? bi arkadaşım var pastacı ama o aşmış artık yani neyse kendisi çin e gitmişti de

o zaman yazmıştı genelde süslemeler krema ile yapılıyormuş şeker hamuru pek kullanılmıyormuş nedense

belki de kore japonya çin geneli böyledir :) kremayla süslemede ustalaşmışlar :)

inşallah canım seneye çifte doğum gunu yaparsınızz :)

çok güzel görünüyor ayşe ismi gördükçede daha bi hoşuma gidiyor

:13:

senin kızın yine kreşe gidiyor ,benimki heran tepemde.
2. ler dogduktan sonra ne halt yicez bakalım.bide kıskanclıklarıyla ugraşcaz cadıların yaw.

Hmmmm haklısın erkenden herşeyi halleetmek lazım işte ben bu yüzden ikinci çocuğu düşünemiyorum yani düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum okulda bir sürü çocuk,kociş,oğlum,kızım,temizlik,yemek,misafir,

Canım ben cotton box aldım 30 tl ye hemde yeri de çok güzel.Fiyatı da uygun...

ben bgun yaptırdım şeker yüklememi ....
73 aç
103 tok çıktı
dr normal güzel dedi ..

ve birde bebeğine netten nevresim takımı sipariş edenler oldu ?beğendiler mi ,hangi markayı aldılar

günaydın ve hayırlı cumalar olsun bakalım

oh oh yeşim ve tontirik pek hamaratlıyız bugün ben de kahvaltımı yeni yaptım .....akşama misafirim var off yoğun ve yorucu bir gün beni bekl,yo halamlar gelicek yemeğe kalabalık misafir ağırlamak hiç adetim değil ama boyum kadar 3 tane çocukları var e bide annemler falan pofff

neyseeeeeeeeeeee allah yardımcım olsunn kızımda yardım etse bana azıcık hehehehe
dün bebeğime çıt çıtlı bediler aldım heoside uzunkollu almışım soğuk olcak die ama ben de beden konusunda sıkıntı yaşadım yani ne biliyim gözüme ufak gelenleri aldım daha bebek bedenlerini anlamyrumda afedersiniz:26:

güzel mutlu huzurlu günler geçirelim inşallah hepimiz geçmişte kaynatmışsınız baya kızlar takip edemiyorum yetişemiyorum valla .. biz bugün şeker yüklemesi için gidecektik doktora ama eşim sabah 5 te geldi görevden öyle olunca o uyanana kadar ben aç kalamam diye pzt ye erteledik :)

günaydın canım :)

iyi yapmıssın esınle ol bencede ammaan :13:

ayy cidden çok cicilermiişş :) güle güle kullanınn

ah canım sen 1 çocukla epey zaman alıyor,anlıcaksın beni diyosunbeni kim anlasın.bu topikte beni anlıcak kimse yok3+1=4 çocuk....durumum vahim yanii,....4 leyince anlıcaksınız beni

kızlar duyduk duymadık demeyin..
kayıtlarımız devam ediyor.. bir yandan da adres calışmaları..
adreslerini gönderenler var.. göndermeyenleri de yazıyorum :

orkide85, fesleğenim, tubilibba, yeliziz2, mandalina01, tlyss, sonalfer, ocwmays, Tontirik, chekirdekk

günayldın canlar hayırlı cumalar olsun.

biz şeker yüklelemizi yaptık sonuç iyi çıktı. idrar kültürüm alındı oda iyi çıktı. şimdilik bol bol su içmem dışında bir sıkıntım yok. alışverişimize çıktık ve listem aynen şöyle

bebek battaniyesi
6 adet çorap
banyo termometresi
banyo yıkama süngeri
tırnak makası
saç fırçası
oda termometresi
alttan çıtçıtlı bady 12 adet
pijama takımı 3 adet
tulum 6 adet
altı patikli pijama 4 adet
tsört uzunkollu 6 adet
içi miflonlu kalın uyku tulumu 2 adet
ayakkabı 2 adet
mama önlüğü 2 adet
patik 1 adet
kadife ceketli takım 1 adet
bebek nevresim ve yorgan takımı

şimdilik bunlarımız var sebamedden banyo grubunu istedim şampuan vs.
yatağına karar verdik mothercareden ama henüz almadık.
hastane çıkışlarımız ve hastaneye gidecek olan çantamız eksik şu anda.bide tabiki biberon burun aspiratörü emzik vs almadık

bu arada günaydın bu arada hayırlı cumalar olsun inşallah...
allah darda olanları tez kurtarsın, dualar kabul olsun

hay maşallah nefesine . gönülden okuyorsundur allah kabul ediyordur.

doğuma giderken gecelikten ziyade pijama takımı tercih ettim ben iki adet alıcam yanıma birde ne olur ne olmaz diye bir adette alt pijama koyucaz. ikili takımın üst kısmı düğmeli olmasına dikkat et emzirme felanda rahatlık olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…