İyi geceler güzel anneler :)
bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyosunuz?
ya 1 hafta öncesine kadar göbek deliğimin biraz altında fıkırdardı, şimdi sanki heryerinde oynuyo. akşam yatınca göbek deliğimin altında hareket ediyo tamam bir aydır öyle zaten ama şuan mesela göbek deliğimin bayaaa bi üstünde hissediyorum. hatta zıplıyo karnım resmen, hani yanlışmı hissediyorum diyebileceğim bi hareket değil, ard arda zıplıyo gözümle görüyorum. amaaaa aynı zamanda göbek deliğimin biraz altında oynuyo. yani sanki dik duruyo hem üstten yumruk atıyo hem alttan tekme atıyoneye uğradığımı şaşırmış durumdayım. sizinkiler nası kıpraşıyo. bişeyleri yanlış hissediyorum gibime geliyo canı sıkıldı minik kurbağamın içerde organlarımla top oynuyo sanırım
herkese hayırlı günler.inşallah herkes iyidir.bebişimle ben iyiyiz çok şükür.dikişlerimin acısıda azaldı bu hafta biraz.doktor karnın büyüdükçe artar ağrı demişti oysaki.inşallah artmaz.8 kilo aldım.bi 8 daha alırım heralde.sabah eşimi isviçreye gönderdik.ordanda fransaya geçicekler.sağ salim gider gelir inş.1 hafta yanlızız çocuklarım ve ben.
Oh canım ellerine sağlık siz karı koca birabirinize bol bol yesirin ne hüzel valla Allah bozmasın canım :))))unutmaz unutmazz ama yine de arayıp bir kontrol et istersen işi şansa bırakmabizim bi emanet vardı hayatım de
ben de mümkün olduğunca dikkat etmeye calışıyorum özellikle akşam yemeğinden sonra fazla abur cubur şeyler yememeye calışıyorum.. ama benimki bana inat yapar gibi her akşam birşeyler buluyor yiyecek.. kurabiye vs. eksik olmaz zaten evde cok sevdgi için yaparım sürekli.. bu akşam da poğaca yapıcam
mutlaka neskafe ile ya da yeşil çay ile onlardan götürür.. sonra meyve ya da kuruyemiş.. sonra dondurma
bu kadar yemeye dobişko olması gerekirken tam tersi cok fittir kendisiama minik bir göbek cıktı evlendiğimizden beri.. ben yaptım, ben yaptım
benım sağlık ocağı hiç aramadı guya 7.haftamda kayıt etmişlerdi
tetanozu kaçırdım mı ki,herkes 2.doza başlamış
bende ugrayamıyom
okuldan gelınce saat 4,20oluyo,sağlık ocagıda 4te kapanıyor
ya benım eşimde sankı kendı hamıle
revanı olsa da yesek,....olsa da yesek
yapınca da benden çok yıyo
dıyorum Allah yüzüme bakmış ya sen hamıle olsan ben ne yapardım
gece gündüz bişiler isterdi:)
ağrımasın inşallah
Canım ben nişastalı yapmıyorum yumurta margarinpudra şekeri un isteğe göre dovulmuş fındık ama tam tarifi atarım. kurabiye kalıbıyla şekil verip pişiriyorum.gayette ince yapıyorum cunku oyle güzel oluyor sonra fırından çıkınca çöp şişleri batırıyorum. tam tarifini atarım ben çok yaptım bu aralar geçen temmuz nişanım vardı 400 yakın yaptım ocaktada kınam vardı onada 400 adet yaptım ama hiç sorumn yaşamadım. tabi diğer arkadslarında tariflerine bakmak lazım en güzelini seceriz :)
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpNMU5RPT0= Kızlar işimize yarar mı ya? Ne dersiniz? Bir ben yenidoğan markaları konusunda emin değilim zaten daha hangisini alsak diye. Kullananlar yardımcı olsak azcık? Huggies çok iyimiş yenidoğanda, bazıları da prima çok iyi diyor. Arada kaldım valla ben..
İyi geceler güzel anneler :)
bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyosunuz?
ya 1 hafta öncesine kadar göbek deliğimin biraz altında fıkırdardı, şimdi sanki heryerinde oynuyo. akşam yatınca göbek deliğimin altında hareket ediyo tamam bir aydır öyle zaten ama şuan mesela göbek deliğimin bayaaa bi üstünde hissediyorum. hatta zıplıyo karnım resmen, hani yanlışmı hissediyorum diyebileceğim bi hareket değil, ard arda zıplıyo gözümle görüyorum. amaaaa aynı zamanda göbek deliğimin biraz altında oynuyo. yani sanki dik duruyo hem üstten yumruk atıyo hem alttan tekme atıyoneye uğradığımı şaşırmış durumdayım. sizinkiler nası kıpraşıyo. bişeyleri yanlış hissediyorum gibime geliyo canı sıkıldı minik kurbağamın içerde organlarımla top oynuyo sanırım
cnm öncelikle sevindim şekerinin iyi çıkmasına.darısı başımıza artık diyorumben bgun yaptırdım şeker yüklememi ....
73 aç
103 tok çıktı
dr normal güzel dedi ..
ve birde bebeğine netten nevresim takımı sipariş edenler oldu ?beğendiler mi ,hangi markayı aldılar
Güle güle kirletin evinizi :)valla bu yorgunluk bana 3 ay gider yorgun yorgunda doğum yaparımay yaaa daha salon var yarın,ve benim salonum çok büyük.bi güzel heryerini kırklayım baride doğuma tv ünitesini falan çekmem..üstten temizlerim doğuma.zaten ne kaldı.kasımın sonundada halılarımı vericem salon koltuklarımın oturma yerleri bej rengi onları yıkatıcam.bu hafta mutfak dolaplarımıda kırklayım.ayaklarımı hissetmiyorum tabanlarım zonkluyor.ama misler gibi oldu evim.ama badana işini öldürsen bidaha yapmam dedim eşime.tutsun adam valla ölecem yorgunluktan..ben yatar kızlar
Mrh kızlar bugün seker yuklemesi yapıldı cok şükr çıkmadı 140 ti.dr.200u sinir olarak goruoz dedi cok korkuodum elhamdulillah bı şey çıkmadı..bebeğimizde gördüm 660 gr a ulaşmış maşallahkilosuna cok ii dedi..yatış pozisyonunu sordum yüz ustu uymayı seviyorum dedim istediğin sekilde yat dedi özellikle su pozisyon dedimiz şekil yok dedi hiçbir zararı yok onun yeri korunakli dedi keske şimdiye kadar sorsaymisim bosuna cile cekmisim..bebeğin karnımda ki sekli bası mide hizamda ayakları sol kasığıma doğruydu,midemi yakanda bu afacanin pozisyonuymus yani:) tetanozun tüm dozlarını oğlumda vurulmuştum 6 sene onceama5seneden sonra tekrarlamak lazimmis s.ocagiyla görüşcem yarın.bilgisi olan varmı?eger öyleyse vurdurcam yine 1dozda olsa vurdur dedi Dr.herseyin hayırlısını versin Rabbim gönlümüzce
valla bu yorgunluk bana 3 ay gider yorgun yorgunda doğum yaparımay yaaa daha salon var yarın,ve benim salonum çok büyük.bi güzel heryerini kırklayım baride doğuma tv ünitesini falan çekmem..üstten temizlerim doğuma.zaten ne kaldı.kasımın sonundada halılarımı vericem salon koltuklarımın oturma yerleri bej rengi onları yıkatıcam.bu hafta mutfak dolaplarımıda kırklayım.ayaklarımı hissetmiyorum tabanlarım zonkluyor.ama misler gibi oldu evim.ama badana işini öldürsen bidaha yapmam dedim eşime.tutsun adam valla ölecem yorgunluktan..ben yatar kızlar
cok guzel canim gule gule kullan. :) hem ilerki zamanlardada dolap ve sifonyeri kullanmaya devam edersin
gozun aydin canim ben seker konusunda tetikteyim yinede:) limonlu su iciyorum tatli bir sey yersemMrh kızlar bugün seker yuklemesi yapıldı cok şükr çıkmadı 140 ti.dr.200u sinir olarak goruoz dedi cok korkuodum elhamdulillah bı şey çıkmadı..bebeğimizde gördüm 660 gr a ulaşmış maşallahkilosuna cok ii dedi..yatış pozisyonunu sordum yüz ustu uymayı seviyorum dedim istediğin sekilde yat dedi özellikle su pozisyon dedimiz şekil yok dedi hiçbir zararı yok onun yeri korunakli dedi keske şimdiye kadar sorsaymisim bosuna cile cekmisim..bebeğin karnımda ki sekli bası mide hizamda ayakları sol kasığıma doğruydu,midemi yakanda bu afacanin pozisyonuymus yani:) tetanozun tüm dozlarını oğlumda vurulmuştum 6 sene onceama5seneden sonra tekrarlamak lazimmis s.ocagiyla görüşcem yarın.bilgisi olan varmı?eger öyleyse vurdurcam yine 1dozda olsa vurdur dedi Dr.herseyin hayırlısını versin Rabbim gönlümüzce
kızlar kitaptan fotograflarını çektım tembel işi
herseyin yolunda olmasina cokk sevindim sekeinde iyi cikmis kilosuda iyiymis masallahhh sübhanallahhh..kendine bebise cokk iiy bak canim benim..
bir suru isim var uyumda var ve ben pc basinda vakit harciyorum :)
ev yine gocmus durumda el atmam lazim misafire hazirlik lazim iyiki aksama dogru gelecek:)
cok guzel canim gule gule kullan. :) hem ilerki zamanlardada dolap ve sifonyeri kullanmaya devam edersin
buyuyup ben oda istiyorum diyene kadar kullanirsin:)
gozun aydin canim ben seker konusunda tetikteyim yinede:) limonlu su iciyorum tatli bir sey yersem
masallah bebeginede. bendede cok oluyor mide yanmasi catr catir yaniyor corek otu yiyorum arada iyi geliyor. tetenoz
olayini bende saglik ocagina sorucam burda tek doz yapiyorlarmis onuda rica minnet yaptiriyoruz:) bizim ulke temiz tetonoz olmaz diyor dr ne garip adam ya sanki bizimki pis ulke burda dogum yapan turk arkadasim tr ye gidince tahlil yaptirmis 3 farkli mikrop
kaptigi anlasilmis oldukca temiz yani:) ben yinede yaptiricam tabi vitamin ilacini da zorla aldim magnezyumuda trden getirmistim
kendi kendime bakiyorum valla:)
aysecim cok guzel gorunuyor ama sanirim bunlar mevlut icin olur eger sezaryan olucaksa gunu belliyse o zaman dogumdada olur
burda seker hamuruda bulamam gibi geliyor hic bir pastanede gormedim.
tr ye gidince artik denerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?