kızlar duyduk duymadık demeyin..
kayıtlarımız devam ediyor.. bir yandan da adres calışmaları..
adreslerini gönderenler var.. göndermeyenleri de yazıyorum :
orkide85, fesleğenim, tubilibba, yeliziz2, mandalina01, tlyss, sonalfer, ocwmays, Tontirik, chekirdekk
doğuma giderken gecelikten ziyade pijama takımı tercih ettim ben iki adet alıcam yanıma birde ne olur ne olmaz diye bir adette alt pijama koyucaz. ikili takımın üst kısmı düğmeli olmasına dikkat et emzirme felanda rahatlık olsun diye
doğuma giderken gecelikten ziyade pijama takımı tercih ettim ben iki adet alıcam yanıma birde ne olur ne olmaz diye bir adette alt pijama koyucaz. ikili takımın üst kısmı düğmeli olmasına dikkat et emzirme felanda rahatlık olsun diye
dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)
günaydın kızlar;
anneler ve hamişler,
kızımla türk kahvemizi yudumluyoruz sabah sabah iş yerimizde ve doğum izni için gün sayıyoruz.kızlarcığım
bu ödem beni mahfediyor.iki gündür de parmak uçlarımda uyuşma var.el parmaklarımda.nedendir bu sizinde oluyormu acaba?
günaydın kızlar;
anneler ve hamişler,
kızımla türk kahvemizi yudumluyoruz sabah sabah iş yerimizde ve doğum izni için gün sayıyoruz.kızlarcığım
bu ödem beni mahfediyor.iki gündür de parmak uçlarımda uyuşma var.el parmaklarımda.nedendir bu sizinde oluyormu acaba?
fesleğenim :))
bayramdan sonra olur mu ???
Boğazım çok ağrıyor ve şuan işyerinde de sadece kabuk tarçın ve karanfil var.Bunların çayını içsem bir zararı olur mu acaba bebişlere?
Boğazım çok ağrıyor ve şuan işyerinde de sadece kabuk tarçın ve karanfil var.Bunların çayını içsem bir zararı olur mu acaba bebişlere?
Hanımlar nasıl hediye olacak,ben bu konuda bilgisiz kalmışım.Mesela fiyat olarak nasıl bir aralık söz konusu?Son gün ne zaman?Bilgi verirseniz sevinirim...
Eki Görüntüle 524537 Eki Görüntüle 524538 Eki Görüntüle 524539 Eki Görüntüle 524540 Eki Görüntüle 524541
nasıllar anneye taç kıza bant şeklinde aynı çiçeklerden olanları da güzel. ama fiyatlarını bilmiyorum nerdeinternetten almak da istemiyorum saçda nasıl durucak denemek lazım
satıldığı yeri bulsam daha iyi olacak. bursadaymış ama.
halasi tr' den bunlari getirmis cok sirinler=)
http://i.imgur.com/8Xjkf.jpg
http://i.imgur.com/IfcqU.jpg
http://i.imgur.com/Jkz9t.jpg
dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)
ay mümkünse seni anlamayalımah canım sen 1 çocukla epey zaman alıyor,anlıcaksın beni diyosunbeni kim anlasın.bu topikte beni anlıcak kimse yok 3+1=4 çocuk....durumum vahim yanii,....4 leyince anlıcaksınız beni
ohh afiyet olsun kahve içebiliyosunuz yani
ya bir doğum yapayım cezve cezve kahve , demlık demlık çay içcem hee
evet isimiz cok. kres benim kurtaricim oldu . biraz bu yuzden cesaret aldim yaptim 2. yi:)
senin kızın yine kreşe gidiyor ,benimki heran tepemde.
2. ler dogduktan sonra ne halt yicez bakalım.bide kıskanclıklarıyla ugraşcaz cadıların yaw.
bende diyordum kizimdan sonra yeter diye ama Allah insanin icine tekrar anne ola istegi koyuyor :)Hmmmm haklısın erkenden herşeyi halleetmek lazım işte ben bu yüzden ikinci çocuğu düşünemiyorum yani düşünmek istiyorum ama düşünemiyorumokulda bir sürü çocuk,kociş,oğlum,kızım,temizlik,yemek,misafir,
seni anlamak oldukca zor canim:) takdir ediyorum sadece.ah canım sen 1 çocukla epey zaman alıyor,anlıcaksın beni diyosunbeni kim anlasın.bu topikte beni anlıcak kimse yok 3+1=4 çocuk....durumum vahim yanii,....4 leyince anlıcaksınız beni
Gece kolum yukarida uyudugumda uyusuklukla uyaniyorum.Bir sure uyusuk kaliyor sonra normale donuyor,günaydın kızlar;
anneler ve hamişler,
Kızlar ben bebek şekerimi seçtim.
Malesef sizler kadar marifetli değilim
SAFİNAZ BEBEKLER BEBEK ŞEKERİ TANESİ 0.60 KRŞ. GittiGidiyor'da 63422480
Fiyat çok uygun geldi bana. 100 tane yaptırsam 60 TL...
Beğendiniz mi?
evet cok begendim ben
Günaydın hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız ay bizim üst komşumuz taşınıyo eşim çok mutlu oldu inş genç biri taşınır yerine banada ii olur hemayşecim kurabiyeler çok güzel bende yapıcam çok heveslendim biraz önece elimi karnıma koydum kızım uyuyomusun dedim o anda tekme attı kuzum çok güzel oldu doğum yaklaştıkça dahada heycanlanıyorım ben yaa
Ayşecim merak ettim cnm sen nie kahve yada çay içmiyosun yani hamilelik die tiksindin filan mı hani kafein oldugu için zararlı die mi.?
Bende çayı aramıyorum ama günlük türk kahvemi içerim valla hiç es geçmiyorum onu:) Hatta daha saatim vardı ama aha şimdi canım çekti gidip yapayım bari
Kızlar ben bebek şekerimi seçtim.
Malesef sizler kadar marifetli değilim
SAFİNAZ BEBEKLER BEBEK ŞEKERİ TANESİ 0.60 KRŞ. GittiGidiyor'da 63422480
Fiyat çok uygun geldi bana. 100 tane yaptırsam 60 TL...
Beğendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?