2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın kızlar;
anneler ve hamişler,
kızımla türk kahvemizi yudumluyoruz sabah sabah iş yerimizde ve doğum izni için gün sayıyoruz.kızlarcığım
bu ödem beni mahfediyor.iki gündür de parmak uçlarımda uyuşma var.el parmaklarımda.nedendir bu sizinde oluyormu acaba?

Çok beğendim canım ya

Biz hediyeleşme olayını ayın kaçında yapacağız kızlar? Tarih belirleyelim mi?

Güle güle kullanın canım cicilerinizi

Herkese günaydın, hayırlı cumalar...
Herkes iyidir umarım.
Güzel bir gün olsun inşallah, huzurlu, sağlıklı, mutlu, sakin...

dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)

dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)

ah canım ya bebeğin sağlıkla gelsın de ıns....

eşya getirmek zor olur belki doktorları sizin eve gelsin

günaydın canım :)

ohh afiyet olsun kahve içebiliyosunuz yani

ya bir doğum yapayım cezve cezve kahve , demlık demlık çay içcem hee

Son düzenleme:
Boğazım çok ağrıyor ve şuan işyerinde de sadece kabuk tarçın ve karanfil var.Bunların çayını içsem bir zararı olur mu acaba bebişlere?

Hanımlar nasıl hediye olacak,ben bu konuda bilgisiz kalmışım.Mesela fiyat olarak nasıl bir aralık söz konusu?Son gün ne zaman?Bilgi verirseniz sevinirim...

Bende uyurken oluyor canım.
Kalkıyorum ki ellerim uyuşmuş :/

fesleğenim :))
bayramdan sonra olur mu ???

Olur tatlım bence...

Boğazım çok ağrıyor ve şuan işyerinde de sadece kabuk tarçın ve karanfil var.Bunların çayını içsem bir zararı olur mu acaba bebişlere?

Karanfil rahim kasılmalarını arttırır canım içme bence. Tarçının fazlasını da zararlı demişlerdi.
Bence limonlu sıcak su iç olur mu
Geçmiş olsun...

gecmiş olsun.tarçın rahim kasılmalarına neden olabilir önerilmiyor hamilelere. gerci yüksek dozda alınırsa diyor nette ama yinede sen bilirisn
ıhlamur ve kuşburnu en ideali bizim için.

Hanımlar nasıl hediye olacak,ben bu konuda bilgisiz kalmışım.Mesela fiyat olarak nasıl bir aralık söz konusu?Son gün ne zaman?Bilgi verirseniz sevinirim...

limitimiz 30 tl canım.. yani son gün diye bişey yok aslında ama bayramdan önce halledelim diye düşündük ve ben bugün adres eksiklerimi tamamlıyorum.. katılmak istersen seni de eklerim canım bak listemize burdan gözatabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/556056-2013-ocak-anneleri-hediyelesiyor.html

özelden bana ad soyad ve adres bilgilerini ulaştırman yeterli :))

Günaydın hanımlarrrr...Cumanız mubarek olsun inş...

Benim kızım da son 2 gündür öyle güçlü tekmeler atıoki ahhh die bağırıyorum resmen:) Tekme mi dönüyo mu nasıl öyle güçlü oluyor anlamıyorum.Göbeğimi izlerken bile takip edemiyorum her yer birden oynuyor ve karnım resmen vakum gibi çekilip geri şişio yaramaz cimcimem benim çok hareketli Maşallah

Çok begendim bunları yaa harikalar....Bian önce takacağımız günler gelsinnnnn...

Eki Görüntüle 524552

gunaydın teyzeleri buda benim minik kızım :))

Günaydn canım...Teyzeleri yesin miniğini...Maşallah ne güzel bi poz olmuş

Çok ciciler hepside..Güle güle giysin canım...

O zamanı hayırlısıyla atlanıp sağlıkla kavuşursun bebeğine inş canım.Çoğu gitti azı kaldı..

ah canım sen 1 çocukla epey zaman alıyor,anlıcaksın beni diyosunbeni kim anlasın.bu topikte beni anlıcak kimse yok3+1=4 çocuk....durumum vahim yanii,....4 leyince anlıcaksınız beni
ay mümkünse seni anlamayalım
2 çocuk bile gözümde büyüyor.benim kocaya kalsa 4 tane istiyor ayuu

cnm seni takdir ediyorum ben zaten.3 cocuk+iş kadını olmak kolay degil.bide hamilesin
Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inş.

ohh afiyet olsun kahve içebiliyosunuz yani

ya bir doğum yapayım cezve cezve kahve , demlık demlık çay içcem hee

Ayşecim merak ettim cnm sen nie kahve yada çay içmiyosun yani hamilelik die tiksindin filan mı hani kafein oldugu için zararlı die mi.?

Bende çayı aramıyorum ama günlük türk kahvemi içerim valla hiç es geçmiyorum onu:) Hatta daha saatim vardı ama aha şimdi canım çekti gidip yapayım bari

kızlar yenimoda.com da bebek revresimleri var

29 tl cottonbox marka imiş ilgilenen varsa bilgilerine sunulur efeemm

Günaydın hayırlı cumalar güzel anneler nasılsınız ay bizim üst komşumuz taşınıyo eşim çok mutlu oldu inş genç biri taşınır yerine banada ii olur hem ayşecim kurabiyeler çok güzel bende yapıcam çok heveslendim biraz önece elimi karnıma koydum kızım uyuyomusun dedim o anda tekme attı kuzum çok güzel oldu doğum yaklaştıkça dahada heycanlanıyorım ben yaa

senin kızın yine kreşe gidiyor ,benimki heran tepemde.
2. ler dogduktan sonra ne halt yicez bakalım.bide kıskanclıklarıyla ugraşcaz cadıların yaw.
evet isimiz cok. kres benim kurtaricim oldu . biraz bu yuzden cesaret aldim yaptim 2. yi:)
bende diyordum kizimdan sonra yeter diye ama Allah insanin icine tekrar anne ola istegi koyuyor :)
ben bazen sasiriyorum kendime nasil bu kadr isteyebiliyorum diye ama isteniyormus :)
3. icinde buyuk konusmuyorum o yuzden zaten 30 yasima birsey kalmadi yas ilerledikce hamile kalmakta zor olabilir bakmakta simdi
ideal diye dusunuyorum
ah canım sen 1 çocukla epey zaman alıyor,anlıcaksın beni diyosunbeni kim anlasın.bu topikte beni anlıcak kimse yok3+1=4 çocuk....durumum vahim yanii,....4 leyince anlıcaksınız beni
seni anlamak oldukca zor canim:) takdir ediyorum sadece.
hakikaten zor is. ama guzelligide ayri olur cok cocugun . bakalim bizim kismette kac tane var 3. olur diyorum ama 4. ye cok sicak bakamiyorum :)
Gece kolum yukarida uyudugumda uyusuklukla uyaniyorum.Bir sure uyusuk kaliyor sonra normale donuyor,
bende bilmiyorum neden acaba oyle oluyor?

Insallah uyumlu ıyı birileri gelir canım :)

yaparsın cnaım kurabiyeler kolay sadec hayal gücü ve malzeme :)

hayır yaprakcım nerdeyse 18. haftadan berı carpıntım var ve gecmıodu dıyete baslaıdm yedıkelrımı hafıflettım

çay kahve azalttım kola canım cok ısterse 1 yudum esım icerken alıodm akşam ama sadece bı yudum canım cekıo

die maalesef naptıysam carpıntım gecmedı ben de çay kahve kolayı tamamen kestım ve carpıntım gectı

eger uykumu da almıssam hıc carpıntım olmuo kardıyolog eğer uykusuz ve yorgun olursan da carpıntın olr dedi

böle işte canım çok istio ama içemıyorum bir gunde de gecmıo ıkı gunum zehır oluyo çarpıntıdan maalesef

bebısım doğana kadar sabredıcemm...

canım çok cici cok begendım ayrıca çok da uygunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…