- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm hayırlı olsun yeni eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh darısı olmayanların yanii bizim başımıza :))Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.
Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!
ayy bende çok isterim cnm ama benim face yok malesef eşim izin vermiyo ama bi denicem sormayı kk dakı kızlarla konuşmak için heryere kapalı bi face açsam olurmu falan diye :))ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
ama sayfada boy boy kendi ve bebegimin resimlerini paylaşamam.
albümede koyamam malum yönteciler görüyor birde erkek de var içlerinde
belki herzaman kullanılan face adreslerini vermeye cekinebilir bazılarımız
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı
cnm banada 1 yaş çok geç geliyo bende en fazla 6 aylıkken ayırıcam inşallah odasını bebek telsizi almayı düşünüyorum o bizi idare eder heralde :)))Kızlar ya birşey sorucam. Şimdi bebişlerimizi bir yaşına kadar yanımızda yatırmak normal mi? Ben kısmet olursa ilk 2, 3 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmak istiyorum. Ona alışşın istiyorum.
Benim arkadaşlarım da öyle büyüttüler hep çocuklarını. Tabi bebeğe göre değişir durumlar.
Ama 1 yaş bana çok geliyor. Yatırmak isteyen de yanlış anlamasın, kimseyi eleştirmiyorum. Bu sadece benim fikrim...
ya şimdi herkez bebeğini kaç yaşına kadar nerde yatırıcak onu konuşuyor iyide ben ne yapıcam ?bebk odası yaparsam ,yatak odam çok küçülücekkk,ama yapmakta istiyorummm(((
ay-she facete kurabiye paylaşmışsın bacımmm,ben o kurabiyelere baktım ,herkezde ayrı bi tarif sana zahmet tarifini bana atıverrr,denicem bende becerirsem mevlüde falan yaparım ..
tugbaemrah bende bu c.tesi gidip ikeadan gardolap ve şifonyer alıcam ,belki karşılaşırız ,şimdi tekrar baktımda kitabına ikeanın zarif ve kibarr hantal değillll
Bayıldım aysecim bu kurabiyelere ben teşekkür ederiz tarif içinkızlar kitaptan fotograflarını çektım tembel işi
ay bu koclaarda herşeye karışıyor yaw.Kendi nicklerimizle açalım facelerimizi olmazmı. ben bugün bitane açayım.ayy bende çok isterim cnm ama benim face yok malesef eşim izin vermiyo ama bi denicem sormayı kk dakı kızlarla konuşmak için heryere kapalı bi face açsam olurmu falan diye :))
günaydınlar herkese hayırlı cumalar
ay cok hamarat gordum kendimi:)
cogu bitti azi kaldi bir salata yapicam o kadar. birde sos.
iyi yetistirdim aferin banaevi temizledikten sonra bak bak doyamiyorum ya cunku kisa suruyor :)
kizim bir saat sonra gelicek ve bu hali tarih olucak maalesef
bebiside yorduk bugun ama yine de masallah teklemeler yerinde e kadin yeter artik otur biraz diyor herhalde:)
cok heyecanliyim yarin oglusu gormeye gidicez :) 4 haftadir gorusmedik
valla bu yorgunluk bana 3 ay gider yorgun yorgunda doğum yaparımay yaaa daha salon var yarın,ve benim salonum çok büyük.bi güzel heryerini kırklayım baride doğuma tv ünitesini falan çekmem..üstten temizlerim doğuma.zaten ne kaldı.kasımın sonundada halılarımı vericem salon koltuklarımın oturma yerleri bej rengi onları yıkatıcam.bu hafta mutfak dolaplarımıda kırklayım.ayaklarımı hissetmiyorum tabanlarım zonkluyor.ama misler gibi oldu evim.ama badana işini öldürsen bidaha yapmam dedim eşime.tutsun adam valla ölecem yorgunluktan..ben yatar kızlar
ay cok hamarat gordum kendimi:)
cogu bitti azi kaldi bir salata yapicam o kadar. birde sos.
iyi yetistirdim aferin banaevi temizledikten sonra bak bak doyamiyorum ya cunku kisa suruyor :)
kizim bir saat sonra gelicek ve bu hali tarih olucak maalesef
bebiside yorduk bugun ama yine de masallah teklemeler yerinde e kadin yeter artik otur biraz diyor herhalde:)
cok heyecanliyim yarin oglusu gormeye gidicez :) 4 haftadir gorusmedik
eline saglık cnm
bende sabah 7 de uyandım balkonları ,wc yi,banyoyu, tozları hallettim
bi süpürcem silcem üstten.yarın akşamda çaya bana misafir gelcek ,bugünden kekimi filan yapıyım ,bekleyince güzel oluyor
ben cok begendim. fiyatı ne kadarmış?
bu takımı koymak için büyük bi oda lazım ama.şifonyeri filan epey geniş
tek canım benim eşim ondan paylaşamıyor zaten ,bana eziyeti bu yüzden malesef kaynanacığımın
cnm zaten ne varsa insanın kendi annesinde var.bide benim annem eşime hayatta laf söyletmez.bende kızarım hep onun anası canıma okusun sende ben haklıyken bile kolla onu diye,napiim der damadım seni üzmüyo ben nniye üzeyim onu der.haklı ama sanki ben eşimi üzüyomuyumda anası beni üzüyo
cnm farketmez keşke öyle bişey yapsak ama ben zaten burda kendi resmimi paylaşmam bebişimi koyarım sadece
tatlım bende sırf oturma odam yüzünden oda yapamadım bide benim evim 2+1. 3+1de değil yani.ama keşke bir Köşe takımı alsaydım oda yapardım ozman.malesef benim oturma odamda oturma takımı var.iptal edemiyorum yepyeniler kıyamam yani.beşik aldım yatakodasına .bende komidinleri gardolabımın içine koyucam mecburen.yada antreye çıkarıcam ama öylede abes olur yine gardolabımın içine koyucam şifonyerim kalıcak bi.napiim evim olursa yaparım oda diorum artık..
ben hiç yanıma yatırma taraftarı değildim ama oda durumundan mecburen yatak odasında yatıcak ,kimi bebekler beşiklerindede yatmıyo eğer yatmazsada oturma odasındaki kanepeler onu bekler napiim kiracıyım ben valla.gerçi arkadaslarım bebeklerine oda yaptıda noldu uyanıp anneyle babanın ortasına gelip yatıyo hepsi akılları erince..
cnm ben bırak eşimi görüştürmemeyi kendimde görüşmemezlik edemem ama haşlıycam ahdım var yeter çünkü artık.torunları olucak yaşlılar,yaşlı olmasalarda farketmez vijdansız değilim Allah katında ben iyi olayım ,öbür dünyada görüşürüz onunla ne diyim.ama hep diyorum ölünce ahireti dörtgözle beklesin diye,benden af dilemek için..sonrada kıyamıyorum yine.ben okadar güleryüzlü canım cicim bi insanımki bikere surat yapmadım ona buyüzden yapıyo sadece arayı açtım biraz eşim olmadan gitmiyorum.ama loğusalığımda bia cıtsın canımı bidaha suratsız olucam görücek yani ve çok arıycak eski aslıyı..
bayıldım cnm
Bayıldım aysecim bu kurabiyelere ben teşekkür ederiz tarif içinpeki bu şeker hamuruyla falan yaptıktan sonra ne kadar süre dayanır kiii? daha doğrusu acaba doğuma ne kadar kala yapmalıyız
aysecim cok guzel gorunuyor ama sanirim bunlar mevlut icin olur eger sezaryan olucaksa gunu belliyse o zaman dogumdada olur
burda seker hamuruda bulamam gibi geliyor hic bir pastanede gormedim.
tr ye gidince artik denerim:)
Bayıldım aysecim bu kurabiyelere ben teşekkür ederiz tarif içinpeki bu şeker hamuruyla falan yaptıktan sonra ne kadar süre dayanır kiii? daha doğrusu acaba doğuma ne kadar kala yapmalıyız
ay she çok güzel kurabiyeler , geçen tv de tatlı süprizler diye program vardı o rda da buna benzer kurabiye yaptı. kalıpla yaptı ama o şeffaf poşetledi. çok basitti yapımı beğenmiştim , bu biberon ..vs türü kalıplar nerede satılıyor acaba bilen var mı ?
malesef odanın ne marka olduğunu ve nerden bulabileceğimi öğrenemedimartık tek ümidim ikea:) ayrıca cidden bu kurabiyeler buzlukta saklanır mı ki
Canım sipariş için yaptıgım kurabiyeleri ben de jelatınleyip süslüyorum daha güğzel oluyo tabii..
kalıpları prof. pasta mazlemeleri satan yerlerde bulabilirsin :) internette de satışalrı var ama internettekı fıyatalrı yuksk bence
şöyle ki
canım bence bu kurabuyeler en iyi doğum gunelrı ıcın fln oluyo...sezeryan olursada tabıı planlı olca için düşünülebilir
ama ben doğum veya mevlit için şu an düşünmuyorum yapmayı :) şeker hamuru pastaende satılmıyo pastacılık malz.
satan yerlerde bulabilirsin ancak... :)
bence 2 gun ıcınde tüketılmesı iyi olur şeker hamuru durudkkça taslasan bısey
ve hava alırsa tabıı daha cabuk taşlaşıyo gene de damak tadı değişir yanı öyle sevende vardır
mesela ben kurabıyeyı şeker hamuruyla yemeyı sevmem :) ister beklemıs olsun ıster beklememıs
ama sevenlerde var....
yok canim ya aslinda halim yok ama basta bi davet etmis bulundum.maşallah ellerine sağık sabah sabah hayırdır böylegerçi annem hamilelik ilerledikçe daha hafifliceksin demişti seninki odurum galiba
masallah kizina canim
eline saglık cnm
bende sabah 7 de uyandım balkonları ,wc yi,banyoyu, tozları hallettim
bi süpürcem silcem üstten.yarın akşamda çaya bana misafir gelcek ,bugünden kekimi filan yapıyım ,bekleyince güzel oluyor
Bu ne yaww sabah sabahben kahvaltı yapıyorum daha hohhooyytt ellerinize sağlık ne diimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?