2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm hayırlı olsun yeni eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh darısı olmayanların yanii bizim başımıza :))
ayy bende çok isterim cnm ama benim face yok malesef eşim izin vermiyo ama bi denicem sormayı kk dakı kızlarla konuşmak için heryere kapalı bi face açsam olurmu falan diye :))
cnm banada 1 yaş çok geç geliyo bende en fazla 6 aylıkken ayırıcam inşallah odasını bebek telsizi almayı düşünüyorum o bizi idare eder heralde :)))

evet cnm bende gidip görmüştüm bikaç ay önce gayet güzellerdi ... ben pazar gidicem ikea ya yarın doktor kontrolü ve şeker yüklemem var :))

kızlar günaydınn
herkeze hayırlı cumalar haftanında son günü ohhh yarın tatilll :))) erkebn kalkıcam yine ama olsun işe gelmiyorum yaaaa o bile yetiyo :))

kızlar kitaptan fotograflarını çektım tembel işi

Bayıldım aysecim bu kurabiyelere ben teşekkür ederiz tarif için peki bu şeker hamuruyla falan yaptıktan sonra ne kadar süre dayanır kiii? daha doğrusu acaba doğuma ne kadar kala yapmalıyız

ay cok hamarat gordum kendimi:)
cogu bitti azi kaldi bir salata yapicam o kadar. birde sos.
iyi yetistirdim aferin bana evi temizledikten sonra bak bak doyamiyorum ya cunku kisa suruyor :)
kizim bir saat sonra gelicek ve bu hali tarih olucak maalesef
bebiside yorduk bugun ama yine de masallah teklemeler yerinde e kadin yeter artik otur biraz diyor herhalde:)
cok heyecanliyim yarin oglusu gormeye gidicez :) 4 haftadir gorusmedik

ayy bende çok isterim cnm ama benim face yok malesef eşim izin vermiyo ama bi denicem sormayı kk dakı kızlarla konuşmak için heryere kapalı bi face açsam olurmu falan diye :))
ay bu koclaarda herşeye karışıyor yaw.Kendi nicklerimizle açalım facelerimizi olmazmı. ben bugün bitane açayım.

günaydınlar herkese hayırlı cumalar

resimdeki sensin dimi.ögretmen tipi var sende .meslegin neydi?

maşallah ellerine sağık sabah sabah hayırdır böyle gerçi annem hamilelik ilerledikçe daha hafifliceksin demişti seninki odurum galiba

güle güle kirlet evini cnm.maşallah erkenden yaptın temizligini.
ben badana boya işlerini ve halılarımı baharda halletmiştim, iyikide yapmışım şuan ugraşmak zor olurdu.

eline saglık cnm
bende sabah 7 de uyandım balkonları ,wc yi,banyoyu, tozları hallettim
bi süpürcem silcem üstten.yarın akşamda çaya bana misafir gelcek ,bugünden kekimi filan yapıyım ,bekleyince güzel oluyor

eline saglık cnm
bende sabah 7 de uyandım balkonları ,wc yi,banyoyu, tozları hallettim
bi süpürcem silcem üstten.yarın akşamda çaya bana misafir gelcek ,bugünden kekimi filan yapıyım ,bekleyince güzel oluyor

Bu ne yaww sabah sabah ben kahvaltı yapıyorum daha hohhooyytt ellerinize sağlık ne diimm

ben cok begendim. fiyatı ne kadarmış?

bu takımı koymak için büyük bi oda lazım ama.şifonyeri filan epey geniş

Bayıldım aysecim bu kurabiyelere ben teşekkür ederiz tarif için peki bu şeker hamuruyla falan yaptıktan sonra ne kadar süre dayanır kiii? daha doğrusu acaba doğuma ne kadar kala yapmalıyız

malesef odanın ne marka olduğunu ve nerden bulabileceğimi öğrenemedim artık tek ümidim ikea:) ayrıca cidden bu kurabiyeler buzlukta saklanır mı ki

aysecim cok guzel gorunuyor ama sanirim bunlar mevlut icin olur eger sezaryan olucaksa gunu belliyse o zaman dogumdada olur
burda seker hamuruda bulamam gibi geliyor hic bir pastanede gormedim.
tr ye gidince artik denerim:)

canım bence bu kurabuyeler en iyi doğum gunelrı ıcın fln oluyo...sezeryan olursada tabıı planlı olca için düşünülebilir
ama ben doğum veya mevlit için şu an düşünmuyorum yapmayı :) şeker hamuru pastaende satılmıyo pastacılık malz.
satan yerlerde bulabilirsin ancak... :)

bence 2 gun ıcınde tüketılmesı iyi olur şeker hamuru durudkkça taslasan bısey
ve hava alırsa tabıı daha cabuk taşlaşıyo gene de damak tadı değişir yanı öyle sevende vardır
mesela ben kurabıyeyı şeker hamuruyla yemeyı sevmem :) ister beklemıs olsun ıster beklememıs
ama sevenlerde var....

Canım sipariş için yaptıgım kurabiyeleri ben de jelatınleyip süslüyorum daha güğzel oluyo tabii..

kalıpları prof. pasta mazlemeleri satan yerlerde bulabilirsin :) internette de satışalrı var ama internettekı fıyatalrı yuksk bence

şöyle ki

Son düzenleme:
Son düzenleme:

çok güzel görünüyor ayşe ismi gördükçede daha bi hoşuma gidiyor

maşallah ellerine sağık sabah sabah hayırdır böyle gerçi annem hamilelik ilerledikçe daha hafifliceksin demişti seninki odurum galiba
yok canim ya aslinda halim yok ama basta bi davet etmis bulundum.
birileri gelsin eve cok seviyorum ama o yorgunluk yavas yavas agir gelmeye basliyor
suan belim gogus altim feci durumda.

Eki Görüntüle 524552

gunaydın teyzeleri buda benim minik kızım :))
masallah kizina canim

hepsini bir gune koyunca kotu oldu evet dun birazini yapsam rahat edecektim ama markete gidip gelince daha halim kalmiyor.
kekide buraya geldim geleli tutturamiyorum firindan diye dusunuyorum ist da guzel olurdu. ici tam pismiyor gibi geliyor bana.
bende vazgectim kek yapmaktan artik. yoksa havuclu kek favorimdir :)

Bu ne yaww sabah sabah ben kahvaltı yapıyorum daha hohhooyytt ellerinize sağlık ne diimm

cnm yeşimle benim 1 er kızımız var.mecburen işlerimizi sabahtan halletmemiz lazım.
kızım uyandıgında onun nazıydı ,kahvaltısıydı ,süsüydü epey zaman alıyor insanda derman bırakmıyorlar :)
sen bi dogur cocugunu hayırlısıyla ,anlıcaksın bizi

aysecim evet yasgunune daha iyi olur. bu yil kizimin yas gunu arada kaynayacak seneye artik nasipse cifte yas gunu yapariz:)
arastirmak lazim ya burda pek oyle seyler bulmak kolay olmuyor. pastanede hic gormedim derken
yani seker hamuruyla suslenen bir pasta hic gormedim simdiye kadar.
kullanmiyorlar yada burdakiler boyle burasi cok buyuk bir sehir degil belki ondan.
ama cok guzelmis gercekten insan yemege kiyamaz bunlari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…