2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
evet isimiz cok. kres benim kurtaricim oldu . biraz bu yuzden cesaret aldim yaptim 2. yi:)

bende cok istedim bu yıl kreşe göndermeyi fakat o kadar borç varki.
aralıkta 500 liralık bi kredimiz bitecek.2.dönem de yani şubatta gönderecem bende inşallah.
sizin kreş ücretleri nasıl?
benim gönderecegim kreş biraz dini egitim veren bi kreş.yani cocugu sıkmadan oyunlarla ilmihal filan ögretiliyor
yani besmeleyle yemege başlama ,wc ye giriş ve cıkış adabı v.s gibi günlük yaşantısında bilmesi gerekn konular.
arapça harfler filanda ögretiliyormuş.

cok şekerler yaaaaaa ben de beğendim canım :))))))))))))))))

kızlar yenimoda.com da bebek revresimleri var

29 tl cottonbox marka imiş ilgilenen varsa bilgilerine sunulur efeemm

ayşecim cottonbox markası bugün butikbebe de de var :)))
fiyatlar da 26,90 dan başlıyor..
chekirdekk almıştı bundan sanıyorum, geldiğinde kalitesi hakkında bilgi verecekti.. bakalım bekliyorum ben :)))

aa butıkbebeye bakmaıstım bugun daha :)

orda daha uygunmus

Günaydın hayırlı cumalar kızlar

selam canım hayırlı cumalar..bu arada şekerleri çok beğendim..

canım özelden msj atmak istedim posta kutun doluymuş:)))))bilgine sunarım....

hadi gözün aydın canım..aldıklarını güle güle kullan çoğu bitmiş azı kalmış..

dünkü kontrolümde doktor büyük bir ihtimal 34+o haftaliga kadar hastanede kalacaksin dedi. sanirim benim listem biraz daha farkli olacak evden iki üc mobilya parcasi getirttirmeyi düsunuyorum mesela=)

Allah yardımcın olsun..herşey bebeklerimiz için..

hayırlı cumalar canım..benimkide sabahları bir oynak maşallah..karnım şekilden şekile giriyor resmen..

çok beğendim canım..

kızlar yenimoda.com da bebek revresimleri var

29 tl cottonbox marka imiş ilgilenen varsa bilgilerine sunulur efeemm

nevresimdunyasi.com adresindede çok güzel nevresimler var uygun fiyata..tavsiye edilir..

çok yoruldum banyo wc ,balkon evin tozu derkeeen bide şimdi faturaları yatrdım ooooooooooooof geberrdim sizide kaçırmıyorum heeeee...

ay bu koclaarda herşeye karışıyor yaw.Kendi nicklerimizle açalım facelerimizi olmazmı. ben bugün bitane açayım.

resimdeki sensin dimi.ögretmen tipi var sende .meslegin neydi?
aynen yaaaa benim koca iştee herşeye karışır o benim kaynananmm :)) dur akşama sorim ben tugbaefe diye açimmi diye :))
Eki Görüntüle 524552

gunaydın teyzeleri buda benim minik kızım :))
maşşallahhhhh kızına seninnnn çok tatlıı :)))
cok yoruldum ama degdi mamalar nefis olmus:)
hocasida begenir herhlde begenmesede hepsini ben yerim
ohhh afiyet balşeker olsun hamarat hatun ama kocişin yemezse hepsini sen yeme olurmu :))
çok güzeller cnm sağlıklı sıhatli kullanmakta nasip olur inşallahhhh

çok güzeller cnm bayıldım :)) güle güle kullan inşallahhh :))

Milsa, Senemmm, Gamze, Tontirik, Yesim83, Orkide85, Melonee, Tugbaemrah ve unuttuğum birileri varsa onlar
Çok teşekkürler kızlar. Evimize şimdi taşınmıycaz. Lojmanda oturuyoruz biz. O evde büyük ihtimal uzun bir süre oturmayız ama bakalım hayatın da ne göstereceği belli olmaz. İşte her ay borcunu ödiycez o kadar.
Umarım daha iyileri sizin olur.
Hepinizi öpüyorum...Hayırlı cumalar...

çook güzeller.fiyat da çook ugun

Teşekkürler Edacım

çok beğendim canım...

Teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun canım. Allah borcunuza da kolaylık verir inşallah.

çok yoruldum banyo wc ,balkon evin tozu derkeeen bide şimdi faturaları yatrdım ooooooooooooof geberrdim sizide kaçırmıyorum heeeee...

Evde olup çılgınlar gibi temizlik yapabilmeyi şu an ne kadar isterdim biliyor musun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…