2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay kızlar dün doktora gitim 23 haftalık olmuşu şükür bebegimiz cok iyimiş doktorum ayrıntılı utrasyon isdedi benimde salık güvencem yok 400 tl dediler ben onnu karşılıyama yaptırmam şartmı ya devletde yapmıyorlarmış ümraniye arraştırmayı arradım doktor 2 hafta izinniymiş önemlimi bu ya kızımda yaptırmamıştım off

Şimdi açtım sabah 8 den beri ayaktayım ,temizlik yaptım (salon hariç)anlıcağınız yazamıyorum bile sadece okuyabiliyorum ama iyi oldu bugun temizlik günü sanıırm :)))
ay-she akşam açtım tarif yoktu dedim bu unuttu bizi..
bacım bi şey sorucam ,*
ben netten baktımda bunların şeker hamurlarını kmisi kendi alıyor kimiside marsmallowdan yapıyor ben seninkileri hazır mı alıyorsun ?valla harika görünüyorrrrr taktım yapıcaammmmm inş beceririm
*birde vanilya özütü demişsinya ,özütümü olucak (ne cahilim ,mutfakta sıfırım galiba)normal vanilya olmuyormu ,her yerde bulabilirmiyim ..

selam güzel anneler
okuldan yeni geldim veletlere bağırmaktan anam ağladı. kahvatlı yapmadan gelıyorlar sonra anlamadım yok bu ne dıyıp duuruyorlar benim de bel ağrılarım arttı pek sabrım kalmadı sanırım.aman be dedim çocuk sevgimi yok ettiniz:)biraz meyve yiyip yazdıklarınızı bi okuyayım dedim baya rahatlatıyor.şekeri iyi çıkanlar olmuş hadi atlattınız.aslıcım sende evini güle güle kirlet zaten meleğin doğunca o size bırakmıcak kirletme işini:)bende oğlumun giysilerini yıkayıp ütülesemmı dedim. cok mu erken ne :)ya bide az mı almışım bi bakın sonra kışın ortasında alışverıse cıkamıcam.
5 tane uzun kollu body
2 penye battanıye
4 pijama takımı
1 hastane cıkısı
3 takım zıbın altlı üstlü
5 tane tulum
1 kadife tulum
4 tane ayaksız pantolon
atkı bere takımı
yelek ve şapkalı üst
4 tane patikli alt
ağız mendilleri
2 tane önlük
1 hazır kundak
3 çorap 3 patik
1 yünlü battaniye (babaannesi ördü ekru rengi nohutlu)
bi banyo ıvır zıvırı eksik sanki body az gibi geldi bana.hepsine 300 tl verdim.şampuanlarınıda bübchen almayı düşünuyorum sebamed cok hassaslastırıyormus.bukadar gıbsı bızı yaza kadar götürürmü anneler:)

kızlarrr bu arada bugün kapı süsüm , şeker sepetim , hastane ve mevlüt için yapılıcak şekerlerim geldi arkadaşım saolsun şimdi onları bi güzel birleştirip süsliyip getircek son resimlerini paylaşıcam sonra sizinle... ayy çok tatlılar şimdiden heyecanlandım sizle paylaşmak için :))

kızlar kitaptan fotograflarını çektım tembel işi

Canım bence daha iyi olmuş böyle paylaşman. Görseli olması her zaman daha iyidir. Teşekkür ederim. Denicem en yakın zamanda

Yat canım,dinlen valla. Bu halinle iyi iş yaptın. Allah kolaylık versin. Geçen gün eşim sadece oğluşumuzun odasını boyadı, bir de bir tane bomboş oda yani. Aman onun bile pisliği yetti. Bütün ev düşünemiyorum senin halini.:18:
Eki Görüntüle 524552

gunaydın teyzeleri buda benim minik kızım :))

Maşallah kuzucuğuna cnım. Allah nazardan saklasın inşallah

Canım neden kahve içmiyorsun ki? Doktorum bana Türk kahvesini içebilirsin dedi. Çünkü arada bir içmenin bir sakıncası yok. Ama asıl Nescafe çok zararlı.

oooo maşallah canım bir sürü kıyafetnız olmuş..yaza kadar idare eder mi bilmem ama ilk zaman yeterli olur diye düşünüyorum..güle güle kullan canım iyi günlerde..belki bir iki tane kısa kollu body alabilirsin canım..

aa süperr
güle güle kullan cnm
yani malzemeler geldi siz kendinizmi yapacaksınız.yoksa hazır siparişmi verdin

Canım başka hastaneleri araştır istersen, daha uygun fiyatlara bulursun belki.

Ben yaptırmanı tavsiye ederim, çünkü Allah korusun bebekte belki doğum sonrası bir mudahele gerektirecek birşey vardır o gözükür.

Ya da şimdi anne karnında müdahale edilmesi gereken bir durum olur. Yani bence ayrıntılı önemli. Ama yine de sen bilirsin tabi..

hadi bakalım bitirde bizde görelim..

maşallahın var canım :))) nazar değmesin

kız misafir gelcek o bakımdan misafirde bahane oldu gerçi ehuehuehuehuehu

Evde olup çılgınlar gibi temizlik yapabilmeyi şu an ne kadar isterdim biliyor musun

ay yerim seni hiç de öle arzu edilcek bi durum değil sıkıcı ve yorucu canım ya otr bence otrduğun yerde nasılsa sende temizlikten yorulucaksın

sahra beni face de ekleyen sensin dimi.ad soyad oldugu için anlayamadım.
resim yüklüyom cnm birazdan davetini kabul etcem:)

aa süperr
güle güle kullan cnm
yani malzemeler geldi siz kendinizmi yapacaksınız.yoksa hazır siparişmi verdin
çok çok saol cnm ben begendiğim malzemeleri seçtim tülünden kurdelasına kadar şimdi onlar birleştirilicek :)) burda bi arkadaşım var bayan becerikli o yapıcak :))
hadi bakalım bitirde bizde görelim..

ayy 4 gözle bende bekliyommm

çok çok saol cnm ben begendiğim malzemeleri seçtim tülünden kurdelasına kadar şimdi onlar birleştirilicek :)) burda bi arkadaşım var bayan becerikli o yapıcak :))

ayy 4 gözle bende bekliyommm

bakk bakkkkk ,gızz hangi arada begendinde aldın valla cok fenasınn hiçde caktırmıyon

şeker hamurunu ben hazır alıyorum canım hıc evde ugrasmaya degmez ınan kı her şeklını denedım :)

estf..vanilya özütü gene pastacıalrda satılıo bulamazsan toz vanılya kullan :) veya tarcınlı fln da yapabilirisn

canım 18. haftadanb berı gecmeyen bı carpıntım var dr a gittim ehr türlü arastırıldı ama çok büyük bi sorun yok

diyet yapiyorum hafıf beslenıyorum ve asla kafeın tuketmıyorum çözumunu ancak böle buldum yoksa cok rahatszı ediyodu

yani nabzım 120-140 lara cıkıyordu sımdı daha ıyıym uykumu da almışsam hıc olmuyo carpıntım

zararlı die değil yani....siz içebılrısınzı :)

kızlar emzirme sütyeni alanınız oldu mu ???

tecrübeli anneler ne diyo bu konuda acaba alsak mı gereklımıdır ?

bir de ben baktım alışverıs sıteelrınde beden sormuyo :S

bedensiz mı oluo bu sutyenler ???

Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Cumanız mübarek olsun.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim cc hastalara şifalar, dertlilere develar, sıkıntıdan olanlara kolaylıklar nasip etsin..

cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm

ayşecim benim çevremdekiler çok memnun emzirme sütyeninden bende bugün bakacağım.
Bedenli olup olmadığını da öğrenirim bugün ama bence bedenlidir.. Çünkü bildiğin kullandığımız sütyenler gibi..
Tek farkı emzirme için kolaylık sağlaması.. Arkadaşlarım mutlaka almalısın demişlerdi. Şimdilik 2 tane almayı düşünüyorum bende..

Şart değil tabi ki ama yaptırmak iyi olur. Fakat ben yaptırmadım. Doktorum gerek görmedi diyebiliriz... Ama birazda imkan yetersizliklerinden gerek görmedi. Karışık biraz
+ Maşallah canım bebeğine

ay yerim seni hiç de öle arzu edilcek bi durum değil sıkıcı ve yorucu canım ya otr bence otrduğun yerde nasılsa sende temizlikten yorulucaksın

Canım ben çalışıyorum ya şu an, sürekli kafamda takık durumda işler. Ama gücüm yok... Mesai saatlerimde çok uzun. 08:30 - 19:00 vaktim olmuyor.
Kasımda işten ayrılıyorum :81: Evi kırklayacağım

Almadım ben Ayşecim. Ay seksilikten tamamen uzaklaştığımı hissediyorum
Kocaman bir karın.
Çorabımı zor giyiyorum
Yok emzirme sütyenleri
Leoparlı iç çamaşırlarııııı nerdeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
bakk bakkkkk ,gızz hangi arada begendinde aldın valla cok fenasınn hiçde caktırmıyon
heheheh ayy sölemedimmi yaaa aa söledim diye hatırlıyom ama neyseee bitmiş halini görersiniz yakında :))))

ayyyy evet bende haftaya alışverişe çıktıgımda alıcam bide kaç tane almak lazım yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…