cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm
ayşecim benim çevremdekiler çok memnun emzirme sütyeninden bende bugün bakacağım.
Bedenli olup olmadığını da öğrenirim bugün ama bence bedenlidir.. Çünkü bildiğin kullandığımız sütyenler gibi..
Tek farkı emzirme için kolaylık sağlaması.. Arkadaşlarım mutlaka almalısın demişlerdi. Şimdilik 2 tane almayı düşünüyorum bende..
cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm
Almadım ben Ayşecim. Ay seksilikten tamamen uzaklaştığımı hissediyorum
Kocaman bir karın.
Çorabımı zor giyiyorum
Yok emzirme sütyenleri
Leoparlı iç çamaşırlarııııı nerdeeeeeeeeeeeeee
heheheh ayy sölemedimmi yaaa aa söledim diye hatırlıyom ama neyseee bitmiş halini görersiniz yakında :))))
ayyyy evet bende haftaya alışverişe çıktıgımda alıcam bide kaç tane almak lazım yaaa((
Canım ben çalışıyorum ya şu an, sürekli kafamda takık durumda işler. Ama gücüm yok... Mesai saatlerimde çok uzun. 08:30 - 19:00 vaktim olmuyor.
Kasımda işten ayrılıyorum :81: Evi kırklayacağım
şeker hamurunu ben hazır alıyorum canım hıc evde ugrasmaya degmez ınan kı her şeklını denedım :)
estf..vanilya özütü gene pastacıalrda satılıo bulamazsan toz vanılya kullan :) veya tarcınlı fln da yapabilirisn
canım 18. haftadanb berı gecmeyen bı carpıntım var dr a gittim ehr türlü arastırıldı ama çok büyük bi sorun yok
diyet yapiyorum hafıf beslenıyorum ve asla kafeın tuketmıyorum çözumunu ancak böle buldum yoksa cok rahatszı ediyodu
yani nabzım 120-140 lara cıkıyordu sımdı daha ıyıym uykumu da almışsam hıc olmuyo carpıntım
zararlı die değil yani....siz içebılrısınzı :)
kızlar emzirme sütyeni alanınız oldu mu ???
tecrübeli anneler ne diyo bu konuda acaba alsak mı gereklımıdır ?
bir de ben baktım alışverıs sıteelrınde beden sormuyo :S
bedensiz mı oluo bu sutyenler ???
c
chekirdekk almıştı bundan sanıyorum, geldiğinde kalitesi hakkında bilgi verecekti.. bakalım bekliyorum ben :)))
nevresimdunyasi.com adresindede çok güzel nevresimler var uygun fiyata..tavsiye edilir..
Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.
ah evet bak onu da yazıcaktım belin falan usumuyormus atlet olunca
dün baktım da siteelre hıcbırı beden sormaıd ben de dedım standart boy mu oluo acaba dedim :)
şimdiki göğüs ölçümden 1 beden buyuk alsam olur mu ama şimdi 85-90 arasıyım 95 mı alcam aneeaaammm
ahh canım sorma gecen eşime diyorum ki bi doğum yapimm kılo vercem jartıyer alcaam yenı dıyorum
bu göbekle de pek sevımlı olursun dıodalga gecıo benle deıdm doğum yapınca şaşkın şimdi
paçalı dona razı ol şükrett dedımm hhııhhhh
anladım canım çalıştığını bende kasımda çıkıcan izni kastedmiştim bak kırklamayı düşünüyon ay bitmedi gittti şu temizlik die dövüncen sen durrr
yeni gördüm bunu ;bunun tam ortası açılmıyor ,ortasının dikişleri çok yukarda değil mi ?yani emzirirken yarım açılmıyormu ,almışsın memnun kaldın mı ?
anlatamadım galiba ya
canım ben geçen gün sevimli evim.com dan 25 tl ye aldım hemen ertesi gün geldi ve çok güzel.kızlar yenimoda.com da bebek revresimleri var
29 tl cottonbox marka imiş ilgilenen varsa bilgilerine sunulur efeemm
maşalllhhhh baya almışsın canım benim.getirende çok olur alma bence dahaselam güzel anneler
okuldan yeni geldim veletlere bağırmaktan anam ağladı. kahvatlı yapmadan gelıyorlar sonra anlamadım yok bu ne dıyıp duuruyorlar benim de bel ağrılarım arttı pek sabrım kalmadı sanırım.aman be dedim çocuk sevgimi yok ettiniz:)biraz meyve yiyip yazdıklarınızı bi okuyayım dedim baya rahatlatıyor.şekeri iyi çıkanlar olmuş hadi atlattınız.aslıcım sende evini güle güle kirlet zaten meleğin doğunca o size bırakmıcak kirletme işini:)bende oğlumun giysilerini yıkayıp ütülesemmı dedim. cok mu erken ne :)ya bide az mı almışım bi bakın sonra kışın ortasında alışverıse cıkamıcam.
5 tane uzun kollu body
2 penye battanıye
4 pijama takımı
1 hastane cıkısı
3 takım zıbın altlı üstlü
5 tane tulum
1 kadife tulum
4 tane ayaksız pantolon
atkı bere takımı
yelek ve şapkalı üst
4 tane patikli alt
ağız mendilleri
2 tane önlük
1 hazır kundak
3 çorap 3 patik
1 yünlü battaniye (babaannesi ördü ekru rengi nohutlu)
bi banyo ıvır zıvırı eksik sanki body az gibi geldi bana.hepsine 300 tl verdim.şampuanlarınıda bübchen almayı düşünuyorum sebamed cok hassaslastırıyormus.bukadar gıbsı bızı yaza kadar götürürmü anneler:)
ya bende nedense netten almak istemyrum hiç illa gezicem kendim dokuncam bakıp alıcam :26:
selam güzel anneler
okuldan yeni geldim veletlere bağırmaktan anam ağladı. kahvatlı yapmadan gelıyorlar sonra anlamadım yok bu ne dıyıp duuruyorlar benim de bel ağrılarım arttı pek sabrım kalmadı sanırım.aman be dedim çocuk sevgimi yok ettiniz:)biraz meyve yiyip yazdıklarınızı bi okuyayım dedim baya rahatlatıyor.şekeri iyi çıkanlar olmuş hadi atlattınız.aslıcım sende evini güle güle kirlet zaten meleğin doğunca o size bırakmıcak kirletme işini:)bende oğlumun giysilerini yıkayıp ütülesemmı dedim. cok mu erken ne :)ya bide az mı almışım bi bakın sonra kışın ortasında alışverıse cıkamıcam.
5 tane uzun kollu body
2 penye battanıye
4 pijama takımı
1 hastane cıkısı
3 takım zıbın altlı üstlü
5 tane tulum
1 kadife tulum
4 tane ayaksız pantolon
atkı bere takımı
yelek ve şapkalı üst
4 tane patikli alt
ağız mendilleri
2 tane önlük
1 hazır kundak
3 çorap 3 patik
1 yünlü battaniye (babaannesi ördü ekru rengi nohutlu)
bi banyo ıvır zıvırı eksik sanki body az gibi geldi bana.hepsine 300 tl verdim.şampuanlarınıda bübchen almayı düşünuyorum sebamed cok hassaslastırıyormus.bukadar gıbsı bızı yaza kadar götürürmü anneler:)
burda biz 500tl civari oduyoruz. servis, yemek, ek dersler dahil.bende cok istedim bu yıl kreşe göndermeyi fakat o kadar borç varki.
aralıkta 500 liralık bi kredimiz bitecek.2.dönem de yani şubatta gönderecem bende inşallah.
sizin kreş ücretleri nasıl?
benim gönderecegim kreş biraz dini egitim veren bi kreş.yani cocugu sıkmadan oyunlarla ilmihal filan ögretiliyor
yani besmeleyle yemege başlama ,wc ye giriş ve cıkış adabı v.s gibi günlük yaşantısında bilmesi gerekn konular.
arapça harfler filanda ögretiliyormuş.
malum sitede(adini veremiyorum) grup kurduk ya orda ben yine yesim im ordan beni ekleyebilirsin. sen oraya uye olmadin mi?Arkadaşlar kendi nickimle face açtım. eklemek isteeyn olursa yazıyorum. Tontirik Tontirik :)
bende ayniyim bir gozumde burda:)çok yoruldum banyo wc ,balkon evin tozu derkeeen bide şimdi faturaları yatrdım ooooooooooooof geberrdim sizide kaçırmıyorum heeeee...
400 cok ya baska arastirma hastanesine basvursan? bende kizimda yaptirmamistim ama bu bebiste yaptirdim. aklimda kalmadiay kızlar dün doktora gitim 23 haftalık olmuşu şükür bebegimiz cok iyimiş doktorum ayrıntılı utrasyon isdedi benimde salık güvencem yok 400 tl dediler ben onnu karşılıyama yaptırmam şartmı ya devletde yapmıyorlarmış ümraniye arraştırmayı arradım doktor 2 hafta izinniymiş önemlimi bu ya kızımda yaptırmamıştım off
ben aldim. 2 tane hatta simdi bile takiyorum :) rahat oluyor ama atlet daha mantikli ondanda 2 -3 tane alsam yeter.kızlar emzirme sütyeni alanınız oldu mu ???
tecrübeli anneler ne diyo bu konuda acaba alsak mı gereklımıdır ?
bir de ben baktım alışverıs sıteelrınde beden sormuyo :S
bedensiz mı oluo bu sutyenler ???
emzirme atlatinde XL-sütyende ise 100 aldım ,bedenli oluyorlar ama sudyeni kullanabiirmisin ki ay-she kış bebeği olucak...
emzirme s.alırs mutlaka üstüne atlet giymen gerekicek?
bence alırsan en fazla bi tane al sudyeden, ben ;eminönünden 20 tl ye atlet aldım emzirme atletini ,buralarda 25 tl falandı ama sudyenimden 1 tanecik var :)
Canım doğru senin çarpıntın vardıAman boşver doğuralım bebişlerimizi kahvelerimiz kusur kalsın
.
cnm beden büyüdükce uzun olur atletin boyu.yani benimki kuyruk sokumu hizasındaydı.öle acılma filan olmadı
biraz daha uzun olsun dersen dagi markasında uzundu yalnış hatırlamıyorsam
birde kullanabilirim dersen alttan çıtçıtlı olanlarıda var markası laura barasse miydi öle bişiydi
atleti mutlaka elleyerek ve bedenine bakarak al.netten sipariş verme.bazısı sert olabiliyor yada bedenelri dar filan olabilir
canım ben geçen gün sevimli evim.com dan 25 tl ye aldım hemen ertesi gün geldi ve çok güzel.
maşalllhhhh baya almışsın canım benim.getirende çok olur alma bence daha
canım ben sevimlievim.com dan aldım hemen geldi ertsi gün.ve çok güzel bakın oaray derim
Dimi
Paçalı dona razı olsunlar
Ben hamile külotu aldım o kadar süper bir şey ki. Çooook rahat...
Tamam söz bende siz gibi yazıcam ayyy yoruldum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?