2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm

Tontirikcim sen yazınca hemen baktım netten.. Dediğin gibi atletler daha kullanışlı gibi duruyor.. Sağolasın canım..

benim aldıgım model bundandı. e bebekte 15 liraymış
bide yaka kısmı yuvarlak gelen var onu begenmedim.

Bende tam bu modele bakıyordum.. Güzel ve kullanışlı gözüküyor. Bir de kullanan birinden olumlu bir yorum alınca tamamdır.. :)

ben ılk kullanım ıcın ıkı tane alaım memnun kalırsam alırım dıyorum canım ya bakalım :)

yalnız ben özellıkle iç çamasırında rahatıma fazlasıyla düşkunumdur o sebeple ınss rahat bişiler bulabılırım

cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm

ah evet bak onu da yazıcaktım belin falan usumuyormus atlet olunca

dün baktım da siteelre hıcbırı beden sormaıd ben de dedım standart boy mu oluo acaba dedim :)

şimdiki göğüs ölçümden 1 beden buyuk alsam olur mu ama şimdi 85-90 arasıyım 95 mı alcam aneeaaammm

ahh canım sorma gecen eşime diyorum ki bi doğum yapimm kılo vercem jartıyer alcaam yenı dıyorum

bu göbekle de pek sevımlı olursun dıo dalga gecıo benle deıdm doğum yapınca şaşkın şimdi

paçalı dona razı ol şükrett dedımm hhııhhhh

heheheh ayy sölemedimmi yaaa aa söledim diye hatırlıyom ama neyseee bitmiş halini görersiniz yakında :))))
ayyyy evet bende haftaya alışverişe çıktıgımda alıcam bide kaç tane almak lazım yaaa ((

ben de ıkı tane alaım dıyorum ya iyi olur orayı aç burayı aç devamlı devamlı :)

emzirme atlatinde XL-sütyende ise 100 aldım ,bedenli oluyorlar ama sudyeni kullanabiirmisin ki ay-she kış bebeği olucak...
emzirme s.alırs mutlaka üstüne atlet giymen gerekicek?

bence alırsan en fazla bi tane al sudyeden, ben ;eminönünden 20 tl ye atlet aldım emzirme atletini ,buralarda 25 tl falandı ama sudyenimden 1 tanecik var :)

anladım canım çalıştığını bende kasımda çıkıcan izni kastedmiştim bak kırklamayı düşünüyon ay bitmedi gittti şu temizlik die dövüncen sen durrr

Canım doğru senin çarpıntın vardı Aman boşver doğuralım bebişlerimizi kahvelerimiz kusur kalsın

Canım ben wipdükkandan aldım netten. Organik bir marka indirime girmiş. Bedenleri vardı. Ama kullandığım bedenden bir beden büyük aldım, göğüslerimiz şişecek diye. Atlet kullanışlı diyenler var. Ben atlet giyemediğim için (rahat edemiyorum) sütyen tercih ettim. Ama eminim çok rahattır. Kullanan arkadaşlarım mennun kalmıştı..

c
chekirdekk almıştı bundan sanıyorum, geldiğinde kalitesi hakkında bilgi verecekti.. bakalım bekliyorum ben :)))

nevresimdunyasi.com adresindede çok güzel nevresimler var uygun fiyata..tavsiye edilir..

Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.

yeni gördüm bunu ;bunun tam ortası açılmıyor ,ortasının dikişleri çok yukarda değil mi ?yani emzirirken yarım açılmıyormu ,almışsın memnun kaldın mı ?

anlatamadım galiba ya

cnm beden büyüdükce uzun olur atletin boyu.yani benimki kuyruk sokumu hizasındaydı.öle acılma filan olmadı
biraz daha uzun olsun dersen dagi markasında uzundu yalnış hatırlamıyorsam
birde kullanabilirim dersen alttan çıtçıtlı olanlarıda var markası laura barasse miydi öle bişiydi
atleti mutlaka elleyerek ve bedenine bakarak al.netten sipariş verme.bazısı sert olabiliyor yada bedenelri dar filan olabilir

Dimi
Paçalı dona razı olsunlar
Ben hamile külotu aldım o kadar süper bir şey ki. Çooook rahat...

anladım canım çalıştığını bende kasımda çıkıcan izni kastedmiştim bak kırklamayı düşünüyon ay bitmedi gittti şu temizlik die dövüncen sen durrr

Tamam söz bende siz gibi yazıcam ayyy yoruldum diye

yeni gördüm bunu ;bunun tam ortası açılmıyor ,ortasının dikişleri çok yukarda değil mi ?yani emzirirken yarım açılmıyormu ,almışsın memnun kaldın mı ?

anlatamadım galiba ya

bişi anladıysam arap olayım

üstten kopcası acıldıgında bu resimdeki gibi oluyor .meme etrafı tamamen acılıyor.
sütyenlerde sadece kahverengi bölüm çıkıyor, o da bebegi emzirirken elle tutmak zor oluyor memeyi

kızlar yenimoda.com da bebek revresimleri var

29 tl cottonbox marka imiş ilgilenen varsa bilgilerine sunulur efeemm
canım ben geçen gün sevimli evim.com dan 25 tl ye aldım hemen ertesi gün geldi ve çok güzel.
maşalllhhhh baya almışsın canım benim.getirende çok olur alma bence daha
ya bende nedense netten almak istemyrum hiç illa gezicem kendim dokuncam bakıp alıcam :26:

canım ben sevimlievim.com dan aldım hemen geldi ertsi gün.ve çok güzel bakın oaray derim

bunların hepsine 300 tl vermişsin sanırım çok uygun canım nerden aldın topluca mı aldın hayırlı olsun güle güle giysin bebişin
Bu arada kızlar o beyaz mobilya takımını ben de çok beğendim alcak arkadaşlara hayırlı olsun

burda biz 500tl civari oduyoruz. servis, yemek, ek dersler dahil.
subatta gondermen cok iyi olur bebisede rahat bakarsin. bir baslayin kolayligina cabuk alisacaksiniz:)
ve kizin icinde harika birsey olucak, benimki cok mutlu ,verdigim para helali hos olsun diyorum birde dua ediyorum :)
ben bu kadar gerekli olacagini biliyordum cocuk icin. yasayip gordum kizim icin yaptigim en iyi seylerden biri bu kres
Tr de fiyatlar daha pahali. eve gelip ogrendigi sarkilar soyleyince bitiyoruz babasiyla :)
birde bugun hocasiyla konusurken ogrendim burda eve gelen ogretmenler oluyromus
hikaye kitabi okumak icin. haftada 1 kere gelip kitabi okuyormus ve kitabi birakiyor aylik 45tl civari
hem kitap okuma aliskanligi kazaniyor hemde evde kutuphanesi olucak cok guzel dimi? bizde haftaya baslayalim dedik
tr de olsam kendim kitap alip okuyablirim ama burda boyle bir iyi oldu.

Arkadaşlar kendi nickimle face açtım. eklemek isteeyn olursa yazıyorum. Tontirik Tontirik :)
malum sitede(adini veremiyorum) grup kurduk ya orda ben yine yesim im ordan beni ekleyebilirsin. sen oraya uye olmadin mi?
gruba yani?
çok yoruldum banyo wc ,balkon evin tozu derkeeen bide şimdi faturaları yatrdım ooooooooooooof geberrdim sizide kaçırmıyorum heeeee...
bende ayniyim bir gozumde burda:)
400 cok ya baska arastirma hastanesine basvursan? bende kizimda yaptirmamistim ama bu bebiste yaptirdim. aklimda kalmadi
gerci benimki yine ayni dr da oldu ama olsun. bir terslik olsa gorurdu kanimca. dr uma guveniyorum cok iyi biri
ben aldim. 2 tane hatta simdi bile takiyorum :) rahat oluyor ama atlet daha mantikli ondanda 2 -3 tane alsam yeter.
benim normal atletimde pamuklu ve esnek rahatca siyirabilirim diye dusunuyorum
bedenleri oluyor onlarin. bilgin olsun

kizimin hocasi gitti cok sicakkanli insan kizima ayakkabi almis. :)
kizim kiziyla birlikte oynadi iyi anlasiyorlar . sanirim bundan sonrada ayni okula vericez martta degisecek kresi
insallah yeni yerede cabuk adapte olur
bu arada coook yoruldum kizlar ya
benden gecmis artik misafir olayi.

Kızlar şu bebek odası konusunda çok kararsızım ( biz bebek doğduktan 3 ay sonra bulunduğumuz şehirden taşınacaz inşallah eşimin tayininden dolayı o yüzden ben bebeğe ne alacağım konusunda çok kararsızm mobilya takımı alsam yepyeni mobilya taşınınca mahfolacak park yatak almayı düşündüm kullanmı ve taşıması kolay olur diye...Park yataklarda bebek 4 yaşiına kadar uyuyabiliyor sanırm 4 yaşından sonra mı ona oda yapsam genç odası mı alsam üniversite yaşında da kullansn o zaman sade bi mobilya almam lazım kafam çok karışık...Şimdi park yatak alsam yatak odasında yanımda dursun beşiği gidince de yeni evimde odası olsun duvarları süsliyeyim park beşiğini oraya alayım bi de şifonyer alayım diyorum 4-5 yaşına kadar sonrasında da genç konseptine mi girsek bilemiyorm çünkü çocuk odası alsam ilkokulda kullanacak sadce lisede orda yatamaz ki :44:

canım bakıcam artık e bebekte ucuz ama görmeden bişi diemıorm :S atlet alıcam ben de ya daha ıı olr

Canım doğru senin çarpıntın vardı Aman boşver doğuralım bebişlerimizi kahvelerimiz kusur kalsın
.

evet canım sağlıkla gelsınelrde bi :) bebsıler uyurken ıcerız kahverelerımızı ohhh

anladım canım yani çok kucuk oluo sıkıo rahatsız etmesın dıyorum uzun olması da çok skaınca değil

ama dediğin doğru bakarak almak en ıyısı sanırırm e bebekte de uyguınmus ama sağol canım

güle güle kullanın canım ıcınde uyurken çook güzel rüyalar görsün bebısın :)

Dimi
Paçalı dona razı olsunlar
Ben hamile külotu aldım o kadar süper bir şey ki. Çooook rahat...
Tamam söz bende siz gibi yazıcam ayyy yoruldum diye

ee yani

aa bak onu da merak edıyordum rahat mı cidden hoş şu anda rahatım ama

şöle karnını toplayan bısey de ıyı hısettirir gibi gelıo :)

cok seksuymus :) benim aldigim sutyende ayni boyle aciliyor tum meme ortaya cikiyor
ama kis bebisi atletli olan daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…