2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Evet ayşecim Dr da normal dedi.Ama ilerki haftalarda geçecek dememişti.İyiki söyledin cnm çok sevindim ahanda :1: Napıym dayanırım 5-6 hafta daha.Çok saolll...

yok canım gecıo benım gecmıstı yanı :) rica ederım

slm kızlar öğle arasında fırsat bulmuşken bakayım bir ara dedim geçmişi kurcalayamadım pek ama rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun test sonuçları güzel çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun diyeyim kısaca biz dün kontroldeydik meleğim yine açamadı bacaklarını ama doktor kaburga yapısından kıza benzetiyorum dedi bakalım hayırlısı artık cinsiyeti öğrenmeden başlayamıyorum bir türlü alışverişe ama 20. haftada ayrıntılı usg var zaten o zaman gösterir umarım sabırsızlanıyorum artık bu arada işyerimde sorunlar yaşıyorum arkadaşlar patronlarımla aram iyi değil ayrılmak istiyorum bırakmıyorlar ayrılacam dediğim hafta iyiliklerinden geçilmi,yor sonra herşey yine aynı haksızlıklar tonla e ben sürekli ayrılacam diye tehditlemi dolaşayım gerçi bu itibar bana değil diplomama biliyorum ama buda başka iç acıtıcı nokta :( neyse ya dualarınıza ihtiyacım var kızlar kısacası konuyu çok dağıtmayayım :)

canım daha 16 haftadasın 15 + lardasın yanı normal gostermemesı veya gozukmemesı

azcık daha bekle :) ayrıtnıldıa tabıı kı bellı olur ama o zamana kadar öğrenrısın :)

benıdme ıs yerımde oluo ara ara benzer şeyler sabredıyorum doğum ıznıne bı çıkaım sonra bakcıaz durumalra artık
,
canım çok kafana takma ve doğum paranı almadanda cıkma surada doğum ıznıne kaç ay kaldı :)

ben çamaşır yetiştiremiyorum artık..gerçi bende kaşıntı falan yok ama akıntı önceden çok daha fazla..Allah yardımcımız olsun..Anne olmak hiçte öyle kolay değilmiş..

ay aynen ben de çamaşır yetıstıremıyoruum :)

selam kızlar haftasonuna 1,5 gün kaldı ha gayret çalışıyorum ya :49:
Karın şişti daha 4 aylığım ya napacam bilmem 32. haftayada 3 ay var nerden baksan :43:

estf canım ya :) blogum http://eyluluntarfidefteri.blogspot.com bayadır bişi ekleyemıyorum maalesef :)

kesınlıkle haklısın canım ben de onun ıcın bembeyaz düz sade mobilyalar almayı dusunuyorum en ıyısı :)

rica ederım canım evet zeyneb düşünüyoruz bakalımm :) ne güzell :)

ehehe bızımkıde bilmıyodu çanta gıbı takılıo ya onune dıodu dedım kabguru o tmm alırız dedim :)

rica ederim canım evet hepsi yapılabilicek şeyler :)

canımmm çok sevındımmm insaşşalh sağlıklada kucakalrsınn hemen eklıyorum :)

canım ömer çok güzel bi isim bence oğlum olsa hiç düşünmeden koyardım yanı :)

oo maşallah subhnallahhh daha nıce yıllara canım bebeğinizle beraber inşallah :)

maşallah canım Rabbım hep güzel temzı sonuclar almayı nasıb etsın ınsallah :)

kuzu açmıyorr bu link bulunamadı diyo :(

yok canım gecıo benım gecmıstı yanı :) rica ederım

canım daha 16 haftadasın 15 + lardasın yanı normal gostermemesı veya gozukmemesı

azcık daha bekle :) ayrıtnıldıa tabıı kı bellı olur ama o zamana kadar öğrenrısın :)

benıdme ıs yerımde oluo ara ara benzer şeyler sabredıyorum doğum ıznıne bı çıkaım sonra bakcıaz durumalra artık
,
canım çok kafana takma ve doğum paranı almadanda cıkma surada doğum ıznıne kaç ay kaldı :)

ay aynen ben de çamaşır yetıstıremıyoruum :)

sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsun :( bu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey :( şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..

selam kızlar haftasonuna 1,5 gün kaldı ha gayret çalışıyorum ya :49:
Karın şişti daha 4 aylığım ya napacam bilmem 32. haftayada 3 ay var nerden baksan :43:

Aperpil harikasın ya sen yazmasan bile senin nickini gördüğümde haftasonunu iple çeken kişi olarak aklıma geliosun:9:Allah kolaylık versin canım...

canım benim dokor 20. haftada gönderiyor ayrıntılı usgye ama doktora göre değişirmi bileemiyorum..

Hımm anladım cnm.Bu arada ayrıntılı usg ye ayrı biyere gönderiliyor galiba.Bende tam nedir ne deildir bilmediğim için merak ediyorum.Herkes gitmek zorundamı yada.? Ayrıntılıya girince ne olacak nelere bakılcakki?

sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsun :( bu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey :( şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..

Rabbim en kısa zamanda ferahlık versin canım..

Aperpil harikasın ya sen yazmasan bile senin nickini gördüğümde haftasonunu iple çeken kişi olarak aklıma geliosun:9:Allah kolaylık versin canım...

Hımm anladım cnm.Bu arada ayrıntılı usg ye ayrı biyere gönderiliyor galiba.Bende tam nedir ne deildir bilmediğim için merak ediyorum.Herkes gitmek zorundamı yada.? Ayrıntılıya girince ne olacak nelere bakılcakki?

canım benimde tam bir fikrim yok ama sanırım ayrıntılıya radyologlar bakıyor yani hastanenin içinde başka bir birime gidiyorsun fiyatları hakkında bir bilgim yok ama bir arkadaş anlatmıştı bebeğin tüm organlarına tüm uzuvlarına tek tek en ince ayrıntısına kadar bakıyorlarmış ve radyologlar usg de kadın doğumculardan daha iyilermiş canım ben düşünüyorum o zmaan gelsin hayırlısı ile bakaılım :)

Allah eşinle, evlat(lar)ınla sağlıklı mutlu nice 9 yıllar yaşatsın inşaallah, tebrik ederim :34:
canim allah nice mutlu huzurlu sagliglik seneler gecirmen dileklerimle tüm ailen ve sevdiklerinle.....nice yillara ....:nazar::nazar: nazar degmesin:nazar: bizde 30
temmuzda 12 yilimiza girdik vaybe zaman nasilda geciyor...

Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.

Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.

canim gözün aydin gercekten sevindim herseyn normal olmasina.saglikla sihatle al insallah yavrunu prensesini...kiz cok sevindim ayrica bunada insallah gönlüne göre olmustur bende istiyorum bir tane prenses kurban oldugum allahim herkezin gönlüne gönlüme göre verir insallahhhh aminnnnnnnnnnnnnnnn....

kızlar ben kaçıyorum mesaim başlayacak birazdan :( tatil işini tekrar konuşacam lütfen dua edin kızlar :)

selam güzel anneler nasılsınız?? hepiniz iyisinizdir inşallah.bebişler de büyüdü en güzel zamanlarımızı geçiriyoruz ne güzel:32: çalıştıgım için sürekli takip edemiyorum, görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

sormaaaa sormaaa öle biri oldum çıktım vallaaa zor geliyor artık :) ama bu haftasonu farklı tatile cıkıyorum canım yaaa hasretim vallaaaaaaa :emir_bebek:

herkeze slm arkadaslar bende doktordan yeni geldim hersey yolunda uyuyordu birtane resim verdi ayin 30 büyük ultroson var onu konustuk .cinsiyet konusu yine belli olmadi yaaaaaaaaaaaaa offfff cok merak ediyorum gercekten insallah herseyin hayirlisi .

Back
X