Evet ayşecim Dr da normal dedi.Ama ilerki haftalarda geçecek dememişti.İyiki söyledin cnm çok sevindim ahandaNapıym dayanırım 5-6 hafta daha.Çok saolll...
yok canım gecıo benım gecmıstı yanı :) rica ederım
slm kızlar öğle arasında fırsat bulmuşken bakayım bir ara dedim geçmişi kurcalayamadım pek ama rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun test sonuçları güzel çıkan arkadaşlarada hayırlı olsun diyeyim kısaca biz dün kontroldeydik meleğim yine açamadı bacaklarını ama doktor kaburga yapısından kıza benzetiyorum dedi bakalım hayırlısı artık cinsiyeti öğrenmeden başlayamıyorum bir türlü alışverişe ama 20. haftada ayrıntılı usg var zaten o zaman gösterir umarım sabırsızlanıyorum artık bu arada işyerimde sorunlar yaşıyorum arkadaşlar patronlarımla aram iyi değil ayrılmak istiyorum bırakmıyorlar ayrılacam dediğim hafta iyiliklerinden geçilmi,yor sonra herşey yine aynı haksızlıklar tonla e ben sürekli ayrılacam diye tehditlemi dolaşayım gerçi bu itibar bana değil diplomama biliyorum ama buda başka iç acıtıcı noktaneyse ya dualarınıza ihtiyacım var kızlar kısacası konuyu çok dağıtmayayım :)
canım daha 16 haftadasın 15 + lardasın yanı normal gostermemesı veya gozukmemesı
azcık daha bekle :) ayrıtnıldıa tabıı kı bellı olur ama o zamana kadar öğrenrısın :)
benıdme ıs yerımde oluo ara ara benzer şeyler sabredıyorum doğum ıznıne bı çıkaım sonra bakcıaz durumalra artık
,
canım çok kafana takma ve doğum paranı almadanda cıkma surada doğum ıznıne kaç ay kaldı :)
ben çamaşır yetiştiremiyorum artık..gerçi bende kaşıntı falan yok ama akıntı önceden çok daha fazla..Allah yardımcımız olsun..Anne olmak hiçte öyle kolay değilmiş..
ay aynen ben de çamaşır yetıstıremıyoruum :)