2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sorma canım ya 1. dereceden terör bölgesindeyiz eşim bütün gün canlı bomba peşinde adamcağız 2 sene oldu memleket yüzü göremedi ben desem işyerimin yarısının kardeşleri dağda geçen çatışmada şehit verdiğimiz gün sabah okula gittim inanılmaz bir kahvaltı sofrası kurmuşlar kutlama yapıyor şerefsizler emniyet zaten sürekli izinleri iptal ediyor artık bayrama izin verdiler 1 haftalığına eşim yazık çocuk gibi sevindi adam ama bizim müdür veremem bayramda izin çok öğretmenimiz izinli diyor adama anlatamıyorum Allahından bulsun :( bu şartlar altında inan doğum parası en son düşüneceğim şey :( şuradan kazasız belasız bir tayinimiz çıksa hayırlsıyla..

canım üzülme benzer bir yerde 4 yıl çalıştım çok şükür artık ayrılıyoruz. inşallah eş durumu tayinlerini bekliyorum. Darısı sizin başınıza. sen ne iş yapıyorsun bi okul müdüründen bi patrondan bahsetmişsin özelde misin? bebek olunca biraz daha iyi oluyor hem zamanını dolduruyor hem içini.. zaten evden dışarı çıkamıyosun hiç birinide görmüyosun

gyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfetti :( afedersiniz şiddetli ishal yaptı :(((

Son düzenleme:
Kızlar şoklardayımmm!!! Benim ufaklık kız değilmiş erkekmiş!!!:53:

canım allah sağlık sıhhat versin.. allah kucağına almayı nasip etsin minik yaramazı.. şaka yapmış annesi sana.. :) bize de kız dedi dr. şakacı mı acaba bu 2013 ocak bebekleri:34:

vaayy şakacııı veleeedd :D

dr bi çıkıntı olmadıgına göre kzı demsıtı bizede :53:

bızımkı de şaka yapmadın sımdı bak bak bak :)

canım tam ben yazıcaktım kendin vermişin cevabı evet bu haftalar tam rahimin yükselme zamanı ağrı gayet normal tabi ama sana kalmış canım içinin rahat etmesi önemli

evetya aslında bılıorm ama ne bılım daha oncekı gebelıkelrımde böle ağrı olmadı bı hafatdır var ama kaale

almıodm devam edip kaıskalrımda sızlaınca bı gozukeım dedım :)

Ben Bursa Pazarı'nın olduğu hanın üst katından aldım. Ama Marpuççular'da da gördüm. Adamlar aşmışlar zaten orda, keçe motifleri hazır satılıyordu bir sürü.

Ben de öyleyim ya bugün sabahı zor ettim sürekli uyandım. Hatta arada bir de rüya gördüm, kocişle kavga etmişiz, o da basmış arkadaşlarıyla yurtdışına tatile gidiyor. Rüyaya bak ya sinir oldum sabah sabah :52:

Çok sevindim gözün aydın! Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar nasip etsin. :34:

kız bursa pazarı neresi ki o kadar çalışmışlığım var eminönün de ama orayı bilmiyorum :1:

kızlar bı haftadır ara ara karnımın alt tarafı agrıo snakı bugunde kasıklarım sızlıyo

korkmayım dıyorum ama endıselendım baya bu akşam özeldekı doktoruma gitsemmı karar veremıyorum :26:

ya bi yandan da pıt pıt hareket ediyo şimdi ama uf bilemedimmm

aynısı var ben de cnm merak etme zaten seninle çok az var aramızda iki gün o yüzden normaldir bence ama sen yine de git istersen

Gecmis olsun canim, benim de pazartesiden beri karnim agriyor, bunun yani sira sag bel tarafimda da acaip bir agri oldu. Dün doktora gittim böbreklerimde idrar birikmesi olmus, bol su icmemi ve yatarken diger tarafa yatmami tembihledi. İns sen de yoktur ama iste gitmeseydim ben de bilemeyecektim. Bence
Sen de git bir görün, ins önemsiz birseydir

evet su içmek çok önemli ama ben annemin yanında içemiyorum ki kadın oruç ne yapayım

anladımm canımm çok gecmıs olsunn cidden çok idrara cıkıyorum bol da su ıcıyorum aslında ama

dediğin doğru gıtmekte fayda var....benım tam bebegın oldugu yer ağrıyo ama ara ara devamlı şiddetlı değil

yıen de benı rahatsız edıo neden acaba dıe dusunuyorum rahım kasları gerılıo cunku tam yukselme zamanı rahmın ama

yıen de cevaplarım tatmın etmıyo benı :) bebıs kıpırdanınca rahatlıorm ama bi gözükeyim gene de dımı

du bakalım bu akşam gideyım ne dicek :) sağol canım gecmıs olsun tekrar....

gözük gözük ama normal diyecek bak gör ben dün gittim bebek gayet iyi

uuuuuhaaaa gördün mü sen valla ben de korkuyorum bir sürü erkek zıbını aldım valla değişirse hepsi elimde patlar ya da benim kız oğlan çocuğu gibi dolanır etrafta :1:

gyno ferro sanol kullanan var mı? ben bu hafta başladım ama bağırsaklarımı mahfetti :( afedersiniz şiddetli ishal yaptı :(((

ben kullanıyorum cnm mahfetti derken ne anlamda

evetya aslında bılıorm ama ne bılım daha oncekı gebelıkelrımde böle ağrı olmadı bı hafatdır var ama kaale

almıodm devam edip kaıskalrımda sızlaınca bı gozukeım dedım :)

ayşecim öncelikle geçmiş olsun tekrar ama arkadaşta demiş normal diye benim bi arkadaşım vardı ve onda da olurdu belli dönemde hatta acaba düşükmü diye korkuyorum derdi ama gayet normal bi durummuş,hatta doktor ona bi kaç egzersiz önermişti ama ne öenerdiğini bilemicem..korkma canım...

Valla bu sefer çekti fotoğrafını verdi pipisinin, yine değişirse şok üstüne şok yaşarım :1: Ya galiba en iyisi kesin belli olana kadar öğrenmemek. O kadar çok pembişlere baktım ki şimdi garip geliyor :9: Ama babası hep erkek diyordu, bugün doktora giderken bile... İçine doğmuş adamın. 200 gram olmuş bizimki teyzeleri, ama şaşkınlıktan boyunu sormayı unuttum :) Bu arada üçlü test için kan aldılar, ayrıca folik asit, vitamin ve coraspine devam. Balık pek yemediğim için balık yağını sordum, gerek olmadığını söyledi. Oğluşum senin anketi de bozdu Ayşe :17::17:

kız bursa pazarı neresi ki o kadar çalışmışlığım var eminönün de ama orayı bilmiyorum :1:

uuuuuhaaaa gördün mü sen valla ben de korkuyorum bir sürü erkek zıbını aldım valla değişirse hepsi elimde patlar ya da benim kız oğlan çocuğu gibi dolanır etrafta :1:

Bursa Pazarı kumaşçı var ya hanın içinde , hani Astek kumaş mağazası da var yanında, ya da İş Bankası var orayı bilirsin, ona yakın. Zaten kime sorsan gösterir o civara yaklaşınca.

Benim bir arkadaşın komşusuna son güne kadar kız demişler, çocuk bir doğmuş erkek :) Düşünsenize her şeyi tastamam pembe :) %100 belli olmuyor bu işler galiba :34:

ayşecim öncelikle geçmiş olsun tekrar ama arkadaşta demiş normal diye benim bi arkadaşım vardı ve onda da olurdu belli dönemde hatta acaba düşükmü diye korkuyorum derdi ama gayet normal bi durummuş,hatta doktor ona bi kaç egzersiz önermişti ama ne öenerdiğini bilemicem..korkma canım...

canım sağol çok şiddetlı değil ara ara oluyo :) yok canım düşük fln oldugunus namıyorum hareket ediyo :)

bı de düşük çok sancılı oluyo bilmem mi :) aman Allah korusunn yıen de tedırgın oldum bı hafatdır var cunku

bişi çıkmıcak ama bi gozukucem gene de bakalımm :) hem özleıdm bebısımı kızzzz :D

sen napıosn bakaım :)

Valla bu sefer çekti fotoğrafını verdi pipisinin, yine değişirse şok üstüne şok yaşarım :1: Ya galiba en iyisi kesin belli olana kadar öğrenmemek. O kadar çok pembişlere baktım ki şimdi garip geliyor :9: Ama babası hep erkek diyordu, bugün doktora giderken bile... İçine doğmuş adamın. 200 gram olmuş bizimki teyzeleri, ama şaşkınlıktan boyunu sormayı unuttum :) Bu arada üçlü test için kan aldılar, ayrıca folik asit, vitamin ve coraspine devam. Balık pek yemediğim için balık yağını sordum, gerek olmadığını söyledi. Oğluşum senin anketi de bozdu Ayşe :17::17:

valla biz de 15 haftalıkken mı öğrenmsıtık yanı sımdıs enın öel olunca yoksaa dedim bı de dr

çıkıntı olmadıgına göre kzı demıstı onun ıcın neyse canım hayırlısı ama ınsan kendısını alıstırdıgı ıcın

garıpsıo ılk bas :) yoksa hepsi canımız :) ah yaramaz ahh erkekler çok yaramaz olur zaten :D anketımı de bozdu

totosuna totosuna vurucam doğsun bi :D :nazar:

aynısı var ben de cnm merak etme zaten seninle çok az var aramızda iki gün o yüzden normaldir bence ama sen yine de git istersen

gözük gözük ama normal diyecek bak gör ben dün gittim bebek gayet iyi

canım evet ben de bılıom bısı olmadıgını da içim rahatalsın dıyorum yaa bı de

özleştik accuk dahada ranevumuza cok var

teee bayramdan sonra :) eşimde çok ısrar ettii gözük diye şimdi oa da bişi diemedım

keşke sölemeseydım hgun ıcınde arıo kaç kez kafasıan yer etti dr gideımde o da rahatalasın :)

canım sağol çok şiddetlı değil ara ara oluyo :) yok canım düşük fln oldugunus namıyorum hareket ediyo :)

bı de düşük çok sancılı oluyo bilmem mi :) aman Allah korusunn yıen de tedırgın oldum bı hafatdır var cunku

bişi çıkmıcak ama bi gozukucem gene de bakalımm :) hem özleıdm bebısımı kızzzz :D

sen napıosn bakalım:)

napim be yaa evdeyim ösym yi bekliyorum:)))

ya ben buradaki arkadaşlar gibi yok yumurta yok follukis yok pko yok tsh bilemem malum bu heycanı hiç tatmadım....

bu sebepten senin yaşadıkların kendi tecrübemle sabit değil:))) ayy teyzesi benim de rahmim ağrıyor,bebiş içimde kıpırdıyor onu hissetmek bile acımı götürüyor diyemem,ortada ne bebek vaar ne sancı...ehh anasınız analık kolay olmuyor dedikleri bu olsa gerek...

Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin hepinize...rahat olun ıkının nefes alın veee ıngaaaaaaaa :)))

Sen Doğunca...
Sen doğunca ne yapıcam?
Herhalde salya sümük ağlıycam!
Öyle diğer anneler gibi 2 şık gözyaşı değil hem de,
Kendimi tutamıycam,
Rezil olucam! Rezil olucam!

O ayacıkları artık içimde hissetmiycem!
Ama tutup tutup öpebilcem,
Pembe bezelyelerin her birini tek tek hem de!

Çişinle kakanla da uğraşıcam,
Biliyorum, uykumdan da olucam,
Ama sen benden bir parça olcaksın, BİZDEN hem de!

Bundan öte mucize olabilir mi?
İnsan daha çok değişebilir mi?
Başka bir canı daha çok sevebilir mi?
Sevdim bile, daha da çok sevicem,
Anne olucam! Anne olucam!

napim be yaa evdeyim ösym yi bekliyorum:)))

ya ben buradaki arkadaşlar gibi yok yumurta yok follukis yok pko yok tsh bilemem malum bu heycanı hiç tatmadım....

bu sebepten senin yaşadıkların kendi tecrübemle sabit değil:))) ayy teyzesi benim de rahmim ağrıyor,bebiş içimde kıpırdıyor onu hissetmek bile acımı götürüyor diyemem,ortada ne bebek vaar ne sancı...ehh anasınız analık kolay olmuyor dedikleri bu olsa gerek...

Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin hepinize...rahat olun ıkının nefes alın veee ıngaaaaaaaa :)))

daha açıklanamdımısınav sonucu aqnam amma tembellermıss :)

hersey tecrube değildir co :D

o günelrde gelri inşallahhh yeter ki siz isteyeın anacım kökü sizde :9:

valla iyi oldugunu bıleım hepsine razıyım ama sinek küçük mide bulandırıo işte :D

amınn ınsallah 9 ay gecse doğurmak hıc sıkıntı değil ınankı en kolayı o :)

Sen Doğunca...
Sen doğunca ne yapıcam?
Kendimi tutamıycam,

yaaaa benimde karnımda gaz hariç kıpırdanmalar olsun...

biri bana anne desin yaaa...

Sen Doğunca...
Sen doğunca ne yapıcam?
Kendimi tutamıycam,

Yaa gözlerim doldu :) Zaten böyle şeyleri okuyunca, bir de ultrason videolarını seyredince başlıyorum hemen :5:

AMAAAN BAK SEN ŞU SIPAYA yeriz o şKACIYI BİZ YA hayrlısı olsun canım

Sağol canım, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah :nazar::nazar: Ayy ne güzel ya inşaallah birkaç ay sonra bu minnoşların bezinden mamasından ağlamasından filan bahsedicez. Gün gün paylaşıyoruz her şeyi, aslında çok önemli anlarımızı hem tarihe geçiriyoruz, hem de hepimiz birbirimize tanıklık ediyoruz :34: Bizim annelerimizin böyle bir şansı yoktu, çok şanslıyız aslında.

Back
X