2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar biraz az önce mutfaktaydım akşam yemeğine hazırlık yapmak için girdim.Tezgahta çalışıordum.Bian gözlerim karardı sanki, başım acayip döndü elim ayagım kopuo sandm hemen sandalyeye oturdum ama başım masaya düştü çok korktum ayağımıda diğer sandalyeye uzattım başımı kaldırayım dedim duvara yasladım gözümü kapattım o an bayıldım mı bilmioyrum anlamadım ayağımı koydugum sandalye devrildi ama ben neyin devrildiğini bile göremedim etrafa bakmaya çalışıodum.Az geçince ayaga kalktım yüzümü yıkadım az oturdum.Hemen size yazayım dedim.Çok korktum ama ya hiç yaşamadığım bişiy normalde de.Tansiyonla ilglil bişy mi oldu acaba yükselme yada düşme bilmiyorumda hiç.Ama baya kötü oldu ya elim bulaşık bulaşık kaldım öylece ya...Çok korktumm ama :(:(:(

canım çok geçmiş olsun hemen eşini ara bi acile gidin ihnmale gelmez. tansiyon düşüklüğüne yükselmeside baygınlıkta çocuğa zarar şeyler

merhaba hanımlar, Bende 2013 ocak annesiyim sizlere bir şey sormak istiyoum çatlağı olan varmı karnında, ben hamile kaldıktan bu yana 1,5 kga yakın aldım yani karnım daha

yeniçıkmaya başladı ama direk çatlak oldu bende, çok moralim bozuldu ya benim şimdiden çatlağım oluyorsa kim bilir 9 aylıkken nasıl olacak sizlerde durum nedir??
cnm benim karnımda hiç yok şuan ,sadece dikakt ettim bacaklarımda yani dizden yukarı mor gibi kırmızı kılcal damarlar oluşmaya başladı..sinir olma cnm napalım anne olmak kolay değil:16:

günaydın herkese hastanede gün çok erken başlıyor.sabah 6da kahvaltı geliyor düşünün.
bugün doktorlar gelicek dua edinde iyi bişeyler desinler.
bide isim konusu konuşulmuş.ben şimdilik kararımı verdim zeynep miray.

canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde

bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var

ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum

elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)

hayirli olsun kizin canim sag saglim alirsin insallah eline .sen gerci karar vermissin ama ben fikir olur diye yazayim dedim bir kac isim ESiLA ECRiN ESLEM AZRA AFRA MINA DILA DILANUR BUGLEM :TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM INSALLAH SENIN ICIN FIKIR OLUR::SENIN BULDUKLARINDA GÜZELMIS ::

kızım olsaydı bende dila koyacaktım.çok seviyorum dila ismini

merhaba hanımlar, Bende 2013 ocak annesiyim sizlere bir şey sormak istiyoum çatlağı olan varmı karnında, ben hamile kaldıktan bu yana 1,5 kga yakın aldım yani karnım daha

yeniçıkmaya başladı ama direk çatlak oldu bende, çok moralim bozuldu ya benim şimdiden çatlağım oluyorsa kim bilir 9 aylıkken nasıl olacak sizlerde durum nedir??

canım beni karnımda birsey yok ama sol göğsüm çok çatladı.aynı şekilde bacaklarımda da kılcal damarlar baya belirginleşti.5 yıllık öğretmenim devamlı ayakta olmamında katkısı var tabi bacakalrımda.ben aktardan bir yağ karışımı aldım sanki o biraz giderdi gibi düenli sürmemiştim keşke sürseydim şimdi sürüyorum işte :(

kızlar sabah bi uyandum sol tarafıma doğru yan yatmış vaziyetteydim.kalkmadan önce sırt üstü bir döndüm Allahım sol tarafımda bir ağırlıkki sormayın,bebeğimi ilk defa bukadar çok hissettim:46: sonra kahvaltımı edip kendi anneme gittim.ee artık bebişime bişeyler almaya başla,son aylarda bezde al falan anne diye espiri yaptım aklımca.benden pek fazla bişey beklemeyin demezmi hönnkkk:53::53:
nasıl yani dedimm...kızlar benim abim daha evlenmedi,ve onun evliliği için babamın emekli ikramiyesi öylece duruyor.tamam babam rahmetli oldu anlıyorum ama buna rağmen annemin cevabı şu oldu ''abinin geleceğini düşünmek zorundayım ben..'' altı üstü 3-4 tulum alsa 100 lira zararla evlendiremez oğlunu heralde:19: çok kırıldım çokk .başladım ağlamaya..beşiği ben alıcam diyodu onuda alma istemiyorum dedim alsanda kabulüm değil dedim..benim eşimin işigücü maşaşı yerinde şükür.muhtaç değiliz biz herşeyi alır benim eşim.kaltım eve geldim kapının önüne geçti gitme diye çekil dedim gidicem...ama ben anlamıyorum bu erkek evlatları neden bukadar daha değerli olur..çok kırgınım

canım beni,m yaaa hormonların devreye girmiş hehehehhe annen şaka yapmıştır kıymaz sana süpriz olsun felan diye böyle numaralar çeker onlar. üzme tatlı canını bebişko yigenimizde ben sala alırım en afillisinden canının sağlığı olsun yahuu

selam 2013 ocak anneleri ve tatlı kuzuları:) şu an 15 haftalık olduk. ben aslında şubat annesi sanıyodum kendimi. ama kuzumun eşi aşağıda olduğu için doktoruma büyük ihtimalle sezaryenle ocak sonu doğum olabilir dedi. Allah inş hayırlısını kısmet eder de sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza:) aranıza biraz geç katılsam da ve geçmiş okuyamayacağım kadar çok olsa da burdan itibaren sizi takip edicem artık. herkese sağlıklı mutlu haftalar...

hoşgeldin aramıza canım bebeğin hayrlı olsun

kızlar sabah bi uyandum sol tarafıma doğru yan yatmış vaziyetteydim.kalkmadan önce sırt üstü bir döndüm Allahım sol tarafımda bir ağırlıkki sormayın,bebeğimi ilk defa bukadar çok hissettim:46: sonra kahvaltımı edip kendi anneme gittim.ee artık bebişime bişeyler almaya başla,son aylarda bezde al falan anne diye espiri yaptım aklımca.benden pek fazla bişey beklemeyin demezmi hönnkkk:53::53:
nasıl yani dedimm...kızlar benim abim daha evlenmedi,ve onun evliliği için babamın emekli ikramiyesi öylece duruyor.tamam babam rahmetli oldu anlıyorum ama buna rağmen annemin cevabı şu oldu ''abinin geleceğini düşünmek zorundayım ben..'' altı üstü 3-4 tulum alsa 100 lira zararla evlendiremez oğlunu heralde:19: çok kırıldım çokk .başladım ağlamaya..beşiği ben alıcam diyodu onuda alma istemiyorum dedim alsanda kabulüm değil dedim..benim eşimin işigücü maşaşı yerinde şükür.muhtaç değiliz biz herşeyi alır benim eşim.kaltım eve geldim kapının önüne geçti gitme diye çekil dedim gidicem...ama ben anlamıyorum bu erkek evlatları neden bukadar daha değerli olur..çok kırgınım

sol tarafında hhissettin yani bebişi :) ne güzel inşllah devamıda gelir
evlenince insan gerçekten annesinin babasının herşeyine alınıyo babamda beni çok kırıcak şimdiden hissediyorum çünkü babam kırıcı bi adam daha önceden yani hamile kalmadan önce babamın sözlerine kırıldığım için aynı durumu yaşamıştım annem kapıyı flalan kitleseede yok gidicem die tutrmuştum şimdi sen diyince gözümün önüne geldi
yok babandır falan filan iyi tamamda evlenince öle olmuoyo işte nekadar babanda annede olsa insanın zorunda gidyo ya
benim annemde beşiği alırım demişti önemli olan beşik falan değil işte alınır illaki ama bi gönül kazanmak önemli olan boşver canım üzülme ya ne üzcen artık kendini

selam 2013 ocak anneleri ve tatlı kuzuları:) şu an 15 haftalık olduk. ben aslında şubat annesi sanıyodum kendimi. ama kuzumun eşi aşağıda olduğu için doktoruma büyük ihtimalle sezaryenle ocak sonu doğum olabilir dedi. Allah inş hayırlısını kısmet eder de sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza:) aranıza biraz geç katılsam da ve geçmiş okuyamayacağım kadar çok olsa da burdan itibaren sizi takip edicem artık. herkese sağlıklı mutlu haftalar...
hoşgeldin canım sende kuzucuğunu hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına biz de çene çok geçmişimiz uzun baya : sormak istediğin paylaşmka istediğin şeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

canım baban rahmetli oldugu için annende abinde daha evlenmediği için annen kendini onun için sorumlu hissediyordur muhteelen babanızı yokluğunu hissettirmemk için herseyin eksiksiz olmasını istiyordur.kırılma anneciğine eminim o da çok heveslidir ama düşünceleri korkuları onu böyle konuşmaya sevketmiştir

benim düğünümde ev düğünü idi ama daha sonra ailem sağda solda bana 50 milyarlık düğün yapmış gibi konuştulrar o yüzden beşik meşik istemiyorum illa almak isteyecekler ama aldıkatn sonrada çok büyük bişe almışlar gibi orda burda söyleyecekler istemem desem gurur yapıcaklar off napsam bilmiom

selamlar herkesee...

saç diplerim feci çıkmıştı röfleli bu arada diplerine organik kumral boya yaptırdım..

soran arkadaşlar vardı,röfle için dediki uçlarına deydirilmediği için sorun olmaz dedi,cila da bişi yok önemli olan boyalar dedi kuaför (tanıdık bu arada)

bnm röfle vaktim için erken olduğundan kumralla siyahlığı kapattım,

fakat şu var boya organik olduğundan beyazları kapatmıyor ,röfleli olduğundan ben pek önemsemedim..

Son düzenleme:

kaçıncı haftadasın bilemiyorum ama bnm yok hiç ,
sanırım esmer tenlilerde yoğun olabiliyormuş,
ben bunu öğrendiğim için güneşlenmemeye dikkat ettim denizde beyaz kalmak için..birde bu durum ırsiymiş annenin durumu nasıl bakabilirsin...

ben anneminkine baktım çatlak yoktu pek ,yaşın verdiği bişiler vardı sanki 2 doğum geçirdi birde..hem hiç bir şey sürmemiş..
bakalım ben nasıl olucam...

ya birde ben göbek deliği böyle sivriliyorya kıyafetlerden belli oluyor ay öyle olsun istemiyorum yaa :S bnm birde çok içeride değildir :(

ben bunu öğrendiğim için güneşlenmemeye dikkat ettim denizde beyaz kalmak için..birde bu durum ırsiymiş annenin durumu nasıl bakabilirsin...

ben anneminkine baktım çatlak yoktu pek ,yaşın verdiği bişiler vardı sanki 2 doğum geçirdi birde..hem hiç bir şey sürmemiş..

ya birde ben göbek deliği böyle sivriliyorya kıyafetlerden belli oluyor ay öyle olsun istemiyorum yaa :S bnm birde çok içeride değildir :(
merhaba seninle günlerimiz aynı seninde göbeğin alt kısımlarında ağrı gerilme vs varmı mesela öne eğilince baskı hissediyomusun

canım çok geçmiş olsun.enfeksiyon gerçekten de çok önemli asla ihmal edilmemeli.bende de var.antibiyotik kullanıyorum.bu ikinci kutum.bol bol su da içiyorum..inşallah biran evvel kurtuluruz şu illetten....

Canım çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.İnş bian önce atlatırsın cnm.Dikkat etmek lazım dediğin gibi hiçbişey ihmale gelmiyor....

gecmis olsun canim ya benim bunyemde zayif bu korkuyla havuza gidemedim
yoksa baslicaktim gelecek ay
ins kisa surede iyilesirsin

Geçmiş olsun canım. Ben de mantar tedavisi görüyorum.. Hamilelik akıntısı fazla olunca ıslak ortamdan kaynaklanıyor... İlaçları hiç istemeyerek de olsa kullanıyorum.

canım benim çok geçmiş olsun.. bebişe de kendine de çok iyi bak... dinlen ve bol bol su iç.. bu enfeksiyon olayını hangi ilacı kullanırsan kullan sudan başka birşey geçirmiyor, bende çok yaşadım..

canım çok gecmıs olsun yaa :(( ben de işte perşembe dr gittiğim de ısrarla idrar tetsı yaptırttım dr a

ıltıhap yoktur yanma aksıntı yoks abısı yoktyur dedi ama genede yapalım ya yapalım dedim gebelıkte çok önemli

canım inşallah iyileşrisin bı an once gecmıs olsun

Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Neyse ki hasta olduğum gün annemler bana geldi, yemekten temizlik alışverişe her şeyi halleti canım annem babam. Bugün iyiyim çok şükür. Kendi doktorumla konuştum, asıl önemli olan idrar kültürü, onu yaptır dedi. Yarın da onu yaptıracağım inşaallah. Çünkü kullandığım antibiyotik zayıf bir ilaçmış, ona göre başka ilaç yazacak galiba. Aman kendinize dikkat edin Hiç ihmal etmeyin. Bende hiç yanma filan yoktu, sadece kıvamlı akıntım vardı, bir de tuvalete sık gidiyordum. Meğer enfeksiyon varmış. Benim kolay kolay ateşim çıkmazdı, demek ki bünye zayıf düşüyor hiiç bana bir şey olmaz demeyin :)

Mantar sanırım bende de var ama şu an çok rahatsız etmediği için onu da söylemedim doktora, üst üste bir sürü ilaç kullanmayayım dedim. Artık sirke, karbonat filan yapacağım herhalde. İnşaallah hepimiz atlatırız.

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

Bıdığa bak sen ne var ne yok hüüp diye çekmiş demek senden :9: İnşaallah bir an önce düzelirsin canım, her şey yoluna girer. Hastanede olmak sıkıcı ama en azından her gün takibin yapılıyor, hemen eve gönderseler bu sefer de sen sürekli endişe içinde olursun acaba her şey yolunda mı diye. Umarım değerlerin normale döner ve sağlıklı sıhhatli evine dönersin bir an önce.

günaydın kızlar nasılsınız bugün? ya geçen günlerde keçeden kapı süslerini paylaşmıştık.. hevese geldim bende netten keçe sipariş ettim bugün elime ulaştı, bende hemen oturum ilk magnetimi yaptım.. biraz acemi işi oldu ama bakın bakalım bende iş var mı? ona göre devam edicem ve minik kızım için kendim bir kapı süsü yapıcam...
Eki Görüntüle 487805 Eki Görüntüle 487806

Valla ilk deneme için bence süper canım. Benimkiler hala poşette duruyor :)

erkek çocuğu gelin tarafına karşı mahçup edilmemeli düşüncesi olabilir belki
birde annen senin maddi olarak birşeye ihtiyacın olmadığını görüyorsa ondanda içi rahattır

benimde bir ablam var ve iyi giden bir evliliği olmadı ,ayrıldı
annem çocuğunada baktı maddi yardımdada bulunuyor
ablam çalıştığı ve iyi bir geliri olmasına rağmen
benim ihtiyacım olmadığını görüyor ve vermesemde olur diye düşünüyor sanırım
sağolsun oğlumdada sadece akıl veren oldu ama bakmaya gelince ortada yoktu
buyüzden eşim herşeyden herkezden daha önce gelir
canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde

bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var

ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum

elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)

selam canım hoşgeldın hayırlı olsun bir erkek bir kzı ohh ne güzel :)

benım evımd egenel olrk temız ama bı camalr silinse fena olmıycak yıne de cam fln silecek halde

dğeilim dr dinlenmen laızm dedi kendımı yormamaya calısıyorum valla :)
diğer evimde karınca istilasına uğramıştım ama öyle böyle değil
önce eczacı sprey dediğinden verdi ama bir işe yaramadı:((
sadece lamineler beyaz beyaz leke olmuştu
sonra sarı bir toz verdi ama dikkat edin çoluk çocuk ellemesin dedi
kapı arkalarına süpürgelik aralarına koydum ve inan 3 yıl görmedim kendilerini:DDD
sonra evimiz değişti geri geldiler mi bilmiyorum

evt.canım oğlumdan sonra birde kızım olucak nasipse
önemli olan yaşam alanının temizliği camlar balkonlar arada da temizlense olur
bak ben temizlikle cam balkon yıkadım ertesi gün yağmur yağdı battı:((

güle güle kirlet evini.kızında hayırlı olsun maşallah.
bu hafta bende 3lü yaptırcam.doktorum ısrarla yaptır dedi bu seferde.

teşekkürler canım
ben bu dr.ları anlamıyorum ki ruh hallerine göre kararlarımı değişiyor

canım beni,m yaaa hormonların devreye girmiş hehehehhe annen şaka yapmıştır kıymaz sana süpriz olsun felan diye böyle numaralar çeker onlar. üzme tatlı canını bebişko yigenimizde ben sala alırım en afillisinden canının sağlığı olsun yahuu
cnm benim bu ilk değil daha bebişim olmadan öncede ben aynı lafları duydum..annem çok iyi insandır ama ne bileyim bu konularda böyle davranıyor,bu ilk olmadığı için bu kadar kırıldım zaten

hoşgeldin aramıza canım bebeğin hayrlı olsun

sol tarafında hhissettin yani bebişi :) ne güzel inşllah devamıda gelir
evlenince insan gerçekten annesinin babasının herşeyine alınıyo babamda beni çok kırıcak şimdiden hissediyorum çünkü babam kırıcı bi adam daha önceden yani hamile kalmadan önce babamın sözlerine kırıldığım için aynı durumu yaşamıştım annem kapıyı flalan kitleseede yok gidicem die tutrmuştum şimdi sen diyince gözümün önüne geldi
yok babandır falan filan iyi tamamda evlenince öle olmuoyo işte nekadar babanda annede olsa insanın zorunda gidyo ya
benim annemde beşiği alırım demişti önemli olan beşik falan değil işte alınır illaki ama bi gönül kazanmak önemli olan boşver canım üzülme ya ne üzcen artık kendini
haklısın cnm .ben eşimden önce kabus bir nişanlılık dönemi yaşadım hırtın biriyle ve babam çok borca girmişti hak veriyorum sonra eşim eski sevgilimdi ona geri döndüm ve 1,5 yıl sonra eşimle evlendik.ve ozman babamın borçları olduğu için yatak odamı eşim aldı.ama geri kalan herşeyimi beyaz eşyamı yaptı babacım yine..yani en azından o yatak odasına karşılık bi beşik bikaçta tulum fazla değil bence..annem bebeğime hamile kalmadan öncede bu lafları söylerdi hep..benden fazla şey beklemeyin..üstüne sahi bugün bide alt komşunun torunu çok haşarı,onun gibi olursa bakamam valla demezmi..insanın ailesi bile biyere kadarmış bunu anladım..

hoşgeldin canım sende kuzucuğunu hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına biz de çene çok geçmişimiz uzun baya : sormak istediğin paylaşmka istediğin şeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

canım baban rahmetli oldugu için annende abinde daha evlenmediği için annen kendini onun için sorumlu hissediyordur muhteelen babanızı yokluğunu hissettirmemk için herseyin eksiksiz olmasını istiyordur.kırılma anneciğine eminim o da çok heveslidir ama düşünceleri korkuları onu böyle konuşmaya sevketmiştir

annem hep karşısına kendimiz gibi birileri çıkmayacağından korkar..biz eşimin ailesinden hiçbişey istemedik ama eşimin ailesi herşeyimi eksiksiz yaptılar..isteyenler adetlerini hala sürdürenler var malum..öyle biri denk gelicek abimede yapamıycam diye çok korkar annem hep..ya bilmiyorum yada hormonlarım sayesinde ben biraz fazla alındım.ama bikere daha biz bu münakaşaya girmiştik babam ölmeden önce ozman yeni evliydim bebek falan düşünmüyoduk daha hatta.olursa falan alırsınız demiştim beşiği yada bebek arabasınıd emiştim.bize kimse hiçbişey almadı valla çocuğumuz olunca deyip deli etmişti beni.hatta babam alırız yavrum olurmu öle şey demişti rahmetli.ama bi abim evlensin ona yapsın,tabikide abime yengeme sölemem böle şeyleri onların bi suçu yok ama anneme hep laf batırıcam bana bunlar olmadı diye..

geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..

ben 19.haftamdayım ve şimdilik 1kilo aldım canım..

geçmiş olsun canım..bol bol su içmeyi ihmal etme..

:34::34::34::34:

Sağol canım, Allah razı olsun. Daha iyiyim çok şükür.

Kızlar biraz az önce mutfaktaydım akşam yemeğine hazırlık yapmak için girdim.Tezgahta çalışıordum.Bian gözlerim karardı sanki, başım acayip döndü elim ayagım kopuo sandm hemen sandalyeye oturdum ama başım masaya düştü çok korktum ayağımıda diğer sandalyeye uzattım başımı kaldırayım dedim duvara yasladım gözümü kapattım o an bayıldım mı bilmioyrum anlamadım ayağımı koydugum sandalye devrildi ama ben neyin devrildiğini bile göremedim etrafa bakmaya çalışıodum.Az geçince ayaga kalktım yüzümü yıkadım az oturdum.Hemen size yazayım dedim.Çok korktum ama ya hiç yaşamadığım bişiy normalde de.Tansiyonla ilglil bişy mi oldu acaba yükselme yada düşme bilmiyorumda hiç.Ama baya kötü oldu ya elim bulaşık bulaşık kaldım öylece ya...Çok korktumm ama :(:(:(

Bu haftalarda tansiyon düşebiliyormuş, şu haftalık gebelik bilgisi veren siteler var ya oralarda yazıyordu okumadıysan onlara bir bak canım için rahatlar. Bir de tansiyon aletin varsa ya da yakında eczane sürekli tansiyon takibini yaptır ki anlık bir şey miydi öğrenesin. Belki ona göre bir tavsiyesi olur doktorunun.

annem hep karşısına kendimiz gibi birileri çıkmayacağından korkar..biz eşimin ailesinden hiçbişey istemedik ama eşimin ailesi herşeyimi eksiksiz yaptılar..isteyenler adetlerini hala sürdürenler var malum..öyle biri denk gelicek abimede yapamıycam diye çok korkar annem hep..ya bilmiyorum yada hormonlarım sayesinde ben biraz fazla alındım.ama bikere daha biz bu münakaşaya girmiştik babam ölmeden önce ozman yeni evliydim bebek falan düşünmüyoduk daha hatta.olursa falan alırsınız demiştim beşiği yada bebek arabasınıd emiştim.bize kimse hiçbişey almadı valla çocuğumuz olunca deyip deli etmişti beni.hatta babam alırız yavrum olurmu öle şey demişti rahmetli.ama bi abim evlensin ona yapsın,tabikide abime yengeme sölemem böle şeyleri onların bi suçu yok ama anneme hep laf batırıcam bana bunlar olmadı diye..

Canım, anneler erkek çocukları daha çok sevmek değil de-daha çok üstüne düşüyorlar. Yani aklımdan şüphe ederim, annemin bana olan sevgisinden şüphe etmem. Ama ağabeyime laf söyletmez, bazen ablamla kızarız ağabeyime, hemen savunmaya geçer annem, sanki biz elmişiz gibi. Galiba erkek çocuklar kızlar kadar kontollü davranmadığı ve düşünemediği için anneler erkeklere daha korumacı oluyorlar. Bir de bazen damada biraz fazla görev yüklerler ya, yani tavrı senden değil de eşinden kaynaklanıyordur, yani "babası değil mi yapacak tabi" anlayışından belki öyle bir şey vardır. Ne olursa olsun annenin sevgisinden şüphe etme. O da şimdi pişman olmuştur da işte laf ağızdan çıkınca geri dönmüyor maalesef.

tuzlu ayran içmeyi dene ,birşeyler yemeye çalı ve uzan.. tansiyondan da oluyor hamılelıkten de
geçen bende pazara gittim daha kapısında fenalaştım anlıyorum seni kulakları duymuyor insanın, boşlukta gibi oluyor insan
geçmiş olsunn

Boş bulunup söylemiştir önemseme, hiç umulmayan kaynaanlar bile neler neler alıyor, ki annen kıyabilir mi sana...

tuzlu ayran içmeyi dene ,birşeyler yemeye çalı ve uzan.. tansiyondan da oluyor hamılelıkten de
geçen bende pazara gittim daha kapısında fenalaştım anlıyorum seni kulakları duymuyor insanın, boşlukta gibi oluyor insan
geçmiş olsunn
Bende internette beyaz tenliler de daha çok görülür ama çatlağın sebebi hala bulunamamıştır diye okudum...Çünkü bazılarında hiç olmuyor bazısı hemen başlıyor bazısı son günlerinde... önlemimi aldım kremimi her gün sürüyorum ama ne kadar fayda etcek bilmiyorum.Anneme çekersem yandım, annemin karnı karayolları haritası gibi, şeffaf resmen

slm.. quinny mood mu aldın canım? 2000 tl nette fiyatı sen ne kdra aldın?

walla biz de çok düşündük isim ama bi araştırmaya başla gerisi gelio biri mutlaka içine sinio..isim araştırırken bizim ufaklığa babası MİNA dedi öle de kaldı ismi.. kızlar değişik isimler paylaşmıştı bir iki sayfa önceydi herhalde bi bak canım sende..

SEAM ENDLESS87 forumdan biliyorum samsundasın ve ilk bebiş dimi canım benim ki 3. bebiş yani benim jübilem o yüzden bu bebek arabasını aldık şimdi ben daha önceki bebek arabası muhabbetlerinini takip ettiğim için çok yorum yapmak istemedim daha önce gracco travel sistem chicco baston puset ve bebe comfort dersen ki hangisi 135 tl olan chico puseti 4 yıl kullandım büyük oğlan tembeldi (hala öyle)yürümezdi işime yaradı küçük oğlan 10 aylık yürüdü nerdeyse hiç binmedi şu anda elimizde hiç bebek arabası yok hepsini dağıttım sonuçta ilk bebekten beri maxci cosi istiyordum 3.ye nasip oldu e bebekte indirim var 1599 tl ana kucağının pembe olanı yoktu sipariş verdiler gelicek o da 400 civarı 2 tipi var nasıl olsa vakit var onun için tekerlekler çok büyük ama sökülebiliyor bagajda fazla yer kaplayacak bir sürü eksi yanı olabilir ama çookkk güzel ya bebişi onun içinde düşününce mutlu oluyorum bu arada e bebekte ençok tercih edilen concort neo idi o da güzel ama renkleri çok koyu siyah lacivert ben pembenin dibine vurmayı düşünüyorum yazışırız yine aldıklarınından haberdar et canım

tekrardan geçmiş olsun dileyen herkese teşekkrler.
doktorlar geldi birsürü konuşup konuşup canımı sıktılar.
kortizon alıyorum zaten ama yükleme yapmaktan bahsediyolar 750 mg falan.is-te-mi-yo-rum.sabahtan beri ağlıyorum
bi kaç tahlil bekliyoruz ona göre karar verilcek.yada kemik iliği nakli falan kafam allak bullak.ben iyiye gidiyorum.ama resmen deneme tahtası gibiyim ders görüyolar üstümden.offffffff

fbetuly geçmiş olsun sabır diliyorum kontrol doktorlarda olunca insan sinir oluyor dua edicem sen ve bebeğin için bizi haberdar et lütfen tekrar geçmiş olsun

Back
X