kızlar sabah bi uyandum sol tarafıma doğru yan yatmış vaziyetteydim.kalkmadan önce sırt üstü bir döndüm Allahım sol tarafımda bir ağırlıkki sormayın,bebeğimi ilk defa bukadar çok hissettim

sonra kahvaltımı edip kendi anneme gittim.ee artık bebişime bişeyler almaya başla,son aylarda bezde al falan anne diye espiri yaptım aklımca.benden pek fazla bişey beklemeyin demezmi hönnkkk

nasıl yani dedimm...kızlar benim abim daha evlenmedi,ve onun evliliği için babamın emekli ikramiyesi öylece duruyor.tamam babam rahmetli oldu anlıyorum ama buna rağmen annemin cevabı şu oldu ''abinin geleceğini düşünmek zorundayım ben..'' altı üstü 3-4 tulum alsa 100 lira zararla evlendiremez oğlunu heralde

çok kırıldım çokk .başladım ağlamaya..beşiği ben alıcam diyodu onuda alma istemiyorum dedim alsanda kabulüm değil dedim..benim eşimin işigücü maşaşı yerinde şükür.muhtaç değiliz biz herşeyi alır benim eşim.kaltım eve geldim kapının önüne geçti gitme diye çekil dedim gidicem...ama ben anlamıyorum bu erkek evlatları neden bukadar daha değerli olur..çok kırgınım
erkek çocuğu gelin tarafına karşı mahçup edilmemeli düşüncesi olabilir belki
birde annen senin maddi olarak birşeye ihtiyacın olmadığını görüyorsa ondanda içi rahattır
benimde bir ablam var ve iyi giden bir evliliği olmadı ,ayrıldı
annem çocuğunada baktı maddi yardımdada bulunuyor
ablam çalıştığı ve iyi bir geliri olmasına rağmen
benim ihtiyacım olmadığını görüyor ve vermesemde olur diye düşünüyor sanırım
sağolsun oğlumdada sadece akıl veren oldu ama bakmaya gelince ortada yoktu
buyüzden eşim herşeyden herkezden daha önce gelir
canım karıncaları gözlemlıyorum gunıcınde ve akşam yoklar sadece sahura kalkınca goruyorum dolabın ıcınde
bu arada doılabın icıını bolaşttım rahatca göreyım dıye bulunduklaır yer belli spreye baktım burda bı aktar var
ama orada yokmuş başka bıyere bakıcam artık sprey ıcın aslında cumartesı bulurdum ben onu ama unutmusum
elbıse derdine düştüm de neyse kı ebıseyı hallettım :)
selam canım hoşgeldın hayırlı olsun bir erkek bir kzı ohh ne güzel :)
benım evımd egenel olrk temız ama bı camalr silinse fena olmıycak yıne de cam fln silecek halde
dğeilim dr dinlenmen laızm dedi kendımı yormamaya calısıyorum valla :)
diğer evimde karınca istilasına uğramıştım ama öyle böyle değil
önce eczacı sprey dediğinden verdi ama bir işe yaramadı

(
sadece lamineler beyaz beyaz leke olmuştu
sonra sarı bir toz verdi ama dikkat edin çoluk çocuk ellemesin dedi
kapı arkalarına süpürgelik aralarına koydum ve inan 3 yıl görmedim kendilerini

DD
sonra evimiz değişti geri geldiler mi bilmiyorum
evt.canım oğlumdan sonra birde kızım olucak nasipse
önemli olan yaşam alanının temizliği camlar balkonlar arada da temizlense olur
bak ben temizlikle cam balkon yıkadım ertesi gün yağmur yağdı battı

(
güle güle kirlet evini.kızında hayırlı olsun maşallah.
bu hafta bende 3lü yaptırcam.doktorum ısrarla yaptır dedi bu seferde.
teşekkürler canım
ben bu dr.ları anlamıyorum ki ruh hallerine göre kararlarımı değişiyor