2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ay aynen canim ya nereye baksan hamile bluzu var diyo daracik biseyler uzun bisey istiyorum kisa kollu zaten yapili biriyim senin desigin gibi oram buram cikmasin diyorum olmuyo bende ayni sesin gibi esim biseyler buldun mi dedi bana buldun mu deme nolur bisey deme dedim eve gec geldin dedi napiim dogru duzgun biseyler buldumda keyfimden mi gezdim nolur bide sen germe beni dedim bidaha agzini acmadi yazik adama :1:

benim eşimde boşver sen hamilesin ne olmuş kilolu duruyorsan diyor..onlar benim hanımımı seneye bayramda görsünler diyor..hem çocuklu hem fıstık gibi zayıf diyor adamcağız ama nafile ben sinir oldum bir kere..

canım park yatakları 4 yıl kullanılabiliyor sonrasında da tek kişilik bazalı yatak tabi ik tane alınabilir.yatakların önüne çocuklar düşmesin diye korumalık da taktıılabiliyor .ana kucakları pahalı cidden biz babyhope diye bir makanın aldık 65 liraya.zaten bir sene kullanılıyor . ne güzel klo almamışsın bende 2 kilo aldım aslında onu da almazdım ama arada kaçamak yapabiliyorum . normalde her ay bir kilo son aylarda 1.5 kilo alınıyormuş galiba .yaşayıp görceğiz :)

evet canım ilk üç ay bende aynı yatakta yatırmayı düşünüyorum ama üçüncü aydan sonra bebekler dönmeye hareketlenmeye başlıyormuş o zaman mecbur ayrı yataklarda olucaklar . çok ayrı düşmezler hemen yan beşikte olurlar kısmetse :)

maşallah ayşecim yolu yarıladınız inşallah . ben daha bebeklerin hareketlerini hissedemedim darısı başımıza :1:

ne güzel normal o zaman kilo bu aydan sonra alınır sanırım..iyi bulmussun internetten ana kucaklarını bende öyle araştırayım o zaman..çünkü normalde çok pahalılar..neyse herşey olur zamanla bebişler sağlıklı gelsinlerde :)

benim eşimde boşver sen hamilesin ne olmuş kilolu duruyorsan diyor..onlar benim hanımımı seneye bayramda görsünler diyor..hem çocuklu hem fıstık gibi zayıf diyor adamcağız ama nafile ben sinir oldum bir kere..
:)) haklisin canim gercekten sinir bi durum ama kocisin seni yumusatmaya calismis ne guzel :35:

Kızlar bir şey soracağım.
Panik oldum biraz.
Az önce çok akıntım olmuş.
Sarı gibi koyu.
Ama çok gelmiş.
Ne yapmam lazım sizce?
Bir sorun mu var acaba?

Tunaydin kizlar nasilsiniz ben dunden cok yorgunum bayram icin biseyler aliyim dedim görümcemle carsiya gittik ilk once avm lere bakalim dedik hic mi bisey olmaz yaa hamile olup kapali olanlari hic dusunmemisler :47: sonra tam yuruyen merdivenden yukari cikicam onumdeki kadin durdu birden cantasina karnim carpti gecicekmisiniZ dedim pardon dedi kadin cekildi onumdeki adamsa kocasiymis biraz sabretseniz konusyosuk diyo adam bana bende burasi konusulcak biyermi tam merdiven agzi karin yaniniza gelince konussaniz dedim Allah Allah diyo bakin beygendi hamileyim ve karinizin cantasi karnima carpti yani cekilmesi lazim dedim bisey olmaz korkma diyo allahim ya sartellerim atti tabi sizin icin onemsenmiyecek bisey olabilir ama benim icin onemli anlasildimi dedim gittim nasi sinirlerim bozuldu :47: nese gezdik ettik gorumcem biseyler aldi carsiya gielim dedik ama o kadar yoruldum ki taksiye binelim dedim bindik meydana gidelim dedim iki adimlik yer yurusen olmazmi dedi taksici yok ama biz gidelim dedim bir sinirle kaldirdi arabayi ole bi kullaniyoki onunde cocukmu var arabami belli degil sonra bi ara trafik sıkısti iki adimlik yer icin su trafigi bana cektiriyosun dedi bende hakli olabilirsin amca ama hamileyim yurumek istemiyorum taksimetre calisiyo nasi olsa siz dvam edin dedim küfür etmeye basladi serefsizler beni buraya girdiriyosunu diye sagda dururmusunuz inicem dedim burda inemezsin dedi o zaman musait bi yer bul dur dedim durdu indim carptim kapiyi inmiste arabada arkamdan laf sayiyo aldim plakasini sikayet edicem ay nasi sinirlerim bozuldu ya elim ayagim titredi resmen kizlar dun herkesin bana catasi vardi sanirim istune bide dogru duzgun bisey bulsmadim tsm oldu anliyacaginiz dun cok kotu bi gundu:19:

ah ah kader arkadaşım..bende dün giyecek birşey bulamadım..evet kimse kapalıları düşünmemiş..ya çok dar tshirtler var yada çok bol..veya kısa kollu..biraz bol olsun oram buram çıkmasın diyorum içinde olduğumdan geniş duruyorum..o zaman sınır basıyor,,diğer kıyafetler dar her yanım belli..ne yapacağım bende bilmiyorum....offffff offfffffff :5::5::5::5: bende bütün akşam sinirden eşime çattım içime sinen kıyafet bulamadığım için..

Kizlar aynı dertden bende muzdaribim bende kapaliyim ve bayrama hiçbirşeyi bulamadım sonunda armineden sarimtrak sifon etek ve bir bluz aldım göbeğim henüz cok çıkmadı ama yinede cok rahat değilim icinde mecburen bluzu eteğin icine sokmaliyim.ne bilim yaa belkide onları giyemem.

Panik oldum biraz.
Sarı gibi koyu.
Ama çok gelmiş.
Ne yapmam lazım sizce?
Bir sorun mu var acaba?

Ayni şey bendede oluyor hemde hamileliğimin basından beri bir ara idrar tahlili yaptırdım cok az enfeksiyon vardı onuda suyla attım.ama sarı akıntı belki son bir haftaya kadar devam ediyordu.her gidişimde doktora soruyorum koku ve kaşıntı yoksa normal diyor e oda yoktu hamilelikte normalmiş yani.idrar tahlili yatırdıysan bişey çıkmadıysa meraklanma canım normaldir.

Kizlar aynı dertden bende muzdaribim bende kapaliyim ve bayrama hiçbirşeyi bulamadım sonunda armineden sarimtrak sifon etek ve bir bluz aldım göbeğim henüz cok çıkmadı ama yinede cok rahat değilim icinde mecburen bluzu eteğin icine sokmaliyim.ne bilim yaa belkide onları giyemem.

Hmm etegin beli sıkıyomu canim bende butun Gun gezdim bisey bulamadim aksam ciktim bide sifon parlament mavisi bi ust buldum uzun bugunde esim eve erken gelcekmis onu guzelce ikna edip pantolon almaya gitcem Allah izin verirde bidaha hamile olcak olursam bayrama denk gelmesin Diyorum esime guluyo oda :1:

Kizlar aksam eve hırsız girmiş bilgisayarları götürmüş birkaç da ufak şey, kayınvalidem üst katımda ondan bayağı bir şey gitmiş maalesef her yer darmaduman karakoldu polisti derken ancak geldik eve üstüne bir de benzin bitti yolda kaldık üstüne kilit kırıldığı icin kapıyı açamadık esim bir ton uğraştı canı çıktı. Hadi aldiklarini gectim, her şeyi dökmüş nasil toplayacağım bilmiyorum:( Maldan geçtim Allah beterinden saklasın da evin hali sınırımı bozuyor tam bayram üstü bir de.
ah canııım geçmiş olsun çok.canınıza bişey olmamış ya.kıyamam bayramüstü bide iş çıktı sana hamile halinle.tekrardan çook geçmiş olsun

Arefe günü kimse uğrar mı bilmiyorum ama günaydın kızlar :)

dün gece çok fenaydım hep bebeklerım geldı aklıma ağladım sonra karnımdakine haksızlık ediyorum diye üzüldüm

kızımızı defnettıkten sonra hiç mezarına gitmedım eşim götürmek istemedı ilk baş ben de kabul ettim çünkü

çok zor zamnaalr gecırıyordum sonra sonra kabullendım ve atlattım ama dün akşam bu bayram bebegımıze gidelim dedim

eşim önce çok uzak dedi sonra ama ufak bebekelr için mezar yeri alamıyoruz ve otopside gördüğü için acil defnedilmesi gerekıyordu

tam yerını bıle zor bulurum dedi hem ona her yerden duan gider dedi ne bileyim....onu oraya bırkaıp terketmısız gibi geliyo

bu bebegım için yenı yenı fikirler eşyalar düşünürken ona bişey yapamamak beni çok üzüyo vicdanen rahat olamıyorum,,

sanki onu dıslıyormusuz gibi gelıyor ama Zahide Leylimizi hiç unutmadım , unutmadık.

Eşim , üzülüyosun ama o cennet bahçelerinde bizi bekliyor diyor....koşup oynuyor nasılsa kavuşucaz diyor...

Rüyamda bile görmüyorum hiç...çok özlüyorum....Bu acı hiç geçmiycek mi ?
tatlım okuyunca yazdıklarını içim cız etti..sen onu terketmedinmi Allahın ilahi takdiri bu..negüzel cennette sizi bekleyen bi meleğiniz var.o size şefaatçi olucak orda.ahirette o karşılayacak sizi,üzme sakın kendinide karnındak bebişinide,sen üzülünce oda hissediyo unutma,oda bunu haketmiyo cnm

Panik oldum biraz.
Sarı gibi koyu.
Ama çok gelmiş.
Ne yapmam lazım sizce?
Bir sorun mu var acaba?
cnm bendede oluyo ara ara sarı sarı,kaşıntı yoksa normal demişti doktorum bana.ama fitil verdi bikere.bidahada başka bişey kullanamdım ara ara oluyor yine.sor bi doktoruna istersen,korkma ama hamilelikte böyle akıntılar normal cnm

Kizlar aksam eve hırsız girmiş bilgisayarları götürmüş birkaç da ufak şey, kayınvalidem üst katımda ondan bayağı bir şey gitmiş maalesef her yer darmaduman karakoldu polisti derken ancak geldik eve üstüne bir de benzin bitti yolda kaldık üstüne kilit kırıldığı icin kapıyı açamadık esim bir ton uğraştı canı çıktı. Hadi aldiklarini gectim, her şeyi dökmüş nasil toplayacağım bilmiyorum:( Maldan geçtim Allah beterinden saklasın da evin hali sınırımı bozuyor tam bayram üstü bir de.
cok gecmis olsun su mubarek gunlerde insanin inanasi gelmiyor
Allah beterinden saklasin canim cana gelmesin. yavas yavas tiparlanir birini bul dicem ama bu saattede zor olur musait bir kadin
bulmak esinin yardimiyla biraz toparlarsiniz canim.
Arefe günü kimse uğrar mı bilmiyorum ama günaydın kızlar :)

dün gece çok fenaydım hep bebeklerım geldı aklıma ağladım sonra karnımdakine haksızlık ediyorum diye üzüldüm

kızımızı defnettıkten sonra hiç mezarına gitmedım eşim götürmek istemedı ilk baş ben de kabul ettim çünkü

çok zor zamnaalr gecırıyordum sonra sonra kabullendım ve atlattım ama dün akşam bu bayram bebegımıze gidelim dedim

eşim önce çok uzak dedi sonra ama ufak bebekelr için mezar yeri alamıyoruz ve otopside gördüğü için acil defnedilmesi gerekıyordu

tam yerını bıle zor bulurum dedi hem ona her yerden duan gider dedi ne bileyim....onu oraya bırkaıp terketmısız gibi geliyo

bu bebegım için yenı yenı fikirler eşyalar düşünürken ona bişey yapamamak beni çok üzüyo vicdanen rahat olamıyorum,,

sanki onu dıslıyormusuz gibi gelıyor ama Zahide Leylimizi hiç unutmadım , unutmadık.

Eşim , üzülüyosun ama o cennet bahçelerinde bizi bekliyor diyor....koşup oynuyor nasılsa kavuşucaz diyor...

Rüyamda bile görmüyorum hiç...çok özlüyorum....Bu acı hiç geçmiycek mi ?
acini anliyorum bende cok aci cektim. gunlerce agladim ama artik o kadar cok acimiyor cunku kardesi benimle
bunu dusunup mutlu oluyorum bu bebek bana teselli oldu esin dogru soylemis canim
uzme kendinide bebisinide.
Tunaydin kizlar nasilsiniz ben dunden cok yorgunum bayram icin biseyler aliyim dedim görümcemle carsiya gittik ilk once avm lere bakalim dedik hic mi bisey olmaz yaa hamile olup kapali olanlari hic dusunmemisler :47: sonra tam yuruyen merdivenden yukari cikicam onumdeki kadin durdu birden cantasina karnim carpti gecicekmisiniZ dedim pardon dedi kadin cekildi onumdeki adamsa kocasiymis biraz sabretseniz konusyosuk diyo adam bana bende burasi konusulcak biyermi tam merdiven agzi karin yaniniza gelince konussaniz dedim Allah Allah diyo bakin beygendi hamileyim ve karinizin cantasi karnima carpti yani cekilmesi lazim dedim bisey olmaz korkma diyo allahim ya sartellerim atti tabi sizin icin onemsenmiyecek bisey olabilir ama benim icin onemli anlasildimi dedim gittim nasi sinirlerim bozuldu :47: nese gezdik ettik gorumcem biseyler aldi carsiya gielim dedik ama o kadar yoruldum ki taksiye binelim dedim bindik meydana gidelim dedim iki adimlik yer yurusen olmazmi dedi taksici yok ama biz gidelim dedim bir sinirle kaldirdi arabayi ole bi kullaniyoki onunde cocukmu var arabami belli degil sonra bi ara trafik sıkısti iki adimlik yer icin su trafigi bana cektiriyosun dedi bende hakli olabilirsin amca ama hamileyim yurumek istemiyorum taksimetre calisiyo nasi olsa siz dvam edin dedim küfür etmeye basladi serefsizler beni buraya girdiriyosunu diye sagda dururmusunuz inicem dedim burda inemezsin dedi o zaman musait bi yer bul dur dedim durdu indim carptim kapiyi inmiste arabada arkamdan laf sayiyo aldim plakasini sikayet edicem ay nasi sinirlerim bozuldu ya elim ayagim titredi resmen kizlar dun herkesin bana catasi vardi sanirim istune bide dogru duzgun bisey bulsmadim tsm oldu anliyacaginiz dun cok kotu bi gundu:19:
ustuste gelmis terslikler resmen hakikaten sinir bozucu ama aldirma canim
bazi insanlar cok yozlasmis gercekten.

Panik oldum biraz.
Sarı gibi koyu.
Ama çok gelmiş.
Ne yapmam lazım sizce?
Bir sorun mu var acaba?

bendede oluyor hatta kahverengine yakin oluyor alistim artik:)
dr risk olsa soylerdi cunku ilk zamanlar soyluyordu dinlenmeye calis yorma kendini
bunu sana diyorum ama ben yapabiliyormuyum? hayir
sabah beri temizlik yemek camasir anam agladi burda saat aksam 8 ve ben ancak isleri bitirdim
camasirlarda beni bekliyor asmam lazim
artik oldugu kadar.

ya kizlar ben bu elevite basladigimdan beri uyumak istiyorum acaba yan etkimi yapti?
yoksa ben mi cok yoruyorum kendimi??

Merhaba canım birşey bulamamaktan yakınmışsın ebru hamile giyim var sanırım kayseridesin baktım orda da şubesi varmış KAYSERİ FORUM AVM YKM deymiş bence oraya bir bakmalısın. Ben İstanbuldayım geçen hafta gittim gerçi kapalı değilim ama kapalılar için etekler elbiseler falan da gözüme çarptı kapalı bayanlar da gelmişti. Umarım aradığını bulursun.

Canim bi sorun oldugunu sanmiyorum arada benimde ole oluyo cunku

İnşallah canım ya insan bir anda görünce şaşırdım kime soracağımı.

Ayni şey bendede oluyor hemde hamileliğimin basından beri bir ara idrar tahlili yaptırdım cok az enfeksiyon vardı onuda suyla attım.ama sarı akıntı belki son bir haftaya kadar devam ediyordu.her gidişimde doktora soruyorum koku ve kaşıntı yoksa normal diyor e oda yoktu hamilelikte normalmiş yani.idrar tahlili yatırdıysan bişey çıkmadıysa meraklanma canım normaldir.

Daha bende perşembe günü gitmiştim doktora. Sormuştu yok demiştim.
Çok yoruluyorum 2 gündür ondan mıdır ki acaba?
İdrar tahlili yapıldı perşembe temiz çıkmıştı.

cnm bendede oluyo ara ara sarı sarı,kaşıntı yoksa normal demişti doktorum bana.ama fitil verdi bikere.bidahada başka bişey kullanamdım ara ara oluyor yine.sor bi doktoruna istersen,korkma ama hamilelikte böyle akıntılar normal cnm

Şimdi ulaşamam canım doktora da bakıyım artar yada devam ederse bayram dönüşü hemen giderim.

bendede oluyor hatta kahverengine yakin oluyor alistim artik:)
dr risk olsa soylerdi cunku ilk zamanlar soyluyordu dinlenmeye calis yorma kendini
bunu sana diyorum ama ben yapabiliyormuyum? hayir
sabah beri temizlik yemek camasir anam agladi burda saat aksam 8 ve ben ancak isleri bitirdim
camasirlarda beni bekliyor asmam lazim
artik oldugu kadar.

O kadar istiyorum ki gamsız bir şekilde dinlenmeyi. Ama şu an işteyim ve eve gidince bile iş var bir sürü :)

Hmm etegin beli sıkıyomu canim bende butun Gun gezdim bisey bulamadim aksam ciktim bide sifon parlament mavisi bi ust buldum uzun bugunde esim eve erken gelcekmis onu guzelce ikna edip pantolon almaya gitcem Allah izin verirde bidaha hamile olcak olursam bayrama denk gelmesin Diyorum esime guluyo oda :1:

Yok canım tam bedenimi aldım sıkmadı.aslinda en güzeli tuniz altına pantolon hemde rahat.sen yine iyi buluşsun uzun kollu boyu uzun ben bulamadım amaan zaten sadece bir gün gezcez ikinci gün yazlığa gidiyoruz.bugunde her yer kalabaliktir esine sabırlar diliyorum umarim istedigininbulursun sadece bir pantolonla kalsa iyi eşarpta uydurmak lazım ya bizim ısımız ne zor dimi?

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum ayrıntılı ultrson randevum var 6 eylülde aradım hastanemi fiyatlarını sordum benim kendi doktorum bakıyo zaten bana dedilerki kontrol sırasında zaten bakıyo ekstra ücret alınmıyo muayane ücreti 42 lira onun dışında ne ödicem dedim zaten kontrol sırasında doktorunuz bakıyo dedi anlamadım

Merhaba canım birşey bulamamaktan yakınmışsın ebru hamile giyim var sanırım kayseridesin baktım orda da şubesi varmış KAYSERİ FORUM AVM YKM deymiş bence oraya bir bakmalısın. Ben İstanbuldayım geçen hafta gittim gerçi kapalı değilim ama kapalılar için etekler elbiseler falan da gözüme çarptı kapalı bayanlar da gelmişti. Umarım aradığını bulursun.
ay cok saol canim foruma baktim ama ykm de oldugunu bilmiyodum cok tes ederim :))

Yok canım tam bedenimi aldım sıkmadı.aslinda en güzeli tuniz altına pantolon hemde rahat.sen yine iyi buluşsun uzun kollu boyu uzun ben bulamadım amaan zaten sadece bir gün gezcez ikinci gün yazlığa gidiyoruz.bugunde her yer kalabaliktir esine sabırlar diliyorum umarim istedigininbulursun sadece bir pantolonla kalsa iyi eşarpta uydurmak lazım ya bizim ısımız ne zor dimi?

Amin canim ins sinirlenmez bana arife gunu disari cikilirmi diye ama napiim bende bulamiyorum :26: aynen ole canim ya basortusu var bide kiyafete gore ayakkabi ve canta ayarlicam bizim isimiz gercekten zor :31:

hepinize hayırlı , sağlıklı bayramlar diliyorum kızlar..inş. yavrularımızla tüm sevdiklerimizle nice güzel bayramlar geçiririz. bayramda da buralarda olucam. çok gezmek yasak bana kuzumn eşi aşağıda olduğu için:( burda olan varsa dertleşmye devam ederiz, beklerim:))dualarınızı hiç esirgemeyin. Allah her zaman yardımcımız olsun, bizi ve yavrularımızı korusun inş...

kızlar bazen böyle oluyorum ve kendımı avutacak bi düşünce bıle gelmıyo aklıma hele hele şu ara çok duygusalım bu anlarda kızım aklıma gelınce
daha da kötü oluyorum...dün akşam volkan konak dınlıyordum kazım koyuncuya yazdıgı şarkıyı o güzelim saçalrı toprakta çürüyecek dediği an
koyuvermısım kendımı zor kendıme geldım gayet de ıyıydım halbu kı...karnımdakı bebgıme bu sefer haksızlık oluyo vefat eden kızım olunbılıcek en güzel yerde ve ebedi çocuk bılıyorum
inşallah bize şefaatçi olur ınsallahh görüşücez onunla..ama onun ıcın bıseyler yapabılmek istiyorum bısey yapamıyorum mezarına gıdemıyorum dua etsem zaten gunahsızdı
onu özlemle anabılıyorum sadece...Kusura bakmayın kızlar ya havayı çok ağırlaştırdım gelip gelip gidiyolar işte böle arada..

Rabbım kımseye yaşatmasın yaşayanalra sabır versın.....evlatla sınanmak öyle zormuş ki diğer tüm zorlukalrım kolaylaşıyo...

tek tek yazmaıyorum temzılığe başlicam sımdıev almış basını gidio :S dıneldnım önce sımdı ıse girişicem kızım kalk der gibi tekmeliyo şükürler olsunn

Ah Ayşecim,
Sen yavrunu terketmedin ki neden böyle söylüyorsun.
Bu vicdan muhasebesi niye?
O zaten bir melek ve öbür tarafta kavuşacaksınız.
O da seni görmüyor ama çok seviyor buna emin ol...

Ayşecim cok duygulandrdin beni hiç bebeğimi kaybetmedim Allah kimseyede yaşatmasın nasıl duygular içindesin tam anlamıyla anlayamam seni ama sunu cok iyi biliyorum Allah onu cennetinin en güzel yerine layık görmüş düşünsene seni orada bekleyen bir parçan var bir melek var ve sende onun yanına gittiginde(Allah geçinden versin)Allaha yalvaracak annem olmadan ben cennete gitmem diye..Allah bu kızına uzuuuun ömürler versin torunlarının cocuklarını görürsün insallah.

Ayşecim kendine haksızlık ediyorsun..Allahın takdiri yapacak birşey yok..bu yaşadıkların senin elinde değil,,kader..kendini üzme yıpratma..zeynebin kıymetini bil..Rabbim seni hayırlısıyla bebeğine kavustursun canım..O bebeğin anne ve babasına şefaatçı olacak inş..

Canım benim öyle düşünme hiç onu terk etmiş olurmusun o herzaman senin kalbinin en güzel yerinde ve cennette seni bekliyor olacak. Benim bebeğim de henüz 2 aylıktı kaybettiğimde ama yine de aklıma hala geliyor sonuçta içimde bir parçaydı o, tabii ki onları hiç unutmayacağız ama hayatta devam ediyor güzelim karnındaki de her şeyin en güzelini hak ediyor vicdanın rahat olsun bebeğin şimdi çok mutlu annesi üzme kendini öpüyorum seni canım :54: :16:

tatlım okuyunca yazdıklarını içim cız etti..sen onu terketmedinmi Allahın ilahi takdiri bu..negüzel cennette sizi bekleyen bi meleğiniz var.o size şefaatçi olucak orda.ahirette o karşılayacak sizi,üzme sakın kendinide karnındak bebişinide,sen üzülünce oda hissediyo unutma,oda bunu haketmiyo cnm

acini anliyorum bende cok aci cektim. gunlerce agladim ama artik o kadar cok acimiyor cunku kardesi benimle
bunu dusunup mutlu oluyorum bu bebek bana teselli oldu esin dogru soylemis canim
uzme kendinide bebisinide.

Bayramda giyecek bir şey bende bulamadım:(elbise aradımmmmm bedenim 36 önde göbek 40 beden anca oluyor su topu yutmuş gibiyimmm.hamile giyim doğru düzgün yok.normal kıyafetlerde üstü bol göbek tam oluyor.komiğim.gömlek aldım bir tane altınada hamile kot pantolon giyicem

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum ayrıntılı ultrson randevum var 6 eylülde aradım hastanemi fiyatlarını sordum benim kendi doktorum bakıyo zaten bana dedilerki kontrol sırasında zaten bakıyo ekstra ücret alınmıyo muayane ücreti 42 lira onun dışında ne ödicem dedim zaten kontrol sırasında doktorunuz bakıyo dedi anlamadım

canım naıs olcka yaa şu sebeple olmaz gibi gelıo normal kontrol sürsün sürsün 20 dk sürer ama ayrıntılı usg ıncelemeıs 40-45 dk sürüyo canım

ve bir de usg cıktılarıyla beraber bi rapor eşliğinde sunuluyor

bi de doktorun perinatoloji uzmanlıgı varsa bakıyor oalbılır gayet normal...fakat yoksa buna normal drlar bakmıo perıantolojı üzerine ihtisas yapmıs olanalr bakıo

Panik oldum biraz.
Sarı gibi koyu.
Ama çok gelmiş.
Ne yapmam lazım sizce?
Bir sorun mu var acaba?

canım çok normal bi durum benım de hamılelıgın basından berı oluyor....hatta doktora ıdrar tetsıyazar msıınız dedım kasıntın yanman yoksa gerek yok dedı
yalvar yakar yazdırdım içim rahat etmıo napim yaptırdım ve temız...akıntı sebpli değil böle bi acıma hıssedıordm oturunca gerılme türü bişey o sebeple yaptırdım canım
gebelıkte bulantı neyse akıntı da o oluyo mecbur ama çok kafana takılırsa bi soruver dr a sağlık ocagıandakı ebelere bile sorabılrısın
hem sağlık ocaklarında da yapılıyor idrar tahlılı gerekırse tabıı :)

geldımı hep böle üst üste gelrı zaten canım taksiciler de inan bana hep böle bızım burdkaıelrde aynı şekil senın gıbı ben de yporulmama ragmen surdan
taksıye bıenım dıyorum yakın mesafe dıye laf edıp sınırımı bozucakalr die vazgecıorm

ah ah kader arkadaşım..bende dün giyecek birşey bulamadım..evet kimse kapalıları düşünmemiş..ya çok dar tshirtler var yada çok bol..veya kısa kollu..biraz bol olsun oram buram çıkmasın diyorum içinde olduğumdan geniş duruyorum..o zaman sınır basıyor,,diğer kıyafetler dar her yanım belli..ne yapacağım bende bilmiyorum....offffff offfffffff :5::5::5::5: bende bütün akşam sinirden eşime çattım içime sinen kıyafet bulamadığım için..

sorma canım bende aynı dertten muzdaribim yaa off türbanlıya uuygun hamıel kıyafetleri de ateş pahası yaa bir gölmek 150 tl olur mu şaka gibi
camalrını ındıresım gelıo dukkanın :)

hepinize hayırlı , sağlıklı bayramlar diliyorum kızlar..inş. yavrularımızla tüm sevdiklerimizle nice güzel bayramlar geçiririz. bayramda da buralarda olucam. çok gezmek yasak bana kuzumn eşi aşağıda olduğu için:( burda olan varsa dertleşmye devam ederiz, beklerim:))dualarınızı hiç esirgemeyin. Allah her zaman yardımcımız olsun, bizi ve yavrularımızı korusun inş...

aman canım dıkkat et uzan bol bol ben de buraalrdayım bıyere gıtmıyorum şimdilik :) hayırlı bayramalr

Back
X