ayşecim doktor mesai bitiminde akşam 7 de çağırdı ikilidede öle yapmıştı en son beni almıştı ve 45 dk falan bakmıştı ikilide şimdide saat 7 de gel dedi iyice bakalım sakin sakin dedi kendi bakıyo yani demekki o alandan anlıyo bilmiyorum sorucam
canım öyleyse doğrudur oalbilir :) hanı dedım öle 10 dk bakıp bırakcak mı acaba öle kısa bi durum değil çünkü :)
ayşe yapma ya çok kötü oldum

( zaten duygusallığım üsütümde seninde tabi ama yanlış düşünüyosun senin elinde olduda senmi bebeğin için bişeyler yapamadın allahın takdiri canım kıyamam sana ya
hiç hoş değil yaşadıkların...olmuyo gerçekten zordur eminim.....benim bile bebeğimi kaybetmediği halde içim yandı okurken yazını.....allah karnındaki miniğe sağlık uzun ömür versin inşallah
bizde çıkıyoruz bu akşam hayrlısıyla yola
tüm iyi dileklerin için teşekkürler amin inşallah hayrlısıyla gidp geliriz inşallah
iyi bayramlar canım güle güle
canım ya kusura bakma işte ne bıleyım aklıma neelr gelıyo bilsen sonra kendıme gelınce düşünüp hayır öyle değil böyle öyle olmadı şöyle oldu
diye kendımı teskın edıyorum ama o duygu yoğunlugu farklı oluyo yıne de zamanla azalır zamanla unuturum dıyordum ama sankı daha mı çok özlüyorum ne bilemedım
hiç isyan etmedım etmem de Allah ın izniyle....her canım sıkıldıgında yardım et Allah ım dedım Rabbım bana tekrar nasıb ettı şükredıyorum su an gayet ıyı şükredıyorum
sağlıkla kucagımzıa alacagımız günü beklıyorum canım yıen de hep bişey olcakmış hissi de yakamı bırakmıyo ama kısmet olacağın önüne gecemem
burada hep söylediğim gibi kul olarak elimden gelenelrı yapmakla mesulum gerısı Allah ın takdiri.....şimdi bi de kımse yok istanbulda herkes gitti
izin alamadım baska bıyere de gıdemıyoruz evdeyız ya böle bi hüzün çöktü galıba dmeın annem aradı kızım yalnız mı kaldın orda dedi nerdeyse ağlıycaktım :)
annemı üzmeyım diye tuttum kendımı :)
hayırlı yolculuklar canım size de :)
canım yıpratma kendini böyle.yaşadıkların elbette çok çok zor.ama allah sana bir kız daha nasip etti.uuzn ömürlü olsun inşallah.tabiki onun için herseyin en iyisini isteyceksn yapacksın.düşünsene hamileliğin ilk zamanlarını.sağlığıana kavuşması için neler yaptın hala yapıyorsun.kzıın yaşasaydı o da kardeşi için herseyin en iyisini isterdi.sen çok iyi bir annesin bunu unutma
doğru söyluyorsun canım haklısın o an düşünemıyorum ıste bunalrı neyse kı şimdi daha ıyıyım...bayram tatılınde zaten bi iki bişey dıkıp hazırlamaya baslayım
diyorum kendı kendıme herseyın hayırlısı can cıkınca yapacak bişey kalmıyo tabıı o hep aklımızda olucak ama Allah tan geldık ve ona dönücez..
Kayınvalıdem de doğum anında kızını kaybetmıs 25 yıl önce olmus hala anlatır senle yasıt olcaktı yasasaydı der hep...ama diğerlerine de herseyın en ıyısını
yapmış.....bıraz önüme bakmam lazım hamılelık duygusallıgı çok fena ya adam benden bıkacak bi gün :)
canım nşallah iyiye güzele sevk eden ve doğru davranan annelerden oluruz...sağlıklı kıymetli bireyler yetiştirirz inşallahh
çocukalrımın insnalara faydalı insnaı seven saygı duyan ve adaletlı kımseler olmalarını ısterım Allah gönlümüze göre verırı ınsallahh
4 aydır en genelinden en özeline kadar herseyimi paylaştığım canım forum arkadaşlarım.tek tek hepinizi tanımayı gerçekten çok istiyorum alah nasip eder inşallh yakın zamanda.size karnınızdaki şekerlerle birlikte huzurlu mutlu çooook güzel bir şeker bayramı diliyorum.hepinizin bayramı mübarek olsun.bundan sonra çok sık giremeyiz sanırım.öpüyorum sizi :)
canım benım senınde bayramın kutlu olsun :)
ama bellı mı olur tanısır kaynasırız :) benım KK dan tanısıp yüzyüze veya telefonda görüştüğüm mesajlaştıgım çok insan var :)