2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhaba Kızlar,
Muhtemelen bundan sonra giremicem.Yarın yola çıkıyorum ve 20 gün yokum.Sonunda memleketime gidiyorum ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı herkesi çok özledim.Allahım sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inş..Yola çıkacak olan arkadaşların hepsine hayırlı yolculuklar...Sizleride çok özlücem ama:( Arada fırsatım olursa girerim ama girmezsem eğer hepinize huzur dolu mutlu iyi haberlerle geçen günler diliyorum.Allah kötülükleri, kötü haberleri uzak etsin sağlık sıhhat versin cümlemize..Şimdiden herkesin Mubarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.Sevdiklerimizle nice bayramlar olsn inş..Her yıl bugünleri görmeyi ve seneye bayrama da yavrumuzla çıkmayı nasip etsin Allahım....:16::16::16:
Hepinizi çok çok öpüyorum...Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın....ALLAHA EMANET OLUN...HOŞÇAKALIN.....

ayşecim doktor mesai bitiminde akşam 7 de çağırdı ikilidede öle yapmıştı en son beni almıştı ve 45 dk falan bakmıştı ikilide şimdide saat 7 de gel dedi iyice bakalım sakin sakin dedi kendi bakıyo yani demekki o alandan anlıyo bilmiyorum sorucam

Arefe günü kimse uğrar mı bilmiyorum ama günaydın kızlar :)

dün gece çok fenaydım hep bebeklerım geldı aklıma ağladım sonra karnımdakine haksızlık ediyorum diye üzüldüm

kızımızı defnettıkten sonra hiç mezarına gitmedım eşim götürmek istemedı ilk baş ben de kabul ettim çünkü

çok zor zamnaalr gecırıyordum sonra sonra kabullendım ve atlattım ama dün akşam bu bayram bebegımıze gidelim dedim

eşim önce çok uzak dedi sonra ama ufak bebekelr için mezar yeri alamıyoruz ve otopside gördüğü için acil defnedilmesi gerekıyordu

tam yerını bıle zor bulurum dedi hem ona her yerden duan gider dedi ne bileyim....onu oraya bırkaıp terketmısız gibi geliyo

bu bebegım için yenı yenı fikirler eşyalar düşünürken ona bişey yapamamak beni çok üzüyo vicdanen rahat olamıyorum,,

sanki onu dıslıyormusuz gibi gelıyor ama Zahide Leylimizi hiç unutmadım , unutmadık.

Eşim , üzülüyosun ama o cennet bahçelerinde bizi bekliyor diyor....koşup oynuyor nasılsa kavuşucaz diyor...

Rüyamda bile görmüyorum hiç...çok özlüyorum....Bu acı hiç geçmiycek mi ?

ayşe yapma ya çok kötü oldum :(( zaten duygusallığım üsütümde seninde tabi ama yanlış düşünüyosun senin elinde olduda senmi bebeğin için bişeyler yapamadın allahın takdiri canım kıyamam sana ya
hiç hoş değil yaşadıkların...olmuyo gerçekten zordur eminim.....benim bile bebeğimi kaybetmediği halde içim yandı okurken yazını.....allah karnındaki miniğe sağlık uzun ömür versin inşallah

Merhaba Kızlar,
Muhtemelen bundan sonra giremicem.Yarın yola çıkıyorum ve 20 gün yokum.Sonunda memleketime gidiyorum ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı herkesi çok özledim.Allahım sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inş..Yola çıkacak olan arkadaşların hepsine hayırlı yolculuklar...Sizleride çok özlücem ama:( Arada fırsatım olursa girerim ama girmezsem eğer hepinize huzur dolu mutlu iyi haberlerle geçen günler diliyorum.Allah kötülükleri, kötü haberleri uzak etsin sağlık sıhhat versin cümlemize..Şimdiden herkesin Mubarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.Sevdiklerimizle nice bayramlar olsn inş..Her yıl bugünleri görmeyi ve seneye bayrama da yavrumuzla çıkmayı nasip etsin Allahım....:16::16::16:
Hepinizi çok çok öpüyorum...Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın....ALLAHA EMANET OLUN...HOŞÇAKALIN.....

vakitlice git vakitlice gel emi :)) özletme bizi de
:1:
bizde çıkıyoruz bu akşam hayrlısıyla yola
tüm iyi dileklerin için teşekkürler amin inşallah hayrlısıyla gidp geliriz inşallah

iyi bayramlar canım güle güle

Arkadaşlar sağlıklı, mutlu, şeker tadında bayramlar, inşallah seneye bebişlerimizle beraber bayramlaşırız, bebişlerimize bayramlık elbiseler alırız, herkese iyi bayramlar...:79:

valla kötü desem yeridir ...aslında kocişi özledim ama çok üşeniyorum kocişde korkuyo bebişe zarar veririm die hamilelik bizi cinsel yönden oldukça zorladı:1: çok tembelleştim çoook :52:

o rüyalar varya benim acaip canımı sıkıyo her gece dua ediyorum allahım edepsiz rüya görmiyim die o bişi değil hergün duş almak zorunda kalyrum duş almak güzelde ben yalnız duş almaktan korkarım eşimi beklyrum mecburen anlıcan hamile kalınca rüyalarımda sapttım :27:

allah yardımcın olsun ...inşallah sağ salim kavuşursun yavruna

13 saatlik yola çıktığında kaç haftalıktin peki
canım 16 haftalık bile değildim bir hafta sonra aynı yolu tekrar gideceğim :)
Kizlar aksam eve hırsız girmiş bilgisayarları götürmüş birkaç da ufak şey, kayınvalidem üst katımda ondan bayağı bir şey gitmiş maalesef her yer darmaduman karakoldu polisti derken ancak geldik eve üstüne bir de benzin bitti yolda kaldık üstüne kilit kırıldığı icin kapıyı açamadık esim bir ton uğraştı canı çıktı. Hadi aldiklarini gectim, her şeyi dökmüş nasil toplayacağım bilmiyorum:( Maldan geçtim Allah beterinden saklasın da evin hali sınırımı bozuyor tam bayram üstü bir de.
çoook geçmiş olsun canım.allah beterinden saklasın
Arefe günü kimse uğrar mı bilmiyorum ama günaydın kızlar :)

dün gece çok fenaydım hep bebeklerım geldı aklıma ağladım sonra karnımdakine haksızlık ediyorum diye üzüldüm

kızımızı defnettıkten sonra hiç mezarına gitmedım eşim götürmek istemedı ilk baş ben de kabul ettim çünkü

çok zor zamnaalr gecırıyordum sonra sonra kabullendım ve atlattım ama dün akşam bu bayram bebegımıze gidelim dedim

eşim önce çok uzak dedi sonra ama ufak bebekelr için mezar yeri alamıyoruz ve otopside gördüğü için acil defnedilmesi gerekıyordu

tam yerını bıle zor bulurum dedi hem ona her yerden duan gider dedi ne bileyim....onu oraya bırkaıp terketmısız gibi geliyo

bu bebegım için yenı yenı fikirler eşyalar düşünürken ona bişey yapamamak beni çok üzüyo vicdanen rahat olamıyorum,,

sanki onu dıslıyormusuz gibi gelıyor ama Zahide Leylimizi hiç unutmadım , unutmadık.

Eşim , üzülüyosun ama o cennet bahçelerinde bizi bekliyor diyor....koşup oynuyor nasılsa kavuşucaz diyor...

Rüyamda bile görmüyorum hiç...çok özlüyorum....Bu acı hiç geçmiycek mi ?

canım yıpratma kendini böyle.yaşadıkların elbette çok çok zor.ama allah sana bir kız daha nasip etti.uuzn ömürlü olsun inşallah.tabiki onun için herseyin en iyisini isteyceksn yapacksın.düşünsene hamileliğin ilk zamanlarını.sağlığıana kavuşması için neler yaptın hala yapıyorsun.kzıın yaşasaydı o da kardeşi için herseyin en iyisini isterdi.sen çok iyi bir annesin bunu unutma

4 aydır en genelinden en özeline kadar herseyimi paylaştığım canım forum arkadaşlarım.tek tek hepinizi tanımayı gerçekten çok istiyorum alah nasip eder inşallh yakın zamanda.size karnınızdaki şekerlerle birlikte huzurlu mutlu çooook güzel bir şeker bayramı diliyorum.hepinizin bayramı mübarek olsun.bundan sonra çok sık giremeyiz sanırım.öpüyorum sizi :)

ayşecim doktor mesai bitiminde akşam 7 de çağırdı ikilidede öle yapmıştı en son beni almıştı ve 45 dk falan bakmıştı ikilide şimdide saat 7 de gel dedi iyice bakalım sakin sakin dedi kendi bakıyo yani demekki o alandan anlıyo bilmiyorum sorucam

canım öyleyse doğrudur oalbilir :) hanı dedım öle 10 dk bakıp bırakcak mı acaba öle kısa bi durum değil çünkü :)

ayşe yapma ya çok kötü oldum :(( zaten duygusallığım üsütümde seninde tabi ama yanlış düşünüyosun senin elinde olduda senmi bebeğin için bişeyler yapamadın allahın takdiri canım kıyamam sana ya
hiç hoş değil yaşadıkların...olmuyo gerçekten zordur eminim.....benim bile bebeğimi kaybetmediği halde içim yandı okurken yazını.....allah karnındaki miniğe sağlık uzun ömür versin inşallah

bizde çıkıyoruz bu akşam hayrlısıyla yola
tüm iyi dileklerin için teşekkürler amin inşallah hayrlısıyla gidp geliriz inşallah

iyi bayramlar canım güle güle

canım ya kusura bakma işte ne bıleyım aklıma neelr gelıyo bilsen sonra kendıme gelınce düşünüp hayır öyle değil böyle öyle olmadı şöyle oldu
diye kendımı teskın edıyorum ama o duygu yoğunlugu farklı oluyo yıne de zamanla azalır zamanla unuturum dıyordum ama sankı daha mı çok özlüyorum ne bilemedım

hiç isyan etmedım etmem de Allah ın izniyle....her canım sıkıldıgında yardım et Allah ım dedım Rabbım bana tekrar nasıb ettı şükredıyorum su an gayet ıyı şükredıyorum
sağlıkla kucagımzıa alacagımız günü beklıyorum canım yıen de hep bişey olcakmış hissi de yakamı bırakmıyo ama kısmet olacağın önüne gecemem
burada hep söylediğim gibi kul olarak elimden gelenelrı yapmakla mesulum gerısı Allah ın takdiri.....şimdi bi de kımse yok istanbulda herkes gitti
izin alamadım baska bıyere de gıdemıyoruz evdeyız ya böle bi hüzün çöktü galıba dmeın annem aradı kızım yalnız mı kaldın orda dedi nerdeyse ağlıycaktım :)
annemı üzmeyım diye tuttum kendımı :)

hayırlı yolculuklar canım size de :)

canım yıpratma kendini böyle.yaşadıkların elbette çok çok zor.ama allah sana bir kız daha nasip etti.uuzn ömürlü olsun inşallah.tabiki onun için herseyin en iyisini isteyceksn yapacksın.düşünsene hamileliğin ilk zamanlarını.sağlığıana kavuşması için neler yaptın hala yapıyorsun.kzıın yaşasaydı o da kardeşi için herseyin en iyisini isterdi.sen çok iyi bir annesin bunu unutma

doğru söyluyorsun canım haklısın o an düşünemıyorum ıste bunalrı neyse kı şimdi daha ıyıyım...bayram tatılınde zaten bi iki bişey dıkıp hazırlamaya baslayım
diyorum kendı kendıme herseyın hayırlısı can cıkınca yapacak bişey kalmıyo tabıı o hep aklımızda olucak ama Allah tan geldık ve ona dönücez..

Kayınvalıdem de doğum anında kızını kaybetmıs 25 yıl önce olmus hala anlatır senle yasıt olcaktı yasasaydı der hep...ama diğerlerine de herseyın en ıyısını
yapmış.....bıraz önüme bakmam lazım hamılelık duygusallıgı çok fena ya adam benden bıkacak bi gün :)

canım nşallah iyiye güzele sevk eden ve doğru davranan annelerden oluruz...sağlıklı kıymetli bireyler yetiştirirz inşallahh
çocukalrımın insnalara faydalı insnaı seven saygı duyan ve adaletlı kımseler olmalarını ısterım Allah gönlümüze göre verırı ınsallahh

4 aydır en genelinden en özeline kadar herseyimi paylaştığım canım forum arkadaşlarım.tek tek hepinizi tanımayı gerçekten çok istiyorum alah nasip eder inşallh yakın zamanda.size karnınızdaki şekerlerle birlikte huzurlu mutlu çooook güzel bir şeker bayramı diliyorum.hepinizin bayramı mübarek olsun.bundan sonra çok sık giremeyiz sanırım.öpüyorum sizi :)

canım benım senınde bayramın kutlu olsun :)

ama bellı mı olur tanısır kaynasırız :) benım KK dan tanısıp yüzyüze veya telefonda görüştüğüm mesajlaştıgım çok insan var :)

merhaba kızlar bende ayrıntılı ultrasona girdim bebekle ilgili herşey normal çıktı ama servical uzunluğum 24 mm çıktı. bu uzunluğun 40mm civarında olması gerekiyor. aksi takdirde düşüklere yol açıyormuş diğer düşügümde böyle bişiyden bahsedilmemeişti ama bunun oldukça önemli olduğunu öğrendim. şimdi bu oran dinlendikten sonra tekrar bakılacak ve duruma göre alttan bi dikiş atılacak. ayrıntılı ultrasona girenler bunuda ölçtürmeyyi unumasınlar. hepinizie iyi bayrsamlar dliyorum

Herkese mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir bayram diliyorum... Ramazan Bayramımız kutlu olsun arkadaslar...

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize. Bugün anca evi toparladım temizliğe girisemedim. Artık Bayram dönüşü insaallah. Mesajlarınızı okuyorum aslında uzun uzun yazmak istiyorum ama bilgisayarları da götürdükleri icin telden yazıyorum zor oluyor. Hepinize iyi bayramlar diliyorum, insaallah sevdiklerinizle cok mutlu bir Bayram geçirirsiniz

merhaba kızlar
biz bu bayram memlekete gitmedik ama şimdi buruk oldum eşimde çalışıyo kızımla tek başımızayız
hepinize mutlu bayramlar

kıslar hepinizin bayramı kutlu olsun...inşallah seneyeki ramazan bayramınızı bebişlerinizle geçirirsiniz kii öyle olcak galibam:)))

Allah bana da tez zamanda bebiş kocamada gayret versin:)))) öpüyorum hepinizi:)

kıslar hepinizin bayramı kutlu olsun...inşallah seneyeki ramazan bayramınızı bebişlerinizle geçirirsiniz kii öyle olcak galibam:)))

Allah bana da tez zamanda bebiş kocamada gayret versin:)))) öpüyorum hepinizi:)

insallah canim allahim gönlüne göre versin insallah en kisa zamanda seninde kucagini doldursun esinde insallah en kisa zamanda bebek isterde sende annelik duygusunu yasarsin insallah...

merhaba kızlar bende ayrıntılı ultrasona girdim bebekle ilgili herşey normal çıktı ama servical uzunluğum 24 mm çıktı. bu uzunluğun 40mm civarında olması gerekiyor. aksi takdirde düşüklere yol açıyormuş diğer düşügümde böyle bişiyden bahsedilmemeişti ama bunun oldukça önemli olduğunu öğrendim. şimdi bu oran dinlendikten sonra tekrar bakılacak ve duruma göre alttan bi dikiş atılacak. ayrıntılı ultrasona girenler bunuda ölçtürmeyyi unumasınlar. hepinizie iyi bayrsamlar dliyorum
iyiki farkedildi bu durum olasi kotu bir durum engellenmis olucak
benim bu muayeneden hic haberim yoktu ama o konuda bir sikinti olsa ilk dogumumda belli olurdu sanirim
bende gun sayiyorum bebisimi gormek icin ama daha cook var eylul 8 i bekliyorum :(
merhaba kızlar
biz bu bayram memlekete gitmedik ama şimdi buruk oldum eşimde çalışıyo kızımla tek başımızayız
hepinize mutlu bayramlar
benimde buruk canim yaban ellerde herkesten uzak bir bayram geciyorum bir esim bir kizim birde bebisim yanimda
tabi bunada sukur ama herkes annemde toplanmisken boyle olmak insana biraz koyuyor.
gurbet cok zormus keske az daha yakin bir ulkede yasama imkanimiz olsa almanya gibi mesela.
gidis gelis cok sikinti oluyor yilda bazen de 1,5 yilda bir kere gidebiliyoruz birde bebis olunca nasil olucak bilmiyorum :(
siz nerde yasiyorsunuz canim? sikma canini allah saglik versin daha nice bayram goruruz sevdiklerimizle hep birlikte insallah

Bayram olunca yazanlar azalmış, forum tenhalaşmış.
Ailecek bayramnegüzel bişeymiş! Kurbanda da olmıcak bebişlerimiz ama seneye 6 aylık falann olcaklar ne güzel di mi:emir_bebek:
Seneye içinçok heyecanlanıyorum.
;Bu arada hamile olduğumu bilmiyordu memlekette kimse. Gören moralimi bozuyo, çok kilo almışsın, karnın erken çıkmış diye. Allam bişey desen denmiyo. 4 kilo aldım ama işte şişiyo insan malum diyorum, yok yok çok kilo almışın diyolar. Göbeğin çıkması iç karınla alakalı diyorum, yok yok benimki 5. ayda anca çıkmıştı, seninki çok erken çıkmış diyolar. Hiçkimseye gidip ziyaret edesim kalmadı yani o derece.

Bayram olunca yazanlar azalmış, forum tenhalaşmış.
Ailecek bayramnegüzel bişeymiş! Kurbanda da olmıcak bebişlerimiz ama seneye 6 aylık falann olcaklar ne güzel di mi:emir_bebek:
Seneye içinçok heyecanlanıyorum.
;Bu arada hamile olduğumu bilmiyordu memlekette kimse. Gören moralimi bozuyo, çok kilo almışsın, karnın erken çıkmış diye. Allam bişey desen denmiyo. 4 kilo aldım ama işte şişiyo insan malum diyorum, yok yok çok kilo almışın diyolar. Göbeğin çıkması iç karınla alakalı diyorum, yok yok benimki 5. ayda anca çıkmıştı, seninki çok erken çıkmış diyolar. Hiçkimseye gidip ziyaret edesim kalmadı yani o derece.

herkese iyi bayramlar......
canim takma onlari. ben 6 kg ya yakin aldim. biraz da kilolu baslamistim :25: goren 8-9 aylik misin diyo. yok efendim ne cok buyumus karnin.. aynen sana dedikleri gibi benimki cok gec cikti falan filan.. ya herkesin hamileligi farklidir..diorum kizimda da hemen cikmisti ki o zaman cok zayiftim...ben de boyleyim ama yine de her goruslerinde ayni laflar.....

Son düzenleme:
Back
X